marți, 4 decembrie 2018

COBRA : Scurtă Actualizare a Situaţiei Planetare (30 noiembrie 2018).




Scurtă
Actualizare a
Situaţiei Planetare

30 noiembrie 2018





Curăţarea Grupului Chimera continuă.

Există o multitudine de activități extrem de pozitive în spatele scenei, dar niciuna dintre acestea nu poate fi dezvăluită în mod public, deoarece trebuie să existe o „tăcere radio” absolută despre Operațiunile curente ale Forțelor Luminii.

De aceea, permiteți-mi să vă spun mai multe doar după ce vor apare anumite rezultate, când toată lumea va putea să le cunoască.


Pe de altă parte, Cabala realizează din ce în ce mai multpierde, însă nu pare să accepte prea uşor înfrângerea...

Membrii acesteia au folosit în California, recent, Arme (scalare) cu energie direcţionată pentru a arde mase întregi de oameni vii !...

Scopul ocult din spatele acestor Crime în masă a fost acela de a crea un Sacrificiu prin Foc care să genereze un Vortex al Anomaliei Negative (a Întunericului) pentru a atrage către Pământ şi mai multă Anomalie Cosmică Primară ca, în acest fel, Cabala să-şi poată prelungi controlul (N.MY. : A se citi „agonia) asupra Planetei.

Adevărul este că, în prezent, în afara Planetei mai există doar foarte puțină Anomalie Primară, astfel că Forțele întunecate găsesc din ce în ce mai dificilă re-umplerea resurselor de Plasmă anormală și de Entități negative, care intră pe planeta Pământ prin Tunelurile lui Set.




Există un uriaș război informațional conexat cu informațiile privind situaţia Plasmei și a Anomaliei din jurul Planetei noastre, astfel că este foarte dificil să obținem informații fiabile.

Se pare că cea mai mare parte a Anomaliei rămase vine pe Pământ din Norul întunecat al Taurului.

Forţele Extra-Galactice ale Luminii curăţă, acum, toate Anomaliile care au mai rămas prin Galaxia noastră „Calea Lactee”.

Cea mai mare parte a acestei Asistențe Extra-Galactice vine din Zona Super-Cluster-ului FECIOAREI...

...Şi, mai ales, din Galaxia M87, care este, din ce în ce mai mult şi mai direct, implicată în Eliberarea Planetei noastre și în îndepărtarea ultimelor vestigii ale Întunericului din Universul nostru.




(Nota MarYan : Tare mult mi-aş dori să-i pot da dreptate lui Cobra şi în această „uriaşă” afirmaţie, însă, atunci când Forţele Întunecate din acest Univers mai reprezentau, după zisele Fondatorilor, acum vreo 10-15 ani, încă aprox. 20% din totalul Fiinţelor prezente în acest Univers... este evident că avem mari rezerve în a crede că, în câţiva ani, acest gigantic număr de 20% DIN FIINŢELE DIN ACEST ÎNTREG UNIVERS a fost „rezolvat”, în mod magic, „peste noapte”...

Ceea ce putem aprecia – şi subscrie pe deplin – este faptul că, prin teribilele Experienţe de pe această micuţă, dar „nărăvaşă” Planetă, s-au creat Noi Arhetipuri-Matriţe-Paradigme, adică Noi Metode de Evoluţie prin care orice Fiinţă, din oricare colţ al acestui Univers al Liberului Arbitru, să se poată Elibera de Întuneric, după ne-număraţi EONI petrecuţi în Slujba – adică sub jugul acestuia...

...Doar o condiţie” mai trebuind a fi îndeplinită, acum, de Principiu : SĂ ALEAGĂ ASTA ! – iar RESTUL O VOR FACE Noile Programe de Evoluţie dezvoltate Aici, dar şi Acum, în aceste in-credibile Vremuri de Transformări Planetare, Galactice şi chiar Universale.)




Pentru a rezuma acest aspect : în Universul nostru (N.MY. : Local), în prezent, au loc Schimbări drastice, iar când acestea vor ajunge la Suprafaţa Planetei, TransFormarea va fi masivă !

În primul rând, diminuarea Activită
ții Solare din prezent duce, foarte rapid, către o NOUĂ Mini-ERĂ GLACIARĂ.

Aceasta s-ar putea declanşa peste doar câteva luni !

Din fericire, există un CICLU GALACTIC mai mare care ar putea să se supra-pună peste CICLUL SOLAR al acestei Mini-Ere Glaciare, înainte ca acest lucru să se întâmple, astfel încât să se inverseze această tendință... însă, cel mai important, aceasta va conduce, în mod inevitabil, la ceea ce unii oameni numesc „Flash-ul Solar” care, de fapt, ar fi un Super-VAL GALACTIC ce va declanşa Momentul Evenimentului !




Până atunci, pute
ți studia şi Planurile Forțelor Luminii.


Victoria LUMINII !




4 comentarii:

  1. Un adevărat tur de forța. Referitor la “Planuri”, tot 70% de adevăr divin?
    Mulțumesc.
    Florentyin

    RăspundețiȘtergere
  2. DA, Florentyn - după cum spuneam şi la comentul din primul "calup" de trei mesaje, marea lor majoritate se "învârt" în jurul valorii de 70%...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce credeti ca marii Invatatori ai lumii au ales Calea Inimii? Cand spun Calea Inimii, ma refer la Daruire, Compasiune, Altruism la propriu, nu doar ca intentie nemanifestata in planul fizic. Pentru ca au stiut ca Lumina se aduce in planurile joase numai cu fapte bune.
      Meditatii de atragere a Luminii?! De unde o atrageti? Lumina vine doar atunci cand o meritam. Universul nu moaie posmagi, stiti bine. In Univers exista doar doua programe "in lucru": Legea Iubirii si Legea cauza-efect. Iubirea e Iubire, nu doar un cuvant frumos in spatele caruia se ascund indiferenta si egoismul. V-ati nascut in Romania. In Romania va erau Misiunile. De aici trebuia inceput, de la realitatea din aceasta tara. Cand voi proiectati cai verzi pe pereti, evident ca tot cai verzi pe pereti veti primi. Nimeni nu renaste in planurile superioare cu vorbe. Cu fapte da! Chakra inimii nu se deschide cu mantre! Se deschide doar atunci cand este momentul si cand orbul ucenic aflat pe Cale este pregatit sa fie supus unor incercari. Si cand poate suporta realitatea in care traieste: un sistem criminal ce controleaza totul si care-i ucide pe eliberati, de teama sa nu-i trezeasca din somnul indus pe toti.
      Dumnezeu nu joaca decat cu piese albe. Rozul new age este doar o amagire menita sa tina oamenii in captivitate. New age incalca astfel liberul arbitru al oamenilor, nascuti sa fie liberi in a lua decizii. Invatati prin propriul exemplu sa fie altruisti si deschisi catre tot ce-i inconjoara. Nu-i dădăciți pana cand se plictisesc de tot ce li se spune si adorm cand ar trebui sa fie treji.
      New age este Marea Păcăleală a Mileniului! Un fel de crestinism roz, slab, bleg, leșinat. Crist, entitatea solara ce s-a intrupat odinioara in Iisus nu comunica prin channeling si prin tot felul de "contactori". O face direct, in inima, cu 100% Adevar! Dar niciodata nu le vorbeste egoistilor, lasilor, indiferentilor ce vorbesc despre iubire, orbi la suferinta copiilor, batranilor, animalelor, naturii intregi.

      Ștergere
  3. Bună dimineaţa PRIETEN DRAG. Mă bucură nespus astfel de informaţii. Ce vreau să semnalez ,este apariţia unei stele fooarte strălucitoare spre răsărit,care pare caam după ora 5,30 -6 dimineaţa,acum cerul la mine la Drobeta fiind senin o văd în toată splendoarea sa. Nu poate fi Luceafărul dimineţii deoarece strălucirea este de un portocaliu strălucitor ,culoare diferită de cea a lui Venus de un albăstrui metalic şi ca mărime aceasta fiind distinctă,mare,pare a fi fixă,dispărînd odată cu revărsarea razelor soarelui către ora 7-7,30.... Ai idee ce poate fi ? Mi-a fost semnalată şi de către prietenii din ţară în mai multe rînduri. L-am întrebat şi pe Iuri Floroiu...deocamdată nu a dat niciun răspuns. Mulţumesc,SĂ AI O ZI MINUNATĂ .

    RăspundețiȘtergere