luni, 31 decembrie 2018

Consiliul ARCTURIAN prin Daniel SCRANTON : ANUL 2019 oferă mult mai multe Oportunităţi de Expansiune (20 decembrie 2018).



Consiliul  ARCTURIAN
prin
Daniel SCRANTON

ANUL  2019
oferă mult mai multe
Oportunităţi de Expansiune

(Traducere : NoRo)

– 20 decembrie 2018 –





Nota MarYan :

Acum, când Anul Nou 2019 stă efectiv „pe muchie de cuţit” (sau „pe cant”, după cum dorim)...

...Credem că sunt de prisos în a insista cu comentarii specifice, când însuşi acest articol punctează esenţa ideii pe care dorim să o transmitem şi noi, acum, la acest Moment de Trecere dintre Ani (astronomici) :
„...Iar anul viitor 2019 vă va oferi mult mai multe oportunități de expansiune decât ați văzut în anii și deceniile precedente”.

Şi, dacă mai aveţi dubii în ceea ce transmit Arcturienii (prin Consiliul Arcturian), doar re-memoraţi din minunatele Mesaje transmise de către aceştia în decursul ultimelor luni şi chiar ani, pentru a re-vedea şi, mai ales, a re-simţi calitatea vibraţională a mesajelor şi, mai ales, a energiilor transmise de către aceşti minunaţi, care, poate deja aţi realizat, nu se joacă cu voirbele şi mai ales cu CuVint-ele...

Prin urmare, ne mai rămâne doar un lucru de transmis : „LA MULŢI ANI, prieteni dragi !”.
Fie ca să ne revedem, cu Drag şi Bucurie, şi cu mult mai mult apetit informaţional şi vibraţional (înalt), în acest Univers Christalin !

Aşadar :






Salutări !
Suntem Consiliul Arcturian.
Suntem încântați să ne conectăm cu voi.


Suntem mulțumiți de progresul pe care îl vedem în umanitate, și suntem, de asemenea, încântați de locul în care vă îndreptați pe măsură ce șiți în Noul An calendaristic.

Suntem capabili să percepem schimbările ce apar în voi, pentru că vă observăm energetic.

Și trebuie să spunem că voi toți preluați mult mai multă Lumină și accesați mult mai multă energie de frecvență mai înaltă...

...Iar anul viitor 2019 vă va oferi mult mai multe oportunități de expansiune decât ați văzut în anii și deceniile precedente.

INTEGRAREA pe care o faceți cu toții este uimitoare și vă vedem pe toți cum aveți din ce în ce mai multă încredere în abilitățile voastre, pe măsură ce mergeți înainte.




Există, de asemenea, o schimbare în interiorul vostru, ce se petrece pe măsură ce majoritatea omenirii se îndepărtează acum de ideea că cineva vă va salva.

Îndepărtarea de la această idee, a unui „Salvator”, este atât de importantă, deoarece este un mare pas înainte pentru toți cei care vor să acceseze mai mult din propria Putere.

Vedem dovezile acestei situații în dorința voastră de a privi mai mult în interiorul vostru și mai sincer în a renunța la încrederea care ați avut-o în conducători politici, câștigând, astfel, mult mai mult din această împuternicire personală.

Și, de asemenea, conștientizați că trebuie să vă uniți ca un colectiv dacă vreți să ajungeți unde vreți să ajungeți.

Conștientizați că nu există nicio victorie, aici.
Nu este nevoie să învingeți pe altcineva sau pe vreun alt partid politic...

Există doar UNITATEA care vine din a continua să accesați Lumina, Iubirea și Energiile de Înalte Frecvenţe.

Voi Sunteți cei care conduc această Mișcare și suntem foarte mulțumiți și mândri Suntem parte din ea și că Suntem alături de voi.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de conexiunea cu voi.



prin

Un comentariu: