marți, 4 decembrie 2018

COBRA : Scurtă Actualizare a Sensibilei Situaţii Planetare (9 noiembrie 2018).




Scurtă
Actualizare
a
Sensibilei
Situaţii Planetare

9 noiembrie 2018





Planul „Opţiunea Delta” (Nota MarYan : Expus în articolul anterior al lui Cobra Opţiunea Delta) a declanșat un mare număr de variate şi puternice răspunsuri – ceea ce, prin urmare, cere o scurtă clarificare.
 
În primul rând, Planul general al Evenimentului a rămas același.
Opțiunea Delta” acoperă doar anumite aspecte ale operațiunilor pre-mergătoare Evenimentului.

În al doilea rând, principalul scop al For
țelor Luminii este de a minimiza suferința de pe Planetă și de a reduce nivelul de violență, astfel că Planul „Opțiunii Delta” va fi activat DOAR ca o ultimă soluție, când toate celelalte opțiuni mai pașnice vor fi eșuat.

În prezent, probabilitatea manifestării acestei opţiuni oscilează de la un moment la altul, însă Rezistența estimează că probabilitatea de manfestare a acesteia va scădea pe termen lung, pe măsură ce situația se va stabiliza.




În spatele scenei au avut loc o mul
țime de activități, în ultimele zile, acest articol fiind parţial corect.

Rezistența nu a mai fost atât de activă la Suprafaţa Planetei, ca în prezent, cam de la începutul anilor 2000.

Într-o notă foarte pozitivă, am primit câteva informații minunate, la nivelul pe care nu l-am mai primit încă din anul 2000, dintr-o sursă foarte mare și sigură.

Acum pot să spun că, viitorul uimitor pentru care am luptat, este real
și se va realiza, cât de curând : Replicatori, Energie Liberă, Călătorii inter-stelare, Era de Aur – toate acestea ne așteaptă !

Miliarde de miliarde de dolari sunt cheltuite de Cabală, în fiecare an, pentru a ne da impresia că nimic nu s-a schimbat, indiferent de voinţa umanilor.

Când „Spectacolul Truman” se va prăbuși, veți fi cu toții uimiți.
(N.MY. : Cobra face referire la filmul „Truman Show”, pe care tocmai l-am prezentat, de curând, pe acest blog.)

Până atunci, în loc să căde
ți într-o „gaură neagră” de disperare și pasivitate, puteți folosi această carte ca pe un instrument de a trece printr-o puternică transformare interioară și de a trăi o viață mai bună.

Trebuie să înţelegeţi că, dacă doriţi să vă faceţi o viaţă mai bună, trebuie să vă faceţi măcar 80% din munca voastră, astfel încât Forţele Luminii să vă poată ajuta cu restul de 20%...




Pe 11 noiembrie 2018 se va deschide un PORTAL foarte important, însoţit fiind de o puternică activare a Flotei Pleiadiene.

În aceea
și zi, va avea loc o întâlnire Putin-Trump la Paris, unde vor fi prezenţi şi anumiţi agenți de la suprafaţa Planetei, ai Alianței și ai Rezistenței.

Anumite negocieri vor avea loc acolo, referitoare la viitorul Planetei.


În ziua respectivă (11 Noiembrie 2018) vor fi organizate mai multe Meditații în masă
, de către diferite Grupuri – astfel că vă puteți alătura acestora, dacă vă simțiți ghidaţi interior.

Forțele Luminii au comunicat că o Meditație în masă, care se va concentra pe aducerea Luminii la negocierile de la Paris, din 11 noiembrie, ar fi foarte binevenită, deoarece importante decizii pentru viitorul Planetei vor fi luate acolo.

Aici aveţi Linkul de legătură pentru această Meditație.


Victoria LUMINII !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu