luni, 25 iunie 2018

COBRA : PLEIADIENII (22 martie 2018).




PLEIADIENII

22 martie 2018





Nota MarYan :

Iată, în fine, şi traducerea unuia dintre cele mai importante mesaje ale lui Cobra din acest an – cel care, alături de articolul despre „Familiile de Suflet”, i-ar fi determinat pe unii dintre cititorii articolelor sale să îl declare ca fiind deja „o clonă” şi că „adevăratul Cobra” ar fi dispărut de pe Planetă...

De ce toate aceste ciudăţenii (afirmaţii „aiurite”, care „bat câmpii”) ?

Citind informaţiile din acest mesaj, cei care au mai multă Cunoaştere acumulată decât (cei mulţumiţi cu) clasicele informaţii din „Teoriile conspiraţiei” – deci, cu o solidă fundaţie informaţională, de tip meta-fizic – vor înţelege, cu siguranţă, DE CE aceste informaţii au provocat asemenea Valuri (emoţionale, evident, în corpurile emoţionale, dar şi gânduri bulversante în corpurile mentale imature ale celor încă insuficient pregătiţi).

De fapt, aceasta este o remarcă personală care rezultă în urma observării evoluţiei accesării blogului nostru, pe care navigaţi, în acest moment („Noul Univers Christalin”), când, în urma „scanării” specifice, concluziile au fost că cel mult 10% dintre „cititori” înţeleg cu adevărat conceptele expuse pe aici (referitoare la diverşi parametri planetari şi umani, precum „Nivele de Conştiinţă”, „Nivele de de Lumină Christică”, Dimensiuni şi Densităţi planetare şi umane ş.a.).

De aceea, nu ne miră nicidecum această (aparentă) lipsă de înţelegere (conştientizare) în cazul unei anumite părţi dintre cititorii blogului lui Cobra – ci, dimpotrivă, ne surprinde cât de mult timp a rezistat până când acesta a decis să „baneze” pe cei care, cu adevărat, „bat câmpii”, deloc puţini (precum un „Mare Avatar” din Zona Românească, ajuns aici la noi pe blog... de care nu mai scăpam sub nicio formă, până nu am decis să moderăm comentariile, care riscau, altfel, să scape total de sub orice control (al „bunului-simţ”, evident)...

Deşi ar fi mult mai multe de comentat în privinţa afirmaţiilor expuse, de către Cobra, în acest provocator articol (referitoare, printre altele, la : „Lipsa Agendei Pleiadiene” – ce comedie : încă de acum vreo 15 ani am achiziţionat o carte, primită direct din SUA, în original, scrisă de un medium, numit Barbara HAND CLOW, destul de cunoscută în acele vremuri şi care chiar aşa se numeşte : „AGENDA PLEIADIANĂ”... şi, mai ales, la alegaţiile lui Cobra despre faptul că „merită respectpentru tot ceea ce a făcut şi face pentru Umanitate – care, deşi în esenţă sunt corecte, însă ca mod de „a pune problema” este cel puţin interesant)...

...Ei bine, sunt două aspecte peste care nu putem trece „falnici, fără păs”, ci va trebui să oprim puţin în faţa acestora.

În primul rând : Ideea că EVENIMENTUL va avea loc atunci când marea majoritate a Bombelor Plasmatice de tip Toplet vor fi eliminate – este aceeaşi „marotă” (obsesie) informaţională a lui Cobra (şi, eventual, a celor din Rezistenţă, mai puţin informaţi, care îl alimentează cu astfel de informaţii pe Cobra), pe care o tot subliniem, deja, de peste 1-2 ani, de când am realizat faptul că, deşi „Condiţiile pentru Declanşarea Evenimentului sunt îndeplinite în procent de 100% pentru Planeta Pământ”, aceste Condiţii fluctuează, la Nivel Galactic, chiar şi acum, undeva pe la 99% – ceea ce ne evidenţiază, în mod foarte clar, că acest EVENIMENT nu este un Moment „cu dedicaţie” doar pentru Planeta noastră, ci are legătură şi cu alte Planete situate „pe undeva”, prin Galaxie...

...Adică, mai concret : în CELE DOUĂ BENZI GALACTICE ale CENTURII FOTONICE, emise din Centrul Galactic, în care a pătruns şi Planeta noastră din anul 1950 şi care determină acest – deseori amintit – SALT GALACTIC !


Pentru că despre acest Subiect promitem că vom mai scrie, şi chiar cât de curând, acum nu mai insistăm, ci trecem rapid la cea de-a doua observaţie : aceeaşi idee despre care am mai amintit şi în anii anteriori, prin care, iarăşi, Cobra contestă un material informaţional de „primă mână”, dar pe care noi îl vedem a fi de mare valoare.

Astfel, în cartea „PRISMA DIN LYRA”, Lyssa Royal şi Keith Priest (re-amintim : cu un nivel de Adevăr Divin situat în jur de 90%) vorbesc, printre altele, de faptul că Portalul LYRAN a fost cel prin care Fondatorii (aceleaşi Fiinţe – Sfere Alb-Albastre din Dimensiunea-Densitate a 12-a) au „însămânţat” Galaxia noastră, introducând primele Fiinţe care, ulterior, au colonizat întreaga Galaxie, inclusiv Roiul Stelar al Pleiadelor...

...Astfel că, acest aspect „nu se pupă” deloc cu afirmaţia lui Cobra din acest material, cum că Pleiadienii ar fi ajuns aici „din alt Univers, prin Soarele Central Galactic” (culmea, parcă ar fi studiat materialul despre HATHORI – căci exact acest aspect, în cunoaşterea ezoterică, este atribuit Hathorilor !).

Acum parcă înţelegem mai bine de ce, acum vreo 3 ani, într-un interviu, Cobra afirma că „Prisma din Lyra” este o carte care nu reflectă Adevărul Galactic la un nivel prea înalt – probabil, deja primind aceste informaţii expuse de el în acest articol, catalogarea acestei cărţi a venit „de la sine” – deşi, chiar şi Fondatorii, prin Sal Rachele, au confirmat punctual acest lucru (informaţiile din „Prisma din Lyra”) !

De fapt, pentru a fi şi mai precişi, putem spune că am ajuns să edităm această carte – în „Editura CESAN-CHRISTALIN” a „Asociaţiei CESAN– tocmai din informaţiile oferite de Fondatori, prin Sal (în prima lucrare a sa, tradusă şi lansată de către noi în Zona Românească : „Transformări Planetare 2012-2030 – Mesaje de la Fondatori”)...

Însă, dincolo de toate aceste „detalii” (care „pot face diferenţa, pentru cunoscători”), informaţiile oferite de către Cobra în acest material sunt, unele, cu adevărat valoroase, putând fi INSPIRATOARE pentru mulţi care doresc să afle şi să „vadă”, măcar prin ochii minţii lui Cobra, cum arată ZONA PLEIADIANĂ (cea în care Fiinţele de acolo ar avea un Nivel de Conştiinţă, după afirmaţiile Fondatorilor, situat între 4D şi 7D)...

Aşadar, spor la activarea puterii de Vizualizare ! :






Pleiadienii sunt Fiinţe ale Iubirii şi ale Luminii.

Cea mai mare parte a populaţei de la Suprafaţa Planetei Pământ este atât de „prinsă” în statutul dis-funcţional al afacerilor („ca de obicei”), încât este foarte dificil pentru aceştia ca să creadă că ar exista, cu adevărat, Fiinţe pline de Lumină şi de Iubire şi care nu au nicio agendă !

Dar aceştia chiar aşa sunt ! De fapt, astfel de Fiinţe sunt majoritare în această Galaxie, iar Pleiadienii sunt dintre aceştia.


Pleiadienii provin din evoluţia angelică, care a intrat în acest Univers dimensional prin Portalul Soarelui Central Galactic.

Ulterior, aceştia au explorat Galaxia în Corpurile lor de Lumină Angelică, până când s-au stabilit în Grupul de Stele al PLEIADELOR, cele care s-au structurat în formă fizică, din planul plasmatic, acum aproximativ 18 milioane de ani.




La un moment dat, aceştia au încercat, în mod conştient, să îşi densifice în formă fizică una dintre planetele lor plasmatice natale, însă acea planetă a explodat...

Fragmente din acea Planetă natală explodată au fost împrăştiate prin întreaga Galaxie, iar unele dintre acestea au ajuns chiar şi pe Pământ, sub formă de (mineralul) MOLDAVIT.

Ulterior, o mare piesă de Moldavit cu 144.000 de Coduri de Lumină aparţinând la 144.000 de voluntari pentru „Misiunea Pământ”, a fost sculptată într-un SFÂNT GRAAL.

Cu mai multe Sute de mii de ani în urmă, Pleiadienii au învăţat că violenţa NU rezolvă problemele, astfel că au decis să nu mai participe la RĂZBOAIELE GALACTICE, concentrându-şi atenţia la construirea unei Culturi paşnice care s-a extins pe sute de planete din Grupul de Stele al Pleiadelor – în acest fel, constituindu-se CON-FEDERAŢIA PLEIADIANĂ.


Aceştia cred în Frumuseţe şi Armonie, iar stilul lor de viaţă reflectă exact acest lucru :


Ei se înconjoară cu Lumină Lichidă... şi cu Artă Frumoasă (N.MY. : „Beautiful Art” sau „Belle Art)... şi cu Muzică.

Ei trăiesc în Oraşe de Christal care strălucesc ca micile Christale de Cuarţ din Verdele Naturii.


Multe dintre aceste Oraşe sunt în zonele unor uriaşe Christale subterane şi în Oceanele Planetare din Grupul de Stele Pleiadiene.

Ei nu au nevoie de mult somn, susţinându-şi corpurile fizice cu ajutorul unui elixir special.


Ei înţeleg Secretele Nemuririi, însă rareori aleg să-şi păstreze acelaşi corp fizic pentru mai mult de 1.000 de ani...

Ei sunt foarte pozitivi, plini de Bucurie şi Senzualitate.

Dragostea erotică este unul dintre cele mai importante aspecte ale vieţii lor, iar ei ştiu chiar şi să vindece cu această Energie !



În scopul anihilării Statutului de CARANTINĂ a Planetei noastre, ei le-au contactat peFetele VRIL” (N.MY. : Femeile ce activau în cadrul Societăţii Secrete „VRIL”), pentru a iniţia Programul Spaţial Secret German.

După ce Forţele întunecate au denaturat acest Program Spaţial Secret German, Pleiadienii le-au salvat pe aceste „Fete VRIL” de la Suprafaţa Planetei, în anul 1945, cu ajutorul altui Proiect Secret, numit „Niemand bleibt hier” („Nimeni nu rămâne aici”).


Pleiadienii l-au contacta pe Preşedintele Eisenhower în anul 1954, acţionând, astfel, pentru prevenirea unui Război Nuclear.


Pleiadienii m-au contactat în anul 1977, încercând să împiedice un alt Război Nuclear.

Aceştia au reuşit să prevină un Război nuclear, însă nu au reuşit să împiedice Invazia Archonică din anul 1996.

În cadrul acestei Invazii, Archonii au reuşit chiar şi să invadeze Grupul de Stele al Pleiadelor, între anii 1996 şi 1999.

După Eliberarea acestora, în cursul anului 1999, şi după ce majoritatea Ostatecilor Pleiadieni au fost eliberaţi din Bazele militare subterane de pe Planeta Pământ, Pleiadienii m-au contactat la sfârşitul anului 2001, dându-mi instrucţiuni pentru construirea de Camere de Vindecare TACHYONICE.

Cu toate acestea, ei nu au putut să prevină uciderea Sufletului meu Pereche...


Prin urmare, este dincolo de înţelegerea mea modul în care anumiţi oameni consideră că acest blog este o înşelătorie elaborată, iar eu manipulez oamenii...

Asemenea oameni au probleme serioase de încredere şi ar putea necesita terapie...

De asemenea, persoanele care postează comentarii aiurite sau „bat câmpii” („banana or donkey comments”) vor fi definitiv interzise pe acest blog, de a nu mai posta ceva, vreodată !

Iar dacă nu ştiţi ce anume înseamnă „comentarii aiurite, care bat câmpii”, gândiţi-vă de două ori înainte de a posta, pentru a putea prevedea consecinţele.

Toate acestea nu sunt o glumă – acesta este un Război serios în care am oferit, pentru o cauză nobilă, mult mai mult decât majoritatea oamenilor şi am pierdut mult mai mult decât majoritatea oamenilor...

De aceea, eu merit respect.




Suprafaţa acestei Planete are mult mai mult Întuneric decât ne-am aşteptat vreodatăeu, Rezistenţa sau Pleiadienii...

Procesul de Eliminare inevitabilă – a acestei complexe situaţii suferă anumite îmtârzieri.

Mie nu îmi place de aceştia (întunecaţi). Vouă nu vă place de ei. Nimănui nu-i place de aceştia.

Aşadar, opriţi-vă ca să mai fiţi un „beta (N.MY. : Un „secundar”), opriţi-vă de a vă mai plânge şi FACEŢI ceva, pentru a face mai suportabilă viaţa la Suprafaţa Planetei !




Nu vă puteţi permite o proprietate privată care să devină parte din Programul „Zonă de Contact, pentru că „numai Cabala îşi poate permite ca să deţină o proprietate?

Iată, aici este o ofertă de teren de vânzare cu mai puţin de 500 $, tocmai potrivit pentru acest Program – pe care l-am găsit după ce am petrecut pe Google doar 20 de secunde...

Cineva a făcut un strălucit comentariu, punând, foarte frumos, Proiectul „Zonă de Contact” în contextul Evenimentului :

Aşadar, cheia este de a ne gândi la toate acestea, într-un mod multi-dimensional... nu există un „pas cu pas” linear către Eveniment.
Există mai multe Linii Temporale diferite ce modifică probabilităţile şi modalităţile alternative care se pot produce.
Prin dez-văluirea tuturor acestor Proiecte, acestea sunt co-create în câmpul energetic creat deja de către Mişcarea de Rezistenţă şi de noi toţi.
Această Linie Temporală, odată stabilizată, va duce la creşterea ulterioară a vibraţiei globale şi a Câmpului Cuantic, care, în consecinţă, va putea face faţă la toate Liniile Temporale pozitive – inclusiv cea în care are loc Evenimentul...




La ce să ne aşteptăm, în continuare ?
Eu pot doar să vă promitsânge, transpiraţie şi lacrimi”...

...Şi abia după aceea vă pot promite Victoria Luminii.
CÂND ? Nimeni nu ştie...

Evenimentul nu se va produce până când cea mai mare parte a Bombelor Plasmatice de tip Toplet nu vor fi îndepărtate.


Până atunci, sunteţi cât se poate de bine-veniţi ca să vă alăturaţi, la Budapesta, pe 14 şi 15 aprilie 2018, la prima Conferinţă a Ascensiunii din anul 2018...

...Sau vă puteţi alătura nouă, la Taipei, în Taiwan, la cea de-a doua Conferinţă a Ascensiunii, din 12 şi 13 mai 2018.


Victoria LUMINII !




6 comentarii:

  1. Salut MarYan! Eu ma numar printre cei care am criticat notele tale adaugate mesajului postat de Cobra in urma cu o luna, in care eram informati ca unii am putea sa fim recrutati de Rezistenta. Mie imi "suna" mesajul+notele ca un fel de mesaj tip "dezinformare+orientare" bine ticluit de catre "niste profesionisti". Asta a fost paerea mea atunci......Citind notele tale pe care le-ai adaugat mesajului de mai sus, am ramas placut impresionat pentru "demascare", eu iti Multumesc, pentru ca ai incerat sa deschizi ochii celor care sunt interesati.
    Eu pun o intrebare, la care nu trebuie sa-mi raspunzi. De ce nu putem primi "ajutorul" ca si cum am fi ajutati de niste frati si fara sa fim invadati? Daca vom fi invadati si apoi vom primi "daruri tehnologice", aceasta echivaleaza cu o dependenta totala a noastra fata de "binefacatori". Cu ramane cu legea liberului arbitru?Vom deveni dependenti de ei.......
    As dori totusi sa te intreb cum pot intra in posesia cartii"Transformari Planetare 2012-2030" deoarece stocul este epuizat.
    Sa auzim de bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Păi, Cristi, faptul de a-mi pune asemenea întrebări denotă că nu prea ai citit mai nimic de pe acest blog şi nu prea înţelegi, încă, esenţa mesajelor transmise pe aici...

