duminică, 21 ianuarie 2018

ARCTURIENII prin Daniel CRANTON : Graba de a ajunge în (Nivelul de Conştiinţă) 5D (18 ianuarie 2018).



ARCTURIENII
prin Daniel CRANTON

Graba
de a ajunge în
(Nivelul de Conştiinţă)
5D

 (Traducere : NoRo)

– 18 ianuarie 2018 –





Nota MarYan :

Înainte de a re-intra în acţiune, şi pe blogul nostru, cu informaţii mult mai ample şi mai complexe, haideţi să ne re-antrenăm cu un „intro”, scurt şi la obiect, referitor la metoda cea mai simplă de a accesa dimensiunea „mult visată”, cea deja bine-cunoscută, a 5D-ului...

...Folosind acelaşi instrument de care am vorbit atât de mult pe acest blog, care în acest mesaj este modulat sub numele de „împăcare” („acceptare”), prin IUBIRE – în fapt, prin conştientizarea Locului şi Spaţiului în care ne situăm, pentru a face, în mod natural, Saltul pe următorul Nivel (precum electronul face Saltul Cuantic pe orbita superioară, prin infuzia de energie cuantică – în acest caz, a Conştiinţei).

Deşi scurte, aceste mesaje – oferite de pe „Sananda.website” şi traduse pe un alt blog, interesant, ce are ca fundal aceeaşi imagine a Mamei Pământ („Magie pe Geea”), pentru care sincer ne bucurăm – au importanţă în rapida re-amintire a unor adevăruri fundamentale şi extrem de actuale, precum cel enunţat mai sus.

De aceea, fără alte „intro”-uri, haideţi să vedem, foarte pe scurt, ideea de bază concis expusă în Mesajul Arcturienilor :






Salutări ! Suntem Consiliul Arcturian.

Suntem încântați să ne conectăm cu voi.

Aveți senzația că trebuie să urgentați ceea ce faceți, pentru a ajunge la experiențele  dimensiunii a 5-a, pe care doriți să le aveți.

Unul din motivele pentru care simțiți această nerăbdare este că v-a fost promis că viața din a 5-a dimensiune va fi mai ușoară și mai distractivă.


Acum, partea paradoxală a acestui proces este faptul că ajungerea la cea de-a 5-a dimensiune necesită să iubiți unde vă aflați acum.

Chiar dacă știți că acolo unde vreți să ajungeți este mai bine, totuși, este necesar să găsiți o cale de a vă împăca, cu tot ceea ce este în realitatea voastră și care se află în voi.

Chiar vi se cere să vindecați lucrurile care s-au întâmplat cu ani și ani în urmă, în viața voastră și în trecutul vostru.

De asemenea, este important să recunoașteți că nu este nimic în neregulă cu dimensiunea în care vă aflați.

La urma urmei, este vorba doar despre Experiență. De aceea vă incarnați. De aceea aţi părăsit dimensiunea Energiei Sursă.

Așa că împăcați-vă cu experiențele, așa cum sunt acestea, și fiți siguri că fiecare experiență pe care o creați, pentru voi înșivă, vă va aduce mai aproape de a 5-a dimensiune.


Când vă uitați la voi înșivă și credeți că mai aveți mult de evoluat, greșiți.

Veți evolua întotdeauna, astfel încât nu va avea sfârșit ceea ce veți deveni.

Dar înțelegeți că primul lucru al realității voastre actuale, pe care doriţi să-l experimentați, este exact acolo unde vă aflați Acum și exact ceea ce sunteți Acum.

Acceptați totul despre voi, în Prezent, și doar în Prezent, nu pentru că este necesar să ajungeți în a 5-a dimensiune, ci pentru a accesa mai mult și mai mult Iubirea Necondiționată care sunteți cu adevărat...

Nu trebuie să așteptați până ajungeți în a 5-a dimensiune, pentru a vă cunoaște mai mult și mai mult, ca Ființă de Energie-Sursă, ca ființă creatoare și purtător de Iubire Necondiționată.

Dați-vă voie, Acum, și vă veți oferi tot ceea ce v-ați promis.


Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de conexiunea cu voi.



prin

3 comentarii:

  1. Multumesc ca tu m-ai inteles,trebuie sa existe si o latura spirituala,angelica a evolutiei omenirii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evident ca e si o latura angelica in evolutia noastra. Dar exista si reversul medaliei: o latura intunecata. Graba strica treaba. In Romania, dupa ce a fost lansat "zvonul" ca ar fi doar 144.000 de alesi, a inceput un adevarat "dezmat" de ifose. Asa zisii alesi au inceput sa ne loveasca pe cei ce sustineam ca ascensiunea este imposibila atata timp cat ne credem alesi. Asta inseamna trufie maxima. Daca maine uit ca in jurul meu exista oameni care au nevoie de ajutor, sau vad un animal abandonat si nu fac nimic ca sa-l ajut, nu pot trece pe nivelul de constiinta superior, stagnez, apoi incep sa cad. Ascensiunea presupune un efort continuu. Romanii se invart in cerc. Intunecatii si-au atins scopul: au creat cu mainile celor ce se cred alesi si au umplut internetul de informatie falsa, o retea menita sa ramanem in iluzie, sa nu avem comunicare personala cu lumile superioare. Sa tooot dam copy-paste la articole de pe diverse site-uri cu parfum de ezoterism. E plin internetul de minciuni amestecate cu adevaruri. Asta e reteaua ce ne impiedica sa primim ghidare corecta. Daca ati observat, in dezmatul acesta roz new age, copiii sunt din ce in ce mai bolnavi. Sunt cei mai sensibili la otrava informationala pe care atata v-ati straduit sa o multiplicati pe tot internetul. Romania e in plin experiment Lucifer. Cititi despre acest experiment oribil pe internet. Asa zisii alesi au devenit temnicierii si tortionarii propriilor copii cristal veniti cu Misiuni pe pamant. Mamaaa...dar si cand vor fi inhatate oile new age raspandite pe tot internetul...Sa vedem cine le va proteja. Cand spun inhatate ma exprim metaforic. Isi vor pierde liberul arbitru si vor ramane ceea ce sunt si acum:niste biete suflete folosite in a raspandi minciuni. Asa functioneaza si masoneria ce se foloseste de zilieri la munca, asa functioneaza si sectele: in centru e un guru. In jurul lui,cativa "alesi", privilegiati,in fruntea bucatelor. Cercul urmator nu are acces la mincinoasele initieri decat dupa ce atrage un anumit numar de noi fraieri in capcana. Si toooot asa. Fara fraierii ce raspandesc minciuna si fac reclama la cursuri mincinoase, sistemul de tip panza de paianjen s-ar prabusi, iar oamenii ar scapa de orbire...dupa atatea milenii de intuneric si trufie masculina. Nu am nimic cu barbatii...Chiar ma inteleg bine cu multi...dar...lumea aceasta haotica e capodopera lor. Nu noi vrem raboaie si arme. Noi ne jucam cu papuselele in copilarie. Nebuni cei ce le cumpara baietilor arme de Craciun. Hristos inseamna pace nu raboi. Ce-as mai rupe cateva tancuri pe spinarea rusilor, americanilor si a celorlalti dementi ce ne-au atras in NATO, incarcandu-ne karmic. Banii dati acum pe rachete ar fi trebuit sa mearga la copii...
      As avea multe exemple de nebunie "aleasa".Aleg exemplul cel mai aiuristico-bombastico-fluflu:

      http://eusuntsuveranavatarimpersonal.blogspot.ro/?m=1
      Astia cred ca noi nu intelegem pentru ca nu suntem suficient de evoluati, ca ei sunt atat de sus incat nu mai pot vorbi o limba omeneasca. De fapt, ei vorbesc pasareasca de balta pentru ca si-au pus pe cap, intre ei si Dumnezeu, un intreg sistem iluzoriu. Pe limba romana ar suna cam asa ce spune Gicu Dan: prostia si trufia merg mana in mana...
      Madame Dida, rog a nu fi cenzurata. Daca gresesc eu si voi spuneti adevarul, eu voi plati. De nu, veti plati voi stergandu-va minciunile din retea. Oricum va trebui sa le stergeti. Altfel nu veti putea iesi din iluzia informationala. In lumile superiore conteaza doar faptele. Diplomele si titlurile academice ale masonilor ca Gicu Dan si ceilalti nu valoreaza nici cat o ceapa degerata.





      Ștergere
    2. Dragă Maria-Aurelia,

      vezi că în acest spaţiu energetic nu este nicio "madame Dida", ci altcineva...
      Aşadar, ai încurcat "adrisanţii" :)...

      Succes la lucrul cu Finţa interioară, şi poate îţi re-aminteşti de acel aforism mai vechi : "Judecă, nu judeca" (că vei fi judecat, inevitabil, la rândul tău...).

      Spor !

      Ștergere