luni, 13 august 2018

Colectivul GHIZILOR : Nu aveţi nevoie de Salvare ! Voi Sunteţi SALVATORII ! (Traducere : NoRo) – 1 august 2018



Colectivul GHIZILOR

Nu aveţi nevoie
de Salvare !

Voi Sunteţi
SALVATORII !

(Traducere : NoRo)

– 1 august 2018 –





Nota MarYan :

Iată alte mesaje şi imagini, venite, de data aceasta, prin COLECTIVUL GHIZILOR – o asociere a Ghizilor din celelalte dimensiuni care asistă umanii încarnaţi în acest divin şi extra-ordinar Proces de Ascensiune...

...Şi care ne re-aminteşte de ceea ce, deja, majoritatea celor preocupaţi de subiect au idee, referitoare la Trans-formările prin care trecem în cadrul acestui Proces, şi care devin din ce în ce mai vizibile şi în mijlocul cărora ne aflăm chiar acum – exact ca şi crisalida omidei care este pe punctul de a deveni Fluture !

Apropos de acest aspect, simţim nevoia ca acum să reamintim de elementul-cheie ce stă la baza Trans-formării Omidei în Fluture : acel Moment-Cheie în care fiinţa-crisalidă este nevoită să împingă cu toate forţele, pentru a putea ieşi din acea ciudată formă (fusi-formă) şi de a-şi întinde, apoi, pentru prima dată, aripile, ca şi nou şi superb fluture.

Ei bine, de această idee mi-am amintit de numeroase ori, în momente de tensiune : atunci când un grup de copii au dorit să ajute un astfel de viitor fluturaş, uşurându-i "travaliul", ex-trăgându-l ei din acea formă ciudată... aşadar, atunci, proaspătul fluture abia ieşit cu mare ajutor din crisalidă (de fapt, ceilalţi – copii din regnul "superior", cel uman – făcându-i treaba lui), atunci când şi-a întins aripile ca să zboare, acesta a descoperit uimit că NU POATE ZBURA !...

Căci, deloc întâmplător, tocmai acea tensiune de împingere-zbatere a viitorului fluture asigură împingerea fluidelor vitale în aripi, pentru ca acestea să poată funcţiona !

De aceea, haideţi să ne amintim de aceste Momente Cosmice (şi Astrologice, de mare tensiune) ca acele Momente ale Crisalidei care împinge din energia sa (sub presiunea astrală actuală şi a Valurilor energetice de tip Tsunami) în Aripile sale de Înger în devenire, pentru a-şi putea lua zborul, cu Forţă, direct în cea de-a 5-a Dimensiune (şi Densitate vibraţională).

Restul (suferinţe, dureri, inclusiv fizice, poate şi emoţionale şi mentale) vor fi doar efemeride care vor trece la fel de repede ca şi boarea ce poartă pe undele sale acest strălucitor Fluture Divin !

BUCURIE şi IUBIRE ! :






Salutări, dragilor !
Suntem foarte bucuroși să avem ocazia de a vorbi din nou, cu voi.


În această zi, salutăm noile ființe care deveniți în mijlocul acestor energii puternice și împuternicite.

Chiar dacă în acest moment este posibil să nu vă simțiți foarte puternici.

Vechile emoții, provocări, șocuri și traume se pot ivi din această viață și din alte vieți pe care le-ați trăit, pentru a fi eliberate în eter, pe măsură ce atrageți din ele doar ceea ce este necesar pentru creșterea și bunăstarea sufletului vostru.


Este un timp nu doar pentru a simți că toți dușmanii sunt iertați sau că Procesul Ascensiunii a avansat în moduri care vor face provocările voastre actuale mici și nesemnificative.

Desigur, acest lucru se poate întâmpla, dar energiile acestei perioade astrologice nu sunt chiar cele de conștientizare a triumfului...

Sunt vremuri premergătoare ale succesului vostru, vremuri ce se pot simți mult mai epuizante  decât îmbucurătoare

Cu siguranță, veți vedea schimbări imense ce vor apărea, atât în viața voastră individuală, cât și în comunitate acestea sunt deja în curs de desfășurare, așa cum mulți dintre voi ați simțit, chiar dacă nu le-ați văzut încă.

Și, cu siguranță, veți simți efectele energiilor acestor schimbări și evenimente exterioare, deoarece acestea vă împuternicesc să simțiți din ce în ce mai mult din propria voință crescândă față de Suveranitatea voastră, față de dorința omenirii la suveranitatea sa libertatea și autonomia sa, la îndrumarea sa divină.

Dar, în prezent, nu fiți surprinși sau nesiguri, chiar dacă vă simțiți iritați, confuzi, neclari, sau, uneori, copleșiți de emoții ce nu vi le puteți explica sau nu le puteți conecta la evenimentele exterioare…


Totul e perfect.
Aceasta este Calea voastră, așa cum ați creat-o înainte de întruparea voastră, chiar așa cum se desfășoară în momentul Acum din acest Proces al Ascensiunii.

CURĂŢIREA CELULARĂ ce are loc odată cu sosirea acestor energii pe planetă, este necesară deoarece vă dezvoltați CORPUL de LUMINĂ, preluând CONŞTIINŢA CHRISTICĂ sau CHRISTALINĂ, devenind ceea ce unii numesc HOMO LUMENS, lăsând în urmă perspectivele și capacitățile limitate ale lui  Homo Sapiens pentru totdeauna.

Cu timpul, toate vor  începe să prindă sens




Totul se transformă, funcțiile mentale ce au legătură cu mintea superioară, chakra celui de-al treilea ochi, chakra coroană (dezvoltarea capacităților telepatice) cu accesul la Portalurile către Tărâmurile Superioare, către viitorul apropiat, precum și abilitatea de a înțelege energia unei persoane sau a unei situații, percepând-o la nivel eteric, subtil.

INIMA învață să se adapteze la forme mult mai înalte de înțelegere, deoarece se deschide și se expansionează pentru a face loc divinității tuturor persoanelor, tuturor formelor de viață și tuturor civilizațiilor, locale sau intergalactice.

CORPUL FIZIC își micșorează densitatea, astfel încât multe dintre alimentele pe care le-ați mâncat în trecut vor fi mult prea grele și dense acum mulți trec la diete din ce în ce mai lichide și observă că funcționează mai bine pentru ei, deoarece acestea lasă în urmă toate gândurile de a consuma produse de origine animală și alimente rafinate.

SINELE UMAN are nevoie de timp pentru a sta liniștit, a se retrage din compania altora câteodată, pe măsură ce își reformulează și revizuiește nevoile și cerințele, în raport cu toate aceste schimbări.

CORPUL ETERIC se extinde într-o nouă formă superioară de exprimare, găsindu-și fluiditatea și expansivitatea după ce timp de eoni a fost limitat la o expresie mult mai mică și densă.


Toate acestea se întâmplă datorită a ceea ce deveniți datorită a ceea ce sunteți deja la nivelul sufletului și datorită a ceea ce Sinele vostru Superior Co-crează conștient, nu numai pentru binele vostru superior, ci pentru binele superior al tuturor pe care îi știți și iubiți (și asta îi include pe absolut toți).

Și vă rugăm, dragilor, liniștiți-vă și îmbrățișați aceste schimbări, chiar dacă vi se par ciudate, chiar dacă treceți prin sentimente de incertitudine ; lăsați să treacă toate aceste momente bizare și incomode când timpul pare să înghețe sau să dispară, sau când un gând sau emoție pare să aibă o viață proprie


Observați-le, fără a judeca.

Încetați să vă mai judecați, indiferent de situație, căci mintea Inimii încă nu poate înțelege ce se petrece cu voi acum.

Ea înțelege numai Iubirea superioară din care ați fost creați acea putere din care v-ați născut și care este singura limbă pe care sufletul vostru preferă să o vorbească.

Când lucrurile devin ciudate și dificile, găsiți-vă un mod de a vă exprimascrieți cu ce vă confruntați sau defulați-vă energiile în artă, muzică sau activități fizice.

