sâmbătă, 25 noiembrie 2017

Judith KUSEL : ALCHIMIA Mistică Iluminată şi UNIUNEA SACRĂ (16 septembrie 2017).Judith KUSEL

ALCHIMIA
Mistică Iluminată
şi
UNIUNEA SACRĂ

(Traducere : DAYANARA)

– 16 septembrie 2017 –

Nota MarYan :

Dacă articolul anterior, al Arcturienilor, din această nouă Categorie-Subiect, referitor la Echilibrul Energiei Feminine cu cea Masculină, nu a fost suficient de elocvent şi relevant pentru voi...

...Haideţi să vedem, acum, în următoarul articol, aspecte şi mai profunde şi cu adevărat „ezoterice”, prin care se evidenţiază, foarte clar, importanţa acestui ECHILIBRU FUNDAMENTAL pentru întregul Univers şi pentru orice Fiinţă, realizat inclusiv la nivelul cel mai „intim” al Fiinţei în corp fizic, respectiv la nivel Sexual, prin Energia Kundalini.

Şi, într-adevăr, atât în „vechime”, din vremurile „de demult”, cât şi în prezent, Realizarea Alchimică a acestei Armonizări la nivel sexual, între cele două polarităţi (Bărbat şi Femeie), reprezintă o Realizare la care vibrează total şi profund nu doar cei doi implicaţi în acest Divin Proces, ci chiar Întregul Univers, în frunte cu Divinitatea de la cel mai Înalt Nivel (Multi-Dimensional) !

De aceea, „miza” acestui Proces este atât de Înaltă (şi Divină) ! :


Iubirea caută întotdeauna să se extindă, să pătrundă și mai profund în Atot-Iubirea care caută acea uniune mistică și sacră cu cel iubit.

Există o Cale a Misticului adevărat, care caută Căsătoria Alchimică, acea uniune divină sacră ce pătrunde în însuși misterul misterelor, în co-creația cu Focurile Sacre și cu Energia Kundalini.

Numai cei mai înalți inițiați puteau întrezări cele mai profunde mistere interioare din Anticele Școli de Mistere, precum erau cele din sudul Franței, din Pirinei, și din cele mai ascunse și sacre locuri.

Ei trebuiau să treacă prin cele mai grele inițieri, înainte de a putea accesa misterul misterelor.


Exista un Ordin extrem de secret – al Trandafirului, al Șarpelui (Kudalini) și al Sfântului Graal.

Cei care aparțineau acestui grup se recunoșteau reciproc prin simbolurile de la nivelul sufletului, precum și prin cele de pe frunte, căci ei puteau să citească prin intermediul cunoașterii și vederii interioare.

Majoritatea acestor suflete aparțin acestui Ordin Sacru în planurile interioare, și au servit întotdeauna împreună, într-un mod sau altul.

Este chemarea celui mai înalt Serviciu al Divinului, darul co-creației într-un mod alchimic și mistic, care i-a făcut să iasă în evidență în atât de multe vieți și universuri paralele, ca cei mai evoluați dintre Cei Iluminați.


Adevăratul mistic va căuta să pătrundă și mai adânc în necunoscut, dorind să experimenteze Divinul prin intermediul Uniunii Alchimice și Mistice.

Această căutare trece dincolo de sine, și pătrunde în Tot, nefiind impulsionată de ego.

De fapt, dacă nu este dispus să se dizolve cu totul, să se dezintegreze, fiind transmutat într-o versiune mult mai înaltă, mai mistică și creativă, dizolvând-se în vastitatea câmpurilor energetice Divine, misticul nu va putea renaște în cele mai înalte mistere ale însuși Misterului.

În clipa în care ne dizolvăm în Nimic, devenim Totul ; devenim același câmp energetic unificat și inteligent, forța energetică creativă (kundalini), și odată cu acestea, Focurile Sacre.

Devenim întruchiparea Divinului Masculin și Divinului Feminin, fuzionând într-un singur câmp energetic, putând redirecționa, prin practică intensă, acest întreg câmp energetic pentru a înfăptui miracole.

Acesta era cel mai înalt rit al Școlilor Sacre ale Misterelor, la care aveau acces numai cei mai înalți și disciplinați inițiați. Era nevoie de dedicare și angajament total de aderare la Legile Divine Alchimice și la Legile Sexualității Sacre.
Nu toți inițiații alegeau să facă această uniune cu celălalt ; mulți alegeau să o facă singuri.

Motivul pentru care inițierea în astfel de mistere înalte se făcea treptat, era din cauza imenselor forțe energetice ce se accesau.

Dacă inițiatul nu era de aceeași vibrație și frecvență ca super-câmpurile energetice în care pătrundea, atunci corpul fizic i se dezintegra. Pătrundeai în aceste puternice câmpuri energetice, te lăsai dizolvat în ele, și apoi înviai în ele ; puteai face acest lucru numai prin intermediul energiei sufletului.

După cum am spus, dacă trupul fizic nu era acordat la cele mai înalte frecvențe, el nu își putea menține forma ; frica se declanșa odată ce Energia Kundalini și Focurile Sacre se apindeau la un nivel ridicat, iar mulți inițiați mureau în timpul acestui proces, căci forma fizică începea să se dezintegreze și trebuiau să învețe să se ancoreze în fizic, în același timp traversând cerurile.


ENERGIA KUNDALINI deschide anumite canale în formă fizică și corpuri enrgetice în și în jurul corpului uman, însă ea trebuie să meargă în octave superioare.

Dacă este activată prea repede, va cauza dureri mari în fizic, acolo unde se află blocaje. Dacă această energie nu este direcționată în moduri științifice (metafizica este o știință), atunci corpul se va dezintegra.

Același lucru este valabil și pentru FOCURILE SACRE. Înalt inițiații puteau pătrunde în acte de co-creație super-umană în Uniunea Sacră, direcționând apoi câmpurile energetice ale super-conștiinței în forma pe care și-o doreau.

Aceasta este ceea ce numeau co-creație.


Țineți minte faptul că ENERGIA SEXUALĂ nu este atașată corpului fizic, la fel ca Energia Kundalini și Sufletul.

Ea se poate extinde în moduri extrem de puternice, în Divinitate și în Tot, în Omnivers și în Tot Ceea Ce Există.

Această lucrare nu putea fi făcută cu oricine. Sufletele erau alese cu grijă, de cele mai multe ori fiind Flăcări Gemene și suflete-pereche. Fiecare Flacără deținea anumite chei și coduri, și prin unirea lor, le activau unul în celălalt.

Într-o astfel de Uniune, lua naștere de obicei Focul Sacru.


Mai întâi trebuia depășită frica de moarte, ce lua diverse chipuri. Adeseori, aceasta ia forma atașamentelor față de lucruri, oameni, locuri, etc. Sau poate lua forma unui ego negativ, care își dorește să fie mai bun decât partenerul...

Așadar, cei doi trebuiau să fie egali. Inițierile ajutau inițiații să depășească nu doar frica de moarte, neîncrederea în sine, grandomania, astfel că, în final, ei accesau deplinătatea forței sufletului, aflându-se în propria putere și lumină, nefiind supuși partenerului.

Numai nd ambii sunt întregi și în echilibru unul cu celălalt, pot fuziona complet în Căsătoria Alchimică.

Când aceste două suflete erau de acord să facă această lucrare împreună, avea loc o ceremonie privată în care își luau un angajament pe viață, întru întruchiparea fizică și sufletească a celui mai înalt serviciu față de Divinitate.

Apoi erau unși de către Înaltul Preot și Înalta Preoteasă a Ordinului Sacru.

Această ungere era extrem de profundă, căci se aflau în fața Divinității, luându-și acel angajament de Serviciu Divin, cu adevăr, integritate și respect, fiind pregătiți chiar să moară pentru aceasta.

Își dedicau întreaga viață ridicării umanității și creșterii conștiinței sale, deschizând noi drumuri, fiind în linia întâi, cu curaj și forță interioară.

Pătrunderea în cele mai profunde mistere și recuperarea a ceea ce trebuie recuperat, co-creat pentru binele cel mai înalt, nu este pentru cei slabi de înger...

Este numai pentru cei suficient de curajoși să moară și să învie !


Aceasta este Chemarea.

Acesta este Sacrificiul, dar și Învierea.

Acesta este Adevărul, Atot-Cunoașterea, Atot-Înțelepciunea, Atot-Vederea.


Judith KUSELprin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu