miercuri, 25 iulie 2018

AstroButterfly : CHIRON merge Retro-grad – Întoarceţi CHEIA ! (3 iulie 2018).



AstroButterfly

CHIRON
merge Retro-grad :

Întoarceţi CHEIA !

– 3 iulie 2018





Întoarceţi CHEIA


Simbolul lui Chiron este Cheia.

Pe măsură ce Chiron își începe călătoria retrogradă anuală, pe 4 iulie 2018, imaginea unei chei care se rotește într-o încuietoare de ușă îmi apare în minte.

Când vrem să închidem o ușă, întoarcem cheia în sensul acelor de ceasornic, dar când vrem să deblocăm o ușă, rotim cheia în sens invers acelor de ceasornic.

În același mod, când o Planetă pare să se miște înapoi (merge retrograd), pe Cerse dezvăluie un secret.

O ușă este deschisă. Avem acces la ceva nevăzut sau necunoscut, altfel.

Vă amintiți vechile casete muzicale cu o cheie ? Le IUBEAM când eram copil. Întotdeauna m-am întrebat cum au funcționat.

Cutiile muzicale produc note muzicale prin utilizarea unui set de ace care între-pătrund dinții reglați ai unui pieptene de oțel. Cutiile muzicale sunt alimentate de funcționarea unui ceas : atunci când rotim cheia în sus, energia este stocată în mecanismul ceasului, iar când este eliberată, muzica începe să cânte, până când energia stocată este consumată.

Am visat să fac singură muzică, dar după cum probabil știți, dacă nu sunteți un muzician, muzica este cel mai dificil lucru pe Pământ.

Nu știți de unde să începeți. Nu înseamnă că ați pus niște note împreună și aveți o melodie. Există o ordine superioară a muzicii, o ordine secretă pe care numai muzicienii par să o înțeleagă și la care să aibă acces...




Muzica este o experiență a integrității, a alinierii divine și a eternității.

Din cauza lipsei de ceva mai bun, cutia mică de muzică era singura cale prin care puteam să “fac” muzică. Învârteam cheia și apoi o lăsam să meargă : muzica începea.

Pentru a face muzică, trebuie să vă eliberați pe voi înșivă.

Dar pentru a vă elibera, trebuie mai întâi să învârtiți cheia. Pentru a face ceva efort. Pentru a sparge rezistența.

Când învârtiți cheia, inițial simțiți presiune. Mergeți înapoi în Povestea Cântecului vostru – o Melodie care a fost deja scrisă, dar ați uitat-o.

Iar când ajungeți la punctul fără de întoarcere, începe muzica – vă încântă cu frumusețea ei, eliberând toată energia uitată, prinsă înăuntru, aducând ordinea mai înaltă în haos.

Când o planetă merge retrograd, ea se opune mișcării sale naturale. Există un sentiment de implozie, de intrare, de presiune.

Dar această mișcare este necesară. Fără mișcarea înapoi, nu ar mai exista energie, nici muzică, nici viață.




CHIRON :
Cheia Integrităţii


ChironVindecătorul rănit, Şamanul, Alchimistul – este Cheia pentru voi înșivă.

Chiron este asociat cu durerea cea mai profundă, dar și cu cel mai mare dar al vostru.

Chiron înseamnă experiența vindecării și experiența integrității.

INTEGRITATEA nu este altceva decât aducerea ordinii superioare în haos, punând piesele de puzzle împreună pentru a dezvălui Misterul EntitățiiTU – o entitate care este mult mai mult decât suma părților sale.


Chiron retrograd vă oferă ocazia să vă scufundați în Apele de Vindecare ale lui Chiron și să curățați orice Răni care vă împiedică să vă Integrați toate Părțile, pentru a deveni o Ființă Umană, întreagă și sănătoasă.

Chiron retrograd este ca o Remaniere Cosmică în Esența Ființei voastre.

Nu este de mirare că simbolul lui Chiron este o cheie.
Chiron deblochează ușile secrete ale psihicului nostru, permițând energiei divine a planetelor exterioare să curgă în ceea ce numim realitatea corpului nostru, simbolizată de Saturn.

Chiron orbitează între Saturn și Uranus.

Saturn este ultima planetă pe care o vedem cu ochiul liber pe cer și inelele sale frumoase reprezintă o metaforă a limitărilor existenței noastre umane.

Planetele exterioară (Uranus, Neptun și Pluton) reprezintă ceea ce este dincolo de cunoscut, dincolo de ceea ce putem înțelege cu funcțiile noastre cognitive limitate.

Prin urmare, Chiron este legătura dintre cele două lumi.

Chiron are rolul de a canaliza energia eterică, intangibilă a planetelor exterioare, în structurile și realitățile lui Saturn.

Din nefericire, am uitat cum să căutăm puterile lui Chiron.

Strămoșii noștri, în special societățile de tip vânător-culegător, erau într-un fel mult mai conectați cu Natura. În trecut, fiecare sat avea un Doctor Spiritual sau un Şaman.

Iniţierea în șamanism a început după o așa-numită boală shamanică.

De aceea, Chiron este numit “Vindecătorul rănit”. Doar prin examinarea rănilor noastre putem deveni din nou întregi.




Părţile Voastre Zdrobite


Dar ce ne împiedică să accesăm toată Energia Divină care ne înconjoară ?

Motivul pentru care nu putem accesa cu ușurință este că noi, oamenii, suntem o sumă de conflicte, de părți zdrobite.

Gândiți-vă la motorul unei mașini.

Dacă o parte a motorului este stricată, mașina nu va funcționa așa cum ar trebui. În același mod, nu putem fi noi întregi și nu ne mișcăm înainte, până nu învățăm cum să ne fixăm toate părțile și să lucrăm împreună.


La fel cum Chiron a fost pe jumătate uman, jumătate cal (jumătate muritor, jumătate nemuritor), și noi suntem un hibrid de materie și spirit.

Există anumite părți din noi pe care le acceptăm și le identificăm, părți din noi pe care le disprețuim și le respingem și părți din noi pe care nici nu le recunoaștem...

Rănile, rușinea, vinovăția, inadecvarea – sentimente asociate adesea cu Rana lui Chiron – nu sunt altceva decât experiența de a vă rezista vouă înșivă, de a vă împotrivi perfecțiunii.

Puteți contempla, doar pentru o clipă, că nu sunteți zdrobiți ?
Puteți să vă gândiți că nu sunteți, aici, din greșeală ?




Chiron Retrograd
din Berbec în Peşti


Chiron este retrograd din 4 Iulie până în 9 Decembrie 2018.

Chiron își începe mișcarea retrogradă la 2 grade în Berbec și se mută din nou în Pești pe 26 septembrie 2018.

Chiron merge direct din nou în Pești la 27 de grade și reintră în Berbec pe 18 februarie 2019.

Chiron va călători prin ultimele grade ale Peștilor, ultimele grade ale zodiacului. E ceva ce ați lăsat în urmă, ceva de care trebuie să vă dați seama.

De fiecare dată când o planetă merge retrograd în semnul anterior, ne dă o a doua șansă.

Dacă Chiron în Berbec este despre a vă afirma, despre a învăța să fiți mândri de existența voastră, în ciuda defectelor, Chiron în Pești este aproape opusul.

Peștii sunt semnul predării. Este vorba de a fi confortabil cu a fi o picătură de apă în Ocean...


Chiron, care se deplasează înainte și înapoi de la ultimele grade la primele grade ale Zodiacului, vă poate ajuta să dezvăluiți Misterul existenței voastre.

Chiron vă va cere încă o dată să vă confruntați cu durerea separării (Pești) și să vă predați necunoscutului. Numai renunțând la acea parte uitată din voi, puteți să începeți din nou (Berbec), cu integritate și încredere.

Călătoria lui Chiron în Berbec la Chiron și înapoi la Pești este o călătorie de la început până la sfârșit și apoi înapoi la început.

Chiron retrograd în Berbec și înapoi în Pești vă va arăta ce aveți nevoie pentru a renunța vs. unde ar trebui să luați măsuri.

Dacă doriți să începeți din nou, mai există o parte din voi pe care trebuie să o îmbrățișați. O parte din voi pe care o considerați inacceptabilă. O parte dintre voi de care vă este rușine...

Dar care rană este cu adevărat a voastră și care rană este existențială ?


Chiron retrograd înapoi în Peștiva ajuta să aruncați o privire mai atentă la miturile universale în care ați crezut – poate pentru prea mult timp.

Și Chiron în Berbec va întreba :
Ce-ar fi dacă?...”.
Ce se întâmplă dacă poveștile care mi s-au spus nu sunt reale ?
Ce se întâmplă dacă nu este nimic în neregulă cu mine în mod inerent ?
Și dacă nu sunt zdrobit ?
Și dacă sunt bine, exact așa cum sunt eu ?


Ce vă blochează ?
Ce trebuie spart, pentru a intra Lumina ?

Întoarceți Cheia și reveniți la amintiri.
Aduceți-vă aminte de acele locuri pe care le-ați uitat, dar în care sufletul vostru este încă prins... Acolo unde Iubirea și Integritatea sunt singurele lucruri care pot FI, cu Adevărat !

Rotiți Cheia. Iar apoi, Cântecul vechi și aproape uitat vă strânge Inima !




Călătoria Voastră Retrogradă
în Chiron


Chiron retrograd vă va arăta tot ce trebuie să recunoașteți pentru a putea fi vindecați.

Când acceptați și integrați pe deplin toate componentele voastre, atunci nimic nu vă mai poate afecta, nu mai rămâne nimic de care să vă fie rușine.

Tu ești suma tuturor părților tale.

Și când te accepți, Magia se întâmplă.
Energia Divină începe să curgă, fără effort, prin tine.
Ești vindecat și tu devii Vindecător.


Chiron retrograd este un moment minunat pentru a vă regla în interiorul vostru și a recunoaște că sunteți o sumă de părți.

Fără să vă aduceți toate părțile împreună, inclusiv cele de care vă este rușine, nu puteți găsi acel Echilibru interior care duce la vindecare și creștere spirituală.

Retrogradul Chiron vă va ajuta să deblocați orice blocaj, să remediați orice este zdrobit și să vă vindecați – însă, cu o singură condiție : să vă asumați responsabilitatea vindecării.

Pentru aceasta, întrebaţi-vă : “Unde am nevoie să întorc cheia pentru a face muzică ?


Dacă doriți faceți ce este cel mai bine în perioada lui Chiron retrograd, am pregătit un “KIT de auto-ajutorare în cazul lui Chiron retrograd”.

Kitul conține :

1. Un exercițiu de auto-anchetă care vă ajută să lucrați cu energia lui Chiron retrograd.

2. O meditație audio adaptată la Chiron, care vă ajută să îmbrățișați rana și să restabiliți integritatea, și

3. O privire de ansamblu asupra tuturor aspectelor pe care le face Chiron cu alte planete în perioada următoare, de mers retrograd, timp de 4 luni.


Astrobutterfly



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu