marți, 21 noiembrie 2017

COBRA : Actualizare a Situaţiei Planetare (17 noiembrie 2017).




Actualizare
a
Situaţiei Planetare

17 noiembrie 2017





Nota MarYan :

Iată un nou mesaj de la Cobra, în care sunt evidenţiate anumite  evenimente ce devin din ce în ce mai interesante...

Multe se pot spune despre această perioadă, numai că ar fi plictisitoare, nu !

Ceea ce am sesizat şi în comentarii anterioare, devine din ce în ce mai evident : oamenii fie se branşează la noile frecvenţe, tot mai înalte, ce merg deja dincolo de 4D, lamentându-se tot mai puţin şi doar acţionând, fără prea multe comentarii... fie rămân „agăţaţi” în frecvenţele joase ale 3D-ului sau chiar în cele iluzorii ale 4D-ului, unde polaritatea şi dualitatea sunt exacerbate.

De aceea, cei ce nu au reuşit să acceseze încă frecvenţele mult mai apropiate de Energia Unimii ale 5D-ului (fiind branşaţi dominant încă pe 4D sau chiar 3D), încă văd, predominant,  doar suferinţele şi consipraţiile de „la tot pasul”...

De aceea, aceste mesaje ale lui Cobra par a fi destul de importante, căci ne re-amintesc, şi din perspectiva Forţelor Luminii, de faptul că „lucrurile lucrează” (după cum am repetat de ne-numărate ori), chiar dacă la nivelele cele mai vizibile (ochilor fizici şi percepţiei sociale) evenimentele par a merge, încă, în aceeaşi (manipulatoare) direcţie...

Însă, după cum am mai insistat – deşi, în ultimul an, acest lucru l-am făcut mult mai rar decât până acum – Mişcarea „subterană” de Eliberare Planetară lucrează cu toate motoarele în funcţiune, în timp ce Parametrii Planetari (ai căror evoluţie am prezentat-o pe blog în toţi aceşti  ultimi ani) sunt la nivele ne-visate de cel puţin zeci de mii de ani...

...Aspect pe care îl subliniază şi Cobra în mesajele sale, inclusiv în acest ultim articol, unde punctează nu doar evoluţia evenimentelor din ultimul timp, din zone sensibile ale Planetei, însă vine şi cu propunerea de susţinere a Procesului Planetar, printr-o nouă Meditaţie (de mai mică amploare) pentru a ajuta Trecerea în Lumină a cât mai multor umani, încă prinşi în structurile Cabalei.

Aşadar, Vremurile sunt tot mai dinamice, iar nouă nu ne rămâne decât SĂ PERMITEM acestor Valuri magice, tot mai intense, ca să ne să poarte către Tărâmurile mult-visate şi aşteptate (de atât de mult timp !) :






Operaţiunea PERSEU este în desfăşurare.
În acest moment nu se poate spune nimic despre aceasta...

Grupul CHIMERA devine cu adevărat îngrijorat, astfel că îşi intensifică măsurile de apărare de pe Orbita Joasă a Pământului (LEO), cu ajutorul grupurilor lor din cadrul Forţelor Aeriene ale SUA (USAF).




Cunoaşterea existenţei reacţiilor quarcilor grei – ce ar putea duce la crearea unor Bombe (Plasmatice) de tip Topletajunge, în fine, şi în mass-media principală.

De asemenea, ştiinţa oficială începe să re-cunoască existenţa Filamentelor Plasmatice dintre Galaxii (!), ceea ce este crucial, dacă umanitatea doreşte ca să înţeleagă structura Universului.

Oamenii de ştiinţă au creat, iată, şi prima Gaură de Vierme !...

...Dar, de asemenea, există şi mai multe Dezvăluiri treptate care au loc, în prezent (aici, aici şi aici).




Între timp, multe evenimente se precipită în ORIENTUL MIJLOCIU, unde facţiuni ale Cabalei se luptă pentru putere, înaintea înfrângerii lor finale.

PRINŢUL SAUDIT, susţinut de Facţiunea Rotschild, Mohammed bin Salman, a epurat (curăţit) Facţiunea Saudită susţinută de către Clanul Bush, cea care a fost parţial responsabilă de Momentul 9-11 (N.MY. : Prăbuşirea Turnurilor Gemene din 11 septembrie 2001) :



Agenda lui Mohammed bin Salman constă în consolidarea puterii sale pentru întărirea legăturilor cu Israelul, în scopul de a începe Războiul Regional între israelieni şi musulmanii sunniţi, ce ar servi intereselor Clanului Rotschild.

Iranul a emis deja un avertisment în acest sens, afirmând categoric că acest război nu este o opţiune !

Rotschild-zii au fost, de asemenea, avertizaţi într-un mod mai direct, chiar astăzi (N.MY. : 17 noiembrie 2017)...

În ciuda zvonurilor din media alternativă, Jacob de Rotschild este încă în viaţă şi NU a fost rănit în accident.





Facţiunile pozitive şi negative încă se luptă pentru supremaţia influenţei lor asupra lui Trump.

Iezuiţii au influenţat alegerea acestuia în a-l numi pe Jerome Powell ca noul Preşedinte al FED (Rezerva Federală a SUA).

S-ar putea să ştiţi că Powell a fost educat la Şcoala de Pregătire Georgetown – singura şcoală internă a iezuiţilor din SUA.

Pe de altă parte, facţiunile pozitive din cadrul NSA (Agenţia Naţională de Securitate) şi ale armatei SUA, au influenţă asupra lui Trump, într-un anumit grad...

Scurgerile de date de la QAnon provin de la facţiunea pozitivă din cadrul NSA, fiind corecte în procent de aproximativ 70% (N.MY. : Adică, în limbajul specific acestui blog, aceasta s-ar numi „Grad de Adevăr Divin”...).

Trump NU este QAnon !


Deşi nu suntem încă în acea situaţie, există deja în derulare o investigaţie masivă împotriva Cabalei, care va conduce, în cele din urmă, către Arestările în masă, moment în care Facţiunea Chimera din cadrul Forţelor Aeriene ale SUA nu va mai putea să acopere spatele Cabalei, cu Bombele lor Plasmatice de tip Toplet.

Un număr neobişnuit de mare de inculpări care au fost declarate închise – reprezintă cea mai vizibilă dovadă concretă a acestei masive investigaţii.

Mulţi membri de la nivelul mediu al Cabalei deja cooperează şi sunt dispuşi ca să depună mărturie împotriva Cabalei, în schimbul amnistiei.




Următoarea MEDITAŢIE poate ajuta la accelerarea acestui Proces :

1. Relaxaţi-vă corpul, emoţiile şi mintea, concentrându-vă asupra respiraţiei sau în oricare alt mod ce funcţionează pentru voi.

2. Vizualizaţi un Vortex de Lumină Albă strălucitoare, care coboară din chakra Steaua Sufletului ale tuturor membrilor de nivel mediu din Cabala, în câmpul lor energetic şi în personalitatea acestora,  trezindu-i la Realitatea Luminii şi ghidându-i ca să se îndepărteze de structura Cabalei, (re)dându-le Puterea de a se Elibera de întuneric.

3. Vizualizaţi-i pe toţi aceşti membri de nivel mediu din Cabala unindu-se în Reţeaua Planetară de Lumină, lăsând jos armele lor de distrugere şi înşelăciune şi învăţând, astfel, să coopereze, alăturându-se societăţii umane într-un mod constructiv.




Protocolul Pleiadian de a comanda „PB Stardust” („Pulbere Stelară”), pentru eliminarea durerilor cronice, s-a dovedit a avea o eficienţă de aproximativ 80%.

Principalii factori care contribuie la reducerea eficacităţii Protocolului sunt legaţi de suprimarea vinovăţiei şi ale emoţiilor negative ; contracte la Nivel de Suflet, realizate în viaţa anterioară cu Forţele întunecate ; condiţii medicale extrem de complexe şi/sau puternice.

Trebuie să înţelegeţi că acest Protocol, în majoritatea cazurilor, nu vindecă adevărata cauză a durerilor, ci doar ajustează Sistemul Nervos Central, astfel încât să se producă o scădere a intensităţii semnalului durerii.

Semnalul moderat al durerii reprezintă, în acest caz, doar un semn al faptului că „ceva este în neregulă” cu corpul fizic, fiind necesară o supraveghere medicală.

Acest Protocol NU este un substitut pentru intervenţia medicală a medicinei convenţionale sau a celei alternative.

Forţele Luminii au solicitat ca acest Protocol să devină „viral”, deoarece ar putea reduce în mod drastic din marea „cantitate” de suferinţă inutilă de la Suprafaţa Planetei !


Victoria Luminii !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu