joi, 30 august 2018

ARCTURIENII prin Daniel SCRANTON : Clar-Cunoaşterea şi CUNOAŞTEREA INTERIOARĂ – Auto-Cunoaşterea (24 august 2018).



ARCTURIENII prin
Daniel SCRANTON

Clar-Cunoaşterea
şi
CUNOAŞTEREA
INTERIOARĂ
(Auto-Cunoaşterea)

(Traducere : NoRo)

– 24 august 2018 –





Nota MarYan :

Dintre scurtele mesaje ale Arcturienilor (Consiliul Arcturian) trans-scrise şi pe acest blog, acesta pare a fi, precum un record, poate cel mai scurt dintre toate...

...Însă, în acelaşi timp, este şi unul dintre cele mai concentrate în informaţia expusă.

Dincolo de "informaţia în premieră" pe care o aduc, în prim-plan, încă de la început (rezultată în urma studierii Liniilor Temporale Umane) – şi care pare a fi confirmată şi de propriile noastre percepţii, prin evidenţierea unor noi tipuri de energii care învăluie Pământul şi în faţa cărora "se face faţă" tot mai dificil...

...Iată că ideea de bază cu care vine acest scurt articol este cu adevărat fundamentală şi atât de Simplă, încât marea majoritate a oamenilor, chiar şi a celor zişi "spirituali", nu prea dau nici măcar "doi bani" (din punguţa Cucoşului - Spiritului) : necesitatea de a re-găsi Adevărata Cunoaştere, din Interiorul fiecăruia, cea care nu este filtrată şi validată de absolut nimeni altcineva decât de propria ta Suveranitate, OM-ule !

Această Clar-Cunoaştere (sau Auto-Cunoaştere, cea venită de la Sursa din Interior) este Adevăratul Învăţător de care avem cu adevărat nevoie – şi nu de atâtea surse (şi "pe surse") informaţionale, din exterior, care nu fac decât să extragă din energia propriei Fiinţe (consumând, uneori, inclusiv din nivelul Sufletului Noesic, după care apoi alergăm disperaţi ca să-l recuperăm de prin cine ştie ce "colţuri" de Galaxie) şi să agite mintea şi aşa prea agitată şi zăpăcită...

Deşi probabil că peste 99% dintre cei care citiţi acest blog aveţi habar de aceste fundamentale idei, se pare că acum este mai important decât oricând NU DOAR de "a lua la Cunoştinţă" de toate acestea, ci de A LUCRA, în mod real şi tot mai intens, pentru a le pune în practică.

Cum ?

Ca exemplu : începând prin a reduce gradul de "plângere" şi "jelanie" vis-a-vis de ceea ce se întâmplă în viaţa socială, economică şi politică din ţară şi de pe Planetă şi care nu face decât să consume dn această Energie Vitală a Fiinţei şi din timpul alocat auto-Cunoaşterii, prin menţinerea în acelaşi iluzoriu MATRIX în care Jocul Iluziei nu va înceta decât atunci când, această Hologramă, pur şi simplu, va fi "scoasă din priză" !...

Aşadar, haideţi să ne bucurăm de Vibraţia de dincolo de CuVintele arcturiene (sau de altă naţie stelară, nu contează) şi să ne re-amintim de Lucrul cu noi înşine, lăsând "chestiunile terestre" actuale (în fapt, cele de tip 3-4D) pe seama celor înfometaţi de can-can-uri şi însetaţi de Show-uri (Spectacole de artificii) :






Salutări !
Suntem Consiliul Arcturian.
Suntem încântați să ne conectăm cu voi.


Avem abilitatea de a simți cea mai mică mișcare înainte în evoluția voastră, și știm în acest moment că a avut loc o schimbare importantă în Conștiința Colectivă Umană.

Este o schimbare care vă duce într-un punct nou în evoluția voastră, un punct în care nu mai trebuie să experimentați validarea exterioară pentru a ști ceva.

Clar-cunoașterea voastră a fost amplificată. A fost îmbunătățită.
Sunteți activați acum în Cunoașterea voastră.


Aceasta este o veste foarte bună pentru aceia dintre voi care ați avut îndoieli.

Ați avut experiențe și apoi ați pus la îndoială aceste experiențe și ați căutat în afara voastră pentru validare sau confirmare.

V-ați dorit să știți că nu sunteți nebuni și, cu această ultimă actualizare, va fi mult mai ușor să știți fără urmă de îndoială că, cu ce vă confruntați este real și că ceea ce știți nu are nevoie de nicio validare sau confirmare !


Acum, cu ceea ce vă veți confrunta în următoarele săptămâni, luni sau poate chiar ani, este provocarea de a vă sparge tiparele.

Doar pentru că aveți un dar care a fost activat și actualizat, nu înseamnă că veți folosi acest dar.

De aceea, vă spunem că aveți acest dar și că puteți începe să-l folosiți, începând să aveți încredere în cunoașterea interioară, mai mult decât în ceea ce spune altcineva.

Adevărul vostru este cel adevărat, iar simțurile voastre au fost amplificate acum.

Ajungeți la acea Clar-cunoaștere.

Când veți ajunge la acea Cunoaștere interioară, nu veți mai avea nevoie de confirmări de la nimeni din exterior.


Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de conexiunea cu voi.



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu