vineri, 9 februarie 2018

COBRA : Actualizare a Situaţiei Planetare (3 februarie 2018).




Actualizare
a
Situaţiei Planetare

3 februarie 2018





Nota MarYan :

Am venit, iată, abia după aproape o săptămână cu traducerea ultimului articol al lui Cobra, căci am simţit să permitem informaţiilor „să se aşeze”, cumva, dar şi pentru obţinerea anumitor confirmări, în acest sens...

Poate că mai mulţi dintre voi deja aţi parcurs mesajul (eventual în original, în limba engleză), aşa că poate aveţi habar despre ultimele evenimente po-vestite de către Cobra, culminând cu cel al plecării în altă dimensiune a „prea-iubitului său suflet-pereche”, cea care îşi spunea a fi ISIS-ASTARA”...

Ce am mai putea spune, într-o astfel de situaţie ? – în care, dincolo de atot-cunoaşterea metafizică şi „antrenamentul spiritual”, persistă în mentalul şi emoţionalul oricărui uman încarnat, ideea că „o plecare (des-părţire) rămâne o plecare (des-părţire)”, oricât de temporară ar fi aceasta (chiar şi în cazul unei deplasări temporare pe un alt continent, în corp fizic)...

De aceea, am îndreptat şi îndreptăm către Cobra întreaga energie a COM-PASIUNII şi IUBIRII detaşate, ce poate ajuta la susţinerea energetică şi psihologică a acestui delicat moment...

...Cu atât mai mult cu cât înţelegem prea-bine ce înseamnă a fi atacat cu diferite device-uri de tip scalar-plasmatic (aspect despre care înţelegeţi că nu este cazul să mai intrăm în alte detalii).

Aşadar, perioada este foarte „delicată”, când Vremea şi mai ales Vremurile solicită la maxim Atenţia şi Con-Centrarea Fiinţei noastre (Divine), pentru a ne situa cât mai mult spre Centru, acolo unde TURBIONUL are Forţă (centrifugă) minimă şi Putere (de Centrare în Fiinţă) Maximă !...

...Şi, mai ales, în Zona în care afectarea noastră (prin frecvenţe joase vibraţionale, biologice sau artificiale) este minimă.

Poate că de aceea, dragi prieteni, în această perioadă am fost inspiraţi ca să expunem pe acest blog „Christalin” cât mai multe mesaje şi idei metafizice, cu mesaj spiritual, care să înalţe frecvenţele vibraţionale, în Conştiinţă, ale fiecăruia – căci nu „lupta cu Sistemul” este rezolvarea, ci „Ieşirea din Matrice”, prin Eliberatoare Salturi Cuantice (în Conştiinţă) !

Dar, pentru că perioada este foarte intensă, suntem nevoiţi să ne focusăm atenţia şi asupra aspectelor practice ale acestui mesaj, care îl fac deosebit de interesant, în acest sens : cu un Nivel de ADEVĂR DIVIN al informaţiilor transmise aici, de aproximativ 75% (din perspectiva noastră), acesta pare a avea un nivel aproape de „Optim”, adică „Bun”, al informaţiilor transmise – ceea ce înseamnă că, în esenţă, mesajul este corect, cu nuanţe relative, însă, la nivel de detalii.

Iar cel mai important detaliu pe care am dorit să-l cercetăm s-a referit la acel aspect al „Inelului de apărare al Flotei Draconiene care (ar fi fost) străpuns în seara zilei de sâmbătă, 27 ianuarie 2018, de către Flota Confederaţiei Galactice” pe care noi l-am găsit a fi...

...Real ! : DA, ceva s-a petrecut în seara zilei de 27 ianuarie în acea Zonă extra-terestră (situată la limita inferioară a Orbitei Medii a Pământului, la joncţiunea cu Orbita Joasă a Pământului).

Acum, este important să nuanţăm faptul că tot acest complex de situaţii nu este de foarte scurtă durată, şi că acţiunile Confederaţiei Galactice nu par a fi chiar atât de rapide, pe cât sunt expuse în termenul optimist afişat de către Cobra...

În concluzie, acest tip de acţiuni par a fi în plină desfăşurare, şi vor mai lua ceva timp, implicând aceleaşi acţiuni extrem de delicate, de durată (deci, o evoluţie treptată a evenimentelor), cu evidenţiere la fel de treptată în mass-media principală.

(Să sperăm că, de data aceasta, vom veni în scurt timp şi cu alte precizări, referitoare la ultimele „info”-uri ale lui Fulford, despre bombastice „schimbări de macaz” presupuse de către acesta, atribuite anumitor facţiuni ale Cabalei...)

Iar, până atunci, haideţi să vedem ce ne transmite Rezistenţa, prin Cobra, în aceste atât de solicitante Momente Planetare :






ISIS ASTARA, prea-iubitul meu suflet-pereche, a părăsit Planul Fizic.

Ea a fost deseori atacată brutal cu arme cu energie direcţionată, iar atacul din 25 ianuarie 2018 a fost unul prea puternic. Nu am putut să o protejăm, iar inima ei nu a putut rezista...

Rezistenţa nu a putut interveni direct, altfel ar fi fost declanşate Bombele Plasmatice de tip Toplet.

Ea a trecut cu succes prin Planul Plasmatic, iar în prezent este deja cu Ghizii ei spirituali, înconjurată de Iubire, bucuroasă că, în cele din urmă, este liberă !

După EVENIMENT, ea se va întoarce într-un corp clonat, ce va arăta exact ca şi corpul fizic din această viaţă. Va trăi într-o zonă a Luminii, ancorând Energiile Zeiţei şi trăind o viaţă plină de Bucurie, în Epoca de Aur pe care ea a dorit dintotdeauna să o trăiască...




Acesta a fost un atac direct asupra Prezenţei Iubirii feminine a Zeiţei, cu grave implicaţii exo-politice.

Până acum, Forţele Luminii foloseau o abordare treptată, prudentă, a Eliberării Planetare, pentru a nu declanşa reacţii ale forţelor întunecate ce ar fi putut duce la uciderea a prea multor ostatici (populaţia de la Suprafaţă).

Într-o „Luare de ostatici”, aceasta se numeşte „Faza de negociere” (sau faza de „stand-off”).

În timpul Fazei de Negocieri, nu se înregistrează progrese foarte evidente şi apar multe amânări (tergiversări), deoarece cu cât durează mai mult negocierile, cu atât cresc şansele ca aceştia să supravieţuiască, ne-vătămaţi.

Însă, odată cu uciderea unei persoane-cheie – cum a fost Isis-Astara – eliberarea ostaticilor trece în Faza Finală. În cadrul acestei Faze terminale, există o acţiune fizică rapidă pentru eliberarea ostaticilor.

Astfel, în dimineaţa zilei de 27 ianuarie 2018, ÎNALTUL COMANDAMENT GALACTIC a decis să-şi desfăşoare Flota în zona Orbitei Medii a Pământului !



(Nota MarYan : Mai multe date despre Orbita Joasă şi Medie a Pământului le puteţi re-vedea în notele personale din acest Mesaj al lui Cobra, din 7 ianuarie 2018.)
 

 
Aceste informaţii vin din două surse independente – de la Pleiadieni şi de la Rezistenţă.

Sursele Dragon (N.MY. : Din cadrul Societăţilor Secrete Chineze, de genul „White Dragon Society) au confirmat şi ele acest lucru, afirmând că „invazia E.T. a început” !




ORBITA MEDIE A PĂMÂNTULUI este o zonă „ciudată”, situată între Orbita Joasă şi Înaltă a Pământului, cu foarte puţini sateliţi poziţionaţi în acea Zonă.

Singurele excepţii sunt reprezentate de câţiva sateliţi poziţionaţi pe Orbita Molniya, printre care Sateliţi ruseşti de Telecomunicaţii şi Sateliţi de Recunoaştere ELINT, din Clasa Trumpet.

Motivul pentru care Orbita Medie a Pământului este aproape nefolosită ar fi datorat faptului că altitudinea cuprinsă între 1.000 de mile (1.600 Km.) şi 8.000 de mile (12.750 Km.) reprezintă regiunea de unde Inelul cel mai înalt al Flotei draconiene controlate de Chimera a păzit Carantina Pământului, de la sosirea sa în anul 1996.

Acest Inel de apărare al Flotei Draconiene a fost străpuns în seara zilei de sâmbătă, 27 ianuarie 2018, de către Flota Confederaţiei Galactice, iar cele mai multe dintre forţele draconiene au fost eliminate în următoarele zile.

Aici puteţi vedea Navele Confederaţiei, camuflate sub formă de nori, care participau la „operaţiuni speciale” în data de 28 ianuarie 2018, într-o regiune-cheie din punct de vedere exo-politic, din Europa Centrală.




Confederaţia Galactică va neutraliza toate Facţiunile negative care au capacitatea de a călători în Spaţiu, fie acestea extra-terestre sau aparţinând Programului Spaţial Secret, care nu acceptă Codexul Galactic, în următoarele două săptămâni.

După aceea, vor curăţa metodic şi sistematic tot ceea ce este necesar, sub Suprafaţa Planetei, iar apoi vor începe operaţiunile la Suprafaţă.