    Încă de pe la începuturile acestui blog (şi chiar şi Cobra), se punctează şi se tot aubliniază tot ceea ce tu întrebi în comentariu : acel mult-aşteptat "First CONTACT" cu alte Civilizaţii extra-terestre nu are loc tocmai datorită aspectelor subliniate de tine - de a nu părea a fi o "invazie", peste Liberul Arbitru şi Libera Alegere a Umanilor, ci doar când se va atinge o "Masă Critică" a celor ce solicită acest lucru, la nivel de Sine.

    Oricum, subiectul este prea complex pt a o mai lua, acum, de la capăt, cu aceeaşi PoVeste. Dacă doreşti să înţelegi cu adevărat ce se petrece, în prezent, pe Planetă, poţi studia din articolele noastre şi vei putea, astfel, să te apropii de esenţă...

    Cât despre cartea "Transformări Planetare 2012-2030...", iată două linkuri de unde poţi achiziţiona cartea, apărută în Editura Proxima Mundi :

    https://www.emag.ro/transformari-planetare-2012-2030-sal-rachele-9786069285404/pd/DJ4022BBM/

    şi

    http://www.proxima-mundi.ro/transformari-planetare-si-perspective .

    Succes !

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar daca m-ai "facut praf", nu ma supar deoarece recunosc ca intru pe acest blog doar de cateva luni, practic am ajuns intamplator citind unele articole despre situatia din Siria care aveau ca sursa blogul acesta. Sa fiu sincer, dupa ce am descoperit blogul am citit toate articolele postate de atunci. Am citit si un numar destul de mare de articole despre Cobra dar sunt in total postate 193 articole si imi este aproape imposibil sa le citesc pe toate. Recunosc ca am multe goluri, dar cu timpul sper sa le mai umplu, nu pot acumula o cantitate suficienta de informatie in doar cateva luni in asa fel incat sa fiu macar la un nivel mediu ca al celor care urmaresc ce se posteaza aici de ani de zile.
    Gata cu lamentarile.....:)
    Multumesc pentru raspuns si pt linkurile cu cartea respectiva(eu cautasem pe editura christalin unde era stoc epuizat).

    Astept cu nerabdare urmatoarele postari.

    Va urez succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Cristi, eu nu am vreo intenţie de a "face praf" pe cineva, cu atât mai puţin pe cineva aflat "în curs" ("pe Cale").

      Mă bucur că, până la urmă, ai prins esenţa ideii din răspuns, astfel că îţi urez să aprofundezi informaţiile de acest gen, începând chiar cu Bazele oferite de Fondatori, prin Sal Rachele, în aceste lucrări (din "Transformări Planetare...", dar şi din celelalte).

      Succes !

      Ștergere
  4. Multumesc pt recomandarea editurii Proxima Mundi, am comandat deja cele 5 carti (Sal Rachele).
    Sa auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua tuturor !
    De 1 an incerc sa aflu cat mai mult.
    Sunt total de acord cu ce citesc si ma fascineaza faptul ca exista cineva care vrea sa schimbe rautatile planetare.
    Eu ma exprim exact cum simt...
    Nu pot intelege niciodata rasa umana si intodeauna mi-am dorit sa pot schimba in bine omenirea.
    Va rog sa-mi spuneti ce pot face daca nu pot participa la nici o conferinta.
    Nu vreau sa abandonez, vreau sa gasesc o cale de a ma implica cat mai mult.

    Va multumesc !

    RăspundețiȘtergere