joi, 1 februarie 2018

Sandra WALTER : TransFormările ECLIPSEI - Linii Temporale, Schimbare, LOGOS şi INIMA (26 ianuarie 2018).



Sandra WALTER

TransFormările
ECLIPSEI :

Linii Temporale,
Schimbare,
LOGOS
şi
INIMA

(Traducere : Aurelia Dida)

– 26 ianuarie 2018 –





Nota MarYan :

După Mesajul (articolul) de ieri, care se concentra pe aspectele ezoterice şi numerologice ale Momentului de influx energetic numit Eclipsă de Lună Plină de miercuri, 31 ianuarie 2018, ora 15.27 (ora României)...

...Iată că şi acest mesaj vine ca o completare (de lungă întindere) a ceea ce a însemnat, cu adevărat, Momentul de Eclipsă de ieri. (Este chiar amuzant că până şi titlul începe în mod aproape identic cu mesajul anterior !)

Deşi aţi putea spune că „Momentul a trecut”, eu vă sugerez să vă reamintiţi că orice „moment” are un Maxim şi un Interval de desfăşurare – astfel că momentul de ieri, de la ora 15.27 , a reprezentat doar Vârful acestor influxuri masive de energii care sunt modulate în această perioadă.

De aceea, putem vorbi de cel puţin o săptămână de acţiune a acestor energii, ceea ce înseamnă 3-4 zile înainte şi după acel moment de vârf, de ieri – astfel că putem afirma cu încredere că încă „ne îmbăiem” în frecvenţele şi fluxurile energiilor implicate în acest Proces Astronomic şi Astrologic.

Aşadar, vă sugerez să urmăriţi cu aceeaşi atenţie ceea ce ne transmite şi Sandra Walter, din perspectiva sa (una competentă, aş spune) despre această perioadă, al cărui „vârf” de ieri (Eclipsa de Lună Plină) a fost evidenţiat nu doar subtil, astrologic, dar chiar şi fizic, vizual („noaptea era ca ziua” – vorba poetului) ! :






BineCuvântări, (prea)Iubit Trib al Luminii !


Continuăm să recepţionăm acest puternic bombardament al Codului Luminii care curge prin ecluzele Porții Stelare Cosmice.

Influxurile actuale sunt bazate pe armonice, deși ele apar ca Lumină vibrantă în câmpurile și viziunile noastre.

Aceste frecvențe care vin, sunt transmise prin intermediul impulsurilor plasmatice,  fiind activitatea intermitentă pe care noi o vedem atunci când medităm sau ne conectăm la Soare.

Frecvențele activează Modelele Christaline în sistemul Rețelei Noului Pământ, iar Mama Gaia răspunde prin eliberarea Literelor de Foc, a Geometriei Sacre și a Codurilor de Lumină corespunzătoare.

De la intrarea în această zonă fierbinte care este în transformare dimensională și a conștiinței, codurile de intrare și ieșire au crescut constant.

Amintiți-vă să vă ancorați (Împământaţi) cu picioarele goale și mâinile pe solul Mamei Gaia pentru a primi, pentru a echilibra și a integra aceste emanații.

Făcând acest lucru în Lumina Soarelui, este posibil să experimentați fluxul cosmic al Luminii și eliberarea codului Mamei Gaia.

Se simte destul de transcendent și beatific și stimulează șirurile ADN-ului 5D.

Eu mă simt excelent de la aceste activări și frecvențe, în majoritatea zilelor mele.

Stimulează câmpurile energetice și meridianele corpului – oricum, starea transcendentă depășește disconfortul temporar.


De asemenea, afectează modul în care noi trăim Timpul, care este abordat în acest articol.

Alinierea PORTALULUI TRINITĂŢII a început cu Eclipsa Solară din luna August 2017.

Trecerea la traiectoria superioară a Liniilor Temporale colective a avut loc odată cu Solstițiul din luna Decembrie 2017.

Misiunea SEMINŢELOR STELARE – de a activa, a alinia și a acorda aceste Porți Inter-Galactice, Inter-Universale (Portaluri Stelare) – a fost finalizată la jumătatea lunii Decembrie 2017.

Gardienii Porților pot vedea acum alinierea din perspectiva inter-galactică și urmăresc activitatea acestor influxuri și impulsuri declanșatoare ale frecvenței.

În weekendul trecut mi s-a arătat faza de acordare inter-dimensională a acestor Porți Cosmice cu Galaxia noastră, Soare și Mama Gaia.

Totul este aliniat pentru evenimentele energetice continue, expansive din acest an.


Anul 2018 asigură fluxul consistent prin Portaluri.

Gardienii și Lucrătorii Rețelei se pot acorda la aceste câmpuri de plasmă, în orice moment.

Oportunitățile noastre de Unificare (Meditații de Unitate, Eclipse, Solstiții, Echinocții etc.) sunt amplificate de fluctuațiile și divizările temporale, însă nu există date concrete de deschideri de Portaluri, ca în anii trecuți.

Influxurile consecvente vor fi mereu în creștere - așadar, noi ne îndreptăm atenția asupra Momentului în care apar aceste deschideri și ancorări.

Unii Gardieni și Lucrători în Rețea devin canale constante ale Fluxului Cosmic, ca parte a procesului lor de întruchipare.

Această experiență de Flux este completată prin colapsul câmpurilor geo-magnetice care au menținut dinamica timpului liniar.

Noi suntem familiarizați cu funcția ADN-ului de acordare la câmpuri geo-magnetice, pentru că, astfel, noi deblocăm Portalurile și purificăm Mama Gaia.


O evoluție naturală în Ascensiunea noastră este de a deveni o conductă (canal) a impulsurilor de frecvență plasmatică și a activității intermitente.

Codurile din ADN, Sine Superior, Mama Gaia și Portalul Noului Pământ, se racordează pentru a migra conștiința către o nouă platformă.

Această acțiune deschide Porțile Christaline către Noul Pământ, pentru ca ceilalți să o urmeze.

Este un act de serviciu pur, care se întâmplă deja și necesită Alinierea regulată cu Punctul Zero, prin MEDITAŢIE.


Noi plantăm Rețelele Inimii colective OMenești cu această experiență intermitentă, în fiecare zi de Duminică, în timpul Meditațiilor de Unitate.

Aceasta devine mai puternică pentru conducte (canale) și vedem că această experiență  apare şi la alţii, chiar și în cazul celor care nu participă...

Mai pe scurt, voi vedeți și simțiți că Lumina plasmatică luminează în câmpurile voastre. Simțiți, lăsați-o să-și facă treaba.

Este o evoluție naturală a navei fizice (trupului) Deschizătorului de Cale, de a deveni aliniată cu această activitate pulsatorie / intermitentă a plasmei.




Dinamica Timpului Fluid :
Schimbare mai mult decât de Obicei


Una dintre cele mai puternice lecții din acest an, care este deja prezentă cu codurile de intrare și de ieșire, este capabilitatea noastră de a experimenta Timpul într-o stare fluidă non-liniară.

Noi intrăm într-o perioadă în care schimbarea depășește obişnuitul.

Tinde să-i irită pe cei care doresc o monotonie confortabilă, precum și pe cei care nu pot tolera agitația.

ADN-ul activat ne acordă o Nouă Experiență Temporală și servește Procesului Ascensiunii pentru a aplica această lecție de Timp Fluid, chiar Acum.

Am avut astfel de etape, iar anul trecut au existat ferestre mai puternice din această experiență a timpului pliabil, deoarece Liniile Temporale s-au redus și s-au modificat.

În acest Acum, devine din ce în ce mai greu să gestionăm timpul liniar...

Unii pot considera „lipsa planificării” ca soluție la această anomalie.

Au existat faze atunci când lipsa planificării s-a simțit rezonabil, o zi sau o săptămână aici și acolo, dar îndrumarea, în acest Acum, este de a te scufunda în experiență pentru A Deține Controlul.


Ca şi Deschizători de Cale, noi putem arăta cum se navighează în apele fluctuației dinamicii Timpului.

Noi am experimentat, deja, Ferestrele Creației în luna Ianuarie ; au existat zile, chiar și ore, când totul însemna : MERGI pentru a crea și a manifesta !

Alte zile sunt pentru activități de pregătire, meditație, integrare, activare și mai puține acțiuni liniare.

Ne învață să fim sensibili la Noile Energii, să rămânem în acel moment, să menținem perspectiva cosmică și răbdarea la nivel de Măiestrie.

Timpul Acum poate să se simtă ca o transă.

Din nou, ADN-ul încearcă să ne strămute într-o Nouă Realitate.

Aceasta necesită un echilibru între „capitulare” și concentrare, permițând Noului să penetreze psihicul nostru și să se ocupe de orice gânduri sau emoții rezistente, care apar.


Acesta este un an pentru reunire, pentru a ne exprima experiența Ascensiunii și pentru a lucra cu puterea noastră co-creatoare.

Este necesar să învingem teama de a nu fi disponibil, de a nu fi bine dispus sau capabil de inter-acțiune.

Acestea sunt așteptările vechii paradigme și este nevoie să demonstrăm încrederea în fluxul 5D.

Aveți încredere în Inimile voastre și învățați să primiți, să serviți și să creați în această Nouă Lumină, din moment în moment.

Ne antrenează pentru experiența Noului Pământ.




Neutralizarea Liniilor Temporale, Personale
şi Colective


Un alt efect secundar al schimbării accentuate, față de cele obişnuite, are de-a face cu Liniile Temporale.

Poate ați observat starea ezitantă a colectivului, având în vedere că energiile ne obligă să alegem Linii Temporale.

Variația stărilor superioare și a celor mai joase este cauzată de fluctuația personală și colectivă.

Dacă nu puteți sau nu vă alegeți experiența, această fluctuație devine intensă...

Obișnuința își dorește o experiență familiară – schimbarea necesită o Alegere.


Frecvențele care vin să sprijine Schimbarea, transformă câmpurile magnetice ale Mamei Gaia și propria voastră conștiință, pentru a oferi experiențe multi-dimensionale.

Dacă aveți o experiență de „roller coaster”, cu suișuri și coborâșuri zilnice în această Lumină Nouă, aceasta este prezentarea lecției voastre de Măiestrie.

Dacă nu v-ați angajat să creați o Nouă Realitate, vă învârtiți între vechi și nou...

Acesta este un pasaj de alegeri vibraționale superioare, chiar dacă această alegere este în aceeași măsură fundamentală, ca și explorarea măreței şi necunoscutei Ascensiuni.

Puteți alege în mod conștient următorul pasLinia voastră Temporală Superioară : aliniați-vă inima, acțiunile, cuvintele și alegerile de moment și încheiați cu fluctuația (agitaţia) frenetică.

Schimbați-vă, dincolo de obișnuințe.

Odată ce alegeți Creația conștientă, chiar și cu fluctuații, revin Claritatea și Pacea (bine pentru toți cei în cauză) și apare curățirea în ADN, pentru a rezona mai bine cu Linia Temporală aleasă.

Amintiți-vă : Linia Temporală Christică Primară Superioară a fost disponibilă începând cu luna Septembrie 2017.

Este o experiență foarte diferită, care necesită o acordare consecventă cu dinamica centrului Inimii.

Pentru unii, stresul fluctuant al acestor noi energii este, pur și simplu, alinierea greșită la traiectoria superioară a Sinelui Superior.

Amintiți-vă să reflectați alegerile Inimii în gândire, cuvânt și în acțiune.

Conflictul vibrațional se mărește, odată cu aceste influxuri de plasmă ; cel mai bine este să vă ocupați de schimbările personale, chiar Acum, în loc de a vă consuma cu provocările obișnuite.




Modificări în interiorul Inimii :
Fereastra Eclipsei


Este amuzant să vorbim despre Inimă, tocmai Acum.

Inima mea fizică este, în continuare, zdrobită de coastele mele din cauza impactului din timpul accidentului de mașină.

Eu lucrez cu inima fizică, în mod constant, pe măsură ce se restabilește.

Senzațiile sunt atât de asemănătoare în cazul activărilor Inimilor noastre, încât se simte familiar și aproape normal.

Cu toate acestea, înțeleg, de asemenea, că problemele cardio-vasculare și cardiace sunt o preocupare, pe măsură ce energiile se amplifică.

Întotdeauna au fost. Așa că să avem grijă.

Traiectoriile mele personale sunt, încă, în curs de rezolvare ; este natura punctelor finale și a experiențelor în apropierea morții.

Inima mea eterică, adevărata esență a Sursei Interioare, s-a transformat și în perioada acestei Ferestre dintre Eclipse (N.Trad. : Eclipsa de Soare din 21.08.2017 şi Eclipsa de Lună Plină din 31.01.2018).

Activitatea Inimii mele nu este diminuată de comportamentul altora, sau chiar de propria mea conduită.

EU SUNT într-o stare Divină neutră, de echilibru, aliniată la o Prezență coerentă a Luminii Iubirii, chiar și în cazul provocărilor.

Abilitatea mea de a ierta și de a-mi exprima recunoștința nu este diminuată de lumea exterioară sau interioară.

Este o percepție instantanee a Adevărului, a Iubirii, a Bunătății.

Aceste calități sunt evidente, mai luminoase, revelate.

Creațiile inferioare și distorsiunile sunt, de asemenea, evidente, totuși acestea nu au influență asupra Inimii mele.

Pentru mine, această Fereastră a Eclipsei a fost de tranziție, pentru că am co-creat cu nivelurile mele Superioare.

Aceasta este lecția inițială și punctul central al primului nostru Portal : de a atrage experiența Noului Pământ ca pe o realitate palpabilă pentru toți cei în cauză.

Pentru mulți Deschizători de Cale, în acest an este vorba despre a demonstra imposibilul.

Universul ne sprijină, influxurile vor fi incontestabile, iar schimbarea, mai mult decât de obicei, va deveni intensă pentru colectiv !




Pierderea IDENTITĂŢII


Alt aspect ce este amplificat în acest An se referă la conceptul de Identitate.

Dinamica, asemănătoare cleiului, care a menținut structurile vechii noastre identități, modul nostru de a fi în formă – s-a despărțit printr-o transformare dimensională.

Benzi de frecvență, care mențin realități dimensionale în loc, sunt dizolvate, dezvăluind alte opțiuni.

Dinamica care păstra vechea identitate ca fiind „adevăr” și, de asemenea, „iluzia despărțiriise separă, odată ce codurile și structurile luminoase trec prin Poarta Stelară.


Este dificilă definirea identității. Amprenta Luminii voastre se va simți mai adecvată decât titlurile sau numele și se pare că, în cele din urmă, evoluează din viața trecută sau din Titlurile Galactice.

Este, încă, necesar să folosim aceste instrumente pentru comunicare, deoarece rămânem în acceptarea deplină a faptului că noi suntem (rămânem) aici în Timpul Ascensiunii.

Personal, Amprenta mea de Lumină (N.MY. : În percepţia noastră – Lumina Interioară sau Duhul Hristic) se schimbă.

S-a simțit Solar, timp de mulți ani, ca un proiector pentru Ființa fractalizată.

Acum devine din ce în ce mai aliniată cu Logos-ul.




ÎntruChiparea LOGOS-ului


Logosul este un model pentru conștiința pură a Sursei în formă, exprimată adesea ca STELE.

Nu toate stelele sunt o expresie pură a Logosului.

Unor stele le este diminuată frecvența, pentru a oferi o experiență a evoluției, de la Separare la Unitate.

SOLARIS, magnificul nostru Soare, urmărește această tranziție de la Sub-Logos la Logos.

Aceasta oferă experiența evoluției Christice, reflectată în procesul nostru actual de Ascensiune, ca întrupare a Christului Cosmic Solar.

Noi devenim din ce în ce mai christalini, pentru a susține acest lucru.

Varianta vibrațională superioară a Mamei Gaia, Noul Pământ, este o PLATFORMĂ pentru acest tip de evoluție spirituală, motiv pentru care Gaia Ascendentă se află pe o traiectorie în devenire a unui SOARE SPIRITUAL ; o Platformă Planetară Christică care influenţează Galaxia pe mai multe nivele dimensionale.


(Nota MarYan :

După cum ne confirmă şi Fondatorii, s-ar părea că fiecare fiinţă umană are destinul de A DEVENI DUMNEZEU – un Dumnezeu (Creator) al propriului său Univers din cadrul Multi-vers-ului / Omni-vers-ului.
De aceea, a firma că „Eu sunt Dumnezeu” nu înseamnă că şi „Sunt Dumnezeu (în manifestare)”, INCĂ !

Numai că mai apare un mic „detaliu” : Fondatorii estimează că această (supremă) „abilitate” va putea deveni manifestă, pentru fiinţele umane, doar peste câteva miliarde de ani, echivalenţi tereştri (cel puţin pe Linia Temporală a anilor trecuţi – căci, prin această experienţă de accelerare a evoluţiei unei fiinţe, ce se desfăşoară în prezent, pe Terra – orice este posibil !...).

La fel, Evoluţia Cosmică stabileşte aceeaşi Devenire Divină pentru orice Fiinţă, fie ea Logos Solar sau Logos Planetar.

Concret, pentru Sistemul nostru Solar, Fondatorii au estimat că Planeta JUPITER va deveni un nou Soare – al doilea Soare al acestui Sistem Solar care va deveni, astfel, binar – însă, iarăşi, cu un mic „detaliu” : această trans-formare era estimată să se producă peste aproape 2 miliarde de ani tereştri !

Am oferit aceste date concrete pentru a înţelege că, deşi în esenţă această idee de trans-formare a Terrei în Soare poate fi fundamental corectă, când ajungem la valori concrete temporale, mai avem de aşteptat (mai mult decât aşteptăm un tren în gară, chiar şi în Zona Românească..)


CHRISTUL Solar Cosmic, un model stelar bazat pe Logos, poate fi reflectat în forma OM-enească.

Noi am observat schimbările din Soare, începând cu alinierea Porților Stelare Cosmice anul trecut (2017).

Lumina arată și se simte diferit, iar realitățile noastre reflectă acest lucru.

Lucrurile arată și se simt diferite.

Schimbările în trupurile, mințile, Inimile și emoțiile noastre sunt evidente pentru oricine se angajează într-un Proces de Ascensiune.

Aceasta nu este aceeași platformă – Realitatea este purificată și împărțită în țimi de bandă perceptive.

Noi folosim Soarele ca pe o prismă, pentru a ne proiecta conștiința în aceste realități planetare.

Pe măsură ce Soarele se transformă, la fel se schimbă și oportunitățile noastre.

Soarele se transformă într-o expresie mai pură a Logosului, care permite Mamei Gaia să ofere o platformă Christică / Christalină, astfel că orice altă conștiință dispusă se poate alinia cu Noua Platformă, prin întruchiparea Principiilor Logosului.


Solaris va trece la o expresie superioară a Logosului, cu flash-ul Solar.

Amintiți-vă analogia cu Proiectorul : schimbarea proiectorului modifică ce filme pot fi afișate.

Îndrumarea până la acest eveniment este reprezentată de mai multe impulsuri de plasmă codificată, pe care mulți le experimentează, în ultimii ani, prin viziuni și meditații.

Odată cu Alinierea la Portalul Eclipsei de Soare din luna August 2017, aceste influxuri de plasmă au schimbat, în mod constant, realitățile colective, pentru a completa Noua Paradigmă.

Mecanismele de curățare a ADN-ului se intensifică, motiv pentru care atât de mulți oameni sunt bolnavi, emoționali, somnoroși, agitaţi – toate Simptomele Ascensiunii sunt sporite, la nivel colectiv.




Reamintirile Pasajului ECLIPSEI


Fluxul meu temporal are nevoie să completeze acest articol Acum, deci iată câteva câteva memento-uri pentru acest Pasaj al Eclipsei :

- Ne unim Duminică (N.Trad. : SUNday  – Ziua Soarelui) în meditație și pregătirea Portalurilor, pentru cele mai înalte rezultate ale frecvențelor Eclipsei de Lună.

- Eclipsa Totală de Lună Plină de miercuri, 31 ianuarie 2017  la 5:28 AM Pacific Time (N.Trad. : Ora 15.27 , Ora României). Gardienii Planetari și Lucrătorii în Rețea se vor uni în ceremonia și Activarea Portalului, în timpul Eclipsei. Accesați, meditați, rugați-vă, creați-vă propria ceremonie pentru a exprima Noul Pământ, Acum.

- Fiți răbdători, amabili și plini de compasiune cu toată lumea. Toată lumea. Nu contează ce pare să fie în această realitate. Aplicați această lecție clasică pentru alinierea cu Starea de Ascensiune : purtați-vă cu cei de lângă voi, precum v-ați comporta cu Dumnezeu.

- Strămutați-vă realitatea personală în aliniere cu cea mai înaltă alegere a voastră și implementați Creaţia, moment cu moment.

- Manifestați Creația Conștientă a Păcii și Creația responsabilă care amplifică Iubirea. Acest lucru se poate face chiar dacă sunteți implicat în proteste și activism conștient. Puneți-vă Inima „pe masă”, arătați Calea.

- Încetați obiceiurile de judecată, în special în cazul activităților online. Respingeți „momeala” dramatismului și a judecății, care pare să se mărească, ori de câte ori  se intensifică energiile !

- Noi simțim strălucirea a ceea ce urmează să se desfășoare. Cultivați o viață interioară bogată, cunoașteți Universul în timp ce se schimbă. Actualizările sunt puternice și coerente. Ce obiceiuri trebuie modificate, în acest moment, pentru a crea schimbare ?


Să aveți o săptămână a Eclipsei radiantă, Dragilor !

Haideți să facem lucrarea bună și să co-creăm revelația Noului Pământ, în acest Acum și să facem apel la experiența palpabilă și frumoasă a Ascensiunii.

Stabilitatea este un Act de Serviciu Divin, deoarece Mama Gaia eliberează aceste coduri prin activități ale Cutremurelor...

Ghidați aceste schimbări fizice, pentru a fi echilibrate de-a lungul plăcilor și a Rețelelor Planetare.


Noi vă Iubim, Noi vă Binecuvântăm, Noi vă Mulțumim !


În Iubire, Lumină şi Serviciu,
Sandra



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu