joi, 6 septembrie 2018

ARCTURIENII prin Daniel SCRANTON : ADEVĂRUL va fi DEZVĂLUIT ! (23 august 2018).



ARCTURIENII prin
Daniel SCRANTON

ADEVĂRUL
va fi
DEZVĂLUIT !

(Traducere : NoRo)

– 23 august 2018 –





Nota MarYan :

Iată cum aceste scurte mesaje ale Arcturienilor vin cu informaţii la fel de interesante şi importante (indiferent de frecvenţa şi întinderea acestora), care ne ajută să vedem şi alte faţete a ceea ce se întâmplă, în prezent, pe Planetă, dintr-o perspectivă mai înaltă :...

...Una oferită de la Nivelele acestora de vibraţie şi conştiinţă, situate, după cum am mai precizat, în Dimensiunea (şi Densitatea sau Nivelul de Conştiinţă) a (al) 9-lea.

De aceea, orice informaţii venite de la Fiinţe care sunt situate mult mai aproape de Vârful Muntelui (şi care transmit, de acolo, doar ceea ce văd, celor situaţi mai la baza muntelui), deci orice astfel de informaţii venite de la aceşti Ghizi (Montani) credem că sunt mai mult decât bine-venite !

Însă, dincolo de informaţii şi detalii care să satisfacă o ne-potolită şi continuă curiozitate a minţii ("Ce-o mai fi ?... Ce-o mai veni ?..."), considerăm că cel mai mare merit al acestor Mesaje ("informări") este cel de ENERGIZARE : poate că aţi observat că, dacă nu doar lecturaţi rapid, cu "ochiul minţii", aceste Mesaje ale Arcturienilor, ci vă relaxaţi, pentru a le SIMŢI cât mai profund cu Inima, atunci, după cele câteva minute de "lectură", cu siguranţă că vă veţi simţi altfel...

De fapt, credem că această Metodă a Fraţilor Stelari mai mari este una dintre cele mai eficiente în a ajuta umanii din zonă şi, în special, pe cei preocupaţi în Lucrul cu Lumina, transferându-ne ("download", ca pe computer) energii şi vibraţii de alte frecvenţe decât cele ale vieţii cotidiene, printr-o metodă mai rapidă decât elaboratele pregătiri pentru Meditaţie, care se pare că nu este accesibilă oricui (ca timp şi datorită agitaţiei minţii).

De aceea, aceste "semi-meditaţii" direcţionate (ghidate) credem că au un rol mult mai mare decât acela de a reprezenta o simplă şi rapidă "luare la cunoştinţă" a unor informaţii mai mult sau mai puţin vitale pentru activităţile cotidiene, oferind, în schimb, energii de frecvenţe mai înalte ce pot susţine mult mai bine activităţile cotidiene – decât informaţia în sine, transferată minţii, care, deseori, nici nu prea ştie ce să facă cu aceasta...

Aşadar, revenind la acest Mesaj, iată că şi Arcturienii afirmă categoric ceea ce tot spun, în ultimii ani, un Cobra, Fulford şi mai ales David Wilcock & Corey Goode, despre Dezvăluirile "insider"-ilor care "sunt pe ţeavă" să apară în număr tot mai mare (de fapt, deja au apărut, pe ici şi colo), vorbind despre ADEVĂRATA ISTORIE A PĂMÂNTULUI şi completând, astfel, prin detalii, informaţii fundamentale în acest sens, transmise, de exemplu, de către Fondatori prin diverşi mediumi, printre care şi Sal Rachele ("Istoria Reală a Pământului").

Vedeţi, dar, cât de provocatoare şi interesante sunt aceste Vremuri ? – pe măsura provocărilor din această perioadă (inclusiv din punct de vedere astrologic) ! Oricum ar fi, cert este că nu ne plictisim deloc ! :






Salutări !
Suntem Consiliul Arcturian.
Suntem încântați să ne conectăm cu voi.


Am început să explorăm posibilitățile care sunt în fața omenirii pentru restul acestui an calendaristic și ceea ce putem vedea pentru colectivul uman este că veți continua să vă creșteți gradul de conștientizare.

Informațiile care au fost suprimate cu privire la adevărata voastră istorie ies la suprafață.

Există tot mai mulți oameni care vorbesc despre adevărata istorie a omenirii.

Din ce în ce mai multe dezvăluiri apar tot timpul, iar oamenii care speculează” că există mai mult adevăr în povești decât se credea inițial, devin din ce în ce mai credibili.


Vrem să vă recunoașteți rolul în aceasta.

Voi sunteți cei care rezonează cu o istorie alternativă a Pământului și a evoluției omenirii.

Voi sunteți cei care vor ca informația să apară și voi sunteți cei care o faceți posibilă.

Voi vă creați complet realitatea, și asta include informația la care aveți dreptul și care devine disponibilă pentru restul colectivului.

Voi sunteți cei care conduceți colectivul pe Linia Temporală care duce la accesul la aceste informații.


Vorbim despre adevărul despre Atlantida, adevărul despre Lemuria, adevărul despre cât de mulți ani a fost omenirea de fapt pe Planetă și multe altele…

Când colectivul uman dorește să știe ceva, găsiți o modalitate pentru aceasta.

Veți găsi o modalitate potrivită ca informația să ajungă la voi, și sunteți abili în dorința voastră de a descoperi adevărul.

Există atât de multe de descoperit și atât de mulți Dezvăluitori să apară, oameni care au lucrat în agenții guvernamentale și care știu despre adevărata voastră istorie.

Și voi toți vă veți simți foarte bine în privința a ceea ce se întâmplă în următoarele luni, lunile care urmează din 2018.

Deci, pregătiți-vă să aveți mai mult din ceea ce ați căutat, livrate pe un platou de argint de la surse credibile.


Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de conexiunea cu voi.



prin

Un comentariu:

  1. Nu cred ca suntem pregatiti sa aflam si,mai ales,sa acceptam ADEVARUL,in toata monstruozitatea lui!!!Pana vom ajunge,cei mai multi dintre noi, la nivelul corespunzator de vibratie,de constiinta,iubire si iertare mai este ceva drum...Pe care-l vom parcurge cu totii,negresit...

    RăspundețiȘtergere