miercuri, 4 iulie 2018

TANAAZ : PORTALUL lui SIRIUS din 3-7 Iulie 2018.



TANAAZ

PORTALUL
lui
SIRIUS
din 3-7 Iulie 2018





Nota MarYan :

Deşi despre „PORTALUL SIRIUSIAN din IULIE” (dar şi despre alte aspecte, specifice Lunii Iulie 2018) am mai tot vorbit (şi postat din alte articole – culmea, unele dintre acestea scrise tot de către Tanaaz) pe acest blog, se pare că acest subiect este mereu actual şi „proaspăt”, pentru a ne re-aminti, de fiecare dată, de importanţa acestui Moment Astro-logic (şi Astro-nomic)...

...Respectiv, de acest Moment de pe Cer, prin care Soarele nostru este la cea mai mare depărtare, în timp ce Sirius ar fi la cea mai mare apropiere de Pământ !

Deşi scurt şi concis, acest articol re-aminteşte esenţe informaţionale referitoare la Sirius, privind aspecte ezoterice, însă şi tehnologice.

Căci, deja începe să fie tot mai cunoscut aspectul predominant masculin al Energiilor venite dinspre Sistemul Stelar Siriusian şi evidenţiate prin caracteristica principală a civilizaţiilor ce vin din acea zonă şi care acordă asistenţă Planetei noastre (mai ales cei din zona Sirius A) : Civilizaţii tehnologice care folosesc, din abundenţă, elemente tehnologice foarte avansate (a se vedea, pe acest blog, din multele postări pro-venite de la GALACTIS, de pe vremea când încă funcţiona site-ul corespunzător).

După cum am mai menţionat pe blog, se pare că Sirius este un Soare care nu este deloc întâmplător poziţionat atât de aproape de Sistemul nostru Solar (şi, implicit, de Soarele nostru RA-Helios) : acesta ar face o „Pereche Cosmică” cu Soarele nostru – atât la nivel de Parteneriat Divin (ar fi un fel de „Suflet Pereche” pentru Soarele nostru), cât şi ca Mişcare prin Galaxie (acel Ciclu Precesional de 25.920 de ani este explicat cel puţin în două moduri – atât prin Precesia Echinocţiilor, ca Proiecţie Cosmică pe Cerul Pământului, al Punctului VERNAL, în fiecare an, la Momentul Echinocţiului de Primăvară, al cărui Ciclu se încheie în exact acest interval de timp, cât şi ca CICLU COSMIC, de deplasare în cadrul acestui Braţ Galactic, într-o Mişcare Elipsoidală, a Soarelui RA şi a lui Sirius A, împreună – „unul alergând după celălalt”).

Aşadar, iată doar câteva elemente (alături de altele, pe care acum nu este Momentul ca să le expunem, căci această Notă ar deveni un articol separat) care ne evidenţiază importanţa Prezenţei şi a Manifestării anuale a Energiilor Siriusiene, în general, şi, mai ales, în special în această Toridă Perioadă de Vară (supra-puse, iată, cu multiple Valuri Cosmice de Energii ale Ascensiunii – încărcate cu Raze X şi Radiaţii Gamma, cu frecvenţe tot mai înalte, venite din Zona tot mai Centrală a CENTURII FOTONICE) ! :






În fiecare an, în prima săptămână a lunii iulie, între PĂMÂNT și STEAUA SIRIUS se activează un PORTAL SACRU de ENERGIE, generând vibrații sporite și progrese spirituale.

În astrologie, Prima săptămână a lunii iulie este considerată a fi o perioadă de avansare spirituală și un moment în care toată omenirea poate să-și ridice nivelul de conștiință !

În acest timp, Soarele și Pământul sunt cele mai îndepărtate unul de celălalt. Aceasta înseamnă că influența energetică a Soarelui este mult mai slabă pe Pământ.

SOARELE este considerat a fi Linia Vieții acestei planete. Soarele deține energia nașterii, a căldurii, a susținerii și a luminii. Soarele este ceea ce ne ține în viață și prezenți în această realitate pământească.

Pe măsură ce Soarele și Pământul dansează unul cu altul de la distanță, energia unei alte stele intră în lumina reflectoarelor. Această stea strălucește de 23 de ori mai puternic decât soarele nostru și este cunoscută ca Sirius sau „Soarele Spiritual” al Pământului.


SIRIUS a fost mult timp venerat de multe culturi antice și se credea a fi Portalul spre Cer.

De fapt, în Egiptul Antic, Sirius a fost considerat a fi Steaua Zeiței ISIS, care a domnit peste moarte și renaștere, printre alte lucruri.

În culturile Shamanice vechi, Sirius era considerat a fi Tărâmul Zeilor, iar atunci când era cel mai aproape de Pământ, ei urmau să călătorească prin Portalul de acces, pentru a colecta Mesaje Divine.

Alte culturi cred că Sirius găzduiește o rasă extraterestră avansată tehnologic, care deține cunoștințe și conștiință mai înaltă decât ceea ce avem pe Pământ.

În astrologie, Sirius este considerat a deține energie care este mult mai avansată decât a propriului nostru Soare și când se apropie de Pământ, poate avea o profundă influență spirituală.


Din 3 în 7 iulie, în fiecare an, Sirius se mișcă cel mai aproape de Pământ și, cu propriul Soare mai departe, energia lui Sirius este capabilă să curgă liber spre Pământ, deschizând un Portal de Energie.

Acest portal permite Pământului să primească descărcări directe de informații de pe Sirius, care pot accelera dezvoltarea spirituală a vieții pe Pământ.

Cu acest portal activat, este un moment extrem de puternic pe Pământ și unul în care se pot întâmpla Trezirea Spirituală și descărcări de la Ființe / Spirite mult mai evoluate.

Acesta este motivul pentru care SIRIUS este denumit, adesea, ca Soarele Spiritual al Pământului.

În prima săptămână a lunii iulie, vibrațiile de pe Pământ sunt considerate a fi mult mai mari și mult mai puternice. Acest lucru poate contribui la creșterea nivelului de creativitate și vă poate face mai conștienți de intuiția voastră.

Sirius este, de asemenea, considerat a fi un loc avansat din punct de vedere tehnologic, astfel încât aceste inspirații sunt, de asemenea, aduse pe Pământ tot în acest timp.




Există, de asemenea, o legătură interesantă între Sirius și ziua Independenței din SUA, despre care puteți citi aici.

De fapt, probabil că nu există nicio coincidențăîn SUA sărbătorim ideea de libertate, dreptate și libertate pentru toți, în timpul acestei puternice activări a Energiei lui Sirius.

Sirius în sine deține Energia Libertății și are în vedere extinderea conștiinței noastre, astfel încât să putem renunța la limitări.

Acesta este modul în care energia lui Sirius ne permite să evoluăm și ne permite să vedem dincolo de cele cinci simțuri ale noastre.

Pentru a primi această energie spirituală puternică în propria voastră viață, prima săptămână a lunii iulie ar fi momentul potrivit pentru a începe o nouă practică de MEDITAŢIE, pentru a vă activa cel de-al Treilea Ochi și pentru a ajunge la Ghizii Spiritului și la îngerii păzitori.

De asemenea, ar fi momentul perfect pentru a face o curățare a Aurei și, dacă lucrați în spațiul tehnic, ar putea fi un moment bun să veniți cu noi inovații sau să experimentați noi progrese.


TANAAZ



prin

Un comentariu: