duminică, 30 septembrie 2018

SANANDA prin James McConnell : ACUM Călătoriţi prin MAREA FURTUNĂ ! (23 septembrie 2018).



SANANDA
prin
James McConnell

ACUM
Călătoriţi
prin
MAREA
FURTUNĂ !

– 23 septembrie 2018 –





Nota MarYan :

Acest scurt Mesaj al lui Sananda – parcă o replică la Mesajele Arvturienilor – este la fel de scurt şi „la obiect” şi, precum Arcturienii, realizează o concentrare informaţională şi vibraţională, pe măsura anvergurii lui Sananda...

...Oferind o uriaşă confirmare a „radiografiei” Momentului actual, chiar din acest Prezent : faptul că ne situăm, fără niciun dubiu, chiar în Centrul unei Mari Furtuni !

Şi, dacă această Mare FURTUNĂ (energetic / vibraţională) este co-relată cu apropierea Momentului EVENIMENTULUI, este evident că această Perioadă pare a fi mai mult decât „interesantă” şi, mai ales, provocatoare, testându-ne la maximum limitele răbdării noastre omeneşti, ale fiecăruia...

De aceea această Perioadă este teribil de solicitantă pentru toţi, fără nicio excepţie !

Aşadar, iată Mesajul lui Sananda (ca un „pre-ambul” la alt mesaj –interviu- din următorul articol postat, ce va evidenţia confirmări foarte interesante şi importante în privinţa Evenimentului) :






Eu Sunt Sananda.

Dragi Inimi, vin astăzi să vă ofer un Mesaj, un mesaj de Iubire, un mesaj de Recunoștință, de binecuvântări.

Vă binecuvântez că v-ați conectat acum cu Aspecte ale Esenței Divine, făcând parte dintr-un frumos Colectiv, o Esență Monadică Divină, iar Acum este timpul să vă conectați cu acele părți ale Sinelui, să învățați unul de la celălalt și să vă dezvoltați, să sprijiniți și să iubiți toate aspectele fiecăruia.

Nu mai sunteți ucenici.
Ați redevenit Maeștri.

Susținerea reciprocă și a altor părți ale Sinelui sunt exprimate cu Iubire, din Tărâmurile Superioare.

Este o bine-cuvântare pentru ca totul să se reintegreze, în acest moment.




Vin la voi în acest Divin Acum, în acest Câmp de Punct Zero al Unității, să vă spun, Umanitate, că ACUM ați intrat în MAREA FURTUNĂ !

Acum imaginați-vă : sunteți în mijlocul unui imens Uragan, iar valurile ajung la 30 de metri, după care la 60 de metri și așa mai departe.

Apoi vă aflați în centrul ochiului furtunii, știind că puteți fi acolo pentru o lungă perioadă de timp.

Zile și săptămâni trec în mod liniar și încă sunteți în această furtună.
Apoi, brusc, valurile încep să se calmeze, norii se îndepărtează de pe cer și Soarele strălucește.

Soarele strălucește atât de puternic, încât luminează tot Cerul !


Despre ceea ce vorbesc este Schimbarea : EVENIMENTUL !

Ați trecut prin Furtună pentru a ajunge la Unitate !... până în Punctul de Neutralitate Pură.

Dragilor, voi călătoriți prin Furtună.
În prezent sunteți în mijlocul acestei Mari Furtuni, dar amintiți-vă că toate furtunile se vor liniști în cele din urmă și, astfel, Lumina va reveni.

MARELE EVENIMENT este la orizont.
Păstrați-vă capul deasupra apei, dragilor !

Vă iubesc nespus !
Sunt alături de voi, mai mult decât știți.
Sunt doar la o respirație depărtare de voi.


Toată Pacea și Iubirea mea Divină.
Sananda.



prin

7 comentarii:

  1. Tot Lord Sananda a mai spus în primăvara lui 2017 că "sîntem pregătiţi pentru marea întîlnire cu cei din Pleiade"......şi ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, George, "suntem pregătiţi", şi asta chiar de mai mult timp - însă la modul general, căci Momentul exact nu-l poate pre-zice nimeni, ci poate doar să evidenţieze probabilităţi din ce în ce mai... probabile, şi nu doar posibile.

      Ştim, nerăbdarea a depăşit orice limită, însă...

      Acum, totuşi, este vorba de altceva - de elemente mai concrete, referitoare la trecerea noastră prin aceste benzi de frecvenţe vibraţionale extrem de turbulente, asemănătoare unei veritabile Furtuni (magnetice).

      Răbdare ! (şi nu neapărat cu tutun :).

      MarYan.

      Ștergere
  2. Imi cer scuze pentru intrebare:despre ce Eveniment e vorba?Sunt pentru prima data pe site-ul Dvs.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vezi mai multe informatii aici http://noul-univers-christalin.blogspot.com/2014/05/normal-0-21-false-false-false_14.html

    RăspundețiȘtergere
  4. De fapt, cele mai relevante informații despre subiectul EVENIMENTULUI le-am postat în decursul timpului în mai multe Editoriale, aici :
    http://noul-univers-christalin.blogspot.com/search/label/02%20EDITORIALE

    Mulţumesc pt ajutor, prin postarea linkului (de la comentul anterior) la câteva informaţii transmise de către Cobra, acum ceva timp.

    Spor la studiu !
    MarYan.

    RăspundețiȘtergere
  5. Renumitul savant japonez Michio Kaku anunta la randul sau un anumit Eveniment pentru luna Mai 2018. De fapt, evenimentul este anuntat pe diferite cai de mult timp probabil ca nimeni nu stie exact ora si ceasul..in mod cert se apropie cu fiecare zi care trece. Multumesc Domnului Sananda pentru mesaj si incurajare, multumesc Maryan pentru postarea articolului !
    O seara binecuvantata, Namaste !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Luna Mai 2018 a trecut de mult iar singurul Eveniment petrecut atunci a fost marirea tuturor preturilor,taxelor si impozitelor precum si a inflatiei exclusiv in favoarea "stapanitorilor de sclavi-goymii",iudeo-masonii,jidanii si khazarii!!!

      Ștergere