duminică, 31 decembrie 2017

MarYan : PoVestea ZILEI (105) pentru 31 decembrie 2017 – Rămas Bun, 2017 ! şi BUN VENIT, 2018 !




PoVestea ZILEI (105)
(pentru)
31 decembrie 2017

Rămas Bun,
2017 !
şi
BUN VENIT,
2018 !





Pentru că am simţit un puternic impuls interior de a intra pe blog şi a scrie – deşi acum mai sunt mai puţin de două ore până la „ANUL (cel) NOU”, 2018 – m-am „conformat” (fără să mă con-formez) impulsului, venind cu ultimele idei şi imagini transmise de energia acestui an, 2017, care acum chiar „stă pe prag”, pentru a trece în (H)IStorie...

Aşadar, iată-ne pentru a treia oară, de când funcţionează acest blog, la acest moment de „trecere dintre ani”, ale „Sărbătorilor de Iarnă” ce încep, practic, pe 6 decembrie, cu „Moş Nicolae”, până pe la momentul de Bobotează din 6 ianuarie, ce închide această Lun(g)ă perioadă de Sărbătoare, în care cea mai mare parte a umanilor reuşesc, măcar din când în c(g)ând, să mai uite de probleme şi să-şi amintească, ceva mai des, de BUCURIA DE COPIL din Adâncul Fiinţei !




Acum, ca de fiecare dată în aceste perioade „sărbătoreşti”, pentru cei care au ajuns pentru prima dat pe blog în acest an sau pentru cei mai „vechi”, dar care nu au reuşit să studieze aceste idei şi puncte de vedere ale noastre, vă oferim şi „versiunea” noastră, expusă cel mai sintetic şi con-centrat în Categoria-Subiect (din stânga sus, pe blog) dedicat acestui subiect, cel numit (Despre) Sărbători – Celebrări”, al 23-lea...

...Prin aspecte evidenţiate, cel mai clar şi limpede posibil (zicem noi :), în Pleiada (seria) de articole numite chiar aşa : (MOŞ) CRĂCIUNUL şi ANUL NOU : Noi, de fapt, (PE CINE) CE Sărbătorim în Timpul „SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ” ?

Aşa cum precizam de fiecare dată, la finalul fiecăruia dintre aceşti ultimi doi ani, aceste articole le găsim suficient de detaliate pentru a mai adăuga şi re-lua, iar şi iar, aceleaşi idei şi PoVeşti, aşa cum face mass-media oficială, prin acele continue reluări ale aceloraşi idei – încât îţi vine să vezi orice altceva, decât aceleaşi imagini ce supra-saturează – referitoare, printre altele, la CRĂCIUNUL care tocmai a trecut (inclusiv prin alte câteva aspecte, nuanţate de un articol-mesaj de la Arcturieni, de la finalul anului trecut, 2016), despre „ANUL NOU”, precum şi despre REVELION şi MASA DE REVELION (aspect care chiar acum este „pus în practică”, mai peste tot globul pământesc !).




Aşadar, ne-am re-amintit, încă odată, ce semnificaţie au aceste Momente, pe care noi le încărcăm cu BUCURIA Trăirii într-o Stare de Veselire şi Abundenţă culinară...

...Însă, CE am mai putea FACE ? – dacă simţim că, şi în aceste Momente, putem realiza mai mult decât faptul de a ne „umple maţul” cu tot soiul de alimente, mai mult sau mai puţin compatibile cu corpul fizic, de a bea lichide bahice ameţitoare şi de a dansa până la epuizarea fizică ?...

Răspunsul, de data aceasta, este chiar SIMPLU, şi fără prea multe CuVinte şi alte argumente şi deducţii logice : ca, măcar o singură dată, în toiul (vârtejul) Veseliei Generale, să ne oprim, re-amintindu-ne de NOI, FIINŢA CARE SUNTEM... ca, atunci, nu doar să FACEM (fie chiar şi Veselie), ci şi SĂ FIM CEEA CE SUNTEM !, re-conectându-ne cu Centrul Fiinţei – acolo, în Centrul INIMII, acel Loc Divin ce ne aşteaptă să revenim, cu Răbdare Infinită...

În acest fel, am transmite un puternic Impuls Interior către Univers şi am trasa o Linie directoare de Acţiune pentru întregul An 2018, chiar de la Momentul Naşterii acestuia (adică acum, la Miezul Nopţii) !


Şi, pentru că poate aşteptaţi şi ceva „concreteţuri” despre acest Nou AN care stă „să se nască” chiar acum, ei bine, pot re-itera ceea ce am mai spus prin ultimele comenturi – şi pe care alţii le-au luat ca pe „alte vorbe aruncate, ca multe altele” – că, de data aceasta, există un potenţial mult mai intens şi cu un mult mai consistent suport energetic ca, în acest An, 2018, TRANSFORMĂRILE PLANETARE să devină din ce în ce mai vizibile şi în Planul drag nouă, cel SOCIAL (oficial) !

Deşi am promis de mai multe ori, acum chiar „e musai” să mă mobilizez pentru zilele următoare şi să încep să aduc mai multe informaţii care s-au cam adunat în ultimele luni – pentru a vedea că aceste aspecte nu sunt doar „aceleaşi poezii”, de care majoritatea s-a plictisit sau chiar „s-a săturat”,  ci reprezintă Realităţi ce prefigurează, cu tot mai mare Putere, o Nouă Realitate în care ne pregătim să pătrundem... pentru care – cu toate aceste vorbe, articole şi chiar CuVinte – se pare că încă nu suntem pregătiţi, cu adevărat, nici măcar să o acceptăm mental sau emoţional...


De aceea, Acum, poate mai mult decât oricând, în oricare alt Nou An, este Momentul ca, în preajma Miezului Nopţii, să trimitem Noului AN, 2018, o ÎNTÂMPINARE pe măsură, din ADÂNCUL INIMII (nu doar a minţii), cu Bucuria şi ÎnCred-erea că, iată, Vremurile sunt tot mai aproape de ÎmPlin-ire !
 

Aşadar, haideţi să ridicăm PAHARUL BUCURIEI şi al NECTARULUI IUBIRII, ce stă să se ReVerse din POCALUL INIMII, şi să-l bem până la ultima picătură !


LA MULŢI ANI, Inimi Dragi ! !


LA MULŢI ANI, 2018 ! ! !



MarYan

9 comentarii:

  1. LA MULTI ANI !!! Si sa ne ajute DUMNEZEU sa avem ceva nectar in inima de revarsat !

    RăspundețiȘtergere
  2. la mulţi ani prieten drag inimii mele.Chiar dacă direct nu ne cunoaştem,să şti că-mi eşti drag,te simnt aproape ,deoarece asemeni ţie şi visele mele despre UNITATEA UMANĂ ,DESPRE IMPLICAREA NOASTRĂ PE TOATE CĂILE ŞI POSIBILITĂŢILE PERSONALE MĂ INCLUD ÎN A ACŢIONA ATÎT CÎT MI-E PERMIS,MĂ PRICEP SĂ CONTRIBUI ŞI EU ,măcar la AMPLIFICAREA,MENŢINEREA UNOR RELAŢII APROPIATE SPRE CEI CARE REZONEAZĂ DEOPOTRIVĂ LA MESAJELE NOASTRE,deoarece ÎN LUME ORI VA FI LUMINĂ,ORI VA FI NIMIC. BINECUVÎNTĂRI ŢIE ,TUTUROR TREZIŢILOR.

    RăspundețiȘtergere
  3. Un an 2018 cu schimbare,ascensionare,inaltare in 5d! (nu agreez "la multi ani!"e veche-e de 3d de invartire in jurul cozii,urare de trecerea anilor, unde? spre batranete! fara tinerete! la reincarnare!-e urare manipulatorie eu asa o simt,trebuie sa ne eliberam! de vechi si 3d sa decolam spre 5d).rog-nu da-ti cu petre!

    RăspundețiȘtergere
  4. Un an cu mai multa interventie divina in eliberarea planetei si a oamenilor !!! Daniela

    RăspundețiȘtergere