miercuri, 25 aprilie 2018

COBRA : RAPORT la MEDITAŢIA pentru PACE (duminică, 15 aprilie 2018) şi la CONFERINŢA ASCENSIUNII de la Budapesta.




RAPORT
la
(duminică, 15 aprilie 2018)
şi la
CONFERINŢA
ASCENSIUNII
de la Budapesta

– 23  aprilie 2018 –





Nota MarYan :

O singură remarcă principală doresc a face în această scurtă Notă personală, referitoare la ceea ce transmite Cobra, încă din prima frază a acestui „raport” – faptul că „nu s-a atins Masa Critică” la Meditaţia pentru Pace de duminică, 15 aprilie 2018...

Într-adevăr, fără a face testări specifice în acest sens, am sesizat faptul că, spre deosebire de prezenta Meditaţie, acum un an, la aceeaşi „Meditaţie pentru Pace”, tot pentru Siria, pe atunci mobilizarea a fost exemplară iar energia generată în acele momente a fost atât de perceptibilă, încât puteai parcă să o simţi la „atingere”...

...În timp ce, acum, totul a fost mult mai „subţire”, ca să spunem aşa... sau, poate că pentru alţii aceasta poate fi exprimat ca fiind „mai subtil şi mai rafinat” – chestiune de percepţie...

Însă, ceea ce este de reţinut este faptul cum, fie că ne mobilizăm exemplar, fie că mai mult privim de pe margine (considerând, eventual, că mobilul principal al acestei Meditaţii – prevenirea unui atac american în Siria – deja eşuase, prin atacul de vineri, 13 aprilie, deci cu 2 zile ÎNAINTEA Meditaţiei), totuşi, „Viaţa merge înainte”, din ce în ce mai sigur şi eficient, cu tot mai mici riscuri de a  apărea mari dereglări globale – odată cu (după cum preciza şi Cobra) „securizarea LINIEI TEMPORALE Pozitive a PLANETEI”.

Ceea ce, până la urmă, acesta reprezintă cel mai important aspect ! :






Am avut foarte puţin timp la dispoziţie pentru a aduce împreună umanii pentru Meditaţia noastră pentru Pace, astfel că Masa Critică nu a fost atinsă... însă, această Meditaţie a avut un impact profund asupra situaţiei geo-politice din Siria, prin minimizarea efectelor escaladării militare în zonă din ziua de vineri, 13 aprilie 2018 (o zi extrem de importantă în Linia temporală a Templierilor), astfel stabilizând Vortexul Sirian al Zeiţei şi aducând mai multă Vindecare şi Pace în regiune.





Acum, pentru că această escaladare militară a eşuat, Familiile Nobilimii Negre Archonice – Cavalerii de Malta – Forţele Iezuite din spatele lui Erik Prince se străduiesc -l împingă pe Trump într-un alt conflict militar, în Siria.

Este interesant de observat că majoritatea trupelor americane staţionate în Siria sunt situate la marginea nord-estică a ţării, cea care reprezintă chiar locaţia exactă a Vortexului Zeiţei din zona fostei Civilizaţii Hassuna-Samarra.




Situaţia actuală din SIRIA ne apare ca reprezentând câmpul de luptă din ultima fază a Războiului de proximitate (N.MY. : De vecinătate, prin intermediari) dintre Confederaţia Galactică şi Flota Pleiadiană, pe de o parte, care îl susţin pe Putin şi pe Assad, şi Forţele Chimera – Draconiene care-l sprijină pe Erik Prince şi facţiunile militare negative din Arabia Saudită şi SUA (unde Donald Trump este prins la mijloc...).

Aceasta este tot ceea ce pot spune, pentru moment, despre Situaţia planetară de la Suprafaţa Terrei.




CONFERINŢA noastră a ASCENSIUNII, de la Budapesta, a avut un succes dincolo de orice ne-am fi putut imagina !

Am securizat noile Linii Temporale pozitive pentru Planetă prin activarea Reţelei Planetare a Frăţiei Trandafirului, la un nivel complet nou !

În prezent, este de maximă importanţă de a se crea cât mai multe Grupuri fizice de FRĂŢII ale TRANDAFIRULUI.

Aceste Grupuri este necesar de a se întâlni odată pe săptămână, într-o locaţie fizică, pentru a ancora Energiile Zeiţei în Reţeaua Energetică Planetară, prin realizarea atât a MEDITAŢIEI Vortexului Zeiţei, cât şi MEDITAŢIA de Reîntoarcere a Zeiţei.

Grupurile Frăţiei Trandafirului, care au reuşit să se formeze, mă pot contacta la cobraresistance@gmail.com , pentru a primi instrucţiuni suplimentare.




Conferinţa noastră a trezit mulţi oameni, a adus împreună mulţi membri ai familiilor de suflete şi a ancorat Fluxul masiv de Energie a Iubirii în Reţeaua Energetică Planetară.

Această experienţă a fost profund emoţionantă, după cum puteţi citi şi în acest raport.

Puternicele Energii ale Zeiţei, ancorate în timpul acestei Conferinţei, ar putea, sau nu, să fie motivul pentru care Soros a decis, la doar câteva zile de la această Conferinţă, să îşi mute birourile Fundaţiei sale („Fundaţia pentru o Societate Deschisă”) de la BUDAPESTA la BERLIN.

Bietul Soros, însă, nu ştie că la Berlin există un puternic Vortex al Zeiţei, şi poate că va trebui să se mute cât se poate de repede, şi de acolo...

Berlinul, este, de asemenea, şi locul în care se află una dintre principalele Baze subterane europene ale Mişcării de Rezistenţă, care are o influenţă asupra Programelor Spaţiale de la Suprafaţa Planetei.
    

De la moartea lui Isis Ashtara, Rezistenţa a lucrat „din spatele scenei” pentru a expune existenţa Armelor Electro-Magnetice, a Armelor cu Energie Dirijată şi a altor arme folosite de către Cabală, ce vizează civilii cei mai „treziţi”, prin intermediul Media alternative...

...Iar, în prezent, „accidental”, astfel de informaţii au început să apară şi în Media oficială, cum ar fi „Mecanica Populară” („Popular Mechanics) şi „Rusia din Prezent” („Russia Today”).

Aşteptaţi-vă, în curând, la tot mai multe expuneri...




Acum, pentru că Noua Linie Temporală pozitivă a fost securizată, sunt iarăşi deschis la noi interviuri. Văr rog ca să trimiteţi solicitările voastre de interviuri la cobraresistance@gmail.com. Toate interviurile vor fi realizate după data de 25 Mai 2018.


Victoria LUMINII !




Un comentariu:

  1. Sincer sa fiu m-am asteptat sa scada elanul!
    Trebuie sa ne obisnuim sa actionam in timp scurt si mai spontan!
    E ca si cum spui: hei baieti, mergem la o bere!?
    Sau: hei baieti, mergem saptamana viitoare, duminica la o bere!?
    La care din actiuni se vor repezi neintarziat!?
    Evenimentele se derulau dramatic si multi au meditat si fara "programare" dar in acest caz efectele nu sunt atat de concentrate, potentate.
    Focoasele erau deja activate si noi faceam programari pentru perioada de dupa ploaie!
    Cei interesati afla imediat daca e de facut ceva si trec la treaba (deseori si fara imbolduri), ceilalti poti sa-i tot convinga pana la craciun si tot nehotarati raman. Sau tocmai rulau ceva telenuvele.

    RăspundețiȘtergere