sâmbătă, 10 martie 2018

Arhanghelul MiKaEl prin Adele ARINI : Misiunea Voastră este ASCENSIUNEA GEEI (27 februarie 2018).



Arhanghelul MiKaEl
prin Adele ARINI

Misiunea Voastră
este
ASCENSIUNEA
G E E I

(Traducere : NoRo)

– 27 februarie 2018 –





Nota MarYan :

Între mai multe articole transmise de către Cobra (referitoare la ultimele „Actualizări planetare”) şi expuse pe acest blog, iată că acum venim cu un articol care am putea spune că realizează cea mai înaltă „actualizare” în privinţa Locului şi Rostului nostru pe această (minunată) Planetă...

...Care ar putea fi, după cum ni se transmite chiar din titlul acestui mesaj : ASCENSIUNEA GEEI.

Deşi am avut de-a face cu multe mesaje-articole-cărţi de channeling, transmise în ultimii 20-25 de ani, în care s-au transmis informaţii mai mult sau mai puţin relevante, ei bine, acum pot spune, pe baza acestei experienţe, că acesta reprezintă unul dintre cele mai relevante şi sintetice Mesaje pe care l-am receptat în toată această perioadă !

Deşi aceste informaţii nu sunt unice („premiere”), modul de expunere al acestor adevăruri – simplu, în cât mai puţine cuvinte – îl face să fie unul dintre cele mai accesibile şi de înţeles Mesaje, de către oricine... însă cu o singură condiţie : acest „oricine” să fie cu adevărat deschis la minte şi la inimă, pentru A SIMŢI Sensul a ceea ce se transmite...

...Altfel, acesta nu va reprezenta decât vreun alt material de ironii pentru „amatorii de S.F.-uri” (şi profesionişti ai decepţionării – oarecum „normal”, căci din direcţia minţii blocate nu prea se poate emite şi altceva mai bun).

De aceea, iată, chiar ne-am bucurat să putem rezona cu aceste re-amintiri despre Rostul nostru pe Planetă (deşi, pentru noi – echipa de pe acest blog – aceasta nu mai reprezintă o noutate informaţională de ani buni, observ că face bine orice re-memorare în acest sens, măcar pentru creşterea frecvenţelor vibraţionale) ...

...Şi, tot de aceea, vă propun şi vouă să vă re-amintiţi, la fel, prin acest mesaj venit de pe un blog pe care l-am descoperit de curând, dar cu care rezonăm tot mai bine („Magie pe Geea”), faţă de care simţim a avea filoane de informare adânci şi comune...

Acesta este motivul pentru care am mai venit cu un astfel de articol, de acest tip, deşi am decis să schimbăm stilul de abordare al expunerii articolelor pe acest blog – şi pe care îl vom prezenta în aceste zile, într-o (Po)Veste corespunzătoare – şi pentru care am făcut o excepţie, căci, cu adevărat, merită expus în acest fel.

Aşadar, vă puteţi relaxa şi recepta acest mesaj, în acest „week-end de graţie”, printr-o Meditaţie Activă, în timp ce-l studiaţi, eventual pe o muzică (de meditaţie) corespunzătoare (pe frecvenţele terapeutice de 432 Hz) :






Salutări, Eu sunt Arhanghelul Mihail.

Este o mare plăcere și onoare să fiu astăzi aici, reconectându-mă cu voi toți.


Aș vrea să explic mai profund speranțele noastre, pentru toți cei care fac parte din Echipajul nostru de la Sol.

Vă rugăm să țineți cont de faptul cum cuvântul de mai sus – „(echipajul) nostru” – este alcătuit și din Sinele voastre Superioare, care sunt prezente împreună cu noi, pentru a vă transmite acest mesaj !

Dacă citiți acest mesaj, fiți siguri că sunteți o parte din puternica echipă de Lucrători în Lumină : Echipajul nostru de la Sol, care a venit din fiecare colț al Universului, pentru a răspunde la MARELE APEL care a reverberat în toate tărâmurile Dimensiunilor Înalte.

Apelul a constat în „recrutarea” voluntarilor pentru a ajuta Gaia și Umanitatea : să treacă în următorul lor nivel de evoluție spirituală și să se mute în cea de-a 5-a dimensiune (N.MY. : Densitate, adică Nivel de Conştiinţă).


După Marele Apel, ți Lucrători în Lumină foarte evoluați credeți că au răspuns și și-au oferit, voluntar, timpul și serviciile ?

Numărul s-a întins la nivel de milioane, dragilor !

În dimensiunea superioară, atenția tuturor se referă la serviciul iubitor către Sursă / Divin.

Astfel, nu a fost o mare surpriză atunci când milioane de suflete au apărut, așteptându-și rândul la o întâlnire cu membrii Marelui Consiliu al Pământului.

Ce s-a întâmplat în continuare a fost remarcabil : în timp ce așteptau, multe suflete și-au oferit de bunăvoie locurile către sufletele mai experimentate care stăteau în spatele lor – suflete care aveau o Lumină mai mare și aveau astfel un potențial mai mare de a îndeplini cu succes misiunile importante la care toți erau interesați să participe.

Fiecare dintre voi a fost selectat pentru a fi încarnat aici pe Pământ, în acest moment al Marii Treziri, pentru un motiv foarte important.

V-a fost încredințată o responsabilitate imensă. Este o mare onoare să fiți întrupați fizic chiar acum pe Pământ, și chiar mai mult, să fiți selectați ca parte a „Echipajului nostru de la Sol”.




Criteriile de selecție pentru echipa Echipajului de la Sol erau simple.

Membrii Marelui Consiliu al Pământului au evaluat toate progresele evoluției actuale ale sufletului interesat și i-au selectat numai pe aceia care au acumulat suficiente experiențe de viață în tot Universul ; sufletele care au demonstrat în mod constant o mare perseverență, tenacitate și curaj în viețile lor trecute.

Am ales ființe de lumină foarte evoluate care au ajuns la Măiestrie, Iluminare și Ascensiune, de mai multe ori – aceia care au reușit să-și alinieze majoritatea vieților lor trecute la Lumina Sinelui Superior, chiar și în cele mai întunecate circumstanțe.


Voi, dragii mei prieteni, sunteți Voluntarii noștri.
Voi sunteți Echipa noastră de la Sol.

Faceți parte din comunitatea Maeștrilor Ascensionați.
Sunteți întruparea Iubirii Divine.

Voi sunteți Lumina Lumii.
Voi Sunteți Dumnezeu, întrupat într-o formă umană.

Sunteți aici pentru a-i conduce și a le arăta altora, prin modul în care vă trăiți viața, prin exemplele voastre strălucitoare, drumul spre propria lor Divinitate, spre puternicele Sine SuperioareCalea înapoi Acasă, la Scânteia lui Dumnezeu care se află în fiecare Ființă Vie, Acum, pe Planeta Pământ.




Ca Echipaj de la Sol, ca lideri în Procesul Ascensiunii, ați fost treziți mai devreme decât majoritatea Umanității.

Voi ați îndurat și ați trecut prin atâtea urcușuri și coborâșuri, atâtea încercări și necazuri, pentru a ajunge la acest moment în care sunteți acum.

Sunteți Pregătiți.


Timpul este ACUM, pentru ca voi să preluați frâiele conducerii și să începeți lucrarea pe care ați venit să o faceți !

Cei mai mulți dintre voi v-ați început cu bucurie Lucrarea în Lumină, însă sunt unii dintre voi care încă mai sunt în urmă.

Pentru aceia dintre voi, care încă nu sunteți siguri ce să faceți, vă rugăm să ne cereți ajutorul pentru a merge înainte pe Calea Luminii. Acordați-vă în fiecare zi pentru a asculta îndrumarea noastră și folosiți-vă simțirile pentru a vă deplasa într-o viață cu vibrații mai înalte.


Iată lista celor trei Mari Speranțe pe care, voi toți, Echipa de la Sol, ar fi minunat să le îndepliniți acum :

1. Suntem dornici să stabilim o legătură mai profundă cu voi.
Vă rugăm să vă manifestați intenția de a vă deschide mai mult canalele de comunicare dintre voi și echipa de Ghizi / Îngeri.
Vă înconjurăm mereu, în fiecare moment, împuternicindu-vă și oferindu-vă sprijinul, îndrumarea și protecția noastră și dorim să ne puteți auzi mai clar și să discutați cu noi cu ușurință.

2. Ne-ar plăcea să vă angajați pe deplin să trăiți o viață vibratorie înaltă, în fiecare zi.

3. Și, cel mai important : în fiecare moment să acționați întotdeauna ca și cum voi deja ați întrupat pe deplin Sinele vostru Superior și trăiți deja pe Noul Pământ.
Amintiți-vă adevărul despre cine sunteți : sunteți PODUL dintre Dimensiunile superioare și inferioare. Sunteți, cu toții, PORTALURI puternice și ANCORE ale Noului Pământ.
Aveți cu toții puterea de a vă deplasa în continuumul spațiu-timp și de a conecta Noul Pământ, deja existent „în viitor”, în momentul prezent, pentru ca acesta să se materializeze mai repede în realitatea voastră fizică.
Veți învăța cum să faceți acest lucru, cu ușurință și cu putere, în MEDITAŢIILE zilnice, pur și simplu folosind puterea intențiilor voastre.




Unii dintre voi ați trecut deja dincolo de speranțele noastre... Iar rezultatele în viețile voastre personale sunt uluitoare și miraculoase !

Pentru restul dintre voi care sunteți pregătiți în sfârșit, vă rugăm să aveți Credință, Încredere și Iubire deplină în voi (în Dumnezeu, în Sinele vostru Superior și în Echipa voastră de Îngeri / Ghizi).

Și vă asigurăm că viața 5D ce vă așteaptă la linia de sosire va fi atât de magnifică și măreață... cu mult dincolo de tot ce v-ați imaginat vreodată.

Viețile voastre vor fi pline de profundă Pasiune, Bucurie, Joacă, Împlinire, Pace, Liniște, Iubire, Grație și Abundență – în toate aspectele.


Astfel, nu mai ezitați să ne luați de mâini, Acum, și să ne țineți strâns pentru cea mai mare, cea mai grandioasă Aventură pe care viața aceasta v-o va oferi !

Să începem acum magnifica noastră Lucrare de Colaborare pentru Ascensiunea Geei și a tuturor locuitorilor săi – căci acesta este Sensul vostru, în această viață şi Misiunea voastră Primară pentru această încarnare.

Succesul este 100% garantat.

Ascultați gongul Marelui Apel reverberând în voi, amintindu-vă că Timpul este ACUM.

Acordați-vă această viață MARII CAUZE pentru care ați venit Aici !


Suntem cu voi la fiecare pas, întotdeauna.

Arhanghelul vostru păzitor,
MIHAIL.



prin

2 comentarii:

  1. Mulţumesc MarYan ! Minunate îndemnuri spre recalibraea sufletelor încă ne-decise....Mă întreb şi acum după 26 de ani de cînd mi-a căzut în mînă prima carte de natură spirituală.....ce mă va fi făcut supusul unor astfel de lecturi...că de atunci şi pînă în prezent,biblioteca personală care era doldora de cărţi cu conţinut literar sau de altă natură,uşpr,în timp...şi ce maaai timp...să fie înlocuită pînă la maximum de cărţi spirituale pe care înainte de a apare reţeaua net,le căutam,efectiv le devoram...iar acum cînd deschid calculatorul ,caut înfrigurat articole recente de pe blogul tău sau cele de la Marius S. şi multe alte globuri care de-a lungul timpului şi-au dovedit consecvenţa şi seriozitatea. Sînt convins că ai răsfoit paginile blogului lui Paul Marian-POVESTE COSMICĂ- în care adevăruri şi fapte ale umanităţii ,interzis a se discuta sau şti pînă acum de data recentă,iată aflăm în ce imensă dar neştiută gaură dispar miliarde şi miiarde de dolari ale contribuabililor americani şi nu numai....şi cît de fascinanţi sînt Corey-Brunetul şi David -blondul în discuţiile despre viaţa de dincolo de orbita terestră..... NAMASTE DRAGĂ MarYan...mulţumesc pentru asidua ta muncă în folosul celor ce cu îndîrjire caută LUMINA ! FI BINECUVÎNTAT !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumsc și eu, George, pentru munca ta personală pe care o desfășori (prin acest blog şi nu numai), în felul tău propriu, ca parte la această acţiune mai complexă, care poate că nu este atât de vizibilă, însă este extrem de utilă !...

      ...Și sper să înțelegi această PoVeste cu "lipsa de timp" în a-ți răspunde prompt la fiecare coment, însă probabil că receptezi corespunzător mulţumirile transmise pe unde energetice, mult mai scurte, dar mai eficiente !

      Cu drag,
      MarYan.

      Ștergere