luni, 3 septembrie 2018

COLECTIVUL GHIZILOR prin Caroline Oceana RYAN : ACUM ELIBERAŢI Lanţurile Vieţilor Trecute (24 august 2018).



COLECTIVUL GHIZILOR
prin Caroline Oceana RYAN

ACUM
ELIBERAŢI
Lanţurile
Vieţilor Trecute

(Traducere : NoRo)

– 24 august 2018 –





Nota MarYan :

Acum, ca şi prezentare cât se poate de succintă, iată cum acest Mesaj al "Colectivului Ghizilor" – de la Maeştri Înălţaţi până la Zâne şi Arhangheli – se străduieşte şi considerăm că reuşeşte să realizeze o...

...Radiografie cât mai fidelă, dar în acelaşi timp cât mai sintetică a Momentului Actual pe care îl traversăm în această perioadă – atât de turbulentă, încât "nava" noastră este zgâlţâită din toate încheieturile, astfel încât ne solicită să "ne ţinem bine" cu ambele mâini (ale Sufletului) de tot ceea ce avem la înde-mână, pentru a nu fi aruncaţi "peste bord", la fel ca tot mai mulţi in-conştienţi care habar nu au ce se petrece în jurul lor şi care sunt "trans-bordaţi" în cealaltă dimensiune, deja în ritm tot mai accelerat, prin metoda invocată de Fondatori încă de acum mai bine de 10 ani : CĂDEREA SISTEMULUI IMUNITAR !

Aşadar, pentru că nu dorim să reluăm şi noi ceea ce punctează şi subliniază Fiinţele Celeste prin acest Mesaj, vă invităm să studiaţi relaxaţi aceste informări care ne re-amintesc, încă odată, de Prezentul Ascensiunii noastre (în Conştiinţă) şi de ceea ce avem de făcut, acum, pentru "a fi deasupra Valurilor" şi, eventual, chiar să ne avântăm şi mai sus, către Zone tot mai Eterate ! :






Iată cele mai recente îndrumări din partea Maeştrilor Înălțați, Galactici, Elementalii Pământului, Zâne Ancestrale, Îngeri și Arhangheli, toţi cunoscuți sub numele de "COLECTIV" :


Salutări, prieteni !
Suntem foarte bucuroși că avem oportunitatea să vă vorbim din nou.


În acest moment, vă confruntați cu influențe energetice diferite, dintre care unele vin prin intelectul vostru, altele prin simțurile voastre fizice și altele intuitiv.

Suntem conștienți că multe dintre aceste energii se află în conflict unele cu altele

Simțiți din ce în ce mai mult, de exemplu, prezența Noului Pământ realitatea crescândă a Viziunii voastre despre Pământ ca pe un loc al Păcii și Prosperității, al Abundenței pentru toți, fără conflicte armate și conflicte inter-personale, unde țările se numesc națiuni și triburi, fiecare valorificând drepturile și libertățile altor culturi, precum și pe cele ale fiecăruia.

Simțiți din ce în ce mai mult că puteți fi o ființă umană sănătoasă, mereu tânără, plină de bucurie și grație, care știe să manifeste ce are nevoie în orice moment, ajutându-i cu bucurie pe ceilalți în găsirea căii lor mai înalte și a bucuriei lor în viață, pe măsură ce vă aflați pe propria Cale.


Și totuși, există momente care vă împing sau vă trag în alte direcții

Acum obsevați o eliberare a energiilor dense provenite din adâncurile Pământului, unde au existat de-a lungul secolelor, influențând diferite Rețele Energetice Eterice.

Aceste ființe sunt acum eliminate sau expulzate din planul Pământului, deoarece frecvența proprie a Planetei devine prea înaltă pentru ca ei să mai existe în ea.

Pe măsură ce energiile Pământului se îndreaptă spre Independență, Libertate și Renaștere, devin din ce în ce mai discordante cu cele din tărâmurile inferioare.

Astfel, formele și entitățile energetice inferioare se mișcă în jurul Pământului, căutând puncte de ancorare.

Ei le ordonă acoliților lor să creeze evenimente care să creeze suficientă emoție densă între mase pentru a crea surse de alimentare” energetice și puncte de ancorare pe care aceste forme le pot gestiona.

Bineînțeles, un plan care nu reușește




De asemenea, există o mare densitate care iese la suprafață din ființele umane, făcându-i pe aceia cu Conștiința în expansiune să se simtă nemulțumiți de violența, mintea îngustă sau filosofiile separatiste ale celorlalți.

Multe milioane de entități se confruntă, de asemenea, cu aspectele umbră care decurg din propriile lor energii, ce pot fi, de asemenea, deranjante, dureroase și obositoare pentru a le face față.


Vă vom ruga, întotdeauna, să vă retrageți, dragilor, de la ceea ce vedeți și simțiți, astfel încât să nu fiți „înghițiți de aceste momente, încât să le observați în liniște în timp ce apar.

Vorbim despre acele momente în care experiența voastră sau a altora apare în moduri care se simt foarte dense și dificile.

Unii dintre cei pe care vă simțiți supărați sau uimiți, sunt în poziții de putere, alții sunt pur și simplu oameni de știință, de televiziune, care îi susțin cu bucurie pe aceia pe care îi vedeți ca fiind înflăcărați în lăcomie, violență și au o nevoie egotică de putere.


În interiorul vostru, veți vedea câteodată aspecte despre care nu știați că sunt acolo

Unele dintre acestea sunt reacții la nedreptățile pe care voi și ceilalți le-ați suferit în această viață și în alte vieți.

Ele pot atrage sentimente de furie, durere sau abandon.

De-a lungul secolelor, mulți au experimentat Pământul și Universul ca pe un loc rece, nesimțitor, care îi lasă pe ai săi să sufere.

Toate acestea se ridică la suprafață acum, în moduri care nu puteau fi posibile înainte – pentru că nu ați fost destul de puternici în viețile anterioare pentru a vă confrunta cu energiile experiențelor de pe Pământ acumulate de-a lungul multor secole (ca să nu mai vorbim de a ști cum să le dizolvați sau să le rezolvați).

Dacă ar fi apărut până acum la suprafață, ar fi plasat o greutate mult mai mare asupra Conștiinței voastre și chiar asupra alcătuirii voastre celulare decât ați fi putut suporta.


Unul dintre lucrurile pentru care ați venit în această viață a Pământului a fost să eliberați lanțurile și închisorile experiențelor vieților trecute, precum și experiențele pe care le-ați avut în viața eterică, între viețile de pe Pământ.

Unii dintre voi ați experimentat, de asemenea, un fel de vid în viața de apoi, deoarece asta ați fost informați în viața anterioară că ar putea exista după moarte”

Ați putut alege să vă întoarceți pe Pământ alături de cei care au promis să aibă grijă de voi și care, respectându-vă Liberul Arbitru, au știut când să intervină și să ajute la dezvoltarea Sufletului vostru.

Doar din planul Pământul pot fi dizolvate cel mai bine lanțurile experienței trecute, pentru totdeauna.


Deși puteți simți că vederea este limitată pe Pământ, totuși, aveți un potențial imens în timp ce sunteți aici să refaceți ceea ce doriți să ridicați la o frecvență mult mai înaltă și o formă de experiență superioară -atât de puternici sunteți !

Vechea structură a puterii a creat structuri uriașe pe Pământ (religie, medicină, educație, guverne) și rețele energetice pentru a vă convinge, dar ele nu mai reușesc, nu mai fac față și o știu.

Acest lucru a pornit un alt val de disperare în aer și totuși, vă asigurăm că nu este cea mai puternică prezență energetică pe care o experimentați acum.

Căci dacă vă veți ține deschisă Inima și veți cere să vedeți și să simțiți energiile mai înalte care se ancorează atât de frumos în Pământ și în toate ființele ei, veți simți imensa putere creativă acel fel în care veți simți cum se creează oceanele și munții, prin expansiuni mari de spațiu, Prezența Creatorului din care se formează noi Planete.

Pe măsură ce vă deschideți la simțirea prezenței acelor energii care îmbunătățesc viața Pământului și ridică totul în mișcarea lor ascendentă, ajungeți să vă preocupe tot mai puțin pentru orice formă de densitate joasă.

Aceasta va deveni o formă de experiență pe care realizați că ați depășit-o.

Acea urcare prin experiențe dureroase nu mai este necesară pentru creșterea Sufletului pe care ați venit să o creați.


Așadar, ar fi mai bine să vă dați permisiunea acum, să renunțați la dramă” ca fiind o cale de viață chiar și ceea ce simțiți că este necesar ca să convingeți pe cineva a cărui cale pare să ducă în direcția greșită.

Permiteți-vă șansa să vedeți că și calea lor este sacră, așa cum a fost întotdeauna și a voastră, chiar și în momentele în care lipsa voastră de viziune interioară v-a făcut să faceți, să ziceți sau să credeți ceva care nu a fost niciodată pentru binele vostru superior.


Eliberați nevoia de a înțelege Calea altcuiva, pentru că intrați într-o înțelegere mai pașnică a propriei voastre Căi.

Curajul și Încrederea pe care v-o oferă Conștientizarea acestor lucruri, vă vor ridica cu mult peste necesitatea de a judeca, de a critica sau de a vă simți degradați de ceea ce se întâmplă în jurul vostru.

Sunteți chiar acum ființele suverane care v-ați născut să fiți !
Pentru aceasta sunteți Aici !


Namaste, Prieteni și Luptători în Lumină !
Nu sunteți niciodată singuri !



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu