miercuri, 28 martie 2018

MarYan : Anul 2018 – ANUL ZERO al unui „Nou Început” ? Despre Noile începuturi în Politică, Economie, Societate. Războiul din Siria în contextul general al Războiului MSMedia (Partea a 2-a).




Anul 2018 –

ANUL ZERO
al unui „Nou Început” ?

Despre Noile începuturi
în Politică, Economie, Societate.
Războiul din Siria în contextul general
al Războiului MSMedia

Partea a 2-a

28 martie 2018





(continuare din Partea 1-a)


După cum spuneam la finalul părţii întâi al acestui articol, principalele cauze care au stat la baza intervenţiei îndârjite în SIRIA a Forţelor Cabalei – atât din Occident, cât şi din zona Orientală, în special a statelor din zona Golfului, având ca „vârf de lance” Arabia Saudită, Qatar, Bahrein şi Kuwait (oare de ce ?) – s-au datorat unor motivaţii mult mai ezoterice, faţă de cele „exoterice” cu care au fost „lămuriţi” marea majoritate a umanilor.

Spuneam de uriaşul PORTAL existent în zona Orientului Mijlociu, adică în Zona Siriană şi Irakiană – deci, exact statele supuse „intervenţiei” Statului Islamic ISIL (sau zis ISIS, sau Daesh) din anul 2014.


Haideţi să vedem, într-un scurt citat, ce ne transmiteau un Grup Pleiadian, în anii 1988-1991, prin Barbara MARCINIAK (despre care am mai amintit într-o recentă Notă Personală), informaţii adunate într-o carte foarte interesantă,  Mesaje din Constelaţia Pleiadelor” (al cărei Nivel de Adevăr Divin, după cum spuneam atunci, nu este senzaţional, dar, totuşi, este de luat în seamă, de 75%) :

„Pentru a ajunge pe orice Planetă, trebuie să aveţi la dispoziţie un Portal sau o Cale de acces. Portalurile deschid Culoarele Temporale şi servesc drept Spaţiu al Tranzitului inter-dimensional.

Şi pe Pământ există multe astfel de Portaluri, prin care Zeilor Creatori, din orice specie ar fi fost aceştia, li s-a permis accesul pe Pământ.

Unul dintre portalurile imense, a cărui supremaţie este disputată în chiar aceste vremuri, este cel al ORIENTULUI MIJLOCIU. Acesta este un PORTAL GIGANTIC – cu Raza de peste 1.500 de Km. !

Dacă stăm să ne gândim, câte dintre marile tulburări religioase şi sociale nu au apărut chiar în acea zonă geografică ? Aceasta explică turbulenţele din Orientul Mijlociu.

Tot de acesta se folosesc şi ŞOPÂRLELE.

Într-o oarecare măsură, ei pot fi consideraţi ca deţinători ai acestui Portal. S-au folosit de zona înconjurătoare pentru a-şi crea baze subterane în peşteri, de unde controlează operaţiunile.

Vechile civilizaţii mesopotamiene, localizate între Tigru şi Eufrat, erau originare dintr-o colonie spaţială cu un oarecare grad de civilizaţie.

KUWAIT-ul se află în mijlocul acestui teritoriu (adică, este epicentrul acestui uriaş portal).

În interiorul acestui Portal se practică manipularea omului în beneficiul altora.”




Înainte de a continua, este relevant să punctăm câteva precizări, legate de anumite exprimări din cursul citatului :

Legat de apelativul de „ŞOPÂRLE”, acesta este numele dat de către Grupul Pleiadian pentru Zeii Geneticieni care, acum vreo 300.000 de ani, ar fi preluat controlul Proiectului uman de pe această Planetă, amestecând materialul genetic şi blocând celelalte perechi spiralate din ADN, pentru a aduce Proiectul HOMO SAPIENS sub propriul lor control, în care umanoizii aveau acces doar la programele de bază, de supravieţuire fizică.

Concret, Pleiadienii se referă, cel mai probabil, la DRACONIENI, maeştrii geneticieni – şi care, se pare, chiar au formă şi aspect de Şopârle uriaşe, de 2-4 metri – şi abia apoi la Reptilieni, servitorii acestora.

Referitor la „colonia spaţială cu un oarecare grad de civilizaţie” din care ar proveni vechile civilizaţii mesopotamiene, probabil că Pleiadienii se referă (aspect întărit şi de către Fondatori, prin Sal Rachele, în lucrarea sa „Istoria reală a Pământului”) la Planetoidul NIBIRU şi la stră-vechea civilizaţie Sumeriană construită de către aceştia, care i-a dat pe celebrii deja ANNUNAKI, Zeii care au colonizat Zona Mesopotamiană, adică exact cea situată între Tigru şi Eufrat, unde se regăseşte, în prezent, IRAK, în primul rând (cu BAGDAD, adică fostul Babilon) dar şi SIRIA, cu DAMASC - la fel, ca una dintre cele mai vechi capitale ale lumii (alături de Bagdad).




Deci, deja din acest prim citat, putem să vizualizăm uriaşul Portal existent în Zona Orientului Mijlociu, exact în zona statelor cele mai frământate în ultimii 10-20 de ani : SIRIA şi IRAK-ul, însă având în epi-centrul său, KUWAIT-ul.

Foarte interesant de observat este şi faptul cum Kuwait-ul este statul care a fost pretext pentru declanşarea intervenţiei americane, în urma „Invaziei Irakului în Kuwait”, timp de 8 luni, în anul 1990 – căci niciodată irakienii nu s-au împăcat cu existenţa acestui stat, creat de britanici, considerându-l, de drept, ca făcând parte din teritoriul lor. Oare întâmplător britanicii au conspirat la crearea acestui stat în Zona ce reprezintă epicentrul acestui uriaş Portal, iar în 1990 Saddam şi-a „pus în cap” comunitatea internaţională, invadând Kuwait-ul ? – doar aşa, pentru încă alte câteva dune de nisip ?...

(Iată aici şi un film pe această temă, „AIRLIFT”, în care se ecranizează momentul evacuării a peste 170.000 de indieni, în August 1990, chiar în perioada dramatică a invaziei Irakiene în Kuwait...)


Pentru că deja am amintit de Sal Rachele şi lucrarea sa, poate că acum este momentul să întărim ceea ce a transmis Grupul Pleiadian, prin Barbara Marciniak, văzând şi ceea ce ne transmit FONDATORII, prin SAL RACHELE, în materialul „Istoria reală a Pământului”, în privinţa eventualei existenţe a vreunui Portal în această zonă :

„Există un motiv pentru care ORIENTUL MIJLOCIU pare să aibă cele mai multe conflicte, faţă de orice altă zonă de pe Pământ. Acesta este mai mult decât un punct crucial al drumurilor comerciale şi o zonă care leagă Africa, Asia şi Europa. De asemenea, este mai mult decât un punct de convergenţă a trei mari religii : islamism, creştinism şi iudaism.

Centrul GEO-MAGNETIC al Pământului este localizat la Marea Piramidă de la Gizeh (N.MY. : De fapt, este vorba de Polul Masculin al Centrului geo-magnetic, căci avem şi un Pol Feminin al acestei Axe Geo-Magnetice planetare, localizat, evident, în partea planetară opusă zonei Marii Piramide, respectiv în dreptul unei anumite insule tahitiene, cu formă de... Inimă !).

O linie majoră de Flux Electro-Magnetic trece prin Egipt şi urcă spre Israel, spre Marea Moartă, Marea Galileii, Râul Iordan, ramificându-se în Ierusalim şi ÎNĂLŢIMILE GOLAN, apoi trece prin zone din IRAN şi IRAK, schimbându-şi apoi direcţia spre Nord şi Est, ajungând în regiunea Mării Caspice, iar apoi merge spre Nord în Siberia, în timp ce o altă linie majoră de Flux Electro-Magnetic urmează aproximativ Drumul Mătăsii de-a latul TURCIEI şi apoi merge spre nord în Europa de Est, de asemenea ramificându-se la est în Asia de Sud şi, în cele din urmă spre Nord, ajungând în Mongolia.

În orice loc unde energia este cea mai concentrată, veţi găsi cele mai mari dinamici şi schimburi între diferitele popoare ale lumii.

Energia VORTEXURILOR scoate la suprafaţă probleme ne-rezolvate din interiorul sufletelor. În plus, influenţele extra-terestre din Orientul Mijlociu sunt dominate de două grupuri războinice : orionienii întunecaţi şi siriusienii întunecaţi.”




Acum, eu ce pot spune, decât că sunt conştient că, pentru cei care citesc acest articol doar din curiozitate, din perspectiva politicii generale umane, aceste informaţii sunt prea mult decât ar putea duce în mod normal, însă îi rog, dacă au putere, să aibă răbdare şi deschidere pentru acest nou gen de informaţii, care evidenţiază alte faţete ale realităţii, dincolo de cea de tip 3D.

Aşadar, ceea ce m-a frapat şi pe mine, la prezentarea deplasării Liniilor Ley din Epi-centrul situat în zona Marii Piramide (pentru cine doreşte detalii şi mai precise, acesta este situat exact la 2,5 Km de Marea Piramidă), este faptul că în descrierea celor două Linii Majore de Flux Electro-Magnetic Planetare, nu apare cuvântul Siria..., însă, pentru cine ştie puţină geografie, realizează că Înălţimile Golan se referă chiar la Graniţa de sud-vest a Siriei (acele vârfuri disputate cu Israel, după cum spuneam în Partea 1-a), acolo unde una dintre aceste Linii de Flux se ramifică.

Faptul că una dintre acestea ajunge în Irak şi Iran evidenţiază clar că trece prin teritoriul Sirian, cumva spre graniţe (cele din sud şi est), în timp ce cealaltă, ajungând de la Înălţimile Golan în Turcia, iarăşi implică traversarea Siriei, pe la marginea sa marină (spre Liban, în vest).

Ceea ce rezultă din aceste descrieri este faptul că teritoriul Sirian pare a fi străbătut, pe la margini, de aceste două mari Linii de Flux Geo-Magnetic, ceea ce implică, în mod natural, delimitarea unui Uriaş Portal în spaţiul situat ÎNTRE aceste două Linii principale de Flux electro-magnetic Planetar (în fap, aceste Linii reprezintă CURENŢII ETERICI PLANETARI ce urmează Fluxurile energetice prezente şi manifeste în Aura Fiinţei numite Mama Pământ sau GEEA).




Dacă aţi fost atenţi – chiar dacă, încă, nu vedeţi legăturile între toate aceste Poveşti cu Siria şi dezastrul de acolo, cu Portalurile evidenţiate şi cu acest an, 2018, ca „un Nou Început”... – aţi realizat, în fine, faptul că teritoriul Sirian face parte din Zona unui uriaş Portal, cu raza de vreo 1.500 de Km., dar care, la rândul său, este străbătut de Linii majore de Flux Electro-Magnetic Planetare ce delimitează alte Portaluri în interiorul acestui Mare Portal.

Şi acum este momentul să venim şi cu informaţiile aduse, de-a lungul timpului, de către informatorii noştri deveniţi „clasici”, Cobra şi chiar Fulford, pentru a vedea şi ceea ce spun aceştia în această privinţă.

Pentru aceasta, vom începe chiar cu FULFORD, căci nu mai departe decât în ultimul său mesaj, din 19 martie 2018, la un moment dat, ne transmite ceva de genul :

„O Sursă CIA, cu acces la Baza din Antarctica, între timp, are o explicaţie mult mai ezoterică pentru izbucnirea isterică a Cabalei împotriva Rusiei (N.MY. : Vedeţi ultimele acuze dramatice privind „otrăvirea fostului dublu spion rus”, SKRIPAL, cu o nebunie globală, deja declanşată).
Potrivit acestuia, Preşedintele Vladimir Putin a închis trei „PORŢI STELARE” care au fost localizate în SIRIA.
Putin veghează Porţile Stelare de acolo, şi aceasta este ceea ce dărâmă cu adevărat Cabala. El nu-i va lăsa să scape de Ziua Judecăţii”, spune el.




Începe să sune tot mai interesant, aşa-i ?...


Însă, din punctul nostru de vedere, cele mai interesante afirmaţii au fost făcute, în decursul timpului, de către COBRA, în mai multe articole expuse pe blogul său, începând cu anul 2014, odată cu apariţia şi proliferarea DAESH.

Iată câteva mostre, din articole traduse de noi şi expuse pe acest blog :

- „Actualizare majoră a situaţiei planetare din 9 octombrie 2016 :
„Referitor la escaladarea actuală a tensiunilor dintre Rusia şi China, Putin a primit un PLAN TACTIC din PLEIADE despre cum să evite un Război Global !

- „Actualizare a situaţiei planetare din 25 martie 2016 :
Putin a avut o experienţă profundă de contact spiritual cu Pleiadienii, cu ani în urmă, care l-a transformat (în interior), acesta fiind motivul ascuns din spatele luptei lui ferme împotriva Cabalei.”


- „Războiul Galactic de vecinătate din Siria” din 19 octombrie 2015 :
PLEIADELE şi Rasele Aliate au susţinut permanent populaţia Pământului în lupta lor împotriva opresiunii Chimera / Draconieni / Reptilieni.
Popoarele Slave, în special RUŞII, au fost, de obicei, destul de deschise la îndrumarea şi suportul oferit de Pleiadieni.
(Nota MarYan : Motivul este, iarăşi, simplu şi ezoteric : după Sal Rachele şi Fondatori, ruşii ar fi urmaşii Nordicilor Pleiadieni, aşezaţi în Nordul Peninsulei Scandinave şi în Centrul şi Nordul Siberiei. Astfel, cu aprox. 50% ADN pleiadian, deci predominant – restul fiind orionian şi siriusian, este evident că aceştia răspund cel mai bine la frecvenţele pleiadiene...)
Rusia Kieveană, sub comanda militară a lui Sviatoslav I al Kievului, a distrus statul Khazar în jurul anului 965.
Acesta a fost momentul de început al lungii animozităţi dintre Khazari şi Ruşi.
De atunci, Khazarii au rămas fără teritoriul lor de origine, pierzând şi controlul asupra PORTALULUI CAUCAZIAN.
Acum, Pleiadienii şi rasele aliate îl sprijină pe Putin în misiunea acestuia de a curăţa Siria de mercenarii Statului Islamic.
Aceste fiinţe ale Statului Islamic aparţin, de fapt, Castei Războinice Reptiliene care a ajuns pe Planetă cu mii de ani în urmă, prin Portalul Caucazian, şi care au continuat să se reîncarneze în corpuri umane.
Mulţi Ostatici PLEIADIENI au fost salvaţi din Siria, în ultimul timp, de către trupele speciale ruseSPETSNAZ”, crezându-se că aceşti agenţi au venit doar pentru salvarea prizonierilor umani de război din închisorile din Siria.
Personalul de top din serviciul de informaţii rus, GRU, este conştient de elementul extra-terestru prezent în situaţia din Siria.
Chimera doreşte să reia controlul asupra Portalului Caucazian, şi acesta este motivul ascuns pentru implicarea Forţelor Cecene în situaţia din Siria.
Situaţia din SIRIA reprezintă Punctul de Cotitură GEO-POLITICĂ pentru ELIBERAREA PLANETARĂ.”


- „MAREA UITARE din anul 1996” din 6 octombrie 2015 :
„Zona Vortexului Zeiţei Hassuna-Samarra (în SIRIA şi, cel mai probabil, în curând şi în Irak) este în prezent terenul de joc pentru Războiul de proximitate dintre Alianţa Estică şi Cabala (Occidentală).
Cu ani în urmă, Chimera a blocat mai mulţi Ostatici PLEIADIENI în corp fizic, în închisori de pe cuprinsul Siriei şi a Afganistanului.
Acei ostatici au fost capturaţi de către Forţele Chimera, în timpul invaziei din anul 1996 din întregul Sistem Solar, iar mai târziu au fost transferaţi pe Pământ.
Aceştia sunt de importanţă strategică pentru Chimera, deoarece îi pot folosi ca un mecanism de blocare a înaintării Flotei Pleiadiene spre Pământ, în cazul în care aceasta ar dori ca să ajute la Eliberarea Planetei.
Aceşti ostatici reprezintă adevăratul motiv ascuns din spatele prezenţei armatei americane negative în Siria şi Afganistan.
Pentru toate aceste motive, ar fi minunat dacă, cât mai mulţi oameni ar face Meditaţia cu „Ceramica HALAFIAN”, pentru a ajuta la stabilizarea situaţiei.”


- „Pentagrama Siriană” din 6 aprilie 2016 :
„Adevăratul motiv ocult al conflictului din Siria este dat de Bătălia pentru VORTEXUL SIRIAN al ZEIŢEI, care este unul dintre cele mai importante Puncte-Cheie de energie ale REŢELEI ENERGETICE PLANETARE.
Oricine controlează acel punct energetic este foarte aproape de a controla majoritatea liniilor energetice („ley-lines”) ale Sistemului energetic de la Suprafaţa Planetei, iar oricine controlează acest Sistem al Liniilor Energetice are acces direct la Conştiinţa Globală a Omenirii.
Acesta este motivul real pentru care Iezuiţii au proiectat crearea Daesh (Statul Islamic).
Acest VORTEX energetic (al ZEIŢEI) din SIRIA este, de fapt, o PENTAGRAMĂ.
În mâinile Forţelor Luminii, această Pentagramă este un instrument benefic care poate trans-forma întregul Orient Mijlociu, acesta fiind un imens emiţător de energie feminină pozitivă.
În mâinile întunericului, această Pentagramă poate crea multă suferinţă, aşa cum oamenii din Siria au experimentat în ultimii câţiva ani...
Toate cele 5 puncte ale pentagramei siriene sunt Oraşe-cheie din SIRIA care au avut o legătură directă cu Energia ZEIŢEI, în bogata lor istorie (N.MY. : Pentru detalii, studiaţi articolul).”




Aşadar, spuneam la finalul Părţii 1, că adevăratele motive ezoterice ale situaţiei dramatice existente în SIRIA se bazează pe existenţa unui Uriaş PORTAL şi a prezenţei unor ostateci „mai puţin tereştri” – adică, acum putem spune că erau/sunt PLEIADIENI.

Acum, după expunerea tuturor acestor informaţii din mai multe articole şi lucrări tipărite, credem că lucrurile sunt, deja, mult mai clare decât atunci când „am aruncat” aceste scurte idei, în Partea 1-a.

Chiar şi pentru noi, în acest fel, imaginile se aşează mult mai clare şi evidente, deşi erau cât se poate de precise, şi până acum. Acum, însă, cred că nu mai avem dubii de niciun fel...

Este foarte interesant cum informaţiile au pornit de la ideea unui Portal existent în această zonă, apoi a unor Linii Ley de mare putere, ce ajung în zona Siriană şi delimitează un Portal foarte puternic, ca, în mesajele lui Cobra, să se ajungă la imaginea unui PORTAL /VORTEX al ZEIŢEI din SIRIA care, nici mai mult nici mai puţin : oricine controlează acel punct energetic este foarte aproape de a controla majoritatea liniilor energetice („ley-lines”) ale Sistemului energetic de la Suprafaţa Planetei, iar oricine controlează acest Sistem al Liniilor Energetice are acces direct la Conştiinţa Globală a Omenirii...

Iată MIZA, în acest fel, conturată...




Şi, pentru că deja s-a adunat ceva informaţie – dar şi îndemn la lucru, căci MEDITAŢIA cu „CERAMICA HALAFIAN” este mai actuală decât oricând – vă sugerez să o studiaţi în linişte, permiţându-i acesteia să se aşeze, uşurel, acolo unde îi este locul, iar noi să facem ceea ce avem de împlinit : susţinerea energetică a zonei, trimiţând LUMINĂ şi folosind FLACĂRA VIOLET care să vindece şi să re-armonizeze vibraţiile în această zonă, cea atât de frământată (mai ales în ultimii 7 ani).

Până la ultima parte a acestui material, să ne urăm Spornicie la treabă !


(continuare în Partea a 3-a)



MarYan

10 comentarii:

  1. Extrem de documentat si edificator! Ar fi bine ca mai multi sa citeasca si sa incerce sa inteleaga ceea ce se petrece in acea zona - si in lume in general - din toate punctele de vedere, exprimate atat de clar in articolele dvs. Va multumesc si astept partea a treia, ca si tot ce scrieti dvs. personal, cu mare interes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu adevărat ,articole din care ai cîte ceva de înţeles dar acum stimată doamnă Magda M ,cred că ceva -ceva mai avem şi noi cititorii asiduui ai blogului lui MarYan ,de făcut în sensul de a AMPLIFICA INFORMAŢIA prin re-transmiterea acesteia către cîîît mai multe adrese din agenda noastră. Eu consider că şi aşa ne punem ÎN FOLOSUL LUMINII. Cu stimă GeorgedeDrobeta.

      Ștergere
    2. Aşa cum ziceam zilele trecute, astfel de informaţii expuse de brunetul -Corey Goode de pe blogul Gaiam al lui blondu -D. Wylckook se discută fooarte aprins şi brunetu vine cu unele explicaţii chiar şocante pe care cititorii unor astfel de atipice bloguri le au în evidenţă. De asemenea mai cred că a-i trimite în sensul livresc pe prietenii noştri la astfel de bloguri am face un real serviciu deoarece pe lîngă informaţia foarte concretă desprinsă de aici şi-ar putea lărgi perspectiva din încă un alt unghi ,făcînd meditaţia şi mai profundă. Mulţumesc ,articol SUUUPEEEEERRRR.

      Ștergere
  2. SI TOTUSI,PAMANTUL ESTE PLAT,DECI..!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă Luca Ion,

      Am observat că şi la alte articole ale noastre, dar şi în cadrul altor bloguri, vii cu această "mantră"-poezie cum că "Pământul este plat".

      Îmi pare rău,dar sunt nevoit să-ţi re-amintesc că nu mai suntem pe la anii 1500-1600, când un Galilei a trebuit să retracteze public informaţia că Pământul este (aproximativ) rotund, iar un Giordano Bruno era chiar ars pe rug pentru această "îndrăzneală" (mă rog, ca pre-text, căci motivul real a fost cel legat de susţinerea ideii prezenţei extra-terestre pe Planetă - dar asta-i altă PoVeste).

      Aşadar, înţeleg dorinţa de a fi cel mai ne-convenţional, într-un teritoriu ne-convenţional ca astfel de bloguri, însă rogu-te, aplică Bunul-Simţ ("simţul cel bun", SĂ SIMŢI ceea ce este real şi imaginar) al DISCERNĂMÂNTULUI, folosind instrumentul (Cerebral) pe care ni l-a oferit Divinitatea, cel de A Gândi, utilizând observaţia şi cercetând atent exemplele oferite de Natură - care instrument al Inteligenţei, fie vorba între noi, este destul de rotund (ovoid), şi ne referim la craniu, şi nicidecum Plat precum o minte ce ar putea emite platitudini de acest gen...

      Spor la discernământ !

      MarYan,
      cu drag.

      Ștergere
    2. Mulțumesc ! ...Dar,https://youtu.be/K7NgYF_9nS4

      Ștergere
    3. Am reţinut video-ul... dar iată şi :
      https://www.youtube.com/watch?v=WpZESNsMyJI

      Succes la studiul (ştiinţific) aprofundat !

      Ștergere
  3. Multumesc pentru articol.Intr-adevar, acum lucrurile sunt mult mai clare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vă mulţumesc şi eu, pentru Atenţie şi pentru Prezenţă !

    RăspundețiȘtergere
  5. DECI! CE?explica-ne si noua fenomenul de venire a zilei si a noptii pe pamantul plat(ca pe cel sferic stim),DECI urca-te pe capacul casei cu un binoclu performant si incearca sa observi variantele:plat,sferic ...sau alte forme?mai explica-ne si noua de ce soarele si luna sunt rotunde,sau sant si ele plate?ne intoarcem in evul mediu sau evoluam?cine aprinde si stinge lumina pe pamantul plat?
    Am alte intrebari pentru dl.LUCA ION-suntem noi,oamenii, proprietarii pamantului?si de ce oamenii au capul sferic,rotund oarecum?(de ce nu-l au plat ma rog)stelele pe cer de ce nu le percepem ca pe niste liniute si le percepem ca niste puncte,rotunde?daca esti de-al cabalei sa zapacesti oamenii te inteleg,iti faci treaba,daca nu i-a o pauza meditativa:
    -https://www.youtube.com/watch?v=l6U2qXfdk6I

    RăspundețiȘtergere