duminică, 2 septembrie 2018

GHIZII ANGELICI prin Taryn CRIMI : Ce se află pe Faţa nevăzută a LUNII ? (24 august 2018).



GHIZII  ANGELICI
prin Taryn CRIMI

Ce se află
pe Faţa nevăzută
a LUNII ?

(Traducere : NoRo)

– 24 august 2018 –





Nota MarYan :

După atâtea mesaje "generaliste" (care pe unele "minţi" le-au cam plictisit), în care aspectele de filozofie ezoterică s-au împletit cu îndemnuri la "acţiune metafizică"...

...Iată, acum, şi un mesaj mai aparte, care vine, prin Ghizii Angelici, cu informaţii mai concrete despre ceea ce se petrece pe Lună şi, mai precis pe "faţa nevăzută" a acesteia, cea care a dus la apariţia a numeroase "dez-văluiri" pe această temă (asta apropos de întâlnirile cu reprezentanţi ai altor Civilizaţii în baze selenare ale formaţiunilor terestre ce au pus la punct Programele Spaţiale Secrete şi care au fost expuse de "insider"-ul Corey Goode).

Şi iarăşi este fascinant cum se manifestă sin-cronicitatea, căci, acum, aflu de aceste informaţii despre Lună şi resursele de apă din interiorul acesteia (cred că cel mai mult se aminteşte de acest aspect) exact după ce, cu câteva ore mai înainte, am venit în contact cu o informaţie "proaspătă" şi foarte interesantă, referitoare la fapul cum cercetătorii de la NASA, cu ajutorul unei Sonde ("ExoMars") ce orbitează Planeta Marte, au ajuns la concluzia că, la vreo 1,5 Km sub suprafaţa marţiană, există un mare  depozit (lac) de apă, ce ar putea susţine viaţa, bine-mersi...

...Adică exact ceea ce susţin şi Ghizii Angelici în acest mesaj, însă referitor la cavernele selenare (lunare) !


Şi, pentru ca informaţia din acest Mesaj să se aşeze şi mai bine, haideţi să ne re-amintim ce ne transmit şi Fondatorii, prin Sal Rachele, în "Istoria Reală a Pământului", referitor la Lună : aceasta ar fi existat, cu milioane de ani în urmă, ca satelit  natural al Planetei explodate MALDEK (sau Phaeton sau Steaua Albă, cum doriţi să-i spuneţi) – acolo unde, în prezent, există "Centura de asteroizi" dintre Marte şi Jupiter – şi că, după explozia acesteia, Luna actuală a fost împinsă în mod haotic către Pământ, de către uriaşul suflu al exploziei Planetei şi "aclimatizată" în preajma Pământului, cu ajutorul super-tehnologiilor celor mai avansaţi extra-tereştri din acele vremuri (de acum 3,2 milioane de ani echivalent-tereştri)...

...Iar apoi poziţionată pe o anumită orbită, pentru a produce anumite efecte asupra Pământului, din anumite "raţiuni ezoterice" (astronomice şi astrologice), despre ale căror detalii nu este timp şi spaţu acum în a insista – inclusiv în privinţa "aventurilor" Lunii pe orbita Pământului, când exploziile nucleare de pe Marte (care au distrus atmosfera marţiană) au dezechilibrat iarăşi Luna (dar nu prea tare) de pe orbita Pământului, de a fost nevoie de o nouă intervenţie a Civilizaţiilor tehnologic avansate, cu poziţionarea Lunii, în fine, pe actuala Orbită.

Aşadar, iată câte PoVeşti putem spune pornind de la o simplă imagine – una Selenară, pe care o savurăm în fiecare seară şi noapte – care pare a fi "banală" dar care ascunde, iată, o mulţime de informaţii care ţin de această Nouă Istorie (Reală) a Pământului care, în lunile şi anii care vin, va fi accesată din ce în ce mai mult ! :






Da, sunt cu siguranță Ființe care locuiesc în Luna voastră și se numesc Moon-vaders în limba voastră.

Ei nu sunt ceea ce considerați a fi, locuitori nativi ai Lunii, ci mai degrabă provin din alte civilizații pentru a forma actuala civilizație cunoscută sub numele de „Moonvaders”.

Datorită variațiilor mari de temperatură care sunt la suprafața Lunii, majoritatea locuitorilor rămân în  interiorul Lunii, la aproximativ 50 de mile sub suprafață.

Există multe specii diferite ce provin din Civilizația Moonvader.

Ați putea folosi analogia Pământenilor care pur și simplu înseamnă că sunteți de origine fizică a Pământului.

Unele dintre aceste rase sau specii sunt umanoide și arată relativ asemănător cu ceea ce considerați a fi uman, ]n timp ce alții ar părea foarte diferit față de voi și nu au aspect umanoid.


Luna voastră este ținută magnetic în orbita Pământului, ceea ce nu vă permite să vedeți vreodată partea întunecată a Lunii.

Puteți vedea numai partea frontală sau partea „luminată” a ei.
Această orbită „fixă” permite păstrarea unui teren echilibrat sub suprafață.

Temperatura este menținută la o constantă de 30 de grade Celsius, ceea ce pare oarecum fierbinte, dar locuitorii sunt bine aclimatizați și trăiesc într-un teren tropical.

Căldura acționează mult ca un terariu ce permite o distribuire uniformă a apei proaspete.

Nu se captează, dar nic nu se adaugă nimic din rezervele de apă dulce situate la aproximativ 15 metri (50 de "picioare" – "feet") sub Suprafață.




Deși există unele structuri pe suprafața Lunii, ele nu sunt vizibile de pe Pământ.

Pentru a vedea cealaltă parte, trebuie orbitată luna din spațiu.
Acest lucru vă permite să vedeți unele dintre aceste structuri, deși nu arată ca structurile de pe Planeta voastră.

După cum am spus, majoritatea locuitorilor rămân în interiorul Lunii, deoarece viața de la suprafață este aproape inexistentă datorită lipsei atmosferei, a apei și a luminii solare constante.

Totuși, există în interiorul Lunii o arie mare de apă dulce ce susține locuitorii din interior.

De asemenea, există deschideri mari care sunt zone luminoase ce amplifică lumina Soarelui și care permit ca Lumina naturală să pătrundă, adânc, în Lună.

Există observatoare care sunt situate pe Suprafața Lunii, ce pot observa multe civilizații diferite, inclusiv Pământul.

Există baze de aterizare ce permit altor nave spațiale să aterizeze și să transporte pasageri către alte planete.

Civilizația este alcătuită dintr-o mare varietate de specii adaptate la adâncurile cavernelor.


Luna tinde să devină o locație de tranzit pentru tot mai mulţi călători și multe civilizații folosesc Luna Pământului ca loc de odihnă.

Dar există şi cei care au ales să rămână, fiind cei pe care i-am denumit Moonvaders.

Luna este doar un alt corp stelar al cărui locuitori o numesc Acasă.

Astfel, veți conștientiza că Universul în care trăiți este mult mai divers decât ați crezut până acum.


Sperăm că ați găsit acest mesaj informativ și plăcut.

În Iubire și Lumină, suntem Ghizii Angelici.



prin

3 comentarii:

  1. Cele de mai sus corespund, în general, vieții manifestate în combinația de bază ”3D-hidrocarburi”, adică având la bază elementul Carbon, cu sau fără formă umanoidă. Însă mai există pe SI (un alt nume al satelitului nostru) entități ce ființează și pe alte coordonate sau vibrații, și care interferează sau nu cu karma Terra, funcție de programul divin multidimensional care le vivifică și impulsionează. Datele au parvenit spontan prin intermediul mai multor copii tereștri care, exact când au avut loc ultimele două ”Luni pline”, se jucau și comunicau, schimbând informații cu Prietenii și Îngerașii lor lunari: ”Sunt aproape ca noi dar nu sunt oameni ca noi; dar când vor să fie, sunt”, zicea, aproape criptic, un pui de om de 10 ani, de pildă...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc, ValdemarR.,
    pentru frumoasa şi pertinenta completare la Mesajul "Ghizilor Angelici", despre alte posibile Fiinţe Angelice care, se ştie din mai multe alte mesaje, co-există în Spaţiul Selenar, însă în alte dimensiuni.

    PoVestea de mai sus a fost oferită ca un "Intro" pentru umanii care şi aşa sunt destul de sceptici la ideea unor alte civilizaţii "palpabile", de tip 3D ("carbonifere"), dar să îi mai iei şi cu multi-dimensionalisme, este poate prea mult, pentru început.

    Însă, precum la şcoală, după o literă de studiu urmează alta, aşa că şi noi o luăm uşurel cu informaţiile...

    Mulţumesc, încă odată, pentru timpul atenţiei investit în acest Spaţiu Christalin !

    MarYan.

    RăspundețiȘtergere