duminică, 4 martie 2018

COBRA : Scurtă actualizare a Situaţiei Planetare (2 martie 2018).




Scurtă actualizare
a
Situaţiei
Planetare

2 martie 2018





Nota MarYan :

Încă un Mesaj al lui Cobra, la fel ca celelalte venite în ultima vreme : scurte, directe, puternice... şi chiar criptice, în anumite privinţe...

...Ceea ce reprezintă, cumva, şi „pe gustul nostru”, după cum am punctat în ultimele intervenţii personale.

Cel mai important aspect ce merită subliniat aici se referă la necesitatea de a elibera „spaţiul media alternativ” de aceste continue speculaţii pe „tema Evenimentului” : CÂND şi CUM va avea loc  ? („Iată, acuş-acuş va veni !!!” – strigăt după strigăt, urmate de corespunzătoarele dez-iluzii...)

Pentru că ne-am expus punctul nostru de vedere, după Momentele din 2015 cu „Căderea Voalului” şi show-ul care a urmat, am mai punctat de câteva ori, prin expunerea, la momentul respectiv, a Parametrului specific care ne arată că „Gradul de pregătire pentru Eveniment” este de 100% la Nivel Planetar, însă de 98-99% la Nivel Galactic... aşa că nu am mai insistat pe subiect, fiind chiar „obosiţi” de agresiunea speculaţiilor din media alternativă.

Acum, însă, odată cu „precipitarea evenimentelor”, poate că este vremea să mai conturăm o scurtă „Actualizare”... însă „toate la vremea lor”.

Până atunci, însă, haideţi să vedem ce ne oferă prezentul scurt Mesaj al lui Cobra :






Curăţarea zonei subterane a Complexului Separat Illuminati (N.MY. : Pentru detalii, re-citiţi mesajul lui Cobra – „Operaţiunea Mjolnir” – din 16 ianuarie 2018) se realizează cu VITEZĂ MAXIMĂ.

FORŢELE LUMINII nu mai pot elibera (transmite) nimănui mai multe informaţii despre Operaţiunile de la Suprafaţa Planetei, fără a compromite aceste operaţiuni care au loc, aici.

Forţele Luminii au avertizat  că, în absenţa unor informaţii substanţiale (reale), vor exista o mulţime de „informaţii gogonate” care vor circula pe Internet („banana intel”:).


De aceea, se recomandă cât mai mult DISCERNĂMÂNT.

De asemenea, Forţele Luminii descurajează speculaţiile despre Momentul când ar putea avea loc EVENIMENTUL !...


Singurul aspect pe care aceştia mi-au cerut ca să-l împărtăşesc este următorul :

Tehnologia MJOLNIR este un TORUS CLIFFORD de a 5-a Dimensiune, proiectat în a 3-a şi a 4-a Dimensiune.
Eliberarea Suprafeţei Planetei va urma Principiul GOLDILOCKS.”

În cazul în care veţi dori să studiaţi Topologia de Suprafaţă a Tehnologiei de Compresie a Luminii („Compression Breakthrough”), atunci poate că veţi fi interesaţi să citiţi această lucrare.




În viitorul apropiat, voi fi capabil să eliberez o mulţime de informaţii care nu sunt direct legate de operaţiunile de la Suprafaţa Planetei.

Forţele Luminii mi-au cerut să eliberez informaţii despre Misterele Zeiţei şi „alte” câteva informaţii care, până în prezent, sunt înalt clasificate (N.MY. : De genul „Top Top Secret).

Aceste informaţii ar putea declanşa puternice reacţii din partea multor membri ai populaţiei de la Suprafaţa Planetei, dintre cei care citesc acest blog !...


Staţi CALMI !


Victoria LUMINII !




Un comentariu:

  1. Cred ca este de bun augur faptul ca operațiunile au ajuns la suprafața planetei.
    Multumesc pentru articol și mult succes la seminar.
    Florentyin

    RăspundețiȘtergere