joi, 10 ianuarie 2019

COBRA : UNIUNEA SACRĂ (8 iulie 2018).




UNIUNEA
SACRĂ

8 iulie 2018





Nota MarYan :

După ce noi am punctat elemente esenţiale ce ţin de acest Nou An, 2019 (prin cele două articole de început de Anaici şi aici)...

...Acum revenim la articolele lui Cobra, pentru a în-cheia seria mesajelor sale fundamentale, transmise în cursul anului trecut la îndemnul PLEIADIENILOR – prin prezentarea ultimului articol de acest gen (cel prezent), care se co-relează cu cel tradus de noi, înaintea acestuia („Familii de Suflet”).

Şi poate că acest Moment, la care expunem articolul, este la fel de interesant, căci această prezentare a Uniunilor Sacre o aducem chiar în Fereastra Portalului, după cum este prezentat în ultimul articol astrologic (de fapt, sunt două articole) – Momentul dintre cele 2 Eclipse, din 6 Ianuarie şi 21 Ianuarie 2019.

Sper ca şi acest Mesaj să fie util şi relevant pentru oricine, re-amintindu-ne de aspecte fundamentale ale Vieţii, dincolo de spectaculozitatea unor Evenimente (precum în filmele de acţiune), deseori expuse de Cobra, pe blog :






Acesta este ultimul dintre articolele „dinamicii sociale”, pe care Pleiadienii mi-au cerut ca să fie postate, ca parte a pregătirii pentru PROCESUL de ASCENSIUNE.

Am primit autorizația de a elibera câteva „alte” informații, la scurt timp după 13 iulie 2018.


UNIUNEA SACRĂ reprezintă îmbinarea Corpurilor Spirituale, Mentale, Emoţionale, Eterice, Plasmatice şi Fizice ale Sufletelor Pereche şi ale Sufletelor Gemene.

O astfel de Fuziune creează un Moment de Timp în care Voalul este străpuns, iar acest Moment, dacă este extins, poate reprezenta Cheia NeMuririi Fizice şi/sau a Ascensiunii (Înălţării)...

De la Căderea Atlantidei, Preotesele din ASTARA au menţinut MISTERELE Uniunii Sacre, atât la Suprafaţa Planetei...

...Cât şi în Interiorul Reţelei AGARTHA.

Mai târziu, în perioada post-atlanteeană, Uniunea Sacră dintre Rege şi Marea Preoteasă a putut genera Valuri Rezonante de Armonie în întregul Regat peste care domnea Regele !

Înaltele Preotese ale Zeiţei au putut, de asemenea, să vindece Trauma Războiului, în cazul Bărbaţilor...





Pe măsură ce ne apropiem de Momentul Penetrării prin Compresie a Luminii, unele dintre cele mai trezite Preotese vor începe să folosească Energia Uniunii Sacre pentru a-i vindeca pe alţii şi pentru a direcţiona Energiile Zeiţei în Reţeaua Planetară a Luminii.

De la Invazia Archonică în Epoca Kurgan, cu mai mult de 5.000 de ani în urmă, Archonii folosesc Tehnologia plasmatică şi eterică Scalară, pentru a perturba Uniunile Sacre.

Aceste per-turbări reprezintă sursa celor mai multe drame din Relaţiile de Iubire.

Apoi, archonii recoltează emergia psihică (negativă) rezultată din aceste perturbări şi o introduc în Vortexul Hassuna-Samarra, pe care îl controlează de milenii, pentru declanşarea de Războaie în această Regiune (N.MY. : A Orientului Mijlociu...).




Prima