duminică, 12 august 2018

ARCTURIENII prin Daniel SCRANTON : Nu încercaţi să fugiţi de propria Experienţă ! (9 august 2018).



ARCTURIENII prin
Daniel SCRANTON

Nu încercaţi să fugiţi
de
propria Experienţă !

(Traducere : NoRo)

– 9 august 2018 –





Nota MarYan :

În această perioadă, a valurilor de energii tot mai intense şi mai dese, cu frecvenţe din ce în ce mai înalte, iată că re-venim şi noi, cu tot mai multe "valuri informaţionale"...

...Chiar dacă unele dintre acestea sunt foarte scurte şi concentrate – precum mesajul anterior şi cel actual, amândouă având aceeaşi Sursă, respectiv Arcturienii, mai precis Consiliul Arcturian al Fiinţelor benefice din Dimensiunea a 9-a.

Acest foarte scurt mesaj am simţit nevoia de a-l transmite către voi, prin acest "Univers Christalin", pentru cel puţin două fraze-idei pe care le găsim a fi foarte importante.

Astfel, referitor la acţiunile noatre din ultimul timp – ca "surferi" de mare clasă pe aceste uriaşe valuri energetice de tip Tsunami – cea mai importantă ATITUDINE pe care ne-o recomandă bunii arcturieni, cu blândeţe, sună cam aşa : "Cel mai rău lucru pe care l-ați putea face în acest moment ar fi să încercați să fugiți de ceea ce experimentați sau să încercați să evitați".

Acest aspect este foarte important de luat la cunoştinţă şi, mai ales, de asimilat, acum când tendinţa este de a fugi din calea valurilor (karmice sau nu), când această fugă ne-ar putea răpi, poate, unele dintre cele mai preţioase experienţe pe care, culmea, tot NOI ni le-am proiectat înaimte să venim pe această "scenă", la încarnare...

De aceea, pentru cei aflaţi în situaţii delicate, mai ales dintre cei care nu sunt obişnuiţi cu situaţii ne-obişnuite, remarca ar fi aceea de a folosi instrumentul răbdării pentru a vedea ce doreşte să ne transmită acea situaţie – mai ales acum, când cele 5-6 planete retrograde de pe Cerul Astrologic ne sugerează că situaţiile pe care Viaţa ni le aşează în faţă au, de data aceasta, o probabilitate mai mică de hazard sau de a fi doar simple "experienţe de viaţă", ca în condiţii aşa-zis normale...

Iar cel mai mult, pe mine personal "m-a uns pe inimă" remarca lor de la final, în care au afirmat punctual că ne vor sprijini la fiecare PAS al acestei Călătorii, "în oricare mod posibil" – întărind această neobişnuită promisiune cu afirmaţia categorică : "Aceasta este promisiunea noastră pentru Voi !"

Pentru cei care nu ştiu cine sunt Arcturienii, cu adevărat, aceste afirmaţii poate că nu le vor spune mai nimic, însă pentru cei care mai au o idee despre prezenţa şi rolul Arcturienilor în această Galaxie (din rândul cărora ar fi venit însăşi Lumina Cosmică cunoscută pe Pământ sub numele de Isus Christos), ei bine, pentru aceştia, ca şi pentru noi, o asemenea PRO-MISIUNE o percep ca fiind de foarte mare valoare şi ajutor ...

De aceea, vă invit să "savuraţi" cu aceeaşi Bucurie şi aceste scurte dar dulci CuVinte Arcturiene, la acest final de week-end :






Salutări !
Suntem Consiliul Arcturian.
Suntem încântați să ne conectăm cu voi.


Am observat modul în care ați gestionat energiile Portalului Leilor și observăm că mai mulți dintre voi asimilați energiile și le folosiți mai mult decât am fi putut anticipa.

Primiți energiile și le permiteți accesul în cele șapte chakre principale, dar, chiar dacă aceasta este o modalitate foarte potrivită de a utiliza energiile, veți observa, de asemenea, că există anumite efecte secundare.

Când chakrele voastre primesc energii de înaltă frecvență, ele le curăță pe cele care au o frecvență mai joasă.

Prin urmare, această experiență poate aduce ceva durere, fizică și emoțională, amintiri și chiar traume din viețile anterioare, pentru a le putea procesa.

Este foarte bine să vă permiteți să o luați ușor, în următoarele câteva zile.

Permiteți-vă să vă odihniți, să vă relaxați și să primiți mai mult de la ghizii voștri și alte ființe de frecvență înaltă ce vor să vă sprijine.


Viețile voastre vor fi mult mai bune datorită lucrului pe care îl faceți, datorită deschiderii voastre și a voinței voastre de a îndura durerea prin care treceți.

Cel mai rău lucru pe care l-ați putea face în acest moment ar fi să încercați să fugiți de ceea ce experimentați sau să încercați să evitați.

Fiți dispuși să experimentați totul și veți fi răsplătiți.

Cu cât deveniți mai capabili să manipulați energiile de înaltă frecvență, cu atât mai mult vă va fi trimis.

Și cu cât lucrați mai mult pe aceste șapte chakre principale ale voastre, cu atât mai mult vă treziți abilitățile 5D și cu atât mai mult spațiu creați Sinelui vostru Superior.


Sunteți într-o Călătorie magnifică și ne bucurăm de locurile din față ce vă sunt rezervate.

Amintiți-vă că această Călătorie a fost și este Creația voastră ca Entități din Energia Sursă și acest lucru vă va ajuta să vă mențineți pe Calea pe care vă aflați.

Și vă vom sprijini la fiecare pas al acestei Călătorii, în orice mod posibil.

Aceasta este PROMISIUNEA NOASTRĂ pentru voi !


Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de conexiunea cu voi.



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu