miercuri, 31 ianuarie 2018

Tiffany Stiles : Trans-formările ECLISPEI de LUNĂ (miercuri, 31 ianuarie 2018, ora 15.27, ora României) şi Activările PORTALULUI 11:11 (23 ianuarie 2018).



Tiffany Stiles

Trans-formările
ECLIPSEI de LUNĂ
(miercuri, 31 ianuarie 2018,
ora 15.27, ora României)
şi
Activările PORTALULUI 11:11

Actualizare
Raport Energetic

(Traducere : Aurelia Dida)

– 23 ianuarie 2018 –





Nota MarYan :

Iată că această Notă ţine loc de o adevărată PoVeste a Zilei pentru o foarte scurtă prezentare a acestui Moment de astăzi – miercuri, 31 ianuarie 2018 – numit, din perspectiva astronomilor : „SuperLună Albastră Sângerie”...

Despre acest nou Moment interesant face referire şi Mesajul de astăzi, propus de Tiffany Stiles – Moment despre care se vorbeşte, deja, de mai mult timp, prin mai multe mesaje pe care le-am parcurs în ultimele două luni.

De ce ar fi atât de importantă această „SuperLună Albastră Sângerie” ?
Haideţi să o luăm pe rând.

LUNA ALBASTRĂ se referă, după cum deja ne-am familiarizat în ultimii ani, la faptul că se manifestă două momente de Lună Plină în aceeaşi lună calendaristică de 30-31 de zile (cum este cea de astăzi, 31 ianuarie 2018, ora 15.28, precedată de cea din 2 ianuarie 2018, ora 04.24, orele României).

SUPER-LUNA, pe de altă parte, are legătură cu două fenomene strict astronomice (şi nu calendaristice, convenţionale) : Luna la Perigeu, (aproape) sincronizată cu momentul de Lună Plină (cu Eclipsă de Lună).

Luna Plină înseamnă că Luna este Luminată deplin de Soare, când este pe Cer, căci este situată în partea opusă faţă de Soare, pe Cerul Pământului.

Astfel se creează un aliniament Soare – Pământ – Lună, la fiecare Lună Plină, care va duce la apariţia Eclipsei Totale sau Parţiale de Lună – în funcţie de poziţia de pe Planetă a privitorului...


Pe de altă parte, luna nu are o mişcare perfect circulară în jurul Pământului (în realitate, este în spirală, împreună cu Pământul – dar asta este o altă PoVeste...), ci una elipsoidală, cu un moment maxim de apropiere (Perigeu) şi altul de maximă îndepărtare de Pământ (Apogeu).


Atunci când Luna are un astfel de Moment de Lună Plină, care se cuplează cu Luna la Perigeu (cel mai aproape de Pământ), atunci apare, iată, Momentul de SuperLună – care are şi o acoperire vizuală, căci în astfel de momente, Luna este mai strălucitoare decât de obicei (cu vreo 15%)...

...Iar atunci când Luna este în umbra Pământului (la momentul de Eclipsă), apare în acest context şi o culoare a sa roşiatică („sângerie”) – de unde şi această expresie ce completează această triplă imagine a Lunii din acest Moment.

Să mai reţinem că ultimul moment de acest fel a avut loc în anul 1866 (deci, acum mai bine de 150 de ani)... însă, în prezent, Vremurile sunt cu totul altele decât la mijlocul secolului al XIX-lea !

Căci, în prezentul nostru, acest Moment – de intensă mobilizare a energiilor lunare (feminine) din interiorul fiecăruia – vine pe fundalul prezenţei Valurilor succesive de Energii Cosmice, care, deja ştim, sunt tot mai dese şi mai intense.

De aceea, acest Moment de azi, de la ora 15.27, ora României (de fapt, acela este  momentul de maxim, însă intervalul de timp este mai larg, de aproximativ 3 ore), oferă o altă oportunitate de conectare la Centrul Fiinţei noastre, folosindu-ne de instrumentele specifice fiecăruia – fie că este vorba de Meditaţie, de Rug(ăciune) sau altă modalitate de a lucra cu Energia.

Aşadar, haideţi să vedem şi perspectiva din acest mesaj, al acestui Moment de azi, pe care vă sugerăm să nu-l treceţi cu vederea ! :






Dragi Suflete Frumoase !

Vă amintiți că Anul 2018 este Anul Universal Maestru „11” (2 + 0 + 1 + 8 = 11) ?

Pe 20 ianuarie 2018, Soarele s-a mutat în Vărsător, conducătorul Casei 11 a Zodiacului (11).

Pe 31 ianuarie 2018, această rară Lună Plină / Lună Sângerie / Lună Albastră va răsări pe Cer la 11° în Leu, activând un PORTAL 11-11-11 al ABUNDENŢEI, incredibil de rar, continuând actualizările Energiei Maestru 11:11, pentru a vă dobândi Darurile și Abilitățile.

Mesajul nu putea fi mai clar în legătură cu Energia Maestru 11, pe care voi o co-creați cu Fluxul Divin Universal, creând Realitatea voastră și având suportul cosmic pentru a manifesta ceea ce doriți în acest an !

Da, este atât de puternic, deoarece acest Puls energetic al Energiei Maestru 11:11 continuă să pulseze încă de la 1 ianuarie și până la 31 ianuarie 2018.


Oh, nu se oprește acolo... deoarece acesta este un An Universal Maestru 11 – așa cum v-am spus anterior.

Întregul an va fi cel în care voi învățați cum să vă dobândiți darurile și abilitățile, în special modul în care voi „manifestați realitatea”.

Voi veți fi testați în permanență cu privire la abilitățile de manifestare în anul 2018, pe măsură ce vă creați foarte repede realitatea, ceea ce face dificil ca voi să ignorați că Voi Sunteți Maestrul creațiilor voastre.

Acest lucru vă învață responsabilitatea în ceea ce privește modul în care și ce anume creați / manifestați în viața voastră.


Această Eclipsă de Lună Plină în Leu vă oferă energie puternică pentru a transforma ceea ce doriți în viața voastră și chiar să vă re-inventați, dacă doriți !

Acest lucru poate provoca unele urcușuri și coborâșuri emoționale, cu o doză dublă de energie feminină, datorată celor două Luni Pline din această lună, ambele fiind Portaluri Lunare, cu energii 11:11, cu manifestări extrem de puternice.




Eclipsa de Soare în Leu din 21 august 2017 a adus câteva lucruri la Lumină și la suprafață, care vor fi reluate în timpul Eclipsei de Lună Plină în Leu, din 31 ianuarie 2018.

Acesta este un moment foarte bun pentru a vă Elibera, în cele din urmă, de tot ceea ce v-a tras înapoi !


Leul este semnul care este condus de Soare.

Eclipsa de Lună va pune accentul pe munca cu Umbra – cu acele părți întunecate interioare pe care nu le-ați acceptat, nu le-ați contopit, nu ați învățat să le iubiți...

Acum este momentul să vă împrieteniți cu umbra voastră interioară și să obțineți Echilibrul pe care l-ați căutat.

Acest lucru va necesita introspecție, timp petrecut cu voi, Iubire de sine și îngrijire de sine.

Iubirea de sine cuprinde întregul tu / tu sufletul.

Acordați-vă timpul necesar să vă răsfățați, să vă îngrijiți și să nu vă faceți griji că este nevoie să-i mulțumiți pe ceilalți în acest proces ; este momentul să aveți grijă de voi.


Leul, fiind susținut de Soare, acționează asupra Chakrei Plexului Solar (centrul  liberului arbitru).

Este posibil să simțiți unele dureri în stomac sau greață, deoarece Chakra Plexului Solar vă extinde capacitatea de a vă susține singuri, de a vorbi din Inimă și de a comunica aceste limite celor care le-au depășit (le-au încălcat).

Această energie, susținută de semnul Leului, vă va ajuta să dobândiți asertivitatea de care aveți nevoie, pentru a vă elibera de orice sau oricine simțiți că v-a tras înapoi.

Aliniindu-vă cu această energie, voi aveți puterea de a vă schimba viața într-o direcție cu totul nouă !

Utilizați acest flux energetic pentru a vă sluji cu înțelepciune, deoarece aspectele negative ale Leului vă pot provoca ego-ul, dacă acestea sunt declanșate.

Ceea ce este declanșat necesită concentrarea și atenția voastră, pentru a ajunge până la cauza principală a declanșatorilor.


Lecția-cheie pe care ne-o arată această energie este să rămânem modești, recunoscători, să ne concentrăm pe Iubirea de Sine, să ne îngrijim și să ne transformăm, folosind Puterea Soarelui în Leu.

Utilizați Eclipsa Lunii Pline pentru a vă recâștiga echilibrul în viața pe care ați căutat-o.

Aceasta îmbină mai mult aspectele Divine Feminine / Masculine, într-o coerență care le lipsește multora.

Pe măsură ce înaintăm în luna care urmează, energia lui 2 a lunii Februarie amplifică Energia Maestru 11 (2018) și, astfel, pulsul energetic continuă să ne reamintească, în permanență, să ne concentrăm asupra gândurilor și asupra a ceea ce noi creăm, ca urmare a acestor gânduri.

Rămâneți pozitivi... și veți culege recompensele acelor intenții pozitive, în viața voastră.

Vizualizați gândurile voastre introspective prin Sinele vostru Superior, pentru a observa modelele negative sau programarea care necesită schimbare.


Vă trimit multă Iubire și Binecuvântări, pe parcursul Călătoriei voastre.



prin

2 comentarii:

  1. Mulțumesc Maryan pentru tot ce faci. Unele articole vorbesc și despre intrarea in Era Varsatorului in acest an, deși îmi închipui ca este un proces mai amplu. Poate intr-o viitoare poveste :), vei aborda și acest subiect.
    Cu drag,
    Florentyin

    RăspundețiȘtergere