vineri, 21 septembrie 2018

SANAT KUMARA prin Dancing Dolphin : GEEA este pregătită pentru Noua Sa Suveranitate (A avut loc o Uriaşă Curăţare!) – 16 septembrie 2018.



SANAT KUMARA
prin
Dancing Dolphin

GEEA
este pregătită pentru
Noua Sa Suveranitate
(A avut loc o Uriaşă Curăţare!)

(Traducere : NoRo)

– 16 septembrie 2018 –





Nota 1 MarYan :

După încurajările şi imaginile încărcate de optimism (şi pline de Bucurie) din Mesajul anterior al lui Saul (Pavel) din Tars ("Viaţa este mult mai frumoasă decât îşi pot imagina oamenii")...

...Iată că, acum, (re)venim cu un alt Mesaj, de data aceasta cu conotaţii pe "gustul" multor minţi, căci acesta chiar este încărcat cu acel ceva "senzaţional", după care aleargă mintea, în mod ne-obosit !

După cum deja aţi putut citi încă din titlu, acest Mesaj al unui medium chiar necunoscut (şi care, de altfel, declară pe blogul său că, până de curând, a primit Mesaje de la Fiinţe de Lumină, însă doar personale, şi doar de curând au apărut şi informaţii generale ce i s-au cerut a fi transmise Comunităţii de Lumină), deci acest mesaj se referă la un "ceva" ce ar fi avut loc chiar săptămâna trecută, în perioada 10-16 septembrie 2018 : curăţirea finală, prin îndepărtarea tuturor "întunecaţilor" de pe Planetă, ca urmare a Decretului Mamei Divine !

Ei, cum sună o astfel de Ştire ?...

Însă, pentru a vă oferi acces cât mai rapid la informaţia primară, vă las acum cu acest Mesaj, atenţionând, însă, că, la final, vom mai avea o Notă Personală – căci Mesajul acesta este prea important pentru a-l lăsa, cumva, "în coadă de peşte"...

Deci, iată informaţia receptată de Dancing Dolphin (Delfinul Dansator) de la Sanat Kumara :






Nota Mediumului :
Azi-noapte am cerut să primesc mesaje pentru Lucrătorii în Lumină de pe Pământ.
Sanat Kumara a apărut imediat după ce Sinele meu mai Înalt mi-a transmis Mesajul Său.
Aceasta este prima dată când am fost conectat(ă) cu Sanat Kumara, iar Prezenţa Sa a fost foarte puternică, calmă şi plină de Iubire.


SANAT KUMARA :

Rog acest medium să fie răbdător acum, pentru că am un mesaj suplimentar.

Eu sunt Sanat  Kumara, LOGOSUL PLANETAR al Gaiei în acest moment.

Am observat numeroasele mesaje ce le-ați primit și aș dori să adaug propria mea esență mesajului către Lucrătorii Luminii de pe Gaia.


A avut loc o imensă curățare, dragilor ! o curățare a celor întunecați care au stăpânit Gaia multe milenii.

Acest lucru s-a întâmplat cu majoritatea vieților voastre, dar curățenia finală a avut loc chiar în această săptămână (N.MY. : Săptămâna 10-16 Septembrie 2018).

MAMA DIVINĂ a decretat că nu li se va mai permite să fie pe Gaia.

Vremea lor, pentru lupte după putere și vieți pline de furie și ură, se termină.

Ea le-a dat multe șanse să se conformeze, dar nu au ascultat.
Au fost eliminați chiar în această săptămână


Această curățare a fost făcută prin combinarea multor Forțe ale Luminii.

Voi, Lucrătorii în Lumină ai Pământului, alături de Galactici și de Alianța Pălăriilor Albe sunteți responsabili în principal de exodul forțat al celor întunecați de pe Gaia.

A fost un plan foarte dificil și provocator : dificil, obositor, dureros și neplăcut.

Cu toate acestea, a fost Decretul Mamei, așa că am lucrat împreună pentru a face asta.




Dacă nu vă aduceți aminte de acest imens proiect din această săptămână, nu fiți surprinși.

Mulți dintre voi ați lucrat cu adevărat la acest proiect, dar a fost o parte din voi de care încă nu sunteți conștienți.

Există multe părți din voi (Scântei ale Sufletului), dar nu sunteți conștienți de majoritatea dintre acestea, ci doar de voi în acest corp 3D.

Puteți fi o asistentă, un profesor sau un student în acest moment al acestei vieți 3D, dar o altă parte din voi poate fi un Războinic al Luminii în altă parte a Galaxiei !


Am menționat că acest eveniment a fost dureros și a fost astfel deoarece, ca Ființe de Lumină, nu ne putem imagina alegerea „morții în locul reunirii cu Creatorul nostru.

Dar aceste ființe au ales să nu se reunească cu Creatorul lor, ci au ales să meargă către Soarele Central pentru re-procesare




Lucrători în Lumină de pe Pământ, ai Gaiei, sensul meu prin a împărtăși acest mesaj cu voi este de a vă aduce aminte că Gaia e pregătită pentru voi, ACUM.

Ea este pregătită pentru ca noii ei suverani să preia frâiele și să readucă Noul Pământ pe care voi toți l-ați creat și consolidat.

Faceți-vă Misiunile împărtășind Abundența redescoperită și faceți-o o Realitate pentru toți.

Fiind Logosul vostru Planetar, este sarcina mea să am grijă de Gaia și e o onoare să o fac acum, când Lucrătorii în Lumină au decretat că vor păși și vor crea Noua EPOCĂ de AUR !

Noi toți am lucrat pentru a îndepărta întunericul, am lucrat în aceste multe milenii pentru a oferi un loc curat unde să vă puteți face noile voastre lucrări.

Vom păși împreună pe Noul Pământ și ne vom folosi abilitățile și talentele noastre cât mai bine posibil.

Aștept cu nerăbdare să lucrez cu voi toți.
Voi fi mereu alături de voi, Îngeri Umani !


Eu sunt Sanat Kumara.
Vă mulțumesc pentru atenție !


prin



Nota 2 MarYan :

Aşadar, revenim"în direct", la finalul acestui Mesaj primit de către Dancing Dolphin de la Sanat Kumara, Logosul Planetar.

Probabil că, deja, pentru unii dintre voi acest mesaj sună extrem de promiţător, dacă nu chiar "excitant" pentru mintea dornică de a primi cât mai repede şi mai clar o asemenea ştire care, în măsura în care ar fi reală, ar duce către Linia de Sosire eforturile noastre din aceste Vremuri.

De aceea, la întrebarea care se pune ("Este veridic acest Mesaj cu această esenţială informaţie?") este foarte important răspunsul ce poate fi descoperit.

Să spunem, pentru început că, din perspectiva noastră, Gradul de ADEVĂR DIVIN perceput pentru acest Mesaj este de 70%.

După cum am mai precizat cu alte ocazii, nivelul de 81% este "Cota Zero", în care este atins un nivel optim al Adevărului (Divin) : nici prea senzaţional de bun, dar nici cu mari probleme.

Se pare că tocmai acest nivel al acestui mesaj, de 70%, este un nivel considerat de noi a fi "cel mai periculos" : pe fundalul unor informaţii reale şi credibile, apar distorsiuni informaţionale suficient de mari încât să pervertească sensul fundamental al informării...

Altfel spus, ideea este că, pe fundalul unor idei şi chiar detalii veridice, reale, apare o informaţie care pur şi simplu nu este reală (adică este mincinoasă, mai pe româneşte)...

...Ceea ce pare să fie exact şi situaţia din acest caz, în acest mesaj : ideea că "toţi întunecaţii au fost îndepărtaţi de pe Planetă", ca urmare a "Decretului Mamei Divine", pur şi simplu nu se confirmă, chiar şi la testarea energetică.

Iar acest aspect poate fi foarte simplu de verificat prin ceea ce se întâmplă, în prezent, pe Planetă : dacă un singur lider care este bine-cunoscut ca fiind al Cabalei (de tip reptilian-draconian), încă mai este văzut pe Planetă (inclusiv la Ştirile de la TV), atunci este evident că informaţia nu este veridică... ceea ce este şi cazul, în situaţia aceasta.

Pentru că multe expresii din mesaj seamănă mult cu alte idei expuse de Sanat Kumara în alte mesaje reale ale acestuia şi, mai ales, pentru faptul că "cei cunoscători" ştiu că îndepărtarea întunecaţilor rebeli implică, într-adevăr, "procesarea" acestora în Soarele Central Galactic (aspect punctat nu doar de Fondatori, prin Sal Rachele, dar inclusiv de către Cobra şi alţii), ei bine, pentru toate acestea, primul imbold este de a da credit (şi credibilitate) acestui Mesaj...

...Ceea ce am făcut şi noi, "la prima lectură", după care, intrând în aprofundarea acestuia, am sesizat nuanţele şi detaliile care, apoi, au fost clar confirmate prin valoarea amintită mai sus a Nivelului de Adevăr Divin din Mesaj.

Am expus acest Mesaj şi această situaţie, în detaliu, inclusiv cu această a doua Notă Personală, în scop "didactic", pentru ca fiecare să poată observa cum, la ora actuală, manipularea informaţională a ajuns la un nivel de rafinament fără precedent : depăşite fiind cele cu prezentări grosiere (care doar zâmbete uşor amuzate mai puteau provoca celor ce aveau habar, cât de cât, de situaţia generală), acum acestea sunt mult mai rafinate, cu informaţii tot mai echilibrate şi credibile, pentru a face cât mai elegant "ambalajul" cu care să-i facă pe majoritatea umanilor să "înghită" mesajul principal dorit de către aceştia...

Şi care ar fi mobilul unei asemenea "operaţiuni" ?

Din păcate, este evident acesta : a provoca cât mai multă ne-încredere şi dez-amăgire în privinţa Momentelor anunţate referitoare la Eliberarea Planetară, cu declanşarea în tot mai mulţi Lucrători în Lumină a unor revolte (interioare) de genul : "Aţi spus că s-a terminat Războiul ăsta – parcă Infinit – dar iată că nu s-a terminat, deci iarăşi ne minţiţi şi păcăliţi (a câta oară?), inclusiv prin Logosul Planetar !"...

De aceea, în prezent, scepticismul şi dezamăgirea din Comunitatea Lucrătorilor în Lumină (mai ales din Zona Românească) par a fi la cele mai înalte cote întâlnite de noi, până acum... căci, pe fondul acestor tot mai subtile manipulări, intervenţia cu aparaturi (arme) scalare şi de alte naturi, totul grefat pe un proces de curăţire karmică, mai intens şi mai dureros ca niciodată până acum – toate acestea fac ca tot mai mulţi să cedeze, clacând psihic şi energetic şi îngroşând rândul dez-amăgiţilor...

De aceea, haideţi să reînnoim apelul la ATENŢIE, VIGILENŢĂ şi, mai ales, la cât mai mult DISCERNĂMÂNT !

Astfel că, în această Notă, haideţi să ne Bucurăm că, împreună, reuşim să navigăm prin aceste ape atât de tulburi (inclusiv informaţionale), pentru ca, tot împreună, să putem ajunge la un Liman – cel al IUBIRII şi PĂCII întru BUCURIA Fiinţării !


7 comentarii:

  1. Confirm aceasta informatie, mi s-a aratat si mie indepartarea fiintelor reptiliene. Din pacate trebuie sa acceptam ca nu au disparut si efectele actiunilor acestora asupra comportamentului uman.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. NOTA2 defineste,cat se poate de precis,manipularea extraordinara actuala!!!Este evident pentru orice om care gandeste si "simte" adevarul ca,astazi,la fel ca si-n ultimii cateva zeci de mii de ani,iudeo-masonii,jidanii si khazarii conduc,bine-mersi,aceasta lume!!!Deschideti ochii mari,ochii mintii vreau sa spun,si nu va lasati amagiti,inselati si manipulati in continuare.Cat timp finantele mondiale,comertul,mass-media,industriile,bancile si toate celelalte domenii economico-financiare si sociale vor fi in proprietatea si sub conducerea nemijlocita si integrala a iudeo-masonilor,jidanilor si khazarilor NIMIC nu se va schimba pe aceasta planeta!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. NOTA 2 sintetizeaza excelent situatia in care ne aflam,astazi: NU s-a schimbat absolut nimic,SISTEMUL functioneaza perfect, lucrand la turatie maxima pentru instaurarea NOM(Noua Ordine Mondiala)!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumos, minunat, încurajator! Însă dacă e și real, înseamnă că a mai rămas cel puţin tot atâta negativ în minţile/aurele multora dintre noi, cei posesori de corpuri 3D (umane sau nu), ca și prin alte dimensiuni "intermediare" din zona Grea. Dacă unii și-ar fi făcut treaba pe "sus" (sau "dedesubt"), dereticând niște reziduuri, noi cei de "jos" - poziţionările sunt relative, ţin de vibrație - ar fi cazul să ne curăţăm/purificăm, fiecare în parte. Altfel infectăm din nou zona proaspăt curăţată, nu?

    RăspundețiȘtergere
  7. AM CITIT CU ATENTIE MESAJUL,NOTA DATA DE MARIAN,CIT SI COMENTARIILE.MI-AU ATINS SUFLETUL DEOARECE AM AVUT SI EU CITEVA PERCEPTII,INFORMATII PERSONALE TOT IN ACEST TIMP.AM SIMTIT CUM INTUNERICUL A IESIT DIN SFERA MEA PERSONALA,ACTIONA PRIN UN PRIETEN DE-AL MEU.CIND M-AM ASEZAT IN MEDITATIE SA INTREB ,,CE-A FOST?,,RASPUNSUL A CURS PE PARCURSUL A MAI MULTOR ZILE CA NISTE PACHETE DE LUMINA CARE LE-AM PUTUT DECODIFICA IN FELUL URMATOR:LA TRECEREA PRIN PORTALURILE DIN 21 SEPTEMBRIE PAMINTUL VECHI NU A TRECUT,UMBRELE DIN NOI,INTUNECATII AU FOST DESPRINSI DE NOI.nOI VOM PUTEA CALATORI IN JOS,EI SPRE NOI-NICIDECUM!UN CERC DE FOC DIN JURUL DIAFRAGMEI A PLESNIT SI AM SIMTIT CA,,INNOTAM MAI LIN.DAR MAI ESTE PINA LA NOUL PAMINTDE INNOTAT,CU TOATE CA MI S-A ARATAT.M-AM BUCURAT MULT,CREDEAM CA O SA FIE MAI USOR SI AM URMARIT CE SE VA INTIMPLA IN URMATOARELE ZILE.AICI PARE SA AIBA DREPTATE DOMNUL CE IN COMENTARIU SPUNE CA AU RAMAS INCA ACTIUNILE INTUNECATILOR,SAU ,,NARAVURILE,,NOASTRE FF INRADACINATE DE A NE VICTIMIZA,INDOI...ESTE DE LUCRU,DE INNOTAT,,DOAR CA MULT MAI LIN.cRED CA ATI SIMTIT CU TOTII,CACI E FF SIMTITOR...MINCIUNILE IES LA SUPRAFATA,SAU MAI BINE ZIS,S-A LUAT UN VAL DE PE OCHI...DISCERNEM MAI USOR!ASTEPT O DEZVALUIRE URIASA,IAR CA URMARE-O SCHIMBARE MAI EVIDENTA A LUCRURILOR ATIT DIN EXTERIORUL NOSTRU IMEDIAT CIT SI CEL PLANETAR.MSC.

    RăspundețiȘtergere