marți, 18 septembrie 2018

Arhanghelul URIEL prin Genoveva COYLE : RĂBDARE şi NE-RĂBDARE (12 septembrie 2018).



Arhanghelul URIEL
prin
Genoveva COYLE

RĂBDARE
şi
NE-RĂBDARE

(Traducere : NoRo)

– 12 septembrie 2018 –





Nota MarYan :

Acest Mesaj, venit de la o Sursă (Arhanghelul Uriel) şi printr-o filieră (Genoveva C.) mai puţin cunoscută de noi, îl considerăm a fi unul foarte important şi de Mare Actualitate, dintr-un motiv foarte Simplu, pe care îl vom expune în continuare...

...Căci aceasta are, cumva, o legătură cu ceea ce majoritatea dintre co-laboratorii (vibraţionali) ai acestui blog – "Univers Christalin" – probabil că deja cunoaşteţi, din numeroasele informaţii expuse până acum, referitoare la Momentul EVENIMENTULUI.

Deşi am precizat de numeroase ori, mai facem odată această precizare : EVENIMENTUL mult-aşteptat (mai precis, UNDA Energetică transmisă chiar din Centrul Universului, pentru acest Unic Moment) va fi lansată de către Divinitate (Însuşi Dumnezeul acestui Univers, din Multele Multi-Versuri – deja sună pleonastic...) LA MOMENTUL POTRIVIT, ceea ce înseamnă Momentul la care TOŢI Jucătorii Cosmici implicaţi vor fi Pregătiţi... adică, după cum am mai precizat, asta înseamnă încă un număr (situat între 7 şi 12) de alte PLANETE, aflate şi acestea în Proces de Ascensiune în Dimensiunea 5D din întunecimea dualităţii de tip 3-4D.

Iar acest lucru înseamnă că acest Eveniment nu are legătură doar cu ceea ce fac umanii aici, pe Planetă, în acest Moment, ci şi cu ceea ce se întâmplă pe acele Planete şi cât de Pregătite sunt acestea pentru a primi şi BENEFICIA, din plin, de Unda Evenimentului...

Şi, aşa cum dragul amic radiestezist re-aminteşte deseori, în aceste contexte, în această perioadă "de aşteptare" nu ne mai rămâne decât să utilizăm instrumentul RĂBDĂRII, co-relat cu cel al Lucrului cu noi înşine, AŞTEPTÂND în mod ACTIV Momentul Evenimentului, care va sosi atunci când TOTUL ESTE PREGĂTIT, fără a forţa vreo mână, chiar şi Una Divină...

De aceea, iată, privind acum la acest întreg tablou creionat, considerăm că este foarte important şi actual acest mesaj, prin re-amintirea nevoii de a exersa RĂBDAREA faţă de Evenimentele care au loc pe Planetă şi de a nu le mai atrage forţat, cu mintea ego-ului, conform cu dorinţele şi aşteptările noastre (adică, ale minţii "persoanei" care este fiecare, în aspectele sale de 3-4D).

Aşadar, iată ce ne PoVesteşte altă frumoasă Fiinţă a Universului (Arhanghelul URIEL) :






Salutări dragilor !

Eu sunt Arhanghelul Uriel, familia și fratele vostru iubit, eu sunt ghidul vostru blând în viitorul vostru minunat, eu sunt întotdeauna însoțitorul vostru.


Sunt aici să vă vorbesc despre RĂBDARE și NE-RĂBDARE.

Există momente în care aveți anumite așteptări cu privire la modul în care evenimentele viitoare ar trebui să se manifeste și să se realizeze într-un interval de timp rigid, stabilit de voi.

Și când nu se întâmplă așa cum ați sperat, deveniți frustrați și întristați de incapacitatea voastră de a înțelege de ce și cum funcționează lucrurile.

Răbdarea voastră este testată, dar trebuie să știți că răbdarea este strâns legată de a vedea și înțelege Adevărul, este strâns legată de acea Cunoaștere Divină pe care o aveți din abundență.

Când vă aliniați la Cunoașterea voastră, atunci Răbdarea se expansionează, iar Pacea vă înconjoară.


Există unele blocaje și resturi care ar putea fi necesar să fie îndepărtate și există momente în care un anumit rezultat este inter-conectat și dependent de colaborarea altor familii sufletești care se aliniază la vibrația voastră și la vibrația întregului Proiect.

Uneori trebuie să așteptați pentru a permite altora să vadă și să învețe propriile lecții, așa că, doar pentru că voi credeți că știți care ar fi cel mai bun mod de acțiune, nu înseamnă că toată lumea va fi pregătită să avanseze la fel de repede ca voi

Trimiterea Iubirii și Încurajării, lucrul cu fiecare suflet implicat din Sanctuarul Sacru al Inimii voastre și comunicarea cu Sinele lor Superior este, după cum știți, o abordare mai bună, deoarece respectă Liberul Arbitru al altora.




A merge mai repede și a face mai mult nu este întotdeauna cea mai bună abordare.

Prin urmare, atunci când vă predați în a accepta modul în care lucrurile sunt în acest moment în viața voastră, ca fiind catalizatorul perfect pentru evoluția voastră grațioasă, atunci vă mențineți în Bucurie și în cea mai înaltă vibrație posibilă.

A fi răbdători și să acceptați unde se găsesc alții în acest moment, în Călătoria lor, este o Decizie matură și știți acest lucru după cum se simte la nivel celular, că aceasta este Calea de urmat.

Ego-ul vostru și vechiul vostru sine dorește ca voi să interveniți și să încercați să controlați energetic, uneori împingându-vă în discuții conflictuale, dar începeți să înțelegeți că, cel mai bun mod de a acționa este acceptarea și predarea către Voința și înțelepciunea Divină.

Mama nu ar interveni niciodată forțându-vă să luați vreo decizie care să vă îndepărteze de la lecții și oportunități de creștere, doar pentru a face lucrurile mai comode și mai rapide


Dragi Inimi, știți că există niveluri diferite ale Cunoașterii voastre, iar când nu ascultați din Inimă cât de profund puteți, nu obțineți cu adevărat imaginea completă a unei anumite situații.

Doar atunci când sunteți pregătiți să auziți Adevărul mai profund, Sinele vostru Superior și Ghizii voștri vor ocoli încercarea de intervenție a ego-ului vostru, venind și aducându-vă informații suplimentare în timpul somnului, înainte să vă treziți sau citind un anumit articol cu care veți rezona.

Depinde de voi să extrageți și să interpretați mesajele, apoi să vă ascultați sentimentele și să vă schimbați Cursul și Direcția, dacă este necesar.

Ori de câte ori urcați și vă deplasați mai departe în Călătoria voastră, ajutorul pe care îl primiți de la noi cei dragi din Tărâmurile Superioare devine din ce în ce mai enigmatic pentru voi, dar suntem plini de zâmbete și avem încredere în capacitatea voastră de a vă acorda la Înțelepciunea voastră, pentru a vedea Adevărul.

Aveți FLACĂRA ARGINTIE a ADEVĂRULUI și orice alt instrument posibil pentru a debloca uși și a naviga prin fiecare Tărâm și Dimensiune ce există.

Folosiți-le, dragi Inimi, și distrați-vă în Aventurile și Explorările voastre Multi-Dimensionale !


Sunt aici cu voi și închei acest mesaj cu Iubirea și Strălucirea Luminii Argintii.

Rămas bun !



prin

Un comentariu: