miercuri, 10 octombrie 2018

MarYan : PoVestea ZILEI (107) (pentru) 9 octombrie 2018 – REFERENDUM (6-7 octombrie 2018) : între FAMILIE şi CĂSĂTORIE.




PoVestea ZILEI (107)
(pentru)
10 octombrie 2018

REFERENDUM
(6-7 octombrie 2018) :
între
FAMILIE
şi
CĂSĂTORIE





Deşi mi-am propus să scriu despre acest subiect încă din prima zi a acestui Referendum, observ cum lucrurile s-au aşezat în aşa fel, încât încep să scriu despre acest subiect imediat după „închiderea urnelor” (pentru a nu produce, probabil, vreo influenţă „decisivă”, în interiorul vreunui ne-hotărât)...

...Care, apropos, ca şi paranteză : v-aţi întrebat, vreodată, de ce există această omonimie (un cuvânt, format din aceleaşi litere, cu două sau mai multe sensuri diferite) între „urna de votare” şi „urna funerară” ?... oare (şi) pentru că Rezultatul duce către aceeaşi Destinaţie finală ?...

Această întrebare, constat acum, nu pare a fi întâmplătoare, pentru că, aşa cum urneledin întrebarea de mai sus aparţin de zona politică („votare”) şi religioasă („funerară”), se pare că exact aceleaşi zone de abordare le reprezintă şi  miza  „Referendumului” propus, din acest week-end de început de Octombrie 2018.

Iată, am intrat iarăşi în mod „abrupt” în esenţa acestui atât de delicat subiect care, constat pe diverse platforme de „social media”, face valuri de polemici şi dispute intens emoţionale !




Aşadar, foarte pe scurt, pentru a con-centra informaţia : despre ce este vorba, aici ?
Care ar putea fi miza acestui Subiect ?


În esenţă, avem un COD CIVIL (cu putere de „Lege Organică”, ce poate fi modificată doar cu o majoritate calificată de două treimi) care specifică în mod foarte clar, la articolul 259, cum „Căsătoria este uniunea liber consimţită între un bărbat şi o femeie, încheiată în condiţiile legii” (dar şi faptul că „Bărbatul şi Femeia au dreptul de a se căsători în scopul de a întemeia o familie” şi cum „Celebrarea religioasă a căsătoriei poate fi făcută numai după încheierea căsătoriei civile” – ca să fie foarte clar cine controlează, cel puţin teoretic,celula de bază a societăţii, numită familie...).

Pe de altă parte, în CONSTITUŢIA ROMÂNIEI – „Legea Legilor” din orice ţară, deci şi din România, care poate fi modificată, iată, doar prin Referendum – apare faptul mult-hulit, la articolul 48, că „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor”.

Aşadar, avem o Lege Organică ce vorbeşte de „bărbat şi femeie”, în timp ce Legea Legilor din România (Constituţia) pomeneşte doar de „soţi” şi nu spune nimic de „bărbat şi femeie”.

Şi unde pare a fi problema care macină atât de mult, pe unii ?

Ideea este că s-ar putea ca, la „un ceas de seară”, anumiţi politicieni să decidă „ceva anume” şi, a doua zi, cu majoritate calificată de două treimi, să schimbe în Parlament şi Codul Civil, în câteva ore, astfel încât să apară şi acolo sintagma de „soţi”, în loc de „bărbat şi femeie...

...Ceea ce ar însemna, de facto, „drum liber” pentru toată această „nebunie” a promovării exacerbate a LGBT-ului (lLesbiene, Gay, Bisexuali şi Trans-gender-i) – cum se întâmplă, în prezent, în ţările în care deja au avut loc aceste modificări legislative, cu ani sau chiar cu zeci de ani în urmă, şi care ar fi stat la baza transformării acestor ţări, în prezent, în adevărate „raiuri” ale acestor minoritari LGBT, ajunşi adevăraţi „tirani” pentru majoritatea considerată normală (din punct de vedere sexual), precum în Australia, Canada, Ţările Nordice Europene ş.a.

Iar ceea ce sensibilizează şi şochează cel mai mult – inclusiv pe cei care n-au nicio legătură cu afinităţi religioase – se referă la „asaltul asupra copiilor” a acestei bizare comunităţi, care a ajuns să pretindă şi să obţină drepturi de adopţie asupra unor copii care, iniţial cât se poate de normali, sunt transformaţi în homosexuali-lesbience (după caz, în funcţie de sex) cu deformarea gravă a personalităţii şi psihologiei acestora !

Iată, doar câteva motive suficient de „grave”, în percepţia celor ce susţin „DA”-ul la Referendum (în frunte cu Biserica Ortodoxă Română şi cei cu afinităţi religioase, de orice congregaţie), pentru o mobilizare cât mai exemplară în a reuşi, cu orice preţ, validarea referendumului şi oprirea acestui „tăvălug al răului” ce ar sta pregătit să cuprindă întreaga ţară şi, mai ales, să cadă asupra nevinovaţilor copii („pruncii şi viitorul acestei ţări”)...




Cât priveşte „cealaltă tabără”, ideile sunt la fel de clare şi limpezi : acest Referendum este „doar o manipulare politică şi nimic mai mult”, înfăptuită de cei interesaţi, aflaţi în prezent la Putere, pentru a demonstra anumite lucruri şi a testa gradul de control şi obedienţă al românilor, atunci când sunt instrumentaţi de către Biserică şi forţele locale (pentru  a se putea vedea „cum se mişcă lucrurile în teritoriu”, în zonele controlate de către „baronii locali”).

Ca argumente, sunt aduse tocmai ceea ce am expus la început : faptul că legătura dintre „bărbat şi femeie” este deja legiferată (că este în Codul Civil şi nu în Constituţie, nu mai contează) şi, prin urmare, orice discuţie pe această temă este încheiată şi fără obiect !...


...Başca cheltuirea câtorva zeci de milioane de euro pentru această „distracţie” (politică) a „celor de la putere”, când aceste sume puteau fi folosite în cu totul alte scopuri (umanitare, de exemplu).




Am încercat să concentrez cât mai mult posibil argumentele celor două părţi, aflate în plină „partidă de box” (şi în care – surprize-surprize ! – arbitru nu este alta decât... Comunitatea LGBT !) pentru a ajunge cât mai repede posibil la CONCLUZIE : „CINE ar avea dreptate ?”... sau, mă rog, „mai multă dreptate”...

Înainte de a ne ex-pune propriul nostru Punct (Orizont) de Vedere, haideţi să vedem câte un aspect, din perspectiva fiecărei „tabere”.

Astfel, când am aprofundat subiectul şi am citit despre riscurile ne-legiferării în Constituţie a deja celebrei sintagme „bărbat şi femeie”, mai ales în privinţa copiilor, primul gând a mers către o serie de articole din Categoria corespunzătoare de pe blog („Archonii şi Conspiraţiile”), unde sunt prezentate pe larg informaţii chiar despre aceste aspecte („Atacuri asupra copiilor”), cu expunerea unor cazuri concrete, printre care şi cel al unei Familii de români din Norvegia („Cazul Bodnariu”)...


Şi, pe cale de consecinţă (ţinând cont şi de faptul că acele informaţi au, deja, o vechime de câţiva ani), pare logic şi evident că astfel de situaţii ar putea apărea şi la noi în ţară, la scurt timp după ce ar fi legiferată această situaţie (şi) în Codul Civil (moment în care ar dispărea orice barieră legislativă din calea „hoardelor invadatoare” ale Comunităţii LGBT).

Însă, pe de altă parte – privind şi din perspectiva („orizontul de vedere”) al celeilalte tabere, cea „raţională” şi promotoare a „corectitunii politice”, putem spune că, ÎN ACEST MOMENT, prin existenţa acelei clare precizări din Codul Civil, nu există nici cel mai mic pericol în sensul expus de „fundamentaliştii religioşi”, până cel puţin la momentul producerii acelei modificări în Constituţie...

...Acest aspect fiind cel mai bine re-prezentat prin bine-cunoscuta Poveste cu celebrul „drob de sare” care AR PUTEA să cadă în capul copilului care deja este jelit, de către mamă şi celelalte femnine de pe lângă acesta, ca find deja „practic mort” !

De aceea, Nota Personală pe care mi-am permis-o aici se referă la amuzamentul (amar) de a vedea cum „Jelania Cassandrelor” oferă cele mai negre imagini în privinţa viitorului posibil, legat de acest subiect, al exacerbării problemelor  legate de copii (pedofilie), LGBT şi nu numai... şi, pentru că Viitorul este PROIECTAT în fiecare clipă de fiecare dintre noi, este uimitor să vedem cum fricile şi „strigătele de jale” ale celor cu preocupări pregnant religioase contribuie în cel mai vârtos mod posibil la aducerea mai aproape – ca Realitatea cea mai Probabilă – tocmai a acestui scenariu pe care îl afurisesc cu cea mai mare osârdie (vedeţi, dară, cum m-am străduit să fiu cât mai pe înţelesul acestora, care nu este neapărat şi limbajul actual, cel folosit de majoritatea românilor).

Adică, mai „pe româneşte” şi mai „pe direct” : DE CE ŢI-E FRICĂ NU AI CUM SĂ SCAPI (ACEEA ATRAGI) !...

...Fie că eşti român sau de altă naţie, ortodox sau catolic, copil neprihănit sau matur plin de „isteţime” : LEGEA (DIVINĂ) funcţionează în Mod AUTOMAT, fără excepţii (inclusiv de „ne-constituţionalitate”) pe Frecvenţele Divine ale Undelor Cosmice pe care ne „legănăm” cu toţii, clipă de clipă !


Ca aspect personal, acum, când „tăvălugul emoţional” a trecut, pot spune fără niciun risc de a influenţa pe cineva : personal nu am mers la acest „referendum”, ca să votez într-un fel sau altul.

Citind cele de până acum, probabil aţi putea concluziona că argumentele sunt legate de tot ceea ce am expus mai sus – însă, după cm aţi putut observa, la fiecare argument ale uneia dintre „Tabere”, am venit imediat şi cu un argument din „tabăra adversă”, pentru a menţine ECHILIBRULpe teren” şi „pe tabela de marcaj”.

Acest aspect, iată, ne aduce tot mai aproape la Esenţa Mesajului pe care doresc a-l transmite, prin acest articol (PoVeste).

După cum observaţi din modul de prezentare de mai sus, parcă am avea de-a face cu „un meci” (nu doar de fotbal, ci de orice altceva)... astfel că, uşor-uşor, am ajuns şi la chint-esenţă : acest „JOC” al „Luptei dintre Fundamentaliştii familiei tradiţionale şi Liberaliştii susţinători sau doar toleranţi ai Comunităţii LGBT” reprezintă, ca de fiecare dată, doar o „altă etapă” din JOCUL DUALITĂŢII care, putem observa cu toţii, chiar ESTE FĂRĂ DE SFÂRŞIT – atâta timp cât persoana respectivă se situează în Benzile de frecvenţe ale Conştiinţei de tip 3-4D (cea materialist-fundamental-istă sau ego-istă, în care Jocul Polarităţilor se manifestă din plin, iar în zona 4D este chiar exacerbat).

De aceea, această „Poveste fără sfârşit”, al cărei nou episod îl vizionăm (deja l-am vizionat) în aceste zile – o Poveste de luptă, de data aceasta, între o INSTITUŢIE A STATULUI (Statul Român, adică politicienii care controlează această Corporaţie numită „România”) şi o INSTITUŢIE RELIGIOASĂ (Biserica Ortodoxă Română, ca Organizaţie Non-Guvernamentală, cu toate drepturile conexe derivate din acest Statut) – ei bine, această luptă este interesantă şi utilă celor care mai cred şi încă sunt încântaţi de Jocul Polar(izat) al Luptei dintre ceva şi altceva...

Şi, cum pe noi nu ne mai preocupă acest subiect (şi, sperăm, şi ca atitudine şi intenţie), pe cale de consecinţă devine evident DE CE nu ne-a preocupat participarea la această Luptă, care, în mod automat, ne-ar fi „înregimentat”, ca şi „Soldaţi”, pe meterezele uneia dintre „părţi”...

De fapt, mai concret, putem spune că participanţii la acest vot (chiar şi la cei porniţi cu cea mai pură intenţie de a ajuta „naţia română” din faţa „riscului degenerării”, indus de „manipulatorii de la Bruxelles”) au reuşit, ca de fiecare dată, doar să ofere legitimitate politicienilor şi a însuşi SISTEMULUI POLITIC ACTUAL (care numai „democratic” şi „în slujba poporului” nu este).

Cum spun „băieţii pricepuţi”, de fiecare dată, în spatele uşilor închise : „Nu contează cum votaţi, ci doar să fiţi prezenţi la vot, să vadă (toţi ţugulanii) că există o minimă, dar activă participare la chestiunile politice ale ţării. De restul (detaliilor) ne ocupăm noi, cei care numărăm voturile” (cine şi cum „iese” pe computer, prin cifrele acelea bine periate de programe performante)...

De aceea, participarea la „votul popular” sau cel „politic”, al „alegerilor” (ce tristă comedie!), înseamnă – repetăm a nu ştim câta oară – doar o contribuţie directă la LEGITIMIZAREA Lupilor travestiţi în blăniţe de oiţe (cu sau fără sutane negre) – şi atât !
Nimic mai mult...




Dacă aţi înţeles acest Mesaj, atunci lucrurile devin mult mai simple...

Şi, încă odată, pentru cei care sunt în mod sincer îngrijoraţi de riscul ca România să devină „raiul pedofililor”, prin nu ştiu ce con-texte şi împrejurări : dincolo de argumentele oferite mai sus, este important să vă re-amintiţi de con-textul Cosmic actual, referitor la Momentul Trans-formator prin care trece întreaga Planetă şi Umanitate şi, astfel, fiecare dintre cei prezenţi aici, pe această frumoasă şi dragă Planetă.

De aceea, aceste Scenarii despre „ce-o să fie şi-o să fie (a la „Teatrul de Revistă” a lui Ctin Tănase) vor rămâne doar simple scenarii în mintea celor care încă sunt „umflaţi” de FRICI de orice fel (dintre care cele Religioase sunt cele mai aprige şi mai greu de eliberat...), în con-textul acestor Vremuri, în care Vălul Manipulării şi al Controlului Planetar stă să explodeze !

Iar acest lucru nu este evidenţiat doar de propriile noastre observaţii şi măsurători (şi de anumite informaţii care transmit că, spre sfârşitul acestui interesant an 2018, pot avea loc „anumite evenimente”, deosebit de interesante...), ci poate fi perceput şi „măsurat” chiar de oricine, prin simţurile fiecăruia – când orice Nas poate „mirosi” Schimbarea care pluteşte în aer, pe fondul unei Treziri tot mai „în masă” a oamenilor, care se accelerează, în Prezent, nu trimestrial sau lunar, ci săptămânal (deocamdată) !...


De aceea, la finalul acestei (în fine) noi PoVestiri, credem că Mesajul fundamental al acestui TEST numit „referendum” este legat de capacitatea fiecăruia de a răspunde la această Simplă ÎNTREBARE :
 
Eu UNDE mă situez ? :
În TERITORIUL FRICII (de orice, deci şi faţă de riscurile expuse în acest articol)... sau în DIMENSIUNEA stabilă a ÎNCREDERII, ca prim pas către adevărata CREDINŢĂ (în Sinele Divin din Adâncul propriei Fiinţe) ?”.

Deşi ar mai fi atâtea de adăugat, considerăm că restul sunt detalii care, Acum (şi Aici), contează mai puţin în faţa Răspunsului fiecăruiarăspuns real, autentic, de care depinde Prezenţa şi FRECVENŢA voastră, NIVEL de CONŞTIINŢĂ, LUMINĂ CHRISTICĂ interioară, Nivel de reglare a KARMEI şi alte „minunăţii” care ne arată exact CINE Suntem şi la ce Nivele ne situăm, dincolo de PoVeşti şi de CuVinte (care zboară)....

...Căci ce ar putea conta mai mult ? – decât „un dram” (ca să nu se ajungă la „o dramă”) de PACE Autentică şi IUBIRE NeCondiţionată !


Cu acelaşi Drag şi Simplă Bucurie,



MarYan

8 comentarii:

  1. cu scuzele de rigoare, desi stiu ca acest comentariu va fi sters , sper ca macar autorul articolului sa citeasca comentariul inainte de al sterge si sa mediteze macar 5 minute la cele scris emai jos
    -vad ca o tot dati in stinga si in dreapta cu lumina christica, cu dimensiuni etc si spiritualitate, fara sa tineti cont de cea mai elemntara logica, temporala, anume ca nu ar fi existat nici o lumina christica fara un christos, un iisus care sa fi murit rastignit pe cruce
    -acea asa zisa lumina christica, nu e lumina de veioza, sau de far de bicicleta ci lumina unui spirit care se cizeleaza respectind anumite valori morale, pe care le voi enumera mai jos , spre aducerea aminte a celor ce au uitat...
    -in cele 10 porunci...primite d emoise da universale pt ca apar de fapt in toate religiile ...una zice..sa nu preacurvesti
    -in eden, omul a fost creeat prima data de dumnezeu singur, acesta observind ca toate fiintele au pereche a ridicat ruga la dumnezeu s anu il lase singur, drept urmare dumnezeu a rupt din coasta lui carne si a facut-o pe eva , nu pe vasile...
    -dumnezeu le=a dat porunca clara, mergeti , inmultitiva si stapiniti pamintul, nu...faceti sex in fund si adoptati copii...
    -dumnezeu a ras sodoma si gomora de pe fata pamintului pt ca nu foloseau sapunu duru care face fata ca si....
    -si as putea sa mai continui cu cel putin inca 30 de pasaje din biblie care duc la acelasi rezultat, dar cum fiecare dintre noi, ca crede sau nu crede in judecata finala, tot acolo va ajunge sa stea fata in fata cu dumnezeu si sa dea socoteala personal, pt fiecare gest, gind sau fapta din aceasta viata, fara a putea justifica deciziile aruncind vina asupra altuia
    -undeva in evanghelie, iertare ca nu stiu locatia exacta a citatului, iisus zice...celui ce imi va pazi poruncile, si eu la judecata voi sta la dreapta lui iar cel ce nu le va tine, fata mea se va intoarce d ela dinsul
    -as aca dragilor...spro la compromisuri spirituale, in continuare, si batut apa in piua
    P.S.
    -in apocalipsa lui ioan, scrie citez...in vremurile din urma fiara va umbla pe pamint cautind pe cine sa inghita si va avea atita putere incit si unii din cei trecuti in cartea vietii inca de la facerea lumii vor cadea prada lui
    -fraierii care cred ca neprezenta la vot , e curaj, le spun ca votul sa obtinut prin mari sacrificii in toate societatile, renuntarea la el fiind doar o inselatorie, pt ca ...aia care au trebuit sau prezentat INTODEAUNA la vot si deciziile tot sau luat cu sau fara acordul alora neprezentati,iar adevaratul curaj este... SA TE PREZINTI LA VOT SI SA ITI SUSTII PUNCTUL D EVEDERE INDIFERENT CARE ESTE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. consider ca acestui comentariu nu este necesar sa-i acordam atentie.... acestui anonim insa este necesar sa-i acordam o binecuvantare, are sufletul ranit ... sa-i trimitem deci iubire si compasiune.

      Ștergere
  2. Anonim, prietene, nu stiu cum ai ajuns tu aici.. probabil printr-o minunata "intamplare".. insa cu tristete iti spun ca..... de fapt, ar fi atatea de spus dar Cunoasterea e ceva care nu poate fi data mai departe prin viu grai sau citind/citand din carti moarte (ca dupa cum te vad citit, trebuie sa stii ca tot Isus a spus sa nu cautam adevarul inafara noastra).. Cunoasterea e ceva la care vei ajunge singur, candva, prin experienta proprie.. si aceasta experienta te va face sa intelegi ca adevarul e unul personal si, chiar si acest (mic) punct de vedere, ar trebuii sa fie o usa spre Adevarul Absolut.. acel Adevar spre care toate adevarurile personale tind, si care Adevar nu poate fi exprimat aici, in cuvinte.
    Doar atat vreau sa mai zic.. daca chiar iei literar biblia, ca referinta pt cunoasterea ta, atunci trebuie sa stii ca Adam si Eva au avut.. doi baieti. Ei, cum crezi ca ai aparut tu prin filiera asta?!Hopa, deja povestea asta are o bresa.. daca deja a aparut o fisura, posibil sa fie mai multe.
    Asa ca, draga Anonim, spor la judecata si la compromisuri religioase... si chiar politice, pt ca, nu uita.. daca votul ar schimba ceva pe lumea asta, ar fi fost declarat ilegal de la 'nceputuri. Nu ti-e suspect ca mereu alegi ceva din ce-ti ofera altii si nu ceea ce ai vrea tu?!? Asta pt ca nu poti sa Alegi pana nu ai inteles cine esti Tu cu Adevarat!
    Mediteaza macar 5 minute la cele scrise mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  3. Era mai mult decat evident ca anumite grupuri de interese cu origini demonice vor boicota referendumul si vor influenta oamenii pentru a nu merge la vot. De ce? Consecintele referendumului ar fi adus oamenii din aceasta tara la un alt nivel de constiinta (o alta culoare din punct de vedere cuantic) ceea ce ne-ar fi facut prea puternici si mult prea independenti (exact invers cu ceea ce incearca sa realizeze din omenire la nivel global, aceste ”persoane”). Aceasta poate fi o teorie a conspiratiei daca voi vreti sa credeti asta. Dumnezeu sa ne ajute!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Domnule Maryan pentru un articol pertinent vizand un subiect delicat.. Nu am fost la vot, motivele mele se aseamana mult cu ale dumneavoastra. Imi pun intrebarea de ce biserica si clasa politica nu ne propune un referendum pentru a stopa hotia.In urma cu cativa ani, cand am citit din cartea Domnului Primo "Meritocratia" am avut o adevarata revelatie, mi-am spus ca aceasta-i solutia pentru iesirea la lumina a tarii.
    Ma bucur pentru o trezire intensa a natiei romane, ma bucur pentru o conducere in care oameni competenti sa puna interesele tarii mai presus de orice! Ma bucur pentru o Biserica iubitoare de Dumnezeu si Adevar, neaservita ! Ma bucur sa predomine Legea Iubirii pe care Hristos a lasat-o mai presus de orice alta porunca sau lege a vechiului Testament! Am credinta ca bucuria tuturor celor care ne dorim toate acestea va fi deplina intr-un viitor cat mai apropiat cand toate se vor implini ! Multumesc pentru articolul deosebit care a revarsat atat de multa lumina pentru ca cei care au ochi sa vada!
    Cu respect, Daniela Maria

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesant sau nu domnule Maryan te-ai nimerit sa fi in marea gloata alturi de cei 80% de destepti, detasati si lipsiti de frica ... felicitari ... va garantez ca lipsiti de frica si super toleranti au fost toti occidentalii care au imbratisat cu toata puterea lor propaganda LGBT , care acum prin unele parti nu mai ai voie sa-i critici (vezi Elvetia - un fel de lege anti-semitism dar pentru homosexuali), nu mai ai voi sa contesti faptul ca ei ar putea fi bolnavi sau nu, si ca pot fi trtati, nu ai voie sa spui ca homosexualitatea nu este nativa, nu ai voi sa opresti copilul sa fie indoctrinat in doctrina homosexuala ca fiind o normalitate absoluta ... Parintii fac puscarie daca se contesta homosexualitatea. Asa cum se face puscarie daca contesti holocaustul . Prudenta este mama intelepciunii ... Nu sunt homofob, nu mor de frica, ci sunt doar prudent ... ma duce capul atata cat sa imi dau seama ca nu e bine ce se intampla prin alte parti si sa iau masuri. Deci, din pacate , v-ati lasat manipulat de texte spirituale fara substrat,

    RăspundețiȘtergere
  6. Dragi prieteni,

    Într-adevăr, după cum zice şi Daniela Maria (puţin mai sus) : acest subiect este cel puţin "delicat" - de fapt, este mult mai mult decât atât.

    Din comentariile "contra" şi chiar din altele, pe care nu le-am putut posta, cu toată bună-voinţa (fiind pline de "salivă", la figurat şi chiar la propriu...), inclusiv precum ultimul coment de deasupra, se remarcă aceeaşi ne-dumerire şi ne-înţelegere (sinceră şi plină de uimire) :
    "Cum dom'le, de nu pricepi ? - că trebuia să fii prezent la vot, ca să dai un "vot de blam" Sistemului şi să te opui, prin toate puterile tale (că doar suntem Prudenţi), unui Risc atât de mare care nu poate fi eludat sub nicio formă !"...

    Toate acestea mă obligă ca să repet, scurt şi limpede şi cât mai tare (poate că acum mă vor auzi) :

    TOTUL este o chestiune de OPŢIUNE (ALEGERE) - şi atât.

    Eu, personal, aleg să-mi investesc energiile Atenţiei în propria Ascensiune personală, nu să fiu "mercenar" în Armata niciunui "Principe" al oricărui tip de Război sau simplă dispută (fie aceasta politică, religioasă, de chestiuni sociale sau de altă natură).

    Eu îmi îndrept enegia atenţiei către Principiile Vieţii, prin promovarea aspectelor de tip "Meritocrat" (asta aşa, ca pentru început, căci şi "Merito-craţia" este doar o primă etapă pe Calea Refacerii Civilizaţiei Umane).

    Restul nu sunt decât "lupte intestine" între Jucători cu nivel primar de conştiinţă, pe care nu-i interesează altceva decât să joace aceeaşi Joacă a Luptei, a Suferinţei şi a "Afacerilor, ca de obicei" ("bussiness, as usual")...

    RăspundețiȘtergere
  7. ...Am compasiune pentru aceste fiinţe care nu găsesc de cuviinţă decât să atace (cu duritate) nişte simple opinii care nu sunt nimic mai mult (astfel, îşi pot da seama câtă violenţă există în interiorul lor, cea care îi ţine la un nivel corespunzător al frecvenţelor vibraţionale).

    De fapt, problema este că existenţa unor prea mari diferenţe între nivelurile de percepţie şi conştienţă face ca aceste comenturi să se asemene precum "vorbirea în limbi (străine)" : degeaba explicăm, a nu-ştiu-câta-oară, de necesitatea de a Transcede Conştiinţa ordinară care îi menţine în frecvenţele-energii de luptă, durere şi suferinţă (şi multe alte aspecte, expuse în articol)... căci, precum în bancul cu Bulă în care, indiferent ce materie avea la şcoală, ştia să vorbească doar despre Dunăre (fie că era vorba de chimie, matematică sau altă materie), la fel şi "mioriticii" noştri ştiu una şi bună : "trebuia să votăm ca să apărăm fibra tânără a naţiei"... şi alte lozinci şi devize, furnizate de FRICĂ, izvorâtă din propriile Frici interioare.

    Şi, ca să fie foarte clar totul : am precizat, de câteva ori, că, în cazul unei evoluţii istorice liniare (de tip 3D), toate acele "riscuri" strigate prin aceste comenturi, puteau fi luate în discuţie (căci, într-adevăr, pe o Linie Temporală Liniară 3D, existau mari probabilităţi ca acele Riscuri să se poată materializa - nu de alta, dar vedem cum fricile, iată, îşi fac treaba, pentru ca, într-adevăr, "profeţiile să se poată auto-îndeplini")...

    ...Însă, ACUM, când suntem pe Pragul unei uriaşe TransFormări în Conştiinţă, la toate nivelele (nu doar umane, ci şi Planetare, dar şi Galactice, până la cele Universale), ei bine, toate aceste "distracţii" de tip 3D, nu le rămâne decât să devină cât se poate de hilare şi de i-relevante pentru Noul Pământ (şi Noua COnştiinţă), în timp ce, pentru Vechiul Pământ, acestea vor rămâne ca "scenarii" reale ce vor fi translatate, probabil, pe "Noul Teren de Joc" care este pregătit şi care îi aşteaptă, pe cei ne-plictisiţi, încă, de acest Joc al Dualităţii.

    Fie, şi acum puteţi obiecta cât doriţi, însă, dragi prieteni (la nivel de Suflet), din inimă şi cu toată bunăvoinţa vă re-amintsc că nu aveţi nicio obligaţie să rămâneţi prin acest Univers Christalin şi să polemizaţi (probabil de prea multă plictiseală).

    Aşa că, ori "schimbaţi canalul" (cu discreţie şi bun-simţ - şi sper că nu cer prea mult), ori vă străduiţi să percepeţi Mesajul transmis, prin Relaxare şi con-centrare simultană - sigur, cu bucuria de a contribui, prin propriile comentarii, la nuanţarea detaliilor şi a altor aspecte, poate insuficient sau neclar prezentate.

    În rest, sper că m-am făcut (şi) mai clar înţeles, pentru a putea percepe la cel mai limpede mod următoarea PoVestire, care va duce PoVestea noastră la "următorul Nivel" (de COnştiinţă).

    Aşa că "fiţi pe fază" !

    Cu acelaşi drag,
    MarYan.

    RăspundețiȘtergere