Dar nu vă îndoiți de faptul că treceți printr-o imensă schimbare și puteți face față acesteia, chiar și în aceste momente provocatoare.


Voi sunteți acea Ființă plină de Lumină care, răspunzând la apelul de suferință al Pământului, ați intrat în Linia sa Temporală de foarte multe ori, nu numai pentru a vă rafina esența Sufletului către frecvențe mai înalte, ci pentru a ajuta această Planetă în dorința ei de a fi liberă de ceea ce a întemnițat-o atât de mult timp.

Și astfel, deși v-am numi REBELI, că ați reușit să le reamintiți pământenilor faptul că ei își aparțin doar lor înşişi și nimănui altcuiva vă numim Re-CREATORI ai unei Libertăți pe care aspectul vostru uman a fost de multe ori disperat în a o cunoaște.

În acest loc ce a părut uitat și părăsit, dar acum, într-o clipită, Pământul își reia locul de planetă superior-dimensională.

Iar acum se bucură alături de noi toți de toată această măreție, cum simpla voastră prezență a făcut posibil ca libertatea să fie reinstaurată.

Și vă mulțumește, la fel cum vă mulțumim și noi pentru tot ceea ce faceți în aceste vremuri și pentru că rămâneți atât de puternici și curajoși pe tot parcursul celui mai provocator proces dintre toate : Ascensiunea de la cea de-a 3-a la cea de-a 5-a dimensiune, în timp ce sunteți încă într-un trup fizic.

Iar în mijlocul a ceea ce a fost numit „imposibil” sau „miracol”, vă aflați voi, cu Inima voastră superioară, aducând sunetele pure ale cântecelor înalt-vibraționale ce le cântă acum miliarde de Îngeri, în timp ce înconjoară Planeta pe care ați venit să o asistați.

Și așa este voi nu aveți nevoie de salvatori.

Ca și Co-Creatori ai acestui Univers, IUBIREA voastră Superioară și PREZEA Sufletului vostru este tot ceea ce voi (și Pământul) ați avut vreodată nevoie.


Namaste, dragilor !
Suntem mereu alături de voi.



prin

2 comentarii:

  1. NAMASTE ! Mulţumesc prieten drag ! Ce poate fi mai înălţător decît un astfel de mesaj? E adevărat .aşa cum am scris şi cu alte anterioare ocazii,ştiu că mulţi dintre semenii noştri au suferit şi -NU au ştiut din ce sau de la ce li se trage toată starea fizico-psiho-emoţională şi dădeau buzna frenetic în farmacii sau la medicul de familie acuzînd una -alta,negăsind leacul lăsînd loc suferinţelor de tot felul ,care dacă erau destul de prieteni cu sufleţelul lor ,constatau că toate acele disconforturi,dureri pasagere,stări inexplicabile ba de profundă tristeţe sau nejustificată beatitudine apăreau şi dispăreau la interval de 1 la 3 zile,urmînd ca totul ca prin farmec să revină pe linia normalităţii. Unii au înţeles că sînt fenomene care n-ar trebui să fie atît de "purecate" pulverizate cu îngrijorare,alţii au făcut din ţînţar armăsar,alţii -cei mai puţini dintre cei cărora li se întîmpla tot acest evantai de bulversaţii -citind paginile spirituale,intenţionînd mai mult a lăsa spiritul,sufletul lor să vorbească,ei doar să asculte şoaptele au ştiut totdeauna că de fapt CRESC.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc Maryan pentru articol. Cred ca ai punctat foarte bine esența acestor vremuri in nota personală , fluturele “ajutat” de cei din exterior nu știe sa zboare ( ai subliniat și intr-un articol anterior, referitor la Sursa și codurile declanșării Evenimentului, deținute de aceasta).
    Cred ca acesta este și motivul “întârzierii “, “noi nu avem nevoie de salvatori “ și nu trebuie sa stam pasivi, “cu mâinile in sân “
    Cu drag,
    Florentyin

    RăspundețiȘtergere