duminică, 11 noiembrie 2018

MarYan : PoVestea ZILEI (109) pentru 11 noiembrie 2018 – PORTALUL 11 : 11 : 11 din 11 Noiembrie 2018.



PoVestea ZILEI (109)
(pentru)
11 noiembrie 2018

PORTALUL
11 : 11 : 11
din
11 Noiembrie 2018





Dacă tot am re-intrat „în forţă”, în Universul nostru Christalin, iată că, mai rapid decât am fi crezut, a sosit şi „cererea” pentru o nouă „PoVeste a Zilei”, pentru un alt moment interesant, din aceste zile – adică de azi, duminică, 11 Noiembrie 2018 : Portalul (Numerologic) 11:11:11 !

Pentru cei care încă nu sunt prea familiarizaţi cu Numerologia sau care au deja o părere foarte precisă – fie într-un sens, de încredere totală în această Ştiinţă Metafizică, fie în celălalt sens, de scepticism total – vă propun, pentru început, să re-citiţi o altă „PoVeste a Zilei (52) pentru 2 August 2015 : ASTROLOGIA şi NUMEROLOGIA”, în care ne-am străduit să exprimăm cât mai limpede ceea ce ar putea reprezenta, la un nivel cât mai înalt de înţelegere, atât Astrologia, cât şi Numerologia.

Astfel, după detalierea Astrologiei, la capitolul Numerologiei, precizam, printre altele :

„Aici, lucrurile sunt şi mai clare şi mai „tranşante” : dacă în cazul Astrologiei avem de-a face, totuşi, cu Energiile unor Fiinţe Maeştri de tip Fondatori care se poziţionează în anumite configuraţii astrale generatoare de anumite tipuri de energii (armonioase sau diz-armonioase, după cum avem „sextil şi trigon” sau, respectiv, „cuadraturi şi opoziţii”), ei bine, în cazul Numerologiei, lucrăm cu energii ale unor simboluri... şi atât !

În acest caz, al Numerologiei (ştiinţă cel mai intens studiată, deloc „întâmplător”,  de către evrei şi conceptualizată în ştiinţa lor, numită Ka-Ba-Al-Ah), avem de-a face cu „manipularea” unor forţe şi simboluri ale CIFRELOR, care ÎN-CIFRE-ază ENERGIA unor SIMBOLURI de Mare Putere, pe care noi, oamenii, Alegem să le-o ACORDĂM... sau NU !

Altfel spus, şi mai „pe româneşte”, la fel ca şi în cazul Astrelor, unde noi „le dăm sau le luăm PUTEREA”, şi în cazul Numerelor, PUTEREA lor constă în FORŢA care le este atribuită de către Mintea noastră... HOLOGRAFICĂ (generatoare a MATRICEI Holografice de tip 3D) !”




Aşadar, acest Moment de azi, 11 Noiembrie 2018 (care, prin în-suma-rea anului, duce la 11.11.11), reprezintă activarea unui PORTAL Temporal, creat cu ajutorul actualului Calendar, zis „modern” (Gregorian), şi „hrănit” de către totalitatea fiinţelor umane care folosesc acest calendar şi ceas „modern” (căci maxim-ul acestui Portal va fi, evident, la ora 11:11:11) şi care se branşează la acest Moment, într-un mod mai mult sau mai puţin conştient.

Însă, pentru a beneficia de acest Moment (şi de energiile create şi amplificate de acest Portal Temporal), este necesară direcţionarea Atenţiei către acest Moment (prin forma deja clasică a Meditaţiei), prin a-l SIMŢI cât mai mult posibil din zona Inimii – şi nu doar ca o chestiune mentală, de „luare la cunoştinţă” şi atât...




Însă, mai multe detalii despre acest aspect, din perspective cât mai „ezoterice”, putem descoperi, iată, în mai multe Mesaje, ca de exemplu :






Este interesant şi important de notat şi punctat şi în acest articol că, pe parcursul acestei luni, nu doar această zi de 11 Noiembrie 2018 determină acest Portal Temporal, ci, conform însumării numerologice, apar şi alte zile.
Astfel, avem :

- 1 Noiembrie 2018 = 1-11-11.

- 10 Noiembrie 2018 = 1-11-11.

- 11 Noiembrie 2018 = 11-11-11.

- 19 Noiembrie 2018 = 1-11-11.

- 28 Noiembrie 2018 = 1-11-11.

- 29 Noiembrie 2018 = 11-11-11.


Ce Mesaje ar putea purta aceste PORTALURI TEMPORALE ?
Iată-le pe câteva dintre acestea :

– Resetare – Reprogramare – Evoluția Sufletului – Îmbunătățirea Simțurilor (Pipăit, Gust, Miros, Auz, Vedere) – Intuiție Crescută – Schimbări de Percepție – Claritate – Vise Vii/Reale care dețin Mesaje Importante – Oportunități de Transformare a Vieții – Evenimente – Posibilități Interesante care se Intensifică în ”Deja Vu” – Semne – Șanse Sporite – Sincronicități – Aliniere – Integrare Trecut/Prezent/Viitor – Unitate – Armonie – Manifestare – Abundența Binecuvântărilor.




Însă, cel mai important este de reţinut că această perioadă este propice unor momente importante de MEDITAŢIE Planetară, după cum sugera şi Cobra, inclusiv în ultimele sale Mesaje (în cel din 9 Noiembrie 2018), însă fără a numi un Moment şi un cadru anume, ceea ce permite ca fiecare să-şi creeze propriile sale Momente de Trecere prin aceste Portaluri Numerologice.


De aceea, fără multe alte detalii, acum nu ne rămâne decât să ne urăm cât mai mult succes în împământarea energiilor „numerologie” care aşteaptă în a fi descoperite şi, mai ales conştientizate de fiecare dintre cei care „sunt pe Cale” şi lucrează în Procesul Ascensiunii !


Cu Drag şi Bucurie sinceră,



MarYan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu