duminică, 9 septembrie 2018

TANAAZ : SATURN direct din 6 Septembrie 2018.



TANAAZ

SATURN direct
din
6 Septembrie 2018





Nota MarYan :

Foarte interesant se arată a fi acest articol al lui Tanaaz, pe care noi, acum, îl postăm imediat după Momentul de Lună Nouă de la ora 21.01 (Ora României)...

...Care, deloc întâmplător (cu adevărat) : după ce articolul şi Momentul anterior îndeamnă şi inspiră la Visare şi la permiterea Imaginaţiei Creatoare de a zburda cât mai liberă, iată că acelaşi autor (Tanaaz) vine în acest prezent mesaj (în această ordine, de pe blogul nostru) cu alt tip de informaţii, care evidenţiază elemente extrem de pragmatice, cu referire la aspectele FINANCIARE şi ale Stării de SĂNĂTATE a Corpului fizic a fiecăruia dintre noi, din această Perioadă, totul raportat la impulsurile energetice venite în aceste zile, de la SATURN, ajuns din 6 septembrie în Mişcare Directă pe Cerul Astral.

Aşadar, iată elemente care mai practice de atât nu prea credem că putem găsi prea uşor, la "pima strigare", care aici sunt cercetate şi detaliate de către Tanaaz prin prisma a ceea ce îndeamnă Saturn ca să realizăm în aceste privinţe, în această perioadă (care, pare-se că se întinde până prin luna Decembrie 2018).

Şi, ca de obicei, nouă nu ne rămâne decât să ne urăm Spor la treabă ! – chiar dacă sunt de luat în considerare mult mai multe aspecte decât cele expuse, în stil formal-pragmatic, de către Tanaaz, în acest articol (ca, de exemplu : utilizarea propriei energii şi a Inspiraţiei de "a pune umărul" pentru apropierea cât mai rapidă a Momentului de Resetare Financiară Globală, care va schimba total paradigma de a înţelege şi de a folosi banii pe această Planetă, şi în care ideea din Vechea Energie de "economisire pentru zile negre, la bătrâneţe", va putea fi înlocuită cu un alt Stil de abordare, în care însăşi Bătrâneţea şi Moartea nu prea se vor mai re-găsi – fiind, la rândul lor, concediate...) :

 




Saturn se deplasează prin Constelația Capricornului din decembrie 2017.

Ori de câte ori o planetă se află în constelația sa de origine, ea își poate exprima puterile la maxim și noi suntem capabili să primim beneficiile și lecțiile cu mai multă claritate.

Saturn va continua să călătorească prin Capricorn până în 2020, dar va merge direct pe 6 septembrie 2018 după ce a fost retrograd din luna Aprilie 2018.

Saturn petrece mult timp în mișcare retrogradă, deci este o energie cu care suntem destul de familiarizați, totuși aceste Puncte de Tranziție, de intrare și ieșire din Mișcarea Retrogradă, pot fi destul de importante.

Pe măsură ce Saturn incepe să se miște direct, in prima parte a Lunii Septembrie 2018, vom simți un impuls inainte.

După ce a trecut prin multe retrogradări în ultimele luni, Saturn se mișcă direct din nou, și ne va ajuta să ne re-găsim Încrederea, astfel încât să putem merge înainte.


Una dintre temele principale ale acestei tranziții a lui Saturn este învățarea de a ne gestiona FINANŢELE și SĂNĂTATEA.

Saturn are de-a face cu Responsabilitatea, iar acum Saturn vrea să acordăm atenție modului în care ne ocupăm de sănătatea și de finanțele noastre.

(Nota MarYan :  Pentru că această "minge informaţională" se manifestă exact pe propriul nostru "Teren de Joc", chiar nu o putem lăsa să treacă mai departe, fără a avea o scurtă intervenţie, extrem de tematică pe acest subiect : posibilitatea de a afla mult mai multe despre propria voastră Stare de Sănătate, dar la Nivele Holistice, am putea spune, căci prin Analizele prin BioRezonanţă Magnetică, bazate pe Medicina Cuantică, veţi putea afla mult mai multe despre voi şi corpurile energetice şi psiho-emoţionale, decât vă poate oferi un rezultat la RMN sau CT sau orice altă analiză de sânge din Spitalele "oficiale" de Medicină Alopată.
Mai multe detalii despre aceste aspecte le puteţi citi în aceste articole de pe blog, la Categoria "MEDICINĂ CUANTICĂ – BioRezonanţă Magnetică".)
  



SĂNĂTATEA


Saturn ne cere să ne asumăm responsabilitatea pentru mintea, trupul și sufletul nostru.

Saturn ne cere să facem verificări, să testăm și să acordăm atenție oricăror preocupări privind sănătatea.

Acum ar fi momentul să faceți acel control anual fizic sau să vă programați în acea sesiune de acupunctură pe care ați vrut să o încercați.

Acum este momentul să vă ocupați de sănătatea voastră.


Având o boală, mai ales una cronică, poate fi extrem de neplăcut atât la nivel fizic, cât și la nivel emoțional, dar concentrarea asupra a ceea ce este în controlul vostru și preluarea frâielor vă poate ajuta să vă revendicați Puterea.

În timp ce puteți să lucrați cu profesioniștii din domeniul medical și să aveți încredere în sfaturile lor, merită să faceți propriile cercetări și să vă luați Măsuri de Protecţie, dacă simțiți că ceva nu este în regulă

A deveni un avocat pentru propria sănătate este foarte important și aceasta este una din lecțiile cheie pe care Saturn le are pentru noi, pe măsură ce începe să intre în mișcare directă, din nou, în Septembrie 2018.

Această energie va dura de acum până în Decembrie 2018, așa că programați aceste verificări, începeți acea rutină de fitness și faceți pașii de care aveți nevoie pentru a vă ocupa de sănătatea voastră.




FINANŢELE


Saturn ne cere, de asemenea, să ne asumăm responsabilitatea pentru situația noastră financiară.

Acest lucru este deosebit de important, dacă aveți datorii imense sau dacă lăsați pe altcineva pentru a le gestiona

Acum este momentul să faceți o mică cercetare și să vă asigurați că situația voastră financiară este pe drumul cel bun.

Este, de asemenea, timpul perfect pentru a începe să înțelegeți mai bine finanțele și ceea ce vine și pleacă (N.MY. : "Intrările" şi "ieşirile" de flux monetar din Balanţa Contabilă personală).

Deschiderea unui cont de economii sau de pensionare este, de asemenea, foarte benefic chiar acum și vă va ajuta să vă simțiți mai sigur cu privire la viitorul vostru.


Banii sunt ca energia (N.MY. : De fapt, aceştia SUNT o formă de ENERGIE !).

Dacă vă aflați în situația în care cheltuiți prea mult sau adunați banii, poate că ar trebui să vă gândiți la ceea ce se întâmplă din punct de vedere energetic.

Uneori, cheltuim prea mult pentru a umple un gol sau pentru că adânc, simțim că trebuie să ne înconjurăm cu mai mult, pentru a fi respectați sau pentru a ne încuraja propria încredere.

Cheltuirea în exces și necesitatea de a cumpăra pentru a fi “în siguranță” și a vă asigura că aveți întotdeauna suficient, poate fi tot un semn de anxietate.

La fel, acumularea bogăției poate fi, de asemenea, un semn de nesiguranță și construită pe teama că puteți pierde tot ceea ce ați muncit...

Învățând să fiți bun cu banii înseamnă să învățați să duceți un stil de viață echilibrat.

Este vorba de a învăța când să spuneți da și când să vă opriți.
Este vorba despre a învăța cum să fiți responsabili pentru energia pe care o dați și energia pe care o primiți.


În timp ce Saturn se mișcă direct în luna septembrie, vom fi chemați să ne asigurăm că luăm măsurile adecvate pentru a ne asigura viitorul nostru financiar.

Vom fi chemați să fim mai buni în a gestiona banii și la ceea ce alegem să cheltuim.

Saturn în Capricorn favorizează stilul de viață minimalist, iar această înțelepciune a vieții este ceva din care putem învăța cu toții.

A cumpăra mai puțin nu este doar mai bine pentru portofelele noastre și pentru sănătatea mentală, ci și pentru mediul înconjurător.

Uitați-vă în jur la toată dezordinea din dulapurile voastre, care a însemnat odată toți banii.

Sunteți mulțumiți în ceea ce ați transformat banii ?


Această energie va fi, de asemenea, prezentă de acum până în Decembrie 2018

…Deci folosiți următoarele câteva luni pentru a elimina dezordinea, a vinde și a dona lucruri de care nu mai aveți nevoie, realizând un Plan de plată pentru orice datorii și deschideți un Cont de economii.


TANAAZ



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu