sâmbătă, 18 noiembrie 2017

Brenda HOFFMAN : RĂZBOIUL este la final - LUMINA este dominantă pe PLANETA MAMA PĂMÂNT (13 noiembrie 2017).



Brenda HOFFMAN

RĂZBOIUL
este la final

LUMINA
este dominantă pe
PLANETA
MAMA PĂMÂNT

(Traducere : AMBAREES)

– 13 noiembrie 2017 –





Nota MarYan :

DA, sună chiar „teribil” o asemenea afirmaţie, precum cea din titlu, cum că „Războiul s-a în-cheiat”şi că „Lumina este dominantă pe Pământ”...

...Însă, dacă vă re-amintiţi de postările noastre din ultimul articol din „Partametrii Pământului şi ai Umanităţii”, din Mai 2017, veţi observa ca fiind prezentă nu doar aceeaşi afirmaţie clară – a dominanţei Luminii pe Planetă – dar şi cu diagrame clare, în tabele sintetice, exprimate prin evoluţia numerelor din ultimii ani, în această privinţă.

De aceea am şi venit cu acest articol, care iată cum ne oferă confirmări ale afirmaţiilor noastre, realizate încă de acum ceva timp (afirmam acest lucru încă din luna Iulie 2015, când s-a ajuns la acel 50,01% de Lumină prezentă pe Planetă !) şi care acum încep să fie expuse şi în media alternativă (tot mai des, probabil, de acum înainte).

(După cum se poate vedea în tabelele din acel articol din Mai 2017, în prezent, Lumina pe Mama Pământ depăşeşte deja nivelul de 65% - adică se apropie de acel nivel de „majoritate calificată”, de „două treimi”, de peste 66,6% din totalitatea de 100%...)

Cât despre afirmaţia teribilă cum că „RĂZBOIUL S-A SFÂRŞIT !” şi că deja „s-a semnat Tratatul de Pace” – în care data  de 11 noiembrie 2017 (Portalul 11-11-1) a avut un rol foarte important – este evident că acestea sunt metafore şi parabole ale unei Realităţi în curs de constituire şi conturare, tot mai clară, mai evidentă şi manifestă în viaţa socială palpabilă „de zi cu zi”...

...Care, din păcate, încă mai cere timp pentru o evidenţiere cu adevărat palpabilă, în această viaţă cotidiană a fiecăruia dintre noi !

De aceea, aceste afirmaţii par atât de „idealiste” şi chiar apar a fi „manipulante”, pentru cei încă prinşi în vâltoarea ultimelor lupte de eliminare a ultimelor „pungi de rezistenţă” ale Întunericului...

Şi aici nu mă pot abţine de a face o comparaţie cu ceea ce se întâmplă chiar în aceste zile, de mijloc de Noiembrie 2017, în SIRIA (şi chiar IRAQ), în războiul al cărui parcurs îl urmăresc atent de mult timp şi în care, deşi situaţia este clară (cu înfrângerea practic totală a Statului Islamic, în Siria şi Iraq)...

...Ei bine, chiar şi pe ultimii metri, aceştia re-acţionează şi se agaţă cu aceeaşi ferocitate de ultimul (mic) oraş pe care îl mai „controlează” în Siria – astfel că, pentru cineva care nu ar şti de harta situaţiei generale, ar spune că „iată, Războiul este în plină des-făşurare” în acea zonă – deşi Eliberarea totală a întregului teritoriu sirian este o chestiune de săptămâni !

La fel, pare-se, se petrec lucrurile şi în Războiul (nevăzut şi pervers) de pe Frontul Vestic, în care este inclusă şi zona noastră geografică (Românească), unde pare-se că „nimic nu se mişcă”, cu adevărat, şi cum „controlul Cabalei este de ne-clintit”, prin continua manipulare financiară, mass-media, politică, militară etc...

Totuşi, poate că Acum (şi Aici) este Vremea ca să punctez ceea ce am mai afirmat, pe ici şi colo, în alte Note Personale din alte mesaje, că semnalele primite din mai multe locuri vin cu aceeaşi imagine pozitivă, culminând cu ideea că „Acum, lucrurile sunt tranşate şi este doar o chestiune de timp până vor apărea şi evidenţele în viaţa socială reală” – aceasta reprezentând  o chestiune de luni de zile (evident, în aceeaşi „notă probabilistică”) !

Aşadar, deşi Momentul poate fi foarte dur pentru nu puţini Lucrători şi Luptători ai Luminii – căci, acum, „loviturile pe la spate” şi „ultimele salve” sunt aruncate când ne aşteptăm mai puţin – iată că apar tot mai multe Mesaje care ne transmit ca să ne aşezăm temeinic pe „Treaba” noastră pentru care am venit pe Planetă, de atât de îndelungată Vreme : Lucrul în Lumină, celebrând Iubirea prin BUCURIE cât mai palpabilă şi manifestă ! Succes !

Astfel că, luând încă o mare „gură de oxigen” (Prana de Lumină şi Iubire), haideţi să începem să ne ocupăm şi de noi şi de Sănătatea noastră, pentru a putea face faţă la Momentele de Sărbătoare care se prefigurează în lunile şi anii următori (pentru ca nu cumva, de atâta oboseală, să adormim tocmai la Momentele Culminante care sunt pe drum...) :






Dragilor,

Poate voi credeţi că Pământul se împarte în două entități, „bune” și „rele”, și nu vă simțiţi vrednici de Pământul „bun”.

Această împărțire a Pământului nu este așa cum vă imaginaţi acum. Există o singură locație, a Pământului, cu dimensiuni diferite sau voaluri, care se deschid, în timp ce unul dintre acestea vine din cea de-a 5-a dimensiune sau de dincolo de aceasta – ceea ce este puțin diferit de ceea ce este adevărat acum.

Mulți dintre voi știți că îngerii și alți ghizi v-au ajutat  pe  parcursul acestei tranziții, chiar dacă nu au fost vizibili în lumea voastră 3D.

Prin urmare, ați primit mesaje sub formă de numere secvențiale, pene, semne, muzică și alți indicatori – că nu sunteți singuri.

Pentru unii, acești indicatori sunt suficienți, pentru a justifica tot ceea ce ați întâlnit în această viață și în multe altele.

Nu sunteți singuri – într-adevăr, o frază reconfortantă.


Dar, de asemenea, este necesar, să știți că procesul vostru nou, curajos, vă creează ceva, pentru care merită dificultatea efortului vostru.

Așa că, începeți prin a vă întreba asistența din spatele cortinei :

Faceţi acest lucru ?”...

Este acest Nou Pământ glorios, este adevărul, spus de atât de mulţi ? Sau este o faţadă, pentru a ne ţine în viață ?

Voi întrebați înțelepciunea călătoriei voastre, pentru că încă nu puteți atinge sau nu simțiți Bucuria care a fost proclamată mereu.

Voi cereţi și visaţi despărțirea voalurilor dimensionale, ceea ce este puțin diferit faţă de exploratorii care cer să vadă pământul, după luni de navigaţie oceanică.


Sunteți exploratorii Pământului Nou, care s-au epuizat prin căutările lor.

Chiar dacă ați primit mesaje pozitive și revendicări, pe parcursul călătoriei dificile, nu există niciun sens, al unei noi realități – cel puțin unul, pe care să îl puteţi vedea, gusta sau simți...

Acceptaţi că ați experimentat unele dintre bucuriile legate de noua voastră lume, dar mult mai puține decât ați anticipat acum câțiva ani...

Se pare că vă luptaţi, într-o luptă fără sfârşit, cu voi înşivă şi cu ceilalţi.

Unde este Noua voastră Realitate, Bucuria în curs de desfăşurare ?




Sunteți în mijlocul acestei Noi Realități, dar nu ați recunoscut încă faptul că Sunteți – este similar cu ultima zi de luptă oficială a oricărui război.

TRATATUL de PACE este semnat, iar împușcăturile s-au oprit, cu excepția câtorva, care nu vor să pună capăt războiului.

Chiar și așa, ţările care au participat în acel război nu arată diferit în ziua semnării Tratatului, faţă de ​​ziua precedentă...

Exact Aici sunteţi Acum !


Peisajul vostru nu arată atât de diferit, pentru că este necesar să reconstruiţi ceea ce a fost distrus – deşi unele gloanțe continuă să mai zboare, ici și colo...

Chiar dacă nu toată lumea este dispusă să oprească războiul, sunt suficienţi, pentru ca Noul Tratat de Pace să fie semnat – așa s-a întâmplat în 11 noiembrie 2017.

Războiul s-a terminat și începe reconstrucția – nu neapărat astăzi, dar cu siguranță mâine.

Deoarece vor exista recunoaşteri pline de bucurie că lumina domină, și apoi discuții substanţiale, non-verbale, în Bucurie şi Iubire, despre cum să aibă loc re-construcţia.

Voi, cei ai Luminii, aţi câștigat Războiul, așa că rolul vostru global, al Luminii și Iubirii, se îndreaptă în prim-plan.

Doar că, acum, noile voastre abilități sunt necesare mai repede decât credeţi.

Așa cum este adevărat pentru orice război, doriți să sărbătoriți, în loc să vă gândiți la transformarea necesară, de după lupte.


Cu siguranță, nu doriți să știți că ceilalți nu sunt atât de glorioşi, de bucuroși ca voi, cum că războiul s-a încheiat, căci ei continuă să creadă că au dreptate și că voi vă înșelați...

În realitate, probabil că vor capitula sub o formă de agitație (interioară), care vă va face să vă întrebați despre înțelepciunea acestei tranziții.

Cum să nu fie mulțumiţi, de faptul că războiul s-a terminat ?” – va fi întrebarea voastră naivă.

Vă invităm, să rețineți că, cei care continuă să urmeze durerea și furia războiului, sunt contra-punctele voastre, bine-cuvântările voastre...

Acestea sunt cele care v-au încurajat să inițiaţi acest război, al luminii și întunericului, precum şi să vă solicitați ca să călătoriţi în lumină – mai mult decât oricare dintre voi sau noi am crezut că este posibil, înainte de intrarea pe Pământ, în această viață.

Cei care doresc să continue lupta, vor face acest lucru pentru o perioadă de timp, în speranța de a vă re-angaja.

Dar, desigur, așa ceva nu se mai poate întâmpla în cazul vostru, deoarece veţi fi prea ocupaţi pentru a crea Bucurie, decât să vă faceți griji cu privire la aceste mici bucăți de întuneric fără viață.




Luptele s-au terminat !

Veți ști acest lucru, dacă sau când sunteți chemați într-o mică luptă... o luptă, care va părea stupidă și o pierdere de timpși așa va fi.

Chiar dacă întunericul a apărut în viziunea voastră mare, pentru veacuri, acum este ca un balon care şi-a pierdut aerul.


Războiul s-a terminat.

Nu este nevoie ca să mai fiți preocupați de luptele mici, deoarece veți fi pe deplin angajați în re-construirea vieții voastre și a oricărei alte bucăți, care este Noua voastră Experienţă.

Nu vă faceți griji dacă experiența voastră pare diferită, de ceea ce vă așteptați, deoarece vă refaceți viața și viața celor care doresc să trăiască în lumină, în moduri care nu au fost încă experimentate pe Pământ.

Dacă simțiți un interes pentru cineva sau ceva, care nu pare a fi o activitate de reconstrucție logică, nu vă faceți griji, pentru că acea activitate este exact ceea ce voi și cei ai Pământului au nevoie, în acest moment.

Nu mai există o linie dreaptă de realizări, acompaniind literele de la A la Z, pentru acest lucru.

Există un Pământ Nou, și sunteți Noii Creatori.

Permiteți-vă să dansați în lumina lunii și să râdeţi cu stelele creației, știind că veți străluci în lumina soarelui și a lunii, de-a lungul întregii vieți pe Pământ, în această viață.


Războiul s-a terminat, iar Lumina este tema dominantă a Pământului, pentru totdeauna ! ! !


Așa să fie.
Amin.



prin

3 comentarii:

  1. ...si elita mondiala este in apogeu mai mult ca oricand.Nu mai manipulati si voi...macar voi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iată demonstraţia exactă a ceea ce spuneam în Nota personală, a faptului că, deşi lucrurile evoluează în Sensul Luminii, aparenţele conduc într-o cu totul altă concluzie (de "apogeu" a Elitei globale)...

      Aceasta solicită ceea ce spuneam în Editoriale de acum câţiva ani : să vă activaţi resursele de Putere interioară (aici se vede gradul de pregătire al fiecăruia !), "ridicându-vă pe vârfurile picioarelor" (inimii perceptive) pentru a putea Vedea Realitatea de dincolo de capetele mulţimii-turmei con-duse de blamata Elită...

      Dacă nu vă oferiţi această simţire sau nu percepeţi nimic, decât "manipulare şi control", atunci vă sugerez ca să mai staţi relaxaţi şi să mai cercetaţi... fără a mai arunca cu verdicte categorice, care emană dez-amăgirea prin toţi porii Fiinţei.

      Este nu greu, ci foarte greu, în aceste momente, ca să fii detaşat şi relaxat - de aceea nu cerem performanţă, ci minimă reţinere şi discernământ...

      În rest, fiecare cu perepţia sa (karmică).

      Succes !

      Ștergere
  2. NAMASTE ŞI LUMINĂ. Da ,aveţi dreptate deoarece atît pe canalele Tv. oficiale sînt manipulări şi asudă la greu manipulatorii,care ...fie între noi,nici ei nu mai prea cred ce li se pune-ngură şi sînt "sforiţi" să gîngurească sau...de ce ,nu , să urle .... De asemenea ,multe bloguri -care se vede fără efort că sînt pure manipulări spre înfricoşarea firilor oscilante,să o dea cînd cu "mau" cînd cu "ţau" după cum bate vîntul sau adierea zilei....dar ca după orişice război,mulţi viteji se arată,aşa ca după aşa zisa revoluţie decembristă........Cine simte vîntul schimbării,nu mai are nevoie de confirmări,cine nu, nu,oricît i-ai arăta-de acum şi cu dovezi tot mai palpabile,rămîne cum zisei mai devreme ....pleavă-n vînt........ AM ZIS ! şi te-am pupat vestitorule ..............Luminar George NandodeDrobeta.

    RăspundețiȘtergere