joi, 14 iunie 2018

CONSILIUL (ARCTURIAN) prin Ronald HEAD : RE-ACORDAREA (13 iunie 2018).CONSILIUL (ARCTURIAN)
prin Ronald HEAD

RE-ACORDAREA

 (Traducere : Monica Poka)

– 13 iunie 2018 –

Nota MarYan :

Prin acest Mesaj (al Consiliului Arcturian), oferit prin Ronald Head, re-luăm o activitate (intensă în anumite perioade, pe acest blog), a prezentării unor mesaje pe care le vedem, simţim şi confirmăm (din perspectiva noastră) ca fiind relevante pentru creşterea vibraţională accelerată, atât de utilă în aceste Vremuri...

În acest caz, al acestui mesaj, Consiliul Arcturian transpune o idee interesantă – faptul că aparenta dis-continuitate în Comunicarea noastră cu Ghizii şi cu ceilalţi minunaţi multi-dimensionali, nu s-ar datora unei dis-funcţii personale a fiecăruia dintre noi, ci, pur şi simplu, ar fi cauzată de amplificarea propriilor noastre frecvenţe de vibraţii, prin creşterile succesive ale Nivelelor proprii de Conştiinţă (pe care şi noi le observăm, ca fiind tot mai ample, în ultimul timp).

Ceea ce este cel mai interesant, în acest mesaj, este legat de o puternică şi profundă co-relaţie cu informaţiile oferite de FONDATORI, prin Sal Rachele, care vorbesc de ALINIERI PRECESIONALE şi de SALTURI GALACTICE...

...În timp ce, în acest Mesaj, Consiliul Arcturian vorbeşte de „Câmp vibrațional din ce în ce mai înalt în care intră Sistemul vostru Solar”, detaliind cu ideea unei MIŞCĂRI CICLICE („Alinierea Precesională”, cea care se manifestă la fiecare 25.920 de ani), dar şi de „anumite EMANAŢII care se apropie de Sistemul vostru Solar și care încep să aibă deja un efect de salubrizare” („Saltul Galactic”, reprezentat de pătrunderea Sistemului nostru Solar, odată la 108 milioane ani, în zisa „CENTURĂ FOTONICĂ”, de fapt 2 benzi energetice, emise din Centrul Galactic, sub formă de Radiaţii X şi Gamma – „Emanaţiile” care chiar asta fac : „salubrizează” vibraţional tot ceea ce întâlnesc în cale !).

Cu această scurtă precizare (confirmare) punctată, să ne urăm Spor la Lucrul cu Lumina şi Iubirea ! :


Un mare număr dintre voi experimentați ceea ce pare a fi o încetare sau o întrerupere a comunicării voastre cu ghizii, învățătorii și Sinele voastre mai înalte, cei pe care acest medium i-a numit CONSILIUL.

Vom vorbi acum despre acest lucru, pentru a vă elimina disconfortul.


Ați cerut în mod repetat, nu-i așa, ca nivelul vostru de comunicare să fie extins, crescut, îmbunătățit ?

Ei bine, ceea ce se întâmplă acum nu este exact de această natură. Mai degrabă câmpurile voastre de energie sunt ridicate la o vibrație mai înaltă prin eforturile voastre și printr-o influențare consecventă a unuia asupra altuia.

Acest lucru este provocat, și în mare măsură instigat, de Câmpul vibrațional din ce în ce mai înalt în care intră Sistemul vostru Solar.

Există o MIŞCARE CICLICĂ de care mulți sunteți conștienți și care a fost anticipată de unii.

Dar, în plus, există anumite EMANAŢII care se apropie de Sistemul vostru Solar și care încep să aibă deja un efect de salubrizare asupra oricărui lucru care se află în calea lor.

Acest lucru înseamnă că fiecare câmp de energie va fi schimbat. Întreaga conștiință se va ridica. Și nu veți începe să înțelegeți cu adevărat acest lucru până când nu veți înțelege că totul este energie și, prin urmare, totul este conștient.

Acest lucru are, și va continua să aibă, efectul de a crea schimbări în interiorul și în jurul vostru, schimbări care au fost considerate istoric ca fiind imposibile.


Mulți au vorbit, au scris și i-au învățat pe alții că schimbările interioare, schimbările în propria voastră conștiință ar fi „miraculoase”.

Vă rugăm să luați în considerare faptul că un miracol este doar un efect al unei cauze care nu este cunoscută. Din moment ce cauza este explicată, vom spune că acesta nu este un miracol.

Conștiința voastră intră într-o viteză vibrațională care vă va face să deveniți conștienți de foarte multe lucruri de care nu ați fost conștienți în trecutul vostru cunoscut.

Mulți care au această experiență, se tem de ea. Vă rugăm să nu vă fie teamă.


Știm că aproape toți ați avut experiențe îngrozitoare în viețile trecute, cauzate de încercarea de a șterge aceste tipuri de conștientizări...

Nu va mai fi cazul. Nu este nimic de temut.
Cum poate fi propria voastră minte ceva de care să vă temeți ?

Cu toate acestea, frica însăși va face tot posibilul să vă țină sub „controlul” ei.

Acest lucru este valabil atât la nivel individual, cât și colectiv. Poate că vă va ajuta să înțelegeți individualul văzându-l în colectiv, fiind atât de evident acolo...
Haideți să ne întoarcem la tema Conectării noastre cu voi.

Treceți, probabil, printr-o scurtă perioadă în care este nevoie să vă reacordați radioul. Transmisia noastră, frecvența noastră nu s-a schimbat. Dar a voastră, da !

Înțelegeți, vă rugăm, că nu trebuie să faceți nimic pentru a corecta acest lucru, decât să mențineți intenția ca să rămână ne-întreruptă conexiunea voastră.

Desigur, dacă doriți să faceți meditații, etc. pentru a vă alinia mai îndeaproape, nu se va întâmpla nimic rău.

Dar ne dorim foarte mult să știținu ați făcut nimic „greșit”.

Nu am plecat.
Nu ne-am întrerupt niciodată ghidarea plină de iubire.


Vă rugăm să luați în considerare și multele lucruri minunate noi care se manifestă în viețile voastre.

Aceia dintre voi care nu vedeți nicio schimbare, dați-ne voie să vă asigurăm că într-un an sau doi, viețile voastre vor fi atât de diferite, încât vă va fi dificil să vă amintiți cum a fost în ziua de astăzi...

Propriile voastre răspunsuri la întâmplările din viața voastră vor fi atât de diferite, încât vă vor surprinde și pe voi.


Revenim din nou la alinierea voastră cu noi : tot ceea ce este nevoie să faceți este să mențineți această Aliniere în inimile voastre.

Prețuiți-o. Știți că ea, de fapt, se expansionează și se îmbunătățește.
Ceea ce se dezvoltă, de fapt, este conștientizarea voastră.

Nu poate exista deconectare între două părți ale întregului...


Noi Suntem Una !

Iubirea Creatorului să se reverse către voi.
Este dreptul vostru. Este, de fapt, Ființa voastră.prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu