luni, 26 martie 2018

MarYan : Anul 2018 – ANUL ZERO al unui „Nou Început” ? Despre Noile începuturi în Politică, Economie, Societate. Războiul din Siria în contextul general al Războiului MSMedia (Partea 1-a).




Anul 2018 –

ANUL ZERO
al unui „Nou Început” ?

Despre Noile începuturi
în Politică, Economie, Societate.
Războiul din Siria în contextul general
al Războiului MSMedia

Partea 1-a

26 martie 2018





Iată un mic „record” personal : abia după aproximativ doi ani de zile, reiau articolele personale, inclusiv în această Categorie atât de „sensibilă”, legată de aspectele politico-financiare, corelate cu cele ale Manipulării şi Controlului Planetar.

Deşi am crezut, la un moment dat, că acest gen de articole nu ar mai fi necesare – căci „Vremea Eliberării a sosit” şi că nu ar mai fi relevante aceste generale informări, se pare că lucrurile nu stau deloc „pe roze”, iar Mişcarea Generală de Eliberare, aşa cum se întâmplă în general, pe această Planetă, se mişcă de-a dreptul milimetric, şi doar uneori „la pas”...

Din această cauză reiau genul acesta de articole, în care vom putea pune câte ceva şi din amprenta noastră personală, pentru a oferi şi o altă perspectivă – nu doar dintre cele „oficiale alternative”, din sursele deja re-cunoscute pe blogo-sferă, în ultimii ani.

Însă, după cum spuneam în Notele Personale din ultima vreme, se simte nevoia unei con-centrări informaţionale şi comunicaţionale tot mai mari, pentru a fi „în ton” cu vibraţia tot mai rapidă şi accelerată (vorba cuiva : „te scoli, dimineaţa, ca să te pregăteşti să te culci, seara”), evidenţiată inclusiv pin valorile Frecvenţei de Rezonanţă Schumann a Pământului – care, fie vorba între noi, pare că a depăşit valoarea de 14,9 Hz (ceea ce înseamnă, în prezent, mai puţin de 52,5% din cele 24 de ore din anii 1950)...




Aşadar, suntem pe Pragul unor Noi Începuturi...

După ce am privit lung la informaţii venite „pe surse autorizate”, de la Cobra, Fulford, Wilcock et. Comp., care ne-au tot „ameninţat” că „acuş vine schimbarea”, eventual cu vreun „EVENIMENT” şi cu alte evenimente de acest gen, iată că, în anul de graţie 2018, Martie, 26 – pare că Păpuşarii sunt în continuare la butoane, jucându-se cu mintea oamenilor după cum vor muşchii lor, în continuare...

Nu sună prea plăcut, aşa-i ?

Ei bine, dragi prieteni, deşi informaţiile ce veneau în flux general spuneau că „acum vine schimbarea”, de fiecare dată, dragul meu colaborator (radiestezist şi nu numai) puncta de fiecare dată : „Încă nu”.... ceea ce era de-a dreptul exasperant şi frustrant... asta până de curând, spre finalul anului trecut, 2017, când a început, în fine, să ajungă la „sentimente mai bune” :), în sensul de a confirma percepţia întăririi acelor Linii Temporale care permit manifestarea unor evenimente mai „deosebite”, inclusiv la nivel social.

Astfel că, în prezentul lui Martie 2018, putem transmite, cu maximă prudenţă, faptul că, în fine, vor începe să devină vizibile acele mult-aşteptate schimbări, inclusiv la nivel social : VOR ÎNCEPE ÎN ACEST AN DE GRAŢIE, 2018, CONTINUÂND (cu spor ?) ÎN 2019.

Aceasta ar putea implica anumite arestări – la anumite nivele, şi nu neapărat acele „arestări în masă” mult-visate – care vor elibera acele locuri ale deciziei politice pentru a putea începe să se manifeste şi acele aspecte ce ţin de firescul vieţii... inclusiv la ultimul nivel al sclaviei moderne actuale, cea FINANCIARĂ.

Însă, pentru că încă trăim pe o Planetă în care Populaţia de la Suprafaţă este încă Ostatecă, precum ne re-aminteşte, brutal, şi Cobra – este evident că aceste aspecte nu se vor manifesta dintr-o dată, precum doreşte mintea fiecăruia dintre noi, ci GRADUAL, exasperant de gradual, parcă prea încet faţă de ne-răbdările noastre, antrenate de mii de ani pentru aceste momente...

De aceea, acum este momentul ca fiecare „să vadă” puţin la ce parte a paharului îşi aţinteşte Atenţia : la partea goală a acestuia („Iată, nu a venit Evenimentul”, „Nu au pornit arestările în masă, nu s-a produs încă Resetarea Financiară Globală, începând cu data de..., ora de...”) sau la Partea Plină a Paharului – la faptul că, la nivelele cele mai înalte, încep să se observe anumite schimbări...




Iar unul dintre cei mai relevanţi MARKERIlucrurile se schimbă la nivel global este ceea ce se petrece, în prezent, în SIRIA.

Despre RĂZBOIUL din SIRIA am mai amintit, frugal, în cadrul articolelor scrise acum 2-3 ani, însă niciodată nu am detaliat prea mult. De fapt, Cobra a punctat şi el anumite aspecte despre acesta, însă poate că nu aţi reţinut prea multe, în acest sens.

Până la unul dintre articolele acestuia, în care amintea de adevăratele cauze ale ceea ce se întâmplă în Siria, nici eu nu dădusem prea multă atenţie la ceea ce se petrece acolo – deşi, de tânăr, îmi plăcea să studiez situaţia generală în ţările în care existau conflicte, să înţeleg ce se întâmplă acolo, despre cauzele care au dus la acele conflicte şi, mai ales, la posibilele soluţii pentru ca viaţa să-şi reia desfăşurarea „normală” şi în acele teritorii (ca în oricare colţ de pe acest Glob pe care îl doream, de tânăr, ca fiind eliberat de conflictele ce păreau a nu-i mai da pace)...


Aşadar, ce ştiam despre Conflictul din Siria ?

Ca orice „cetăţean” al unui stat UE, cu acces la mass-media oficială, auzisem că în Siria era un Război Civil, în care „Primăvara Arabă” din Martie 2011 (care, iată, exact acum aniversează fix 7 ani !) începuse să facă şi acolo curăţenie, prin îndepărtarea „dictatorilor arabi” aflaţi de decenii la conducerea ţărilor lor, în urma căruia „poporul oprimat” se ridica, ţară după ţară, pentru o eliberare generală, la nivelul întregii Zone Arabe (Egipt, Tunisia, Libia, Siria, Yemen etc. – deja Irakul era un caz aparte...).

Problema, în cazul SIRIEI – ni se povestea în anul de graţie 2015 – era că „dictatorul” acelui stat, BASHAR AL-ASSAD, este un „criminal” fără seamăn, care „ucidea propriul popor pe bandă rulantă”, prin autorizarea folosirii armelor chimice (interzise la nivel internaţional) de către armata sa şi „miliţiile” sale, împotriva propriului popor din propria sa Capitală, inclusiv împotriva copiilor nevinovaţi !...

Absolut revoltător !

Iată câteva mici mostre de astfel de informaţii ce „roiau” mai peste tot, prin peisajul media românesc, în cursul anului 2015 :



- Adevărul.ro : „Ororile aliatului lui Putin : dictatorul Bashar al-Assad „a tăiat oamenii, le-a scos ochii, le-a sfărâmat dinţii” (N.MY. : Asta aşa, ca „bonus” din partea unui specialist, căci „dictatorul” este şi medic oftalmolog...) ;






Aş putea continua până la saturaţie cu acest tip de informaţii, căci materie primă există din belşug, căci chiar şi în prezentul lui Martie 2018 informaţii despre „ticăloşiile” lui Bashar al-Assad (şi, evident, Putin), continuă să fie expuse în media principală (în special în cadrul „vârfului de lance” al media oficinale, reprezentate de „ştirile protv” – iată mostre aici, aici şi aici, dar şi de la „surioara” „digi24.ro”, cu ştiri de acelaşi „ison”, aici şi aici).

Aşadar, în cursul anului 2015, atunci când Putin a decis să intervină în Siria (în Septembrie 2015), aflată în pragul colapsului, iar Cobra a venit cu anumite informaţii ezoterice, cam acesta era tabloul general care era pictat de media mondială, în privinţa a ceea ce se petrecea în Siria.

Însă, iată că pe acest fundal general, în faţa noastră apare o primă informaţie despre situaţia din Siria, înainte de declanşarea „Primăverii arabe” din Martie 2011, care ne arată o cu totul altă faţetă a ceea ce era Siria şi, implicit, Bashar al-Assad, în acea perioadă :


Aşadar, unele dintre aspectele cele mai impresionante şi şocante, pentru mine, a fost să aflu că, sediu a trei Patriarhii (şi, implicit a 3 Religii dintre cele mai mari din lume), Damascul şi Siria reprezentau, înaintea începerii Războiului din Martie 2011, „a patra ţară cea mai liniştită din lume, în 2009, iar în 2010 era a opta ţară cea mai recomandată pentru turism din lume!

Şi atunci, cum venea treaba cu „măcelarul medic stomatolog” ce-şi „omora propriii copii nevinovaţi ai ţării”, prin „crude atacuri chimice” şi cu bombe incendiare ?...

Şi iată aşa, uşor-uşor adevărul a început să trans-pară la vedere, ca de fiecare dată când ne re-amintim că trăim pe o Planetă atât de teribil controlată din punct de vedere informaţional de către Archoni, aceste „minţi teribil de diabolicece au perfecţionat, de mii şi mii de ani şi mulţi eoni, arta de a face ca „albul să fie negru”, iar „negrul să arate alb...




Pe scurt, iată despre ce este vorba în conflictul siri(us)ian : avem interese geo-politice regionale şi globale (dar, vom vedea, există şi altele trans-planetare !).

În primul rând sunt vecinii : ISRAELUL (statul formal, nu discutăm de interesele khazare şi de alte naturi ezoterice) doreşte o Sirie dezmembrată, pentru a putea controla în voie Înălţimile Golan (pe care le dispută, inclusiv la ONU, cu Siria, bine-nţeles). Apoi avem TURCIA ce doreşte să controleze „nordul kurd terorist al Siriei” – exact ceea ce face în prezent (vedeţi aici detalii pentru oricine doreşte să vadă ce se întâmplă pe acolo, în prezent – în limba engleză).

Însă, mult mai intensă este intervenţia exercitată de un „vecin” puţin mai depărtat, însă cel mai apropiat după interesele imediate, respectiv ARABIA SAUDITĂ : deja devenise „viral”, ca informaţie, încă din 2015, faptul că şi-au dorit în mod special eliminarea conducerii Siriene prin faptul că aceasta s-a opus la realizarea unui mare Oleoduct şi Gazoduct care să pornească din Arabia Saudită (şi Quatar), să treacă prin Irak şi să ajungă în Turcia, prin... Siria, bine-nţeles.

Dar, pentru că Siria s-a opus (stimulată de interesele ruse, cea care are propriile sale trasee de oleoducte şi gazoducte care să traverseze Marea Neagră şi Marea Egee, ajungând în Sudul şi Estul Europei – ceea ce se şi petrece, în prezent) la realizarea oleo-gazo-ductelor saudite, în spatele cărora stăteau americanii şi europenii occidentali – iată cum Intriga deja s-a aşezat şi Conflictul s-a declanşat...

Iar, pentru aceasta, trebuia ca Bashar al-Assad să fie dat jos cu orice preţ, pentru a lăsa locul altui preşedinte, mult mai „prietenos” cu saudiţii, americanii şi europenii occidentali şi, cel puţin la fel de important, cu evreii şi cu NATO, în general !

De aceea, în câţiva ani – din 2011 până în 2015 – Siria, dintr-un stat multi-etnic şi cu numeroase grupări religioase ce co-existau paşnic de sute şi mii de ani, a devenit în scurt timp un teritoriu „imposibil”, unde se călcau în picioare nenumărate grupări teroriste, venite din zeci de state în care pepinierele teroriste erau la mare vogă (nu doar din celebrele Afganistan şi Cecenia, dar au ajuns până şi din Uzbekistan, Kârgâstan şi Turkmenistan, sau alte „state exotice”).

Şi cum puteau „băieţii” să rateze experienţe inedite într-un astfel de „poligon”, numit Siria ? – astfel că aşa a venit, inevitabil, şi PoVestea cu „Statul Islamic” (numit şi ISIS sau ISIL), apărut „peste noapte”, în cursul anului 2014, întâi în Siria, apoi şi în Irak...

Dacă doriţi, în cât mai scurte cuvinte, esenţa tuturor acestor aventuri(eri) – numite „Statul Islamic” şi numeroase grupări şi grupuscule prezente în Siria (de la Al-Qaeda, redenumit Al Nusra Front, apoi re-denumit Hay'at Tahrir al-Sham – HTS, dar care permanent „a valsat” cu gruparea ISIL „Stat Islamic”, de nu mai ştiai, la un moment dat, care-i unul şi care-i celălalt, în funcţie de cum erau ordinele venite de la Mossad şi CIA ; Jaysh-al-Islam, una dintre cele mai mari grupări din GHOUTA estică ; Faylaq al-Rahman ; Ahrar al-Sham – toţi aflaţi sub control turc, saudit, quatar-ez şi a altor state din Golf, etc.) : toţi aceştia sunt adevăraţi „băieţi răi”, antrenaţi, înarmaţi şi plătiţi, în principal, de către Mossad, CIA şi MI6 britanic, alături de statele menţionate anterior.

Din această cauză şi din multe altele, manipularea mediatică este una dintre cele mai intense pe care le-am întâlnit până acum, într-un singur caz. Cumva, este şi logic, ţinând cont de interesul direct al evreilor (de fapt, al khazarilor) în acest caz şi de controlul khazar direct al mass-media mondiale (Hollywood-ul şi principalele ziare şi TV-uri din lume au nume evreieşti în dreptul patronilor lor – veţi putea observa, de veţi avea o curiozitate cât de mică).

Numai că, cu toată această manipulare, Adevărul (şi NUadevărul.ro”) începe să iasă uşor-uşor la suprafaţă (cea planetară, iată), cu ajutorul unor agenţii de ştiri „alternative”, prin „ştiri nefiltrate” (după cum declară chiar aceştia) :




Iată, din aceste scurte idei, se observă cine sunt, în realitate, celebrele „Căşti Albe” – „White Helmets”, cele care „salvează civilii de bombardamentele lui Assad şi Putin” (şi care, culmea nebuniei, au primit la Hollywood un Oscar pentru „cel mai bun scurt-metraj documentar” – iată, astfel, şi sursele imagistice şi video, atât pentru imaginile cu „copiii nevinovaţi gazaţi de Al-Assad”, cât şi pentru acele peste 45.000 de poze ale lui Cezar, „fost fotograf al poliţiei militare siriene”...), dar şi „bine-cunoscutul” Observator Sirian pentru Drepturile Omului, OSDO, cel care oferă către media, permanent, informaţiile despre ceea ce se întâmplă „cu exactitate” în Siria (de fapt, este o singură persoană, Rami Abdul Rahman, care controlează „tot ce mişcă”...).


Pentru a înţelege mai bine drama prin care au trecut sirienii în ultimii 7 ani, iată un video care prezintă evoluţia zilnică a Războiului Sirian, direct pe hartă, din Martie 2011 până în Octombrie 2017 :



La fel, cele mai cutremurătoare imagini pe care le-am vizionat în 2015, care au început să-mi evidenţieze adevărata imagine a dezastrului din Siria, mi-au fost oferite în vreo 12 minute de filmare cu drona prin suburbiile Damascului. Atunci am înţeles că, dacă Planeta şi umanitatea au evitat cele trei zile apocaliptice de întuneric din 20-22 decembrie 2012 (prin creşterea Nivelului general de Conştiinţă şi a Luminii pe Planetă, ce au modificat Linia Temporală generală pentru Decembrie 2012), ei bine, în prezentul lui 2015, în Siria, prin suburbiile Damascului, aveam imaginile concrete Apocaliptice a ceea ce ar fi putut ajunge „lumea civilizată” în lipsa Saltului în conştiinţă din prima parte a anului 2011 (acum realizez şi mai bine „ciudăţenia” : Saltul Cuantic Planetar în Conştiinţă a început în Februarie 2011, ca în Martie 2011 să înceapă dezastrul în Siria... cumva, parcă există mereu o „compensare” şi un „tribut”, cel puţin pe această Planetă, încă...) :



Aşadar, haideţi să con-centrăm ideile : dacă motivele exoterice, ce au stat la baza intervenţiei Occidentului (şi Orientului) în Siria, au fost evidente (deja comentate, de tot mai mulţi oameni, pe site-urile de ştiri, inclusiv cele „oficiale”), mai puţin s-a ştiut de cele mai ezoterice motivaţii care au stat la baza îndârjirii statelor occidentale, controlate de către Cabală (în frunte cu SUA, Israel şi Arabia Saudită) de a controla Siria şi de a-l „deporta” pe preşedintele ales al sirienilor, Bashar Al-Assad : prezenţa unor locuri subterane de detenţie, pentru un tip de prizonieri mai puţin tereştri şi, de asemenea, nevoia de a controla PORTALURILE din zona Siriană, ca părţi principale ale uriaşului PORTAL al Orientului Mijlociu.


Însă, aceste aspecte, alături de altele, cred că este cazul să le expunem într-o a doua parte a articolului nostru, căci acum simt că, deja, acesta a prins proporţii prea mari...


(continuare în Partea a 2-a)



MarYan

5 comentarii:

  1. Zguduitor....cîîtă negură şi criminalitate poate exista în gena umană...numai şi numai pentru a avea ,poseda,cu forţa,teroarea,distrugerea unor oameni vinovaţi doar pentru că s-au născut acolo.Privind imaginile îmi închipui groaza,suferinţa,panica femeilor,copiilor,familiilor care pentru tot restul vieţii-dacă apucă să mai şi trăiască,de a mai avea încredere în oameni....şi eu-visătorul deja îmi planificasem cu atîta fast întîlnirea de pe 18 aprilie cu pleiadienii....cuum să mai vină (oamenii ăştia la întîlnirea cu mine cînd şi eu sînt un posibil exponent al răului ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă George,

      Te rog să nu treci din extrema optimistă în cea pesimistă !... ci, pur și simplu, doar aşează-te acolo unde Eşti Tu, cel Real - adică în Zona Real(istă), în Centrul Fiinţei Tale...

      ...Şi îţi propun să laşi deoparte orice date concrete despre posibile "aterizări" - nu de alta, însă, prin probabila lor ne-împlinire, amăgirea va duce, automat, la dez-amăgire, ce va amplifica şi mai mult vibraţiile diz-armonioase.

      Cât despre ce se întâmplă în Siria, nu pentru des-curajare am punctat aceste date (şi altele, ce vor veni în scurt timp), ci pentru a genera acea undă de compasiune în cei ce citesc aceste aspecte,care, transmisă către acel teritoriu, va ajuta la a ajunge mai multă Lumină şi în acea zonă, de care Mama Pământ are atâta nevoie.

      Mulţumesc (în numele Mamei Pământ) pentru acest ajutor !

      Cu drag,
      MarYan.

      Ștergere
  2. daca rezonanta ar fi de 14 am avea cam 12 ore. aproape ca nu s-ar simti micsorarea. nu te-ai scula sa te culci. mai putem masura si cu corpul nostru cit este.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Te-ai scula să te culci" era doar o figură de stil, şi cred că înţelegi despre ce vorbesc, "sensibilitateîntruchipată".

      Cât despre "a măsura cu propriul corp", asta este şi ideea : ca noi înşine să devenim propriile instrumente de măsurare a ceea ce se întâmplă în jurul nostru şi, mai ales, cu noi, ÎN NOI.

      Succes şi cât mai multă sens-ibil-itate (Abilitatea de a vedea SENSUL) !

      Ștergere
  3. A trăi întro ţara bogată în resurse naturale este mai degrabă un blestem decît o binecuvîntare.....să nu-ţi permită vecii sau mai marii planetei să nu poţi dispune de propriile bogăţii.....

    RăspundețiȘtergere