Datorită modificării dinamicii situaţiei ostaticilor, Planul iniţial pentru Momentul Evenimentului a fost extins, iar acum este mai robust.

Structura de top a Lanţului de Alarmă aparţinând Militarilor Pozitivi din armatele SUA, China şi Rusia a fost contactată, dându-li-se instrucţiuni în acest sens.


Pe de altă parte, au existat prea multe informaţii „clasificate” despre operaţiunile legate de Momentul EVENIMENTULUI, care au „zburat” pe Internet, până în prezent.

Din această cauză, dar şi pentru că situaţia ostaticilor de la Suprafaţa Planetei este pur şi simplu foarte delicată în aceste momente, de acum înainte va exista o „tăcere completă” informaţională (EMCON) în privinţa Operaţiunilor de la Suprafaţă.

Vor exista numeroase speculaţii, însă nicio informaţie reală despre Operaţiunile de la Suprafaţă nu va fi eliberată de către Forţele Luminii.

Singurul lucru pe care-l mai pot adăuga se referă la faptul că EVENIMENTUL va include, în continuare :

- Îndepărtarea Cabalei ;

- Dezvăluirea Completă şi Expunerea Completă ;

- Resetarea Financiară Globală.


Arestările în Masă ale Cabalei se vor înfăptui sau nu se vor înfăptui. Veţi fi informaţi în timp real – în privinţa Operaţiunilor legate de Eveniment – pe măsură ce acestea au loc, prin mass-media.

În aceste Vremuri atât de Critice ale tranziţiei Planetare, este deosebit de important să ne conectăm la Prezenţa Energiei Feminine a Zeiţei, pentru a ne dezvolta calităţile Iubirii, Compasiunii şi Sensibilităţii ce pot stabiliza Tranziţia şi contra-cara din cruzimea atât de prezentă, încă, la Suprafaţa Planetei...

O postare specială va fi dedicată acestui aspect, pe blog.


Zeiţa doreşte Iubire şi Iubire va fi !




2 comentarii:

  1. Bună dimineaţa domnule MarYan.Citind actualul material dar şi pe cele traduse de prietenul Marius S.,e o mare pierdere în planul înalt culminând cu cel al plecării în altă dimensiune a „prea-iubitului suflet-pereche” al lui COBRA, cea care îşi spunea a fi „ISIS-ASTARA”...şi dacă umanitatea sau cel puţin cei care sînt familiarizaţi cu astfel de evenimente,ar simţi că, CONFEDERAŢIA a primit în acea seară o lovitură fooarte dureroasă şi că suferinţa nu justifică decese umane şi pagube la suprafaţă.ÎNCERC CU TOATĂ PUTEREA MEA DE CONCENTRARE ŞI IUBIRE SĂ-I TRIMIT ACESTUI MINUNAT OM,care a convenit să i se spună COBRA ,MULTĂ COMPASIUNEŞI GÎNDURI CT MAI OPTIMISTE şi faptul că şi-a perdut jumătatea,nu poate decît să rămînă şi mai ferm pe poziţie ,aliat cu toate forţele şi puterile LUMINĂ să NU CEDEZE ! Mai ştiu că e uşor pentru noi cei de aici să-i trimitem gînduri de îmbărbătare,dar CE ALTCEVA PUTEM FACE ? Noi ,aici fiecare după puterea noastră,determinarea şi CREDINŢA CĂ NIMIC NU E ÎN ZADAR,preluăm materialele traduse de voi şi le distribuim celor care ca şi mie,îmi citesc cuprinsul informatic postat atît pe blogul meu FRAGALACTICI cît şi pe pag.F.book de socializare la Luminipecer Geonandi Anghel.Îmi fac cunoscute aceste adrese deoarece tot acolo găsesc amicii noştri materiale de pe globul lui Paul Marian -POVESTE COSMICĂ dar şi multe alte site-uri de natură spirituală.
    Făcînd un paralelism informatic,analizînd datele şi cursul evenimentelor ,CRED că EVENIMENTUL va fi CONŞTIENTIZAT de către marea masă a umanităţii pînă la 3 martie a.c. Atît pentru acum ,iar ţie prieten drag ,îţi doresc o sîmbătă SENINĂ,CURATĂ,ÎNSORITĂ ÎN SUFLETUL TĂU MINUNAT ! Eu personal ÎŢI MULŢUMESC pentru tot efortul şi abnegaţia ta de a ne ÎNDUMNEZEI SPERANŢA !

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pt aceasta traducere reusita si pt impartasirea informatiilor! Numai bine va doresc! A

    RăspundețiȘtergere