miercuri, 27 iunie 2018

TANAAZ : LUNA PLINĂ în CAPRICORN (din 28 Iunie 2018, ora 07.53, ora României).



TANAAZ

LUNA  PLINĂ
în
CAPRICORN
(din 28 Iunie 2018,
ora 07.53, ora României)





Nota MarYan :

Înainte de a oferi acest Mesaj al lui Tanaaz, despre Luna Plină de mâine, 28 iunie 2018, avem doar două scurte aspecte de punctat...

...Primo : acest Moment de Lună Plină de mâine, 28 Iunie 2018, are loc pe fondul unei „masive” retrogradări, a numeroase planete, aflate în mişcare retro-gradă (după cum aţi putut afla şi din articolul corespunzător de pe blog – „Perioada RetroGradă Iunie-August 2018” : chiar în această perioadă se manifestă 5 planete retro-grade !)...

...Ceea ce, din perspectivă astrologică, aceasta ne indică o amplificare majoră a efectelor Lunii Pline şi o masivă tensionare a aspectului astrologic principal al acestui Moment de Lună Plină (adică, de OPOZIŢIE SOARE-LUNĂ, cu aparenta tensionare a energiilor între Spirit şi Suflet – sau, din perspectivă holistică : potenţialul de COMPLETARE şi INTEGRARE a Energiilor fundalementale ale Fiinţei, reprezentate de Soare, ca Parte Masculină, şi Lună, ca reprezentare a Energiei Feminine fundamentale a Universului) !

Secundo : referitor la recomandarea de a folosi, în această perioadă, MEDITAŢIA şi JURNALUL – poate că nu prea mulţi dintre voi ştiţi ce înseamnă, cu adevărat, puterea acestui Instrument de mare putere, reprezentat de JURNAL (despre Meditaţie probabil că aţi auzit, cu toţii).

Aşadar, foarte pe scurt (despre Jurnal am mai vorbit pe blogul nostru, pe la începuturile acestuia) : Jurnalul se scrie la Persoana I-a Prezent, evidenţiind NU aspecte „poetice”, metaforice”, precum în Jurnalele Literare, ci Ceea CE Simţiţi să VĂ TRANSMITEŢI în acel Moment.

De fqpt, după cum am mai punctat, Jurnalul este o Semi-Meditaţie (o Meditaţie încetinită prin nevoia de a scrie sau de a tasta pe conputer), folosind VRIL-ul pix-ului sau emisiile degetelor proiectate pe tastele computerului...

...Momente în care nu vă preocupă forma de exprimare şi coerenţa ideilor, ci FLUXUL, CURGEREA IDEILOR – în fapt, a ENERGIEI !

Dar, aşa după cum nu vă putem face să înţelegeţi cu adevărat CUM ESTE SĂ ÎNOŢI, până nu ajungeţi voi înşivă în apă, la fel este şi cu Jurnalul, Trăit în mod autentic – atunci când devine, la modul real, „BIBLIA indiidualizată”, adică propria taCARTE a CĂRŢILOR”...

Cu promisiunea că despre acest subiect vom mai scrie (tasta pe computer...), acum haideţi să vedem ce anume ne oferă acest Moment, de mâine dimineaţă – pe 28 Iunie 2018, ora 07.53 , ora României – prin ochii aceleiaşi medium competente, Tanaaz :






Mergeți cu mintea înapoi la ceea ce se desfășura pentru voi, la începutul anului.

Unde erați mental ?
Unde erați profesional ?
Unde erați în casa voastră și în viața de familie ?
Unde erați cu relațiile și cu prieteniile voastre ?

Reflectați asupra spațiului energetic în care vă aflați, la începutul anului, și știți că această Lună Plină va fi Punctul vostru Culminant Final al acestor energii.

Știți că orice ați avut nevoie să învățați sau să faceți, de la începutul anului, acum se curăță și se schimbă, astfel încât să puteți continua să urcați mai sus.


LUNA PLINĂ din Iunie 2018 cade în data de 28, în Semnul de Pământ al CAPRICORN-ului.

Îm-pământenit, stabil și muncitor – sunt cuvinte-cheie pentru această Lună Plină, și acesta este exact ceea ce va trebui să îmbrățișăm sub energia sa.

Capricornul este reprezentat de CAPRA de MUNTE.

Dacă ați văzut vreodată o capră de munte, veți ști că are capacitatea de a urca sus și de a se aduna pe margini precare de piatră, în timp ce își menține echilibrul perfect.

Aceasta este o bună analogie pentru energia Capricornului.

Este un semn stabil și focalizat, care este foarte greu de destabilizat. Energia Capricornului se referă la împământarea și înrădăcinarea în Cine Sunteți, astfel încât să puteți ținti sus și atinge vârful muntelui vostru.


Această Lună Plină va scălda pe toți în energia fericită, hotărâtă, a Capricornului, pentru a ne putea găsi puterea și hotărârea noastră de a continua.

Ne vom reaminti de capacitatea noastră de a continua urcarea, chiar și atunci când viața devine dură.

Energia din jurul acestei Luni Pline este grea, dar cu toate acestea ne amintim și că putem realiza orice si putem trece prin orice !

Trebuie doar să avem încredere în noi înșine și să avem încredere în capacitatea noastră de a reuși.

La fel cum capra de munte are încredere în pașii ei, și noi trebuie să avem încredereoriunde suntem noi, este exact unde trebuie să fim.

Indiferent de lecțiile pe care am avut nevoie să le stăpânim în ultimele luni, ele ne-au fost date, astfel încât să le putem rezolva, o dată pentru totdeauna.

Nu aveți unde să fugiți de această Lună Plină !

Trebuie să ne confruntăm cu problemele noastre și trebuie să fim dispuși să facem față oricăror lecții pe care Universul ni le trimite în calea noastră.

Desigur, acest lucru poate fi înfricoșător și poate activa multă energie anxioasă, dar uneori trebuie să simțim teama și să facem acel lucru, oricum.

Uneori trebuie să împingem ceea ce ne oprește sau ne ține înapoi și să găsim curajul în ciuda a orice.

Totul are o soluție și totul are un sfârșit, tot ceea ce trebuie să facem este să avem încredere în acest lucru și să știm că soluțiile perfecte sunt născute deja, noi pur și simplu doar mergem spre ele.




Indiferent ce vine în jurul acestei Luni Pline, nu fiți deznădăjduiți sau descurajați. Munca voastră grea va fi răsplătită pe termen lung, așa că păstrați motivația și să știți că singura cale de ieșire este de a trece prin ea...

Odată ce energia acestei Luni Pline începe să se așeze și ne îndreptăm spre Eclipsa Solară din Iulie 2018, ne vom simți mult mai bine încotro ne îndreptăm. Pentru moment, trebuie doar să avem încredere că totul este bine.


Luna Plină a lunii iunie 2018 apare și la câteva zile după ce Marte intră în retrogradare.

MARTE RETROGRAD va încetini toată energia din Cosmos și va amplifica efectele acestei Luni Pline.

Vom fi forțați să privim, într-adevăr, cu atenție lucrurile, și să vedem totul cu detalii mult mai clare.

Chiar dacă Marte retrograd intensifică Luna Plină, ea ne oferă timp și ne ajută să vedem căile pe care trebuie să le urmăm pentru a merge mai departe sau pentru a ajunge acolo unde vrem să fim.

Marte retrograd ne va permite să fim răbdători și ne va servi ca un memento bun, că nu totul trebuie rezolvat imediat.


Trebuie să persistăm, dar trebuie să fim în regulă și să permitem lucrurilor să-și urmeze cursul natural.

Există o soluție, trebuie doar să ajungem în spațiul superior corect, pentru a o vedea.

Atunci când ne panicăm sau reacționăm cu teamă, soluțiile pot fi greu de găsit...

Dar când ne găsim liniștea și intrăm în interior, putem aborda orice obstacol dintr-un loc de încredere și ușurință.


Intrarea în această stare nu este întotdeauna ușoară, dar practicile precum MEDITAŢIA sau JURNALUL ne pot ajuta !

Pentru această Lună Plină din iunie 2018, a fi împământat și a fi în momentul prezent, ne va ajuta și să trecem prin energii.

Făcând câte un pas, și doar o mișcare la un moment dat, este într-adevăr singurul mod în care putem rămâne calmi, liniștiți și să ne adunăm atunci când lucrurile devin dure.




În ansamblu, această Lună Plină are o intensitate în spatele ei și ne va ajuta să încheiem lecțiile la care am lucrat în ultimele luni.

Este vremea examenului pentru noi toți, iar Universul se va asigura ca toți trecem cu succes.

Dacă ceva vă provoacă în perioada acestei Luni Pline, amintiți-vă că există întotdeauna o soluție și, cu cât aveți mai multă încredere în voi înșivă și vă gândiți la voi, cu atât va fi mai ușor să vă croiți drumul.

După această Lună Plină, mergem direct în sezonul de Eclipse și un Nou Ciclu de energie.

Chiar dacă s-ar putea să fim provocați, probabil că vom simți o eliberare și o culminare a muncii noastre grele, duse până în prezent.

De fapt, după ce intensitatea acestei Luni Pline va dispărea, vom fi răsplătiți de Univers cu ceva Nou și Luminos !


TANAAZ



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu