miercuri, 29 august 2018

CONSILIUL (PLEIADIAN) prin Ron HEAD : Despre CÂMPURI ENERGETICE (23 august 2018).



CONSILIUL (PLEIADIAN)
prin Ron HEAD

Despre
CÂMPURI
ENERGETICE

(Traducere : NoRo)

– 23 august 2018 –





Nota MarYan :

Despre Câmpuri energetice şi conexiunea acestora cu Corpul fizic am  putea vorbi (şi con-versa) "mult şi bine", vorba "vorbei româneşti"...

...Însă, acum, în această Notă, pe care nu dorim a o face un alt articol personal, ne străduim să concentrăm informaţia cât putem de mult.

Aşadar, acest Mesaj, venit de data aceasta de la un alt Consiliu (Pleiadian) – altul decât cel Arcturian, care ne-a delectat cu ultimele sale Mesaje – ne introduce în Universul Celulelor corpului fizic uman, PoVestind despre aceste Fiinţe inteligente şi atât de răbdătoare care construiesc Corpurile noastre fizice cu care ne exprimăm în Planul Fizic, aflate în număr impresionant : câteva (zeci de) mii de miliarde de celule, pentru fiecare corp fizic !

De fapt, legat de acest aspect, încă de acum vreo 20 de ani aveam o "vorbă" : corpul fiecăruia are vreo 10 la puterea a 13-a celule, în timp ce în interiorul său există vreo... 10 la puterea a 14-a microbi (bacterii, fungi etc.).

Dincolo de aparenta (chiar şocanta) "ciudăţenie" a acestui aspect – de a avea, în corp, câteva sute de mii de miliarde de "microbi" (adică de"micro-bios", deci de "viaţă în miniatură"), situaţi, în mare parte, în zona intestinală ("flora saprofită de fermentaţie" şi "flora de putrefacţie"...) – rămâne ideea că celulele corpului fizic sunt mai reduse numeric decât microbii existenţi în acelaşi trup...

...Ceea ce evidenţiează, de la bun început, ORGANIZAREA SUPERIOARĂ a acestor celule care, deşi numeric inferioare, structurează şi MENŢIN această Organizare, punând în funcţiune Aparate şi Sisteme ale corpului fizic de o complexitate pe care zisa "ştiinţă modernă" şi "creiere savante" abia acum o dibuiesc, aşa, pe la periferia acestei Realităţi Holistice !

Deci, ca să concentrăm, după cum am promis : aceste celule nu sunt elemente disparate dintr-o mare mulţime (ca la o "manifestaţie", eventual "de protest"), ci sunt conectate între ele prin legături complexe şi încă nevăzute ochiului fizic, acestea find reprezentate de aceste Câmpuri energetice electro-magnetice (şi altele).


De fapt, aşa cum prezint la Consultaţiile de BioRezonanţă, pentru a înţelege "tot omul" despre ce este vorba cu acele bio-câmpuri ale umanilor pe care le scanează Aparatele de Biorezonanţă Magnetică, repet şi aici : aşa cum pilitura de fier (ca exemplu din manualul de fizică de clasa a 6-a) este poziţionată de câmpul magnetic al unui magnet în anumite forme şi con-figuraţii (cu atât mai complexe, cu cât câmpul magnetic este mai elaborat şi complex), la fel şi componentele sub-atomice şi atomii sunt structurate/structuraţi sub forma moleculelor complexe ce alcătuiesc Celulele care, pe baza altor Câmpuri energetice şi mai elaborate şi mai complexe, aceste celule se structurează în ţesuturi şi organe, alcătuind, astfel, întregul corp fizic pe care îl ştim şi îl folosim cu toţii...

Un aspect pe care doream să îl subliniez aici, şi pe care foarte puţini îl cunoaşteţi şi îl conştientizaţi, se referă la faptul că, aşa cum toţi atomii şi moleculele sunt într-o continuă mişcare (vă mai amintiţi, poate, de la fizica gazelor : "Mişcarea Browniană" continuă), la fel şi celulele sunt într-o continuă mişcare : ROTAŢIE !


Da, aţi auzit bine : celulele noastre nu sunt "înţepenite" ca să structureze organe "înţepenite", adică fixate ca la tablă (la şcoală), ci sunt structuri vii, care se rotesc în unghiuri şi poziţii foarte clare, în funcţie de câmpurile bio-electro-magnetice şi de alte naturi care le structurează.

Şi atunci, înţelegând (conştientizând) acest aspect, va fi mult mai uşor să înţelegem faptul că aceste câmpuri care configurează celulele corpului nostru fizic sunt de formă TOROIDALĂ – acea structură "de torsiune" care se mişcă în mod continuu, în anumite conformaţii...

De fapt, pentru a nu mai lungi vorba, haideţi "să punem punctul pe I" :  meritul principal al acestui articol este legat de faptul că reuşeşte să ajungă la Izvor (Sursă) pornind din zona de "vărsare" a Fluviului în Oceanul cel Mare...

Încă nu prea înţelegeţi ce anume doresc a sublinia ?
Nu-i nimic, rămâne doar să lecturaţi, în continuare, Mesajul Consiliului (Pleiadian), şi veţi înţelege, cu uşurinţă, la Final, despre ce anume este vorba (prin CuVântul care Zideşte şi re-aminteşte) ! :






Adesea vorbim despre "câmpuri".

Ce sunt aceste "câmpuri" ?
Ce este "câmpul" ?


Să vedem dacă putem face lumină asupra acestui subiect.
Acum, ca de obicei, nimic din aceste lucruri nu va fi nou pentru voi.

Și asta este de fapt intenția noastră.
Pur și simplu, vrem să vă uitați la voi înșivă și la tot ceea ce vă înconjoară, într-un nou mod.

V-am dus într-un alt punct de vedere din trecut.
Și pentru a discuta acest lucru, o vom face din nou.

Dar de data aceasta vom merge doar ca să observăm materia, propriile voastre celule, probabil, la nivelul la care ele există.

Rețineți că tot ceea ce vedem va fi la fel de adevărat - atât la niveluri mai mici, cât și la niveluri mult mai ridicate.


Aici suntem la nivelul celulelor corpului vostru.

După cum v-ați aștepta, există spațiu între toate acestea.

V-am ascuțit simțurile într-o oarecare măsură.
Acum le auziți sunetele, vibrațiile și simțiți energiile lor.

Ce sunt acelea ?

Celulele voastre funcționează pe baza energiei electro-magnetice, precum și a proceselor chimice.

Și chiar și procesele chimice sunt energetice în natură.

Pe baza acestui electro-magnetism, celulele voastre generează câmp energetic, dar în același timp ele sunt câmp electro-magnetic.

Voi stați în acesta !




Toate celulele din jurul vostru, în prezent, sunt așa spunem că sunt celulele pielii, poate celulele brațului vostru

Acum, pe măsură ce mergem mai departe, toate aceste celule se adună împreună și generează vibrații de energie asemănătoare.

Putem spune că se amestecă într-un câmp de o anumită frecvență.

Cu noua voastră sensibilitate, aceasta se simte și se aude la fel, pe măsură ce mergem înainte.

Câteodată auzim o notă ieșită din tipare, cea a unei celule care generează o celulă nouă sau poate cea a unei celule aflate în primejdie.

Toate celelalte celule știu ce înseamnă aceasta, instantaneu.
Este normal ? Este alarmant ?
Reacția este imediată.


Mergând mai departe, începem să simțim și să auzim o notă diferită, o vibrație diferită.

Și acum simțim că lăsăm în urmă un anumit tip de energie şi intrăm în alta.

Celulele cu care suntem înconjurați acum sunt diferite.
Să presupunem că acestea sunt celule musculare, deși am fi putut merge spre altele din brațul vostru.

Puteți spune cum câmpul pe care îl generează este diferit de cel în care ați fost înainte.

Acum vom spune că acest lucru este valabil şi pentru celulele nervoase, şi celulele osoase și, de fapt, pentru toate celelalte tipuri care vă alcătuiesc corpul fizic.

Fiecare tip generează frecvențe speciale.
Fiecare celulă este înconjurată de un câmp de frecvență.

Și aici devine interesant…


Toate aceste frecvențe sunt implicate într-un câmp mult mai amplu.

Poate că este un câmp de braț.
Ar putea fi un câmp de ficat.
Ar putea fi un câmp de creier

Și toate aceste câmpuri produc un câmp de corp uman.
Sună ca o întreagă ORCHESTRĂ, nu-i așa ?

Fiecare dintre celulele care alcâtuiesc acel corp sunt în comunicare continuă și instantanee cu toate celelalte.




Acum, să revenim la punctul în care eram, păstrându-ne noile super-simțuri.

Acum putem auzi și simți energia acelui întreg corp.

Este același lucru, în anumite privințe, ca și celelalte corpuri din jur – dar, de asemenea, subtil diferite și unice.

Este foarte asemănător cu cel al altor oameni, dar este destul de diferit de corpul unei veverițe.

Și totuși, oamenii, veverițele, copacii și orice altceva se compun din câmpuri de energie care se îmbină într-o întreagă orchestrație.

Și, așa cum am spus mai sus, aceasta este adevărat la fiecare nivel, la absolut fiecare nivel.


Toate aceste câmpuri intră în alcătuirea CÂMPULUI.

Nimic nu există în afara Câmpului, şi nici nu poate.
Fiecare este o parte a Lui.

Dar el este fiecare dintre elecare, dacă ne-ați urmărit până acum, face ca următoarea noastră afirmație să fie adevărată :

Voi sunteți o parte din ceea ce este Dumnezeu, în timp ce Dumnezeu este Tot Ceea Ce sunteți voi !



prin

2 comentarii:

  1. Superb articol...între graţie şi FERMITATE--------Numai aşa,altfel nu funcţionează.Ştiinţa ştinţelor iubirii......cîtă perfecţiune,echilibrIUM şi uluire...... .La cafeaua de dimineaţă,mă întrebam dacă robotul Sofia ar fi deranjată de bîzîitul sau înţepătura unui ţînţar....sau...dacă ar putea rosti cuvîntul "ţînţar".Cîîîtă ştiinţă şi iubire au pleiadienii noştri,să poată explica dar masi ales "construi "un om.......iar noi ne măsurăm puterea prin numărul de cartuşe ori bombe aruncate peste inamic......caaare inamic ? -tooot reduşi,războinici ca taţii noştri draco-insecto-reptiloido-idioţi.....

    RăspundețiȘtergere
  2. Am REcitit articolul...mintea mă duce la un documentar de la naţional geografic în care se arăt cum în interiorul corpului se duce o luptă pe viaţă şi pe..... cum celulele sănătoase sînt hăcuite de viruşi care în mod parşiv,înşelînd vigilenţa "paznicilor" au pătruns în membrana exterioară şi odată cu semnalul de alarmă milirde şi miliarde de luptători s-au năpustit peste nesimţitul de virus....caaare după ce a făcut zob aproape toată armata de luptători a trecut ca şi cum nimic nu ar fi fost în celelalte membrane pînă la inima celulei pe care imperturbabil a terminat-o.....Tare mi-a mai dat de gîndit documentarul ăla.....şi acum pentru a ajunge la "zi" mă gîndesc aşa că dacă s-ar găsi un meseriaş cineva ,care să producă un film cu toată supla descriere a pleiadienilor noştri,cred că ar cîştiga un OSCAR pe filme doc....fie şi numai să-ţi închipui cum ,dacă ai fi întrun mini-submarin şi ai pătrunde prin vasele de sînge ,ai auzi fiecare frecvenţă produsă de "regiunea" prin care treci,apoi pe măsură ce înaintezi,sunetul,culoarea,atmosfera generală să capete alte nuanţe,să te întîlneşti acolo cu "localnicii" să vorbeşti cu ei cu cei din comuna aia,să le spui că tu eşti mintea lor-şeful..... cred că te-ar alerga cu pietre,deoarece cred că ar spune că ei acolo au organe de conducere......eeeiii ...şi aş mai putea continua....dar mai au oamenii şi treabă...... A fost o extensie a imaginaţiei mele...........

    RăspundețiȘtergere