marți, 20 noiembrie 2018

ARAMDA prin James McCONNELL : MARTORI la SCHIMBĂRI UIMITOARE ! (4 noiembrie 2018).



ARAMDA
prin
James McCONNELL

MARTORI
la
SCHIMBĂRI UIMITOARE !

(Traducere : NoRo)

– 4 noiembrie 2018 –





Nota MarYan :

Haideţi, după prezentarea mai multor filme „cu mesaj”, să revenim la un alt tip de informaţii, expuse nu vizual, ci în modul scris, prin Cuvinte...

...Prin continuarea prezentării unor Mesaje de la anumite Fiinţe de Lumină care, pare-se că ştiu ce anume transmit.

În acest caz, al lui ARAMDA, iată ce ne oferă : un mesaj plin de Speranţă într-o lume atât de „rece” şi „întunecoasă” – cum pare a fi această perioadă, premergătoare Solstiţiului de Iarnă, când ziua tnde către mnim, iar noaptea devine tot mai dominantă.

Ei bine, în această perioadă şi, mai ales, în aceste Vremuri, în care Mişcarea pare a fi la fel de înceată, în acest context... ei bine, dacă avem Puterea şi forţa interioară de a îndrăzni să privim dincolo de toate aceste forme fizice (din zonele gri, mai puţin colorate), vom descoperi (re-amintindu-ne) că în Dimensiunile mai înalte ale Planetei, lucrurile se mişcă, cu o tot mai mare viteză (cu o frecvenţă tot mai înaltă), iar Lumina îşi face tot mai mult simţită Prezenţa, în toate ungherele Vieţii.

Astfel că, pentru cei care mai Cred şi Simt cum ceea ce se petrece dincolo de Voal nu este deloc în sens negativ, venim, prin acest Mesaj, cu o confirmare că lucrurile se mişcă, într-adevăr, în Sens extra-ordinar !, căci Aramda ne vorbeşte despre un Eveniment care s-a petrecut de curând (în week-end-ul din 2-4 noiembrie 2018), referitor la Eliberarea unor „înregistrări” (energii-informaţii) care au fost „arhivate” în vremuri de demult, Lemuriene, tot de către Noi, cei care suntem Aici, în acest Prezent din aceste extrem de provocatoare Vremuri.

Într-adevăr, aceste Eliberări de energii sunt foarte puternice şi intense, ceea ce ne evidenţiază un aspect foarte important : corelarea şi interacţiunea între energiile care VIN pe Planetă, din Univers (începând cu Centrul acestui Univers) şi cele care sunt încă „închise” pe Planetă şi se Eliberează CĂTRE Univers, până către Centrul acestuia !

Iată o gigantică Mişcare ambi-direcţională care are loc, în prezen, pe Planetă, ca o pregătire de bază pentru ceea ce va urma, la cel mai potrivit Moment : EVENIMENTUL....

...Dar până la acel mult-aşteptat Moment, haideţi să vedem ce ne informează Aramda :






Eu sunt ARAMDA și vă salut acum pe aripile vulturilor ce înconjoară întreaga Planetă în aceste vremuri.

Toate navele noastre, noi toți, ne pregătim pentru Schimbarea ce are loc acum – toți cei ce ați plecat de pe nave, știind că într-o zi ne vom întoarce la frații și surorile noastre, pentru ca, împreună, să sprijinim formarea Noii Epoci de Aur a Omului.

Într-adevăr, aceasta se întâmplă acum.
Ne-am întors !

Mulți dintre voi care simțiți această chemare, sunteți cei ce ați plecat din nave, de lângă noi. Mulți dintre voi ați rămas și v-ați ferit voluntari să rămâneți și să treceți prin diversele provocări și obstacole ce știați că vor apărea în fața voastră.

Și ați trecut prin ele !
Ați oferit și ați creat o Cale pentru toți cei ce vor urma după voi.
Și faceți asta chiar și acum, arătând Calea, pregătind Calea.

Aceia dintre noi care s-au întors acum, unii dintre noi s-au întors în Corp Fizic.
Unii dintre voi, acum, în serviciu, v-ați întors.


Dar ceea ce s-a întâmplat în acest sfârșit de săptămână, care tocmai a trecut, este dincolo de explicații în acest moment.

Din înțelegerea tridimensională nu ați putea să înțelegeți enormitatea a ceea ce s-a întâmplat aici.

Nu este vorba despre fizicalitate.
Este vorba despre eliberarea energiei – a CONŞTIINŢEI CHRISTICE – către lume.
Și nu doar pentru lume, nu doar pentru această Planetă, ci pentru toate Planetele din Sistemul Solar.

Toată Galaxia este o parte a întregului proces.

La fel ca în acele vremuri din LEMURIA când ați amplasat înregistrările, le-ați ascuns, ați chemat toate forțele Planetei, toate forțele Sistemului Solar și toate forțele Galaxiei ca să sigileze și să protejeze acele înregistrări, și nu numai în această locație, ci în multe locații ați făcut acest lucru.

Și acum, la sfârșitul acestei Călătorii sau cel puțin în această parte a Călătoriei, toți cei ce au sigilat înregistrările, sunt acum chemați să asiste la re-eliberarea acestor înregistrări către lume, către Sistemul Solar, către Galaxie.

Căci prin moștenirea omului continuă această Călătorie și va continua.
Și pe fiecare dintre voi vă sărbătorim !

Privim cu uimire și în recunoștință față de tot ceea ce ați realizat în toate viețile voastre : prin toate catastrofele, calamitățile, obstacolele care au fost puse în fața voastră și în fiecare viață le-ați depășit și ați trecut la următoarea și iar la următoarea – întotdeauna știind că într-o zi veți ajunge la sfârșitul acestei părți a Călătoriei, pentru care v-ați oferit voluntar să veniți aici.




Sunteți aproape de sfârșitul acesteia !

Și așa cum s-a spus de mai multe ori, odată ce această parte a Călătoriei se termină, începe următoarea parte a Călătoriei voastre.

Se poate să găsiți o altă Planetă, o altă Galaxie, să faceți același lucru de mai multe ori.

Pentru că asta faceți voi.
Din aceasta sunteți creați.

Noi am plecat în nave, voi ați rămas în urmă, știind întotdeauna, totuși, că suntem alături de voi în orice moment.

Am fost întotdeauna cu voi, chiar dacă nu ne-ați putut vedea sau simți în vreun fel.


Acesta este modul în care suntem simțiți de voi toți, toți aceia care sunt Arătătorii de Cale, pregătitorii drumului.

Și NU ne dorim niciodată să vă supuneți nouă, să îngenuncheați, să faceți plecăciuni, chiar și atunci când ne vom întâlni fizic, nu trebuie să faceți asta.

Este invers.
La fel ca în filmul, „Stăpânul Inelelor” – „Întoarcerea Regelui” : aproape de sfârșitul filmului (așa cum preluăm din memoria mediumului), când toți stăteau înaintea noului rege și apoi s-au închinat și au îngenuncheat înaintea lui, inclusiv cei doi Hobiți, care au salvat literalmente lumea sau Pământul de Mijloc, iar Regele a pășit către cei doi și a spus :
Prietenii mei, nu vă plecați nimănui – noi suntem cei ce ne plecăm în fața voastră”.

Așa ne simțim noi pentru ceea ce ați realizat.


Și ramificațiile despre ceea ce urmează să se manifeste din tot ceea ce ați făcut, nici măcar nu ați început să le vedeți încă.

Veți fi martori la schimbări de necrezut datorită a ceea ce ați realizat aici.
Ceea ce s-a întâmplat aici reverberează, nu numai aici, pe întreaga Planetă, ci în întregul Sistem Solar și în întreaga Galaxie.

De aceea, milioane de nave sunt aici pentru a asista la asta.
Ce s-a întâmplat în acest weekend este un preludiu pentru tot ce urmează să vină.
Dar a fost o pregătire pentru crescendo-ul care va sosi în urma acestui lucru.


Eu sunt Aramda și vă las acum în Pace și Iubire, în Armonie și Unitate, și continuăm să vă împărtășim Recunoștința noastră față de voi, așa cum fiecare dintre voi trebuie să continuați să vă simțiți recunoscători pentru Cine Sunteți și pentru Ceea Ce Sunteți !

PACEA și IUBIREA să fie cu voi !



prin

4 comentarii:

  1. După iluminare,- taie lemne, cară apă.” Expresie plastică,auzită pentru prima oară la seminariile domnului Sal Richele şi defineşte ideea de a ne vedea în mod natural pe mai departe de viaţa cotidiană,deoarece cu sau fără voia noastră PUTERNICILE ENERGII TRANSFORMATOARE -VALURI COSMICE de diferite intensităţi, ,ORICUM ÎŞI FAC TREABA ÎN FIECARE CORP UMAN. Este o schimbare în ADN ,de schimbare a struct.de carbon în structuri care au la bază SI= siliciu-pentru o perioadă de zeci de ani.Cu cît omul intră în relaţie cu Divinul şi mentalul trece la o ALTĂ PERCEPŢIE în stînsă legătură cu CORPUL EMOŢIONAL. Toate 3 realizează MER-KA-BA.

    RăspundețiȘtergere
  2. Trăim vremuri de excepţie,fie că majoritatea oamenilor o simnt sau nu.Şi cum nimic nu este întîmplător iată că tu vii drag prieteni să-mi consolidezi ÎN-CREDINŢA că activităţile SINCRON FUNCŢIONEAZĂ LA TURAŢIE MAXIMĂ,în sensul că primul mesaj citit în această sfîntă dimineaţă a venit de la Mihaela Tristar de la "Calea Aurie" blog pe care-l citesc cu mult interes. Şi permiţîndu-mi să-i citez un paragraf ,iată ce zice şi EA ;-"4. Am lasat la final cireasa de pe tort, ca sa fie frumos. Dragii mei, in data de 11.11.2018 (anul este si el tot 11), Pamantul a fost dus cu totul intr-un spatiu nou, Spatiul Copil. A fost atunci a 3-a incercare. Una a fost inainte de Hristos, a 2-a a fost dupa Hristos, iar a 3-a a avut loc exact la data numita. A fost o actiune reusita, realizata cu enorm de multa greutate, explicand aceasta de ce in primele dati a esuat." Şi mai fac următoarea remarcă în susţinerea "dovezii" că totul are sens.În urmă cu cîteva dimineţi între 0ra -obs.mele ,6,50 şi 8 ,spre soare răsare am văzut o "stea" fooarte sclipitoare care stătea acolo sus pe boltă nemişcată şi care uşor cu revărsarea razelor soarelui binecuvîntat şi-a estompat vizibilitatea fiind întrun final cu totul absorbită de LUMINA ZILEI. Am făcut cîteva poze pe care le-am postat şi pe paginile grupurilor de pe F.book. Dar reacţia celor care au văzut pozele nu a fost pe măsura aşteptărilor. Nici nu are importanţă... important este ceea ce am simţit eu ÎN INIMA MEA ! şI-I mulţumesc creatorului meu că-mi permite să trag un colţ de perdea spre infinitul universurilor. Mulţumesc pentru permisiunea de a posta pe pagina ta ! SĂ FIE LUMINĂ - ŞI ESTE LUMINĂ !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu inteleg ce anume inseamna "vremuri de exceptie"???Caci suntem,mai mult decat oricand sclavii prea-plecati ai jidanilor,iudeo-masonilor si khazarilor si ne indreptam cu mare viteza spre Noua Ordine Mondiala ,adica sclavia si controlul absolut?

      Ștergere
  3. Intrebari
    1. Ce inseamna ”Dimensiunile mai înalte ale Planetei”?
    2. Ce este Voalul?
    3. Care și unde este Centrul acestui Univers? Univers egal galaxie?
    4. Plecarea din ”navele” de care se face vorbire a fost/este prin intrupare în corpuri biologice? Deci navele sunt pe/din/in alte dimensiuni 5, 6 etc?

    RăspundețiȘtergere