sâmbătă, 3 februarie 2018

Consiliul ARCTURIAN prin Ron Head : Limitatoare de viteză, Gropi şi Ziduri de cărămidă (26 ianuarie 2018).



Consiliul ARCTURIAN
prin Ron Head

Limitatoare de viteză,
Gropi şi
Ziduri de cărămidă

 (Traducere : Monica Poka)

– 26 ianuarie 2018 –





Nota MarYan :

DA, după memorabilul eveniment de pe 31 ianuarie 2018, de miercuri – SuperLuna Albastră cu Eclipsa de Lună Plină – iată că „atenţionările” încep să vină şi mai concentrate, scurte şi „la obiect”...

...Anume, că evenimentele se precipită, iar „dezvăluirile” sunt tot mai aproape de Conştiinţa de Masă Socială („câteva cortine sunt pe cale să ia foc !”).

Însă, cel mai interesant, la acest punct, mi se pare a fi altceva : exact după ce am cercetat şi prelucrat acest mesaj (venit, reamintesc, de la Consiliul Arcturian), pentru a-l expune aici, pe blog, iată că, tot în acea zi, ajung în contact cu un alt mesaj, de pe alt blog, venit de la Consiliul (Înalt) Pleiadian, intitulat chiar aşa : „Sunteţi pregătiţi pentru ce va urma ! (Deci, este o afirmaţie, şi nu o interogaţie – întrebare.)...

...În care, printre altele, se fac afirmaţii (printre care : „Lumea voastră este gata pentru schimbările imense ce vor avea loc, iar voi sunteţi pregătiţi să-i sprijiniţi pe cei care nu sunt pregătiţi, încă”), de parcă ar fi extrase din mesajul pe care îl expun acum !

De aceea, în acest moment, considerăm că energiile devin tot mai con-centrate, (evidenţiate prin repetabilitatea mesajelor venite din surse diferite) – la fel cum ar trebui să facem şi fiecare dintre noi, con-centrându-ne atenţia şi energiile Fiinţei tot mai intens, pentru a face faţă la Valurile de Energii, Schimbări şi Trans-formări ce sunt pe Cale să se declanşeze pe Planetă, în scurt timp – este vorba de luni de zile, după ultimele „percepţii” ale noastre...

Spor la Lucrul cu Lumina şi Iubirea ! :






Dați-ne voie să începem astăzi prin a sublinia ceva ce mulți dintre voi au tendința să nu observe atunci când acest lucru se întâmplă.

Ați trecut printr-o scurtă perioadă de liniște...

Imensa schimbare pe care sunteți pe cale să o aduceți are loc în ceea ce ați putea caracteriza drept Serii de Valuri.

Aceasta este o oportunitate ca voi să vă odihniți și să vă recâștigați centrarea.

Cauzele lor sunt, cu toate acestea, modul în care energia se mișcă la toate nivelele, atât la nivel micro cât și la nivel macro.

Profitați de acest lucru, atunci când puteți – deși acesta este doar un moment în care „să vă ajungeți din urmă respirația”, este un moment bun să vă pregătiți pentru următorul val...


Acest mesaj va fi relativ scurt.

Ceea ce vrem să vă aducem este o prezentare pregătitoare a modului în care va arăta anul 2018 pentru voi.

Iar valurile sunt o metaforă pentru ceea ce voi sunteți pe cale să experimentați.

De ani de zile vi s-a spus că „multe se petrec în spatele scenei”.

Știm că aceasta este una dintre expresiile pe care, cu cea mai mare plăcere, nu ați dori s-o mai auziţi, din nou.

Această expresie se bazează pe o metaforă, una care face aluzie la un joc de scenă asemănătoare cu „nu-i acordați atenție omului din spatele cortinei”.


Prieteni și familie, vă spunem acum că : există câteva cortine care sunt pe cale să ia foc !

Mulți dintre cei din preajma voastră nu vor reacționa prea bine...

Mulți vor fi distrași. Mulți nu vor fi în stare să accepte ceea ce va fi adus la Lumină.

Avem încredere că, cei care s-au dedicat propriului lor progres și evoluții, nu numai că vor fi în stare să rămână calmi și centrați, dar vor fi și pregătiți să fie calmul din mijlocul tuturor lucrurilor care vor avea loc.

Vă recomandăm să vă pregătiți pentru niște informații și evenimente cu adevărat șocante.

Fiți pregătiți și să vă întoarceți privirea uneori, pentru că echilibrul vostru va fi adeseori crucial pentru cei din jurul vostru !


Țineți minte, dacă doriți, că : nimic din ceea ce se întâmplă nu este inutil.

Omenirea a hotărât că acesta este Momentul Ascensiunii, iar acest lucru nu se poate întâmpla decât dacă omenirea privește în oglindă și dă la o parte toate măștile pe care le-a purtat și le poartă.

Și sunt multe măști. Pe unele le veți găsi a fi deplorabile, pe altele mai puțin.

Dar până când oamenii vor putea concepe și accepta adevărul despre ceea ce ei sunt, Ascensiunea va rămâne doar un cuvânt drăguț...


Acum, vi s-a spus din nou și din nou, de mii de ani că : „Voi sunteți Dumne-zei”.

Acesta rămâne lucrul cel mai greu de acceptat de către voi. Chiar dacă vă puteți delecta cu această idee, vă este totuși imposibil să o admiteți.

Vrem să știți acest lucru : dacă nu ați sta pe marginea acestui magnific salt în necunoscut, nimic din toate acestea nu ar fi necesare și nici nu s-ar întâmpla.

Așa că scrâșniți din dinți, țineți-vă bine de viață, așa cum am spus mai înainte, și treceți prin următoarele câteva luni...

Va fi nevoie de mai mult timp decât atât, pentru a schimba tot ceea ce este nevoie să fie schimbat, dar limitatoarele de viteză și gropile vor fi trecute și nu va mai fie nevoie să vă bateți de ziduri de cărămidă.


Invocăm binecuvântări  pentru toți fi fiecare dintre voi.
O zi bună !



prin

Un comentariu:

  1. Bună dimineaţa de aici de la Drobeta...o zi UDĂĂĂ ...udă rău...dar nu-i bai..mama pămînt ştie mai bine ce face şi de ce are nevoie.... şi ca să revin la temă,îmi dau seama că mulţi sînt dintre cei care nici NU BĂNUIESC CEEA CE SE ÎNTÎMPLĂ,deşi media oficială a binevoit a sublinia EVENIMENTUL petrecut acum la sfîrşitul lunii ianuarie. Mai sînt din cei care-ţi citesc materialele furnizate cu regularitate şi RESPONSABILITATE,daaar care din păcate le tratează la modul superficial. Nu ştiu ce şoc ar trebui să simntă cei în cauză ,nu ştiu dacă ar trebui să aibă parte de acele şocuri -ALE TREZIRII- din somn,dar cred cu tărie că FIINŢELOR DE LUMINĂ nu le este necesară o zguduire internă pentru a se retrage -a se feri- din calea pendulului-tăvălug,care mătură totul,iar spălarea asta ACUM ESTE MAI MULT DECÎT NECESARĂ. Inteligenţa supremă,sublimă ştie mereu ce este mai bine pentru ei,chiar cu IMPUNEREA PLECĂRII LOR.Aşa că noicei TREJI hai să ne punem "ÎN SERVICIUL TUTUROR,ÎN SLUJIREA CELUILALT" ---CÎÎT DE FRUMOS ŞI DE ADEVĂRAT O SPUN EI !

    RăspundețiȘtergere