luni, 22 ianuarie 2018

CONSILIUL prin Ronald HEAD : DIVIDE şi CONTROLEAZĂ (19 ianuarie 2018).



CONSILIUL
prin Ronald HEAD

DIVIDE
şi
CONTROLEAZĂ

(Traducere : Monica POKA)

– 19 ianuarie 2018 –





Nota MarYan  :

Iată un mesaj, iarăşi, „scurt şi la obiect”, în care ne este re-amintită extrem de actuala problemă a Controlului şi Manipulării extinse, existente încă pe Planetă, în prezentul social...

Este foarte interesant că şi acest scurt Mesaj al Consiliului (Arcturian) atinge problematica ABUNDENŢEI, amintind de filozofia de bază care stă la temelia funcţionării Occidentului : ideea „lipsei”, adică faptul de a exista câteva personaje care „au” şi numeroase altele (celelalte) care „nu au” – pentru a se crea o „diferenţă de potenţial” (în acest caz, financiar), pentru ca Sistemul creat de „ei” să funcţioneze pe aceşti parametri, bazaţi pe „polarităţi”, exact ca în schemele electr(on)ice !

Şi, cel mai interesant aspect al acestui Mesaj, se referă la faptul că, şi din perspectiva lor, a Consiliului, situaţia cu „lipsa şi abundenţa” este deja rezolvată, la nivele energetice, prin atingerea unei MASE CRITICE în această privinţă !

Aşadar, tot mai numeroase surse informaţionale ne anunţă că Vremurile stau pe pragul unor Trans-formări cu adevărat excepţionale ! :






Vă vom vorbi astăzi despre o tactică care a fost folosită pentru a controla ceea ce gândiți și cum gândiți, în scopul de a menține conversația socială sub control.

Ați fost hrăniți în mod constant cu o dietă a polarizării. Ați fost divizați în două „părți”, pe aproape fiecare problemă la care vă puteți gândi.

Atunci când sunt două părți, posibilitățile sunt limitate. Atunci când începe o conversație care este în afara limitelor preferate, și dacă acea conversație amenință poziția celor care se consideră privilegiați și puternici, subiectul este denumit „CONSPIRAŢIE” și este făcut de râs.

Acest lucru, în sine, este ca o ancoră care să tragă omenirea în jos, în încercările ei de a-și ridica conștiința.

Dar, în ultimii câțiva ani, aceste divizări, acești tăciuni aprinși ai disensiunii, au fost scormoniți la un nivel foarte periculos.


Cândva, a fost o vreme în care anumite subiecte nu au fost discutate, pentru că erau foarte incomode.

Acum, ele nu pot fi discutate fără a devia într-un discurs aproape fanatic, înverșunat.

V-am sugera că este timpul, și este necesar, ca toți să faceți un pas în spate și să vă dați seama că ați fost conduși în mod intenționat în această situație.

Când unii vă spun că EI vă spun adevărul, iar ceilalți oameni sunt niște mincinoși periculoși, este momentul ca voi să vă căutați adevărul vostru înșivă.

Cu siguranță NU este momentul să începeți să-i condamnați pe alții, pe baza a ceea ce v-a spus altcineva, chiar dacă v-a fost spus în mod repetat și sus și tare, de-a lungul multor perioade de timp.


Poate că este, de asemenea, timpul să vă dați seama că cele mai multe lucruri care aduc beneficii în viața oamenilor, ar aduce beneficii tuturor oamenilor.

Oameni care locuiesc la mii de kilometri distanță și care trăiesc în culturi foarte disparate, își doresc aceleași lucruri pentru ei și familiile lor.

Și dacă ei văd o cale de a câștiga și a-și oferi acele lucruri, ei nu doresc să le ia de la alții.

Ideea lipsei și a ne-îndestulării este, la rândul ei, un instrument de control. Este opera celor care cred că „ei” au nevoie de tot, indiferent despre ce ar fi vorba.

Trăiți în prezent într-o lume care deține bogății enorme, dincolo de abilitățile voastre de a le imagina, și totodată o cumplită abandonare și înfometare...

Vă vom spune că dacă fiecare ființă umană ar fi să aibă mâncare, adăpost și oportunități în egală măsură, lumea voastră ar fi cu mult mai bună decât v-ați putea imagina.

Doar gândiți-vă la milioanele de oameni cărora nu li se permite să contribuie cu nimic.

Asta din cauză că majoritatea dintre voi nu o doriți ? Nu, se întâmplă pentru că unii se simt amenințați de această idee. Ei predică și trăiesc după principiul „dacă ei îl au, nu-l pot avea eu” (N.MY. : După cum spuneam şi în prima Notă : „Principiul Lipsei”, care stă la baza funcţionării economiei şi finanţelor din Sistemul Capitalist Occidental).

Am dori ca cel puțin să explorați ideea că dacă este bun pentru mine, poate că ar fi mai bine pentru mine dacă l-am avea cu toții.

Lumea voastră, așa cum este ea construită în prezent, este foarte departe de idealurile pe care societățile voastre pretind că le adoptă, atât cât este posibil, indiferent de ceea ce preferați să gândiți.

Ați decis că asta este ceea ce v-ați dorit ? Sau în asta v-ați născut și așa ați fost conduși în continuare ?  




Acum, acest lucru se schimbă. Se va schimba !

În legătură cu acest lucru, nu există „poate se schimbă” !

A fost atinsă o MASĂ CRITICĂ a Intenției !

Au fost făcute încercări de a devia sau întârzia schimbările care sunt pe cale să se producă. Dar tot ceea ce au reușit să facă a fost să se asigure că, atunci când proverbialul baraj se prăbușește, inundațiile vor fi și mai mari...

Acum este cu adevărat Momentul ca fiecare să decidă că ar fi mai bine să găsească domenii de interes comun, convingere comună și bunăstare comună.

Poate că în loc să aveți războaie împotriva acestui lucru și războaie împotriva acelui lucru, ar fi mai bine să faceți eforturi pentru acest lucru și proiecte pentru acel lucru.

Este momentul să schimbați dia-logul (N.MY. : ...cu o con-versaţie !).


Este momentul să începeți să găsiți un teren comun, un scop comun și domenii de cooperare.

Renunțați de a mai fi singuri – acesta este modul în care ați trăit întotdeauna.

Războiul, cu arme sau prin discursuri, v-a fost predat, învățat.

Războiul NU este ceva normal.
Frica NU este normală.
Lipsa NU este normală.
Și nici Conformarea totală NU este normală...

Diversitatea este frumusețe.

Gândiți-vă de ce mergeți acolo unde mergeți în vacanțele voastre.



prin

2 comentarii:

  1. Bună dimineaţa domnule drag. Sînt familiarizat cu acest tip de informaţie primit de la blogerii de bine ÎN LUMINĂ iar eu la rîndul meu după puterea şi pricepera mea mă grăbesc să le mediatizez în toate cercurile şi agenda mea de cunoştinţe. Îmi tresaltă inima de bucurie cînd citesc sau discut astfel de idei cu prietenii şi-i sugestionez ca astfel de informaţii să le transmită la rîdul lor altora. E totuşi o muncă şi asta,avînd în vedere că gradul de CON-ŞTIINŢĂ al românului nostru lasă de dorit,considerînd astfel de discuţii sau promovarea lor nu ar fi o prioritate. Mereu se pun etikete înainte de a parcurge un text,o idee,mereu se caută aşchia în ochiul altuia înainte de a -mi scoate bîrna din ochii mei,ipocrizia e la ea acasă. Noroc că încet încet aceste mesaje pătrund -adevărat cu multă timiditate în păturile sociale -mai ales a celor care se consideră victimile unui sistem caracterizat prin abuz,manipulare,minciună,egoism....etc. Spuneam că mereu omul pune etichete,nimic nu e de găsit fără a compara,fără a decide în mod personal- aşa ca un demiurg - pe cine şi unde îl poziţionez în raport cu mine. Ne dăm mereu PUTEREA ŞI IDENTITATEA în mîna altora numai pentru că aştia ştiu cum să ne sforărească cu un zîmbet abil plasat cărora ei îi spun karismă....ai karismă,fă-ţi o karismă...eşti kool...kimbal răsunător profund sforăitor ,sclipicios la exterior ,gol şi putred înăuntru...cam asta e societatea de consum ,fabrica de eroi şi Ilene cosînzene...vedetele părinţilor lor.... iar rătăciţii prinşi în faţa TEMBELIZORULUI,uită de ei de casa lor de familie,căutînd (perfecţiunea) în FABRICA DE ILUZII. Sînt gîndurile mele ...îndrăznesc să le expun unui prieten numit MaRyan.... căruia îi MULŢUMESC pentru pemisiunea de a conversa cu EL ! GeorgeNandideDrobeta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc şi eu, George(NandideDrobeta), pentru timpul alocat acestor idei şi energii pe care le împărtăşeşti pe acest blog - ca un adevărat "veteran" în ale conversaţiilor pe aici... şi, chiar dacă nu primeşti, direct, un răspuns personal, asta nu înseamnă că nu există recepţie şi chiar anumite re-acţii pe măsură... ).

      Mulţumesc, încă odată, pentru investiţia de timp (din acest spaţiu Christalin) şi te aştept şi în continuare, în această Zonă...

      MarYan,
      cu drag.

      Ștergere