joi, 23 noiembrie 2017

ARCTURIENII prin Marilyn RAFFAELE : MESAJ - ECHILIBRUL între Energia FEMININĂ şi cea MASCULINĂ (5 noiembrie 2017).



ARCTURIENII
prin Marilyn RAFFAELE

MESAJ

ECHILIBRUL
între
Energia
FEMININĂ
şi cea
MASCULINĂ

(Traducere : Monica POKA)

– 5 noiembrie 2017 –





Nota MarYan :

Acest Mesaj, venit de la Arcturieni prin Marilyn Raffaele, abordează unul dintre cele mai importante aspecte aflate „în lucru”, de către Fiinţa umană, indiferent de Locul şi Momentul acesteia din acest Univers – şi, probabil, din oricare alt Univers din acest interesant OmniVers – MultiVers – HoloVers...

...Respectiv problematica Echilibrării şi Armonizării aspectelor Masculine şi Feminine din interiorul Fiinţei, sau, altfel spus, dintre Bărbatul şi Femeia din interiorul fiecăruia.

Pentru că Procesul de Trezire la adevărata menire a Prezenţei noastre pe această Planetă reprezintă doar Primul Pas – din ne-număraţi paşi, precum spun chinezii („Un drum de 10.000 de paşi începe cu... Primul Pas”) – se pare că aspectul la care avem cu toţii de lucrat, mai ales când am evoluat un timp atât de îndelungat într-o societate atât de dezechilibrată, se referă la acest Fundamental aspect, al Echilibrului Energiei Masculine şi Feminine, din interiorul Fiinţei.

Şi, chiar dacă teoretic ştim şi chiar înţelegem acest aspect, nu cred că este inutil de a mai puncta, încă odată, acest In-finit Subiect – exact aşa cum o fac şi Arcturienii, într-un nou Mesaj (din nenumăratele informaţii oferite de către aceştia), pe care vă invit să-l urmărim în continuare – într-o Nouă Categorie-Subiect a blogului („Sufletul, Relaţiile Umane şi Educaţia”), pe care o lansăm cu ocazia acestui mesaj:






Dragilor, vă salutăm cu iubire și respect în timp ce suntem martori la faptul că atât de mulți dintre voi vă croiți cu curaj calea printre straturile de reziduuri dense, care ies acum la suprafață, pe măsură ce vă expansionați pe voi înșivă și pe Gaia în frecvențele mai înalte ale Luminii.

Faceți o treabă bună, fără să vă bazați pe aparențele exterioare care cu ușurință îi induc în eroare chiar și pe cei mai evoluați, atunci când uită să rămână centrați și vigilenți.

Asta nu înseamnă că nu veți reacționa vreodată în mod negativ sau că nu veți descoperi că opuneți rezistență la aparențe, dar pe măsură ce învățați să le traduceți rapid prin conștientizarea că nu există nici o lege Divină care să le susțină sau mențină, veți descoperi că ele nu mai dețin aceiași putere pe care au deținut-o cândva și că nu vă afectează în același mod în care au făcut-o.

Aceasta este Lucrul în Lumină.

Asta nu înseamnă că nu trebuie niciodată să vă implicați sau să ajutați într-o situație în care sunteți ghidați să o faceți, înseamnă că orice ați fi ghidați să faceți, să o faceți dintr-un nivel de conștientizare trezită, una mai evoluată decât atunci când erați adormiți în visul iluziei.


Am dori să vorbim despre schimbările care au loc acum în interiorul și în afara multora dintre voi.

Schimbarea întotdeauna reprezintă o schimbare energetică în conștiința personală sau la nivel global.

Scena exterioară este întotdeauna o interpretare, de către minte, a realității spirituale exprimate în concordanță cu starea de conștiință atinsă a unui individ, grup sau chiar la nivel global.

(O conștiință, plină de credințe ale dualității și separării, se exprimă exact așa : experiențe ale dualității și separării.)

Voi sunteți Creatori.

Pe măsură ce conștiința unei persoane evoluează, mintea sa interpretează sub o formă mai înaltă și mai bună.

(Mintea este tava pentru tort, starea de conștiință este aluatul.)

Aceia dintre voi care experimentați probleme îngrijorătoare la toate nivelele în acest moment, nu eșuați din punct de vedere spiritual și nici nu cădeți înapoi, ci mai degrabă sunteți pregătiți acum să experimentați, examinați și să curățați orice straturi rămase din vechea memorie celulară, pentru a face loc frecvențelor mai înalte ale Luminii pe care sunteți pregătiți acum să le integrați.

Energia depășită nu poate fi dusă mai departe, în Nou și către Mai Înalt.


Mulți dintre voi experimentați o tristețe emoțională, pe măsură ce oameni, locuri și lucruri par să dispară din viața voastră, dar schimbarea este adeseori doar schimbarea a ceva așa cum ați știut/cunoscut până acum.

Multe lucruri vor re-apărea în curând, într-o formă nouă și mai bună, în timp ce altele, oameni, locuri, lucruri, etc. vor dispărea pur și simplu din viața voastră, dacă voi nu mai sunteți în aliniere cu ele.

Lăsați procesul să se manifeste și aveți încredere în el, dragilor, și amintiți-vă că numai conceptul iluzoriu despre ceva se dizolvă.

Viețile trăite într-o conștiință 3D netrezită au creat o lume bazată pe dualitate și separare.

Multe dintre aceste credințe sunt active în memoria celulară individuală și universală și mai sunt încă acceptate ca adevăr.


Credința obișnuită că unele lucruri sunt bune și unele lucruri sunt rele, este una dintre ele, pentru că aparențele bune sunt doar concepte, exact la fel cum sunt și cele rele.

Bineleși „Răul” sunt, pur și simplu, cele două capete ale bățului dualității.

Priviți mai profund în toate lucrurile, pentru a recunoaște realitatea din spatele lor.

Țările, grupurile și indivizii continuă să promoveze „modalitatea corectă” de a face totul, de la relații la afaceri, la sănătate și multe altele.

Examinați-vă cu grijă sistemul de credințe, dragilor, pentru că s-ar putea să găsiți în el multe lucruri pe care înainte le-ați acceptat fără să vă îndoiți vreodată de ele, dar care nu mai rezonează cu actuala voastră stare de conștiință mult mai evoluată.

Procesul eliberării vechilor credințe creează adeseori conflicte în familiile sau grupurile care au fost ținute laolaltă de un sistem de credință asemănător.

Poate fi foarte înfricoșător, atunci când temelia cuiva este pusă la îndoială sau începe să se prăbușească brusc, prin conștientizarea faptului că multe dintre lucrurile care au fost acceptate ca adevăr, au fost mai degrabă sistemul de credință al unei figuri autoritare sau al unui grup, pe care voi le-ați acceptat fără să vă îndoiți de ele.


Mult din revenirea care are loc în zilele noastre se datorează INTEGRĂRII Divinului Feminin și ECHILIBRĂRII Energiilor Masculine cu cele Feminine.

Și credințele legate de cele două sexe încep să se prăbușească.

Conceptele legate de masculinitate versus feminitate continuă să fie promovate prin filme, cărți și figuri autoritare, dar din ce în ce mai mulți indivizi se trezesc, contestă și refuză să joace jocul sexelor.

Conceptele despre un bărbat „adevărat, care au fost îndelung promovate, apar ca fiind dur, neînfricat și lipsit de emoții.

Aceste idei sunt, în mod frecvent, predate bărbaților încă din copilărie, din convingerea că ele vor ajuta băiatul să devină bărbat.

Acest lucru a avut drept rezultat blocarea totală a curgerii energiei feminine Divine în cazul multor bărbați, iar atunci când se strecoară un pic de Feminin Divin, ei simt sau li se spune că sunt ”efeminați”...

Manifestările masculinului fără echilibrarea femininului au fost și continuă să fie războiul, violul, abuzul și conflictul, împreună cu o mare tulburare interioară, pentru acei bărbați care au evoluat dincolo de acea stare de conștiință, dar sunt presați să fie agresivi în moduri negative, pentru a fi „bărbați”.


În anumite societăți, grupuri și familii, femeile încă sunt considerate a fi slabe și incapabile să existe fără ca un bărbat să ia deciziile pentru ele.

Aceste concepte vechi se prăbușesc cu rapiditate, dar continuă să fie promovate de către cei care se tem de pierderea perceputei lor puteri masculine și superiorități.

Femeile s-au ridicat și au preluat munci „masculine” în timpul celui de-al doilea război mondial, dar când bărbații s-au întors acasă, a existat o grabă în a împinge femeile înapoi în rolurile lor, așa cum erau ele percepute de către societate, prin fotografii și reclame care prezentau femeile ca fiind fericite și împlinite doar prin faptul de a fi gospodine care își însușesc cele mai noi tipuri de aparate de făcut curat și de gătit...

Ideea era să scoată femeile din muncile pe care le-au făcut atât de bine și să le dea înapoi bărbaților, care erau considerați singurii „susținători adevărați ai familiei”, de cea mai mare parte a societății.

Aceste femei au fost forțate să-și îmbrățișeze și să-și exprime cu succes aspectul lor masculin, ceea ce a dat naștere unei noi conștiințe la nivel mondial în ceea ce privește vechile concepte înrădăcinate, referitoare la rolurile masculinului și femininului.




Energia Masculină este energia activă, a lui a fi, a face, în timp ce Energia Feminină este receptivă, intuitivă, creativă, ambele energii manifestându-se fizic, emoțional, mental și spiritual.

Mare parte din suferința lumii a fost și este încă rezultatul creațiilor dezechilibrate care se manifestă atunci când este prezentă doar una fără cealaltă.

Ele sunt pur și simplu cele două Fețe ale lui UNU, care nu au fost niciodată menite să fie separate.

Multe femei cred, în mod greșit, că trebuie să se comporte ca bărbații, pentru a avea succes, așa cum unii bărbați continuă să creadă că se dovedesc a fi slabi dacă își arată emoțiile sau așa zisele calități feminine.

Viața este menită să fie DANSUL splendid al acestor două Aspecte Divine, etern prezente în fiecare suflet.

Fiecare persoană este întreagă și completăenergia sa masculină (energia activă, a lui A Fi, A Face) protejând și susținând energia sa creativă, intuitivă, receptivă feminină.


Examinați-vă cu atenție sistemul de credințe în ceea ce privește conceptele pe care s-ar putea să le mai dețineți în legătură cu masculinul și femininul.

Fiecare a fost puternic programat prin vieți de experiențe 3D, precum și prin promovarea continuă a acestor concepte care sunt promovate încă și acum peste tot prin lume.

Pentru a intra în frecvențele mai înalte ale Ascensiunii, fiecare individ trebuie să recunoască și să dea voie Aspectelor sale Masculine și Feminine să se echilibreze și să se manifeste.

Acest proces nu este o încercare de a atrage unul sau altul dintre ele în sinele persoanei, ci este mai degrabă recunoașterea, conștientizarea și manifestarea lor ca fiind deja prezente în interiorul fiecăruia.

Când indivizii sunt pregătiți, dar refuză să integreze un aspect sau altul, ei vor primi de multe ori „un apel la trezire”, unele situații care îi forțează să exprime energia pe care o neagă.

Un corp feminin poartă mai multă energie feminină așa cum un corp masculin exprimă mai mult masculin.

Dându-le voie aspectelor feminine și masculine să lucreze împreună și să curgă, precum complementul unuia pentru celălalt, înseamnă împuternicireexprimarea plenitudinii voastre și a realității a cine și ce sunteți.

Sunteți în prezent martori la manifestări de furie, resentimente și represalii, pe măsură ce evoluția încearcă să aducă în echilibru și să integreze Femininul Divin.

Cu timpul, acest lucru se va rezolva și cele două aspecte vor începe să se exprime în mod armonios, ca cele două aspecte ale unui singur întreg.

Echilibrul va deveni, în cele din urmă, starea de conștiință colectivă, pentru că aceasta este Realitatea.


Fiecare își alege sexul, înainte de a se naște, care va servi cel mai bine procesului său de evoluție.

Confuzia legată de propriul sex vine din faptul de a fi trăit multe vieți cu un anumit sex și sufletul își dă seama că trebuie să experimenteze și să învețe și calitățile celuilalt sex și alege să se încarneze într-un corp care le va reflecta pe acestea.

Pentru că oamenii sunt conștiință și nu doar corpuri fizice, adeseori ei continuă să experimenteze energia familiară din multele vieți trecute – fie ca bărbat, fie ca femeie – şi ajung să creadă că sunt, oarecum, într-un corp greșit.

Fiecare individ a trăit atât ca bărbat, cât și ca femeie, precum și având toate culorile pielii, de-a lungul multor vieți.


Credințele bazate pe conceptele dualității și separării vor continua să fie promovate de către cei care pierd momentul de Trezire a omenirii, dar voi sunteți pregătiți să ieșiți din iluzie și să vă separați de ea, lăsând în urmă toate aspctele și non-sensurile iluziei...

Voi sunteți pregătiți !


În recunoașterea Plenitudinii Universale a întregii Creații,

Noi suntem Grupul Arcturian.



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu