marți, 20 martie 2018

COBRA : CONTACT (18 martie 2018).




CONTACT

18 martie 2018





Nota MarYan :

Iată un mesaj scurt, cu titlu scurt, precum cel al unui bine-cunoscut film de „contact cu E.T.” (deloc întâmplător)...

...Căci acest articol, prin care se oferă anumite indicaţii în privinţa unui tip de „Contact”, poate reprezenta o altă etapă în transmiterea mesajelor de către Cobra, mesagerul : o fază tot mai practică, cu elemente de lucru concrete (pentru un „Prim Contact”), exprimată în tot mai puţine (şi viral expansive) cuvinte.

De aceea, şi noi, haideţi să respectăm această „linişte” (bănuiesc că înţelegeţi că are de-a face cu situaţia de la începutul anului...), bucurându-ne de mesajul transmis şi de ceea ce anume am putea face, fiecare, pentru a pune în practică ceea ce se sugerează aici.

Succes !

(Şi, ca un „adaggio de ultim moment” : chiar acum, la postarea articolului, aflu că aceasta are loc chiar în preajma ECHINOCŢIULUI DE PRIMĂVARĂ : astăzi, marţi, 20 martie 2018, ora 18.15 , ora României !) :






FORŢELE LUMINII din Confederaţia Galactică au decretat că Suprafaţa acestei Planete va fi transformată într-un Domeniu al Confederaţiei – conform CODULUI GALACTIC, secţiunea IV / 2.

Din motive evidente, nu pot fi oferite populaţiei informaţii despre Operaţiunile de la Suprafaţă...

Singurul lucru pe care-l pot transmite este acela că există un număr destul de mare de Hibrizi Draconieni şi Reptilieni, controlaţi de Chimera, care s-au încarnat în corpuri de clone umane, în baze subterane din vremea ultimei invazii Archnice din anii 1996-1999.

După intervenţia de tip „steag fals” din 9/11/2001 (11 septembrie 2001), aceştia au început să apară la Suprafaţa Planetei şi să infiltreze eşaloanele superioare ale Puterii din Societatea umană.

Această situaţie este chiar acum abordată de către Forţele Luminii, ca parte din Operaţiunea MJOLNIR.




Permiteţi-mi să vă spun că situaţia ostaticilor de la Suprafaţa Planetei este foarte dificilă, iar eliberarea ar putea dura puţin mai mult decât era de aşteptat...

Acesta este motivul pentru care Forţele Luminii vă sfătuiesc să evitaţi orice speculaţie în privinţa calendarului Evenimentului, pentru a evita dezamăgirea, sugerându-vă ca, mai degrabă, să vă concentraţi asupra Misiunii voastre, trăindu-vă Viaţa la potenţialul maxim în Acum :





Aceasta indică Puterea de Control pe care Forţele întunecate încă o mai au la Suprafaţa Planetei.

Dacă Evenimentul ar fi declanşat înainte ca Bombele Toplet să fie controlate, numărul victimelor produse ar fi mult prea mare.

Pentru a pregăti Planeta pentru „Spargerea Compresiei” („COmpression BReAkthrough”), Forţele Luminii mi-au cerut să instruiesc Populaţia de la Suprafaţa Planetei ca să transforme Suprafaţa acesteia într-o ZONĂ de CONTACT.


INSTRUCŢIUNI :

În cazul în care deţineţi o proprietate care are o mică suprafaţă plată, însă suficient de mare pentru (a putea ateriza) o mică Navă („farfurie”) Pleiadiană, atunci puteţi emite în linişte următorul DECRET :

În numele Prezenţei mele EU SUNT, decretez şi comand aterizarea unei Nave Pleiadiene, pe terenul pe care îl deţin, iar Primul Contact Fizic cu Pleiadienii din acea Navă să fie cât mai curând, în cel mai bun mod posibil !

Este foarte important de precizat ca NICIODATĂ să nu afirmaţi acest Decret cu voce tare şi, la fel, să nu vorbiţi nimănui despre Decretul dvs. – altfel nu veţi putea deveni parte a Proiectului „Zonă de Contact”.

Nelăsând pe nimeni ca să ştie dacă aţi realizat Decretul sau nu, vă protejaţi propria secvenţă de contact cu pleiadienii de inter-ferenţele fizice şi non-fizice ale Cabalei, care s-ar putea opune acestuia.

Însă, prin orice mijloace posibile, puteţi împărtăşi aceste instrucţiuni pentru „Zona de Contact” („Contact Dish”), cu partea trezită a Populaţiei umane.

7 x 7 metri (sau yarzi) reprezintă suprafaţa minimă necesară unei mici nave Pleiadiene ca să aterizeze. O suprafaţă optimă ar fi de 30 x 30 metri.




Este inutil să mai spunem că Pleiadienii sunt Fiinţe pozitive ale Luminii. Dacă nu sunteţi sigur de acest lucru, atunci Protocolul „Zona de Contact” nu este pentru dvs....


Combinarea Voinţei Libere a mii de oameni ce realizează acest Apel-Forţă, în întreaga lume, va trimite un Semnal de Contact coerent de Lumină Pulsatorie, în Reţeaua Energetică a Planetei şi a Pleiadienilor.

Aceasta va putea transforma, în mod eficient, întreaga Planetă într-o „Zonă de Contact.

MASA CRITICĂ necesară pentru a se realiza acest lucru este estimată la aprox. 12.000 de persoane.

Acel număr va reprezenta o indicaţie pentru Pleiadieni şi pentru Rasa Centrală Galacticăpartea trezită a Populaţiei umane a atins o maturitate spirituală, care este egală cu 0,75 pe Scara KARDAŞEV.

Acesta va reprezenta un indicatorse poate iniţia SECVENŢA de CONTACT.



Secvenţa de Contact este corect descrisă în ultimele pagini ale acestei cărţi.

Lansaţi Secvenţa de Contact !

Haideţi să transformăm această Planetă într-o ZONĂ de CONTACT !


Victoria LUMINII !




5 comentarii:

  1. Mulţumesc MaRyan pentru acest mesaj deja văzut (citit) întrun alt blog,anterior-ieri.E bine de revăzut ,împrospătat,deoarece vi cu anumite sublinieri-amănuntul face întregul mult mai coerent.Dacă stau bine să mă gîndesc ,numai din cititorii blogului tău-românii noştri- am realiza cifra unificatoare care să declanşeze un astfel de EVENIMENT ,printro MEDITAŢIE NAŢIONALĂ decisă de tine pentru toţi întro anumită zi şi la o oră în care toate forţele spirituale dedicate AM PUTEA DECLANŞA CONTACTUL-deşi Cobra spune că acest lucru se face în mod ascuns,ferit de cei cu alte intenţii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci, dragă George, în ultima frază deja ţi-ai răspuns la propria întrebare (sugestie)... Momentan este nevoie de discreţie, fiecare meditând şi decretând pentru aspectul său particular (pe care fiecare îl ştie cel mai bine).
      Succes !

      Ștergere
  2. foarte interesant,si cred in astfel de forte ale lumnii-sigur va exista si o salvare... DUMNEZEU LUCREAZA

    RăspundețiȘtergere
  3. Vreau sa ajut si eu cum pot cu tot sufletul...as vrea sa va cunosc...si cel mai mult sa fiu de folos!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi doresc foarte mult sa interactionez cu Pleiadienii,fac parte din acel procent de suflete trezite

    RăspundețiȘtergere