marți, 13 martie 2018

SANANDA prin GalaxyGirl : Voi Sunteţi Super-EROI ! (4 martie 2018).



SANANDA
prin GalaxyGirl

Voi Sunteţi

(Traducere : NoRo)

– 4 martie 2018 –





Nota MarYan :

Aţi observat, în ultimele zile, o „explozie” de mesaje-channeling care vorbesc de iminenţa sau măcar de „apropierea iminentă” a Undei EVENIMENTULUI ?

Da, şi noi am fost „atinşi frontal” de unda acestor informaţii, care, într-adevăr, au un anumit grad de acoperire...

...Însă, despre ce anume este vorba, vom detalia în următorul (iminent) Editorial al acestui Blog – aspect atins chiar de către Lord Sananda, în acest Mesaj mai mult decât relevant în acest sens (şi a cărui Idee-Forţă o las ca să o descoperiţi singuri, din studiul PRIN INIMĂ al acestui Mesaj – inclusiv din Notele Personale ulterioare, care „s-au aşezat” în cuprinsul acestui „provocator” mesaj).

Aşadar, fără multă altă vorbărie – care, deja, este util în a deveni un standard pentru oricare dintre noi (chiar şi pentru „semnele de aer” astrologice, familiarizate cu „Jocul de CuVinte”) – haideţi să vedem Mesajul Lordului SANANDA, SupraSufletul Maestrului ISUS, cel care, în meditaţiile pe care noi le-am realizat în WorkShop-urile organizate pentru Sal RACHELE (şi nu numai), de fiecare dată când a răspuns chemării noastre, a sosit cu Darul unei Energii de Iubire care pur şi simplu ne-a copleşit pe toţi, neputând fi descrisă cu niciun CuVânt ! :






Salutări, prieteni și Familie a Luminii, a alegerilor dure, amintite și iertate...

Vă asigur, orice ați încerca să iertați la voi, a fost iertat de mult. Căci, cu adevărat, conceptul de IERTARE pe care omenirea l-a inventat este departe de intenția sau înțelegerea inițială.

Căci, cu adevărat, NU ESTE NIMIC DE IERTAT, Totul este EXPERIENŢĂ !

Așadar, să fim în Pace cu acestea, indiferent de „ce anume” ar reprezenta aceasta pentru voi.

Permiteți-mi să vă extind Inima și să permitem, împreună, să pătrundă mai multă Lumină.

Căci acesta este sensul final și drumul spre vindecarea atâtor experiențe și aspecte.

Deschideți-vă Inima din ce în ce mai mult, până când a respira Iubire devine o extensie naturală a voastră ! Ah, este un sentiment și o revelație glorioasă când puteți face asta !


Iar acum, pentru subiectul care se află în multe din mințile și inimile voastre : acest medium își dorește să discutămEVENIMENTUL”.

Ei bine, este puțin cam complicat, dar în același timp, simplu : în multe feluri, prieteni, voi sunteți Evenimentul, în timp ce vă expansionați și păstrați mai multă Lumină și Iubire, schimbați Paradigma și distrugeți Matricea.

Cu toții ați putea primi tricouri care să spună : „DISTRUGĂTORI de MATRICE” sau „RUINĂTORI ai MATRICII”... sau ceva de genul acesta.




[Nota 2 MarYan :

Exact acest gen de titulatură sau „serviciu-job” era descris şi într-o carte apărută în România prin anul 2006, a Barbarei MARCINIAK – numită chiar aşa : „Mesaje din CONSTELAŢIA PLEIADELOR”, cu un nivel relativ bun al Adevărului Divin exprimat, de aprox. 75%...

...Când, în lucrare, unul dintre Mesagerii Pleiadieni comunicatori (auto-descrişi ca având formă de...Pasăre !), spune la un moment dat – într-un mesaj transmis Barbarei (din cadrul mesajelor primite de către aceasta, în cea mai mare parte, între anii 1988-1990 şi 1991) – că, cei numiţi, încă de pe atunci, „Lucrători în Lumină” şi „Luptători ai Luminii” de pe Planeta Pământ, îşi vor putea ex-pune, ca „job” realizat, în „Cartea de Vizită” de prezentare în oricare loc din acest Univers, şi pe cel de „DISTRUGĂTORI de SISTEME”...

Şi deşi, pe atunci, informaţiile de acest gen nu erau atât de detaliate şi numeroase ca în prezent, totuşi, această sintagmă a produs intense reverberaţii în interiorul propriei Fiinţe... care acum s-au reactivat, prin această re-amintire oferită de Cuvintele minunatului Lord Sananda...

...Şi poate că, la fel, a putut produce anumite reverberaţii şi în unii dintre voi, cei care citiţi aceste rânduri de pe acest blog, ca fiind parte din „Lucrătorii” angajaţi în acest tip de job... şi care ar putea solicita un mare „spor de periculozitate”, datorită „lucrului în condiţii deosebit de toxice”... :)

Nota 3 :

Şi totuşi, nu m-am putut abţine de la a căuta, pentru câteva ore bune, prin hăţişul cărţii, acel scurt citat relevant.

Iată-l :

Aţi trecut prin atâtea existenţe terestre, ca să vă duceţi la bun sfârşit îndatoririle. Dar care sunt acestea ? Destul de simplu : insinuaţi Frecvenţa LUMINII-INFORMAŢIE în Sistemele Limitate care nu o pot accesa...

...Acesta este DOMENIUL VOSTRU DE COMPETENŢĂ.

O CARTE DE VIZITĂ  pe care v-ar fi trecută „Profesia”, va suna în felul următor :
Membru al Familiei de Lumină, renegat în afara acesteia. DISTRUGĂTOR de SISTEME. Disponibil pentru modificarea Sistemelor de Conştiinţă, în cadrul Universului cu Liber Arbitru.
La cerere !

Şi dacă tot m-a „stârnit” această provocatoare lucrare, haideţi să mai vedem o altă scurtă „mostră” (iarăşi, vă întreb : „Vă re-găsiţi ?”) :

Sunteţi conştienţi de Unicitatea voastră în Univers (N.B. : În privinţa „Profesiei” de pe Cartea de Vizită). La oricare contact cu populaţia locală conştientizaţi diferenţa.
Vă delectează revoltele pe care le iscaţi şi zdruncinările prin care demolaţi Sistemele.
Dacă întâlniţi undeva scris : „Accesul interzis !”, vă continuaţi deplasarea, fiindcă nu vi se adresează vouă...
Intraţi în toate Lagărele încercuite pentru a-i elibera pe captivi.
Acţionaţi prin scindarea propriilor voastre SINE pe care le trimiteţi în fiecare Dimensiune, ca să le schimbaţi.

Aşadar, cum sună şi cum reverberează interiorul vostru, la aceste Simple AFIRMAŢII ?...
Vă sperie şi vă şochează (cu impulsul primar de „La loc comanda!”) sau vă provoacă, să nu mai şedeţi, dormitând... – ci SĂ ACŢIONAŢI, aruncând la „Gunoiul Cosmic” toate fricile mascate sub forma blocajelor emoţionale de genul : „M-am săturat de Planeta asta... vreau să plec de aici... cu toate „bull-shit”-urile aruncate prin atâtea articole dubioase... ?!”]




Pentru că, astăzi, voi chiar sunteți astfel de Super-Eroi !

Nu-i așa că toți super-eroii voștri au provocări majore și defecte de caracter sau ceva din trecutul lor cu care se luptă și trebuie să le depășească ?
Da, bine-înțeles că o fac.

Aceasta este o parte din ceea ce îi face să fie puternici, deoarece, pe măsură ce lucrează prin propriul lor întuneric, ei descoperă Puterea Luminii din interiorul lor și Libertatea propriei Iertări, pe măsură ce se vindecă de tot ce îi blocase și, în loc să fie zdrobiți de aceasta – indiferent de ceea ce reprezintă „aceasta” – ei aleg să zboare !


Voi, prietenii mei dragi, sunteți acum în acest PROCES.

Pe măsură ce VALUL Luminos al Iubirii Mamei și a Respirației Iubirii Ne-condiționate se îndreaptă spre voi, prin PORTALUL ce se extinde deasupra Pământuluiși, vă asigur că DA, într-adevăr sosește, acest lucru se întâmplă într-adevăr Acum !ar fi bine să fiți pregătiți.

Această Iubire a Luminii lichide Aurii este turnată peste Pământ ca un Potir de Aur, plin de Lumină, care se extinde.

Sunteți scăldați în ea !




Într-un alt mesaj, am vorbit despre Explozii de Iubire, Puncte de Iubire care sunt peste tot în jur și a le permite să se lipească de voi.

Este exact același concept : Iubirea este peste tot – nu că acum există mai multă Iubire decât a existat, dar este mai accesibilă vouă și am primit aprobarea de la CREATOR ca să intervenim mai mult acum, când Colectivul Umanității este în proces sau în prag de Trezire și forfota vibrațională este peste tot.

Putem să vă ajutăm din ce în ce mai mult ; deci „mai mult” este disponibil acum ! – mai mult decât oricând !

Nu este fascinant acest lucru ?

În poveștile voastre cu super-eroi, după ce aceştia își conştientizează (şi îşi Eliberează) PUTEREA, urmează, în mod normal, un fel de bătălie, nu-i așa ?

Aha, și aici suntem acum, pentru că Lumina și întunericul sunt în curs de realizare a faptului că, desigur, Lumina întotdeauna câștigă, iar cei din ambele părți își joacă părțile perfect în MARELE EXPERIMENT.

Dar, știți Sfârșitul. Nu există suspans în acest film, căci știm că Lumina, că Iubirea, întotdeauna câștigă !




Și voi, prietenii mei, sunteți vehiculele acestei Iubiri.

Indiferent dacă iubiți cu buzunare pline de bani sau cu îmbrățișări și dăruire din timpul vostru sau din resursele voastrenu aceasta este relevant, căci orice contează profund pentru Mama tuturor, pentru că voi sunteți navele și vehiculele Iubirii !

Și astfel, prieteni, deschideți-vă Iubirii pe toate nivelele, prin toate metodele ce le aveți la dispoziție și lăsați-o să vă pătrundă.

Imaginați-vă că Iubirea blândă, Iubirea necondiționată este acum în jurul vostru și simțiți-o. Atrageți-o spre voi în acest fel, astfel încât semnătura voastră energetică să fie deja ajustată atunci când se întâmplă (N.MY. : Evenimentul).

Știu că, de această dată, iminența acestui proces vă irită pe aceia dintre voi cărora vă place să plănuiți, dar da, vă întrebați : „Se întâmplă acum ?”... „A sosit Timpul ?


Este o iluzie !
Cel mai bine ar fi să aruncați datele și programările și să respirați în Noua Paradigmă, Noua Iubire !

Căci în această Nouă Paradigmă, toate nevoile vor fi satisfăcute ! Toate Bucuriile vor fi complete !

Va fi Raiul pe Pământ și voi, prietenii mei, aduceți această Nouă Expansiune a Iubirii ce îndepărtează pânzele de păianjen ce nu mai sunt necesare pentru a experimenta.

Eliberați-le și lăsați Lumina să curețe tot ceea ce nu vă mai servește. Lăsați Lumina Iubirii Mamei să devină cu adevărat parte din fiecare aspect al vostru.

Permiteți-mi să vă sprijin în acest Sens, dacă doriți, deoarece este una dintre specialitățile mele și simt o mare bucurie să-mi pot sluji Familia de Lumină, frații și surorile curajoși/curajoase care v-ați întrupat în astfel de timpuri de bun augur.

Așa că, puneți-vă costumele de super-eroi și permiteți-ne să aducem Lumina-Iubire tuturor celor care suferă și celor din jurul nostru, pentru că aceasta, prieteni, este Misiunea voastră actuală, dacă o acceptați !

Și mulți dintre voi ați făcut-o deja, ați îmbrățișat-o pe deplin și aceasta îmi încălzește profund Inima !

Sunteți atât de iubiți și susținuți.


Vă iubesc !

Eu sunt Fratele vostru Sananda. Chemați-mă oricând.



prin

3 comentarii:

  1. ...Scaldati in lumina lichida aurie...

    RăspundețiȘtergere
  2. Coplesitor, in singuratatea fiintlor noastre sa fim imbratisati, leganati, incurajati, laudati, iubiti chiar de sursa iubirii!
    Coplesitor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Coplesitor! In singuratatea fiintei noastre sa fim leganati, alintati, imbratisati, elogiati, iubiti chiar de sursa iubirii?
    Coplesitor!

    RăspundețiȘtergere