sâmbătă, 9 decembrie 2017

COBRA : Actualizare a Situaţiei Planetare (7 decembrie 2017).




Actualizare
a
Situaţiei Planetare

7 decembrie 2017





Nota MarYan :

Iată, fără alte comentarii, unul dintre cele mai interesante, con-centrate şi „la obiect” articole ale lui Cobra, referitor la mai multe evenimente ezoterice care se des-făşoară, în prezent, pe Planetă...

...Şi pe care, noi, la rândul nostru, le confirmăm prin ceea ce percepem şi primim, ca informaţii, din variate alte surse ! :






Chiar în aceste momente, o Luptă totală, globală, se desfăşoară pentru Planeta Pământ, care are loc în Planul Plasmatic din SPAŢIUL SUB-LUNAR (N.MY. : Sau, în terminologia astronomilor, „LEO”, adică „Orbita Joasă a Pământului) !

Forţele Luminii se concentrează pentru înlăturarea Entităţii Plasmoide Viermiforme care a pătruns în Sistemul nostru Solar, venind din Constelaţia Orion, în anul 1996 (N.MY. : Evident, prin Invazia Archonică de la începutul acelui an) şi care, în prezent, încă este înfăşurată în jurul Planetei noastre.

Reacţiile acestei entităţi – şi a tuturor celorlalte entităţi plasmoide mai mici, care trăiesc în interiorul corpului acesteia, cu armele lor exotice plasmatice – au generat, recent, atacuri brutale de tip scalar, îndreptate împotriva Lucrătorilor în Lumină şi Luptătorilor Luminii (N.MY. : Aspect pe care îl confirmăm şi noi, din propriile experienţe...).


Un PORTAL multi-dimensional va fi deschis către Centrul Galactic, între 17 şi 25 Decembrie 2017, având Punctul de Inflexiune în data de 21 Decembrie 2017, care va duce la schimbarea drastică a condiţiilor din Planul Plasmatic, în cea mai mare parte a Spaţiului Sublunar (N.MY.: Această dată, de 21 decembrie, reprezintă, în acelaşi timp, şi Momentul Solstiţiului de Iarnă, care, în Zona Românească, corespunde orei 18.28).

Acest Portal este parţial descris, cu acurateţe, aici.




În Plan Fizic, Forţele Luminii curăţă toate facţiunile negative din Programele Spaţiale Secrete care se desfăşoară în Spaţiul Sublunar.

Toţi membrii acestor Programe au posibilitatea de a se preda şi accepta, ne-condiţionat, CODUL GALACTIC, sau vor fi eliminaţi (N.MY. : Adică, duşi în Soarele Central Galactic, pentru re-formatare...).

Această curăţare generează o multitudine de activităţi neobişnuite pe această Orbită Joasă a Pământului (LEO), după cum a raportat şi Benjamin Fulford.


CIOCANUL lui THOR va continua să lovească, până prin luna Februarie 2018 :


De asemenea, Forţele Luminii continuă să neutralizeze facţiunile negative care încearcă să se ascundă în Zona ANTARCTICII şi deasupra Cercului Polar ARCTIC, mai ales în Insulele Buffin şi „Novaya Zemlya” (N.MY. : Adică „Noul Pământ”, în limba rusă).

Într-o masivă operaţiune ce a avut loc la sfârşitul lunii Noiembrie 2017, aproximativ 80% din infrastructura şi personalul forţelor întunecate au fost îndepărtate din ANTARCTICA !

(Nota MarYan : Aici iarăşi trebuie să insist, precizând că am sesizat intervenţiile criptate ale lui Cobra, din acea perioadă, precum şi solicitările de intervenţie, venite prin bloguri de media alternative, care cereau imperativ susţinerea Forţelor Luminii, prin meditaţii active şi intensive.
Şi, într-adevăr, pe atunci am primit confirmarea că, „ceva se petrece”, şi că acele meditaţii erau utile pentru susţinerea acţiunilor Forţelor Luminii.)

Aparatura de clonare subterană din Insula LONG ISLAND (N.MY. : Din statul New-York, SUA) a fost eliminată !


În luna Martie a acestui an, numeroşi membri ai Cabalei au fost duşi în subteranele Rezistenţei, pentru interogatoriu, apoi eliberaţi şi duşi înapoi, la Suprafaţa Planetei, însă cu acele amintiri şterse.

Totuşi, se pare că David Rockefeller nu a reuşit să proceseze stresul acelor întrebări şi a murit câteva zile mai târziu, printr-un Atac de Cord (infarct miocardic)...

În prezent, unii membri ai Cabalei sunt duşi în locaţii nedivulgate, de la Suprafaţa Planetei, pentru a fi interogaţi, ca parte a unei anchete masive ce va conduce la Arestările în masă !...

Ulterior, aceştia sunt eliberaţi, însă având ataşat un emiţător la gleznă...




ARESTĂRILE în MASĂ nu vor avea loc până când Planul Plasmatic nu este pe deplin curăţat de toate Armele Scalare şi de Bombele de tip Toplet.

Pentru că anumite evenimente nu decurg conform Planului, acum nu pot să eliberez mai multe informaţii despre Eveniment, deşi aş dori să o fac – însă, în prezent, situaţia este mult prea delicată pentru a face, încă, aceasta...

În ciuda tuturor greutăţilor pe care le experimentăm, în prezent, Lumina face progrese, astfel că Planeta noastră va fi Eliberată !


Victoria Luminii !




2 comentarii:

  1. Chestia asta, cu Entitatea Plasmoida Viermiforma, cred ca are o legatura mai mica sau mai mare, cu filmul Green Lantern. In special cu entitatea negativa de acolo. Am citit, pe net, ca tot ce inseamna forma de viata inteligenta, se regaseste transpusa in jocurile video si in filmele sf. Adevarul se serveste cu lingurita, pentru a nu crea un soc la nivel planetar. Apoi , lumea poate sa zica : Vezi, e ca in filmul ala, Green Lantern! Numai bine.

    RăspundețiȘtergere