joi, 9 noiembrie 2017

Arhanghelul MiKaEl prin Celia FENN : Iniţierea PORTALULUI TRIPLU 10/10 – 11/11 – 12/12 : Iniţierea PORTALULUI TRIPLU, Trezirea CAPSULEI TIMPULUI şi Intrarea în NOUA MISIUNE a Sufletelor Voastre (27 octombrie 2017).



Arhanghelul MiKaEl
prin Celia FENN

Iniţierea
PORTALULUI TRIPLU
10/10 – 11/11 – 12/12

Iniţierea
PORTALULUI TRIPLU,
Trezirea
CAPSULEI TIMPULUI
şi
Intrarea
în NOUA MISIUNE
a Sufletelor Voastre

(Traducere : Aurelia DIDA)

– 27 octombrie 2017 –





Nota MarYan :

Iată-ne pe 9 noiembrie 2017, înaintea unui Moment care, de fiecare dată, a fost amintit de către „comunitatea spirituală”, cumva cu „evlavie”, aş putea spune, încă din anii 1990 şi, mai ales, de după anul 2000 :

Data de 11 Noiembrie, care se poate scrie numerologic ca şi 11:11 – deci, un moment de intensă creştere vibraţională a Puterii Numărului Maestru „11”... şi care, dacă intervine într-un an cu vibraţie numerologică „1” (precum este acest an, 2017), atunci „JOCUL” devine şi mai interesant !

(Însă, fie vorba între noi : cel mai interesant, din această perspectivă, pare a fi anul viitor, la aceeaşi dată, în 11 Noiembrie 2018, căci 2018, prin însumare, duce la rezultatul... 11 ! – aşa că, atunci, vom avea un „Portal Numerologic” de genul „11 : 11 : 11”.)

Până atunci, haideţi să rezonăm cât mai armonios (adică în aspectele sale de cele mai înalte frecvenţe) ale prezentului Portal, de peste 2 zile, din 11 Noiembrie, printr-o informare cât mai holistică în această privinţă.

Pentru aceasta, acum venim cu alte două titluri de articole recente, pe acelaşi subiect, pentru a observa şi alte faţete ale subiectului noastru :


- „11.11 – Portalul către deplina noastră În-corporare” : Arhanghelul Gabriel prin Shanta Gabriel.

Însă, cel mai interesant şi cel mai relevant, în acest sens (ţinând cont şi de gradele de Adevăr Divin implicate în aceste mesaje) pare a fi cel prezent, pe care îl puteţi lectura şi studia în continuare, venit de la Arhanghelui MiKaEl (sau MIHAIL – care tocmai a fost sărbătorit în lumea creştină, acum o zi !...) prin deja „veterana” Celia FENN, de care am mai amintit pe blog, în decursul timpului (şi  căreia îi urmăresc mesajele încă de la începutul anilor 2000).

De aceea, vă recomand ca să studiaţi cu atenţie mesajul transmis în acest articol, referitor la Momentul 11:11 din 11 Noiembrie, ca fiind „ceva” mai mult decât o simplă părere sau „glumă”...

...Însă, în acelaşi timp, re-amintindu-ne permanent de relativitatea datelor numerologice şi astrologice, pentru a nu ne mai pierde (ceda) propria putere, împuternicind anumite date numerologice şi poziţii astrologice... şi uitând, astfel, de Noi înşine şi de FIINŢA DIVINĂ care SUNTEM şi care poate (re)crea, oricând, PORŢI TEMPORALE şi SPAŢIALE !

Doar Noi să ne amintim de Cine şi Ceea ce Suntem !...

...Şi de faptul că, acest Moment, din 11 Noiembrie 2017, este o altă frumoasă oportunitate, în acest (Divin) Sens ! :






Iubită familie de Lumină, schimbările și transformările de pe Pământ continuă să se accelereze.

Există multă confuzie și incertitudine, pe măsură ce vechile sisteme încep să eșueze și se descompun, iar Noul începe să se manifeste.

În acest stadiu, prăbușirea vechiului poate părea mai evidentă decât creșterea Noului, însă fiți siguri că Noul Pământ câștigă putere, pe măsură ce se se manifestă.

În acest moment, voi treceți prin ceea ce noi numim Portalul Triplu și Inițierea Misiunii Superioare Amplificate a Sufletelor voastrePortalul 11/11, pe 11 noiembrie 2017.


PRIMA dintre aceste PORŢI STELARE sau Portal Stelar a fost Portalul 10/10 pe data de 10 octombrie 2017.

Acest Prim Portal a inițiat activarea în Noile Începuturi.

Multi dintre voi v-ați simțit inconfortabil în vechea realitate și doriți ca Noua Realitate să se manifeste.

Acest disconfort intens și dorința de a se manifesta Noul, a fost un indiciu că Sufletele voastre erau în proces de inițiere a Portalului Triplu.

AL DOILEA PORTAL, din data de 11 noiembrie 2017, este Portalul 11/11 și este Portalul Inițierii, în care Sufletele voastre acceptă și încep să-și exprime noua Misiune a Sufletului, în creștere pe Pământ.

Aceasta este o inițiere importantă în care, în cele din urmă, sunt eliberate nivele profunde de „vechi” amprente, convingeri și limitări, îngăduindu-vă să îmbrățișați, pe deplin, Noua voastră Realitate și noua percepție a vouă înșivă și a Misiunii Sufletelor voastre în Noua Realitate.

AL TREILEA PORTAL se va manifesta pe 12 decembrie 2017, Portalul 12/12, atunci când voi câștigați puterea de a începe să vă manifestați viața în funcție de noua voastră misiune și de rețelele holografice ale Noului Pământ.


În acest moment, voi sunteți eliberați de toate vechile percepții, de legăturile cu trecutul și sunteți pregătiți să îmbrățișați darurile Liniei Temporale Viitoare a Noului Pământ, așa cum acestea se manifestă în prezent.

Voi deveniți mai conștienți de modul în care aceste daruri vă sunt prezentate ca și oportunități și idei și veți acționa, pe măsură ce voi creați Noua voastră Realitate, fără îngrijorare sau teamă.

Aceste trei portaluri vor atinge punctul culminant și finalizarea în timpul SOLSTIŢIULUI din Decembrie, pe 21 decembrie 2017.

În acel moment, dragilor, voi veți putea aduce aceste energii emergente în echilibru cu Lumina Divină și cu puternicele coduri ale Luminilor Galactice, care emană din Centrul Galactic, în timp ce se aliniază cu Pământul la acest moment.

Acesta va fi, într-adevăr, un timp de sărbătoare și de bucurie, pe măsură ce voi vă deplasați înainte, în Spirala Creației, la un nivel superior, mai adânc și mai profund.




Trezirile
CAPSULEI TIMPULUI


Iubită Familie de Lumină, există o  foarte puternică și frumoasă energie, care se deplasează la nivelul planetei voastre, cu Lumina Diamantină, chiar Acum.

Este un dar care vine către voi din viitor, în momentul în care când Conștiința Galactică este pe deplin ancorată pe Pământ, iar înțelepciunea Călătoriei în Timp și a Creării Timpului este, pe deplin, înțeleasă.

Imaginați-vă, dacă doriți, o întâlnire a Consiliului Planetar al Strămoșilor, în acest moment viitor.

Pe măsură ce ei revizuiesc luptele și suferințele societății timpurii din secolul al XXI -lea, ei  hotărăsc să trimită o echipă de Luptători Spirituali ai Luminii, extrem de evoluați, pentru a ajuta la accelerarea și facilitarea Procesului de Înălțare (Ascensiune) și Transformare.

Dar ei știu că singura modalitate prin care se poate realiza o astfel de intervenție,  este aceea de a îngădui acestor Suflete avansate să se întrupeze în corpuri fizice, în această Linie Temporală, făcând parte din manifestarea și creația ei.

Deci, dragilor, începând cu anul 2012, printre Copiii de Diamant care s-au încarnat pe Pământ, există o echipă de Suflete Galactice superioare, al cărei scop este să fie o CAPSULĂ TEMPORALĂ a TREZIRII.

Aceștia există în ambele locuri, simultan, ca și copii în această realitate și ca și adulți în realitatea viitoare.

Ei se află, mai precis, într-un „stadiu de somn întrerupt sau stare de visare”, ei întrupându-se pentru a trăi o viață întreagă în epoca voastră, pentru a contribui la Schimbare și la Marea Trezire, pur și simplu, fiind cine sunt ei și imprimând Semnătura lor Energetică evoluată, în Conștiința Colectivă de pe Pământ.

Experiența lor în Linia voastră Temporală este lungimea unui vis în casa lor (viitoare), magicienii timpului din acea epocă cunoscând tehnicile compresiei și expansiunii timpului.

Ei sunt Aici pentru a contribui cu o Energie Galactică de înaltă frecvență, la Linia Temporală emergentă.

Pe măsură ce mai mulți dintre ei vin la întrupare, semnalele lor puternice de Suflete Galactice duc la creşterea frecvențelor pe Pământ.

Ele sunt variante vii ale unei energii viitoare, care a fost plasată pe Pământ pentru a acționa ca o activare în Procesul continuu de TREZIRE și de TRANSFORMARE.

Prezența lor, pe măsură ce le crește puterea, accelerează procesul de Trezire pe Pământ.

În această perioadă, de după Poarta Leului și Eclipsa Solară din August 2017, are loc un uriaş PROCES de TREZIRE, care produce un Val al Trezirii, mai mare decât orice altceva a fost experimentat pe Pământ, înainte.

Și acest Val al Trezirii va continua până în 2018.

Această creștere a Sufletelor nou-trezite va necesita, de asemenea, o creștere a celor care sunt pregătiți să acționeze ca îndrumători, profesori și arătători de Cale pentru aceste Suflete.

Aceasta înseamnă că mulți dintre voi sunteți chemați să eliberați trecutul și să vă pregătiți pentru noile voastre Misiuni Amplificate ale Sufletului, pentru a ghida aceste Suflete nou-trezite în Realitatea Noului Pământ.




Pătrunzând în MISIUNEA cea Nouă sau Amplificată
a Sufletului, în Realitatea NOULUI PĂMÂNT


Pentru aceia dintre voi care sunteți Lucrători în Lumină, Vindecători și Profesori de mai mulți ani, s-ar putea să fi existat o perioadă recentă de confuzie, în care v-ați simțit nesiguri în ceea ce faceți.

Sau poate că ați întâmpinat probleme de sănătate care păreau să vă tragă înapoi și să vă oprească pentru a vă odihni, mai degrabă, decât să lucrați chiar și atunci când părea că aveți foarte multe de făcut.

Acesta este un indiciu că Sufletul vostru vă îndeamnă să vă opriți și să „luați o pauză”, în timp ce treceți prin ceea ce se poate numi o perioadă de „re-orientare”, care vă va aduce în aliniere cu această nouă direcție a Misiunii Sufletului, pentru acest Nou Moment.

Aceste noi misiuni necesită noi percepții despre sine, cum să se manifeste și să creeze și cum să se vindece și să se alinieze la aceste noi energii. Pur și simplu, voi nu mai puteți face aceleași lucruri pe care le-ați făcut în vechea energie.

În trecut, dragilor, energiile voastre s-au concentrat pe Tranziție și Trezire și pe modul în care să lucrați cu Trezirea și cum să lucrați la nivelul traumei, pe măsură ce oamenii se trezesc.

Acum, pe planetă există suficiente Suflete trezite, pentru a facilita crearea unui Model pentru accelerarea acestui Proces.

Acum, este nevoie să creați un Model pentru a ajuta pe cei Treziți în conștiința Noului Pământ.

Pentru a face acest lucru, este necesar să fiți parte din crearea acestui Model.

Este benefic să trăiți în conștiința Noului Pământ și cu conștiința (con-ştient-izarea) rolului vostru de Pionier al Noului.

Este necesar ca voi să fi trecut dincolo de dualitate și de conștiința victimei și să creați o viață împuternicită, care să-i împuternicească pe ceilalți.

Pe măsură ce voi ajungeți în acest Spațiu sau la locul de aliniere cu Conștiința Superioară și cu Sufletul vostru, voi veți fi, în mod natural, aliniați cu Noua voastră Misiune Amplificată a Sufletului.

Nu este nevoie să forțați nota sau să căutați.

Uneori, ceea ce este cel mai necesar este, pur și simplu, odihna și liniștea completă, astfel încât voi să puteți auzi îndemnurile Sufletului, prin intuiție și sincronicitate.

Atunci când se realizează această conexiune, voi aveți una din cele două opțiuni : fie Misiunea Amplificată a Sufletului vostru, unde misiunea sau munca Sufletului vostru va fi amplificată de noi înțelegeri și noi direcții, fie veți avea o Misiune a Sufletului complet nouă.

În cadrul MISIUNII AMPLIFICATE a SUFLETELOR, voi veți continua să lucrați cu înțelepciunea pe care ați dobândit-o de-a lungul anilor, însă voi veți fi conștienți de noile percepții și de noile abordări necesare pentru această nouă perioadă.

Pe de altă parte, este posibil să simțiți și nevoia de a vă îndepărta, complet, de trecut și de a îmbrățișa ceva total nou și care exprimă, mai bine, sentimentul a ceea ce voi sunteți în acest moment Acum.

Acesta va fi procesul care vă va conduce într-o MISIUNE a SUFLETULUI Complet Nouă, care este mai mult în aliniere cu nevoile și expresiile Noii Realități.

În acest caz, voi puteți fi atrași către un Mod de Viață mai creativ și mai conectat la Mama Pământ și care exprimă mai bine cine sunteți voi în acest moment Acum.

Dragii mei, acesta este un moment interesant al Schimbării și al Creației.

Vă dorim tuturor o mare aventură a Timpului și a Spațiului, în Creația voastră a Noului Pământ.


Dacă doriți să aflați mai multe despre aceste energii și cum să vă accesați noua Misiune a Sufletului vostru, vă rugăm să vă alăturați seriei de seminarii online Iniţierea Triplului Portal din 2017.

Voi veți fi călăuziți prin Portaluri și Inițieri de Celia Fenn și Arhanghelul Mihail, în compania unui Grup Planetar de Ființe Trezite.



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu