miercuri, 5 decembrie 2018

COBRA : LINIA TEMPORALĂ GAMMA (27 iunie 2018).




LINIA
TEMPORALĂ
 GAMMA

27 iunie 2018





Nota MarYan :

După „forcing”-ul cu Actualizările din ultimele luni ale lui Cobra, acum continuăm acest Moment (de „a fi pe creasta valului informaţional”), venind şi cu alte câteva articole ale sale, pe care le-am „sărit” în acest an, 2018, de la traducere şi prezentare pe blog, dar care considerăm că sunt extrem de relevante în privinţa conţinutului informaţional şi vibraţional transmis...

...Şi care, iată, în cazul acestui articol, are legătură cu o situaţie chiar interesantă, referitoare la trecerea noastră pe o altă Linie Temporală (de evoluţie) dominantă, de tip GAMMA (caracteristică Undelor cerebrale de tip Gamma) – ceea ce implică ieşirea tot mai deasă din frecvenţele cerebrale de tip Beta, specifice gândirii concrete şi a vieţii „normale”, pentru a folosi tot mai mult frecvenţele Gamma, ale energiilor mai înalte.

Iar acest aspect, care părea a fi o interesantă Teorie în Iunie 2018, acum primeşte confirmări şi din partea noastră, observând cum, din ce în ce mai des, în ultimele luni se intră mult mai uşor în „Starea Gamma”, chiar mai mult decât în bine-cunoscuta „Stare Alfa” (cunoscută din Meditaţii), de până de curând.

Aşadar, cu Bucuria de a veni cu asemenea confirmări, haideţi să vedem perspectiva informaţiilor transmise de Rezistenţă, încă din Iunie 2018, precum şi a soluţiilor sugerate de către aceştia, prin Cobra – ca un fel de SINTEZĂ a Instrumentelor de Lucru cu LUMINA, expuse pe parcursul acestui an, precum şi a celor anteriori...

...Deci haideţi să ne urăm un mare şi chiar uriaş SUCCES !!! :






În ultimele luni (N.MY. : Faţă de momentul Iunie 2018), modificări drastice s-au produs la nivelul Liniilor Temporale şi, de asemenea, schimbări la fel de drastice au avut loc în Planul Eliberării Planetare.

Majoritatea acestor schimbări este necesar ca să rămână adânc clasificate, acum dezvăluind cât de mult se va putea...


În cursul lunii Mai 2018 am trecut de la Linia Temporală BETA la Linia Temporală GAMMA.

Noua Linie Temporală Gamma solicită intervenţia fizică directă a Forţelor Luminii în vieţile Lucrătorilor în Lumină şi Luptătorilor Luminii de la Suprafaţa Planetei, cât mai curând posibil, însă fără riscul declanşării Bombelor Plasmatice de tip Toplet.

Înainte de Momentul Evenimentului, unii Lucrători în Lumină ar putea fi contactaţi fizic de către PLEIADIENI, conform Protocoalelor „Zona de Contact, în timp ce un alt mic grup de Lucrători în Lumină ar putea fi acceptaţi în Rezistenţă, în conformitate cu „Protocoalele de Intrare în Rezistenţă”.

La un anumit moment, după acceptarea Grupului iniţial, un alt Grup ar putea fi acceptat în Rezistenţă, acestora permiţându-li-se să-şi ia cu ei animalele de companie.

Acest al doilea Grup NU va fi integrat în Societatea Rezistenţei, pentru aceştia pregătindu-se o Colonie specială, într-o anumită locaţie subterană.

La un moment dat, agenţi ai Rezistenţei ar putea stabili un contact fizic cu anumiţi Lucrători ai Luminii de la Suprafaţa Planetei, pentru a oferi asistenţă.




Până la realizarea intervenţiei fizice, societatea umană de la Suprafaţă colapsează, în deplin acord cu cea de-a Doua Lege a TermoDinamicii, care afirmă că Entropia (dez-ordinea), într-un Sistem închis, este întotdeauna în continuă creştere.

Această colapsare a Societății de la Suprafață a ajuns la punctul în care corpurile multor Lucrători în Lumină nu pot face față situației, astfel că şi acestea colapsează...

Există numeroase incidente cu boli ciudate, colapsarea funcțiilor corporale, atacuri de inimă (declanşate de Arme cu energie Direcționată) și Experiențe neobișnuite din preajma morţii (N.MY. : NDE-uri, adică „Near Death Experiencies).

Forțele Luminii vor trebui să înțeleagă că, fără o intervenție fizică, acest colaps de la Suprafață va deveni, în curând, un proces ireversibil, astfel că vor trebui să-şi asume anumite riscuri, exercitându-şi Liberul Arbitru şi, astfel, să intervină fizic.





Până când o interven
ție fizică va avea loc, Lucrătorii în Lumină și Luptătorii Luminii trebuie să-şi mențină şi să-şi întărească REŢEAUA DE LUMINĂ a fiecăruia, pe cât de mult posibil, prin :

- construirea Re
țelei CINTAMANI ;

- construirea Reţelei Camerelor TACHYONICE ;

- construirea Re
țelei de conexiuni cu FAMILIA de SUFLET ;

- construirea Grupurilor fizice ale FRĂŢIEI TRANDAFIRULUI ;

- pregătirea pentru CONTACTUL FIZIC cu For
țele Luminii, conform îndrumării interioare ;

- renun
țarea la conflictele inter-personale, prin alegerea NON-REACŢIUNII și a Acțiunii Pozitive Conștiente de dincolo de Reacție.


Victoria LUMINII !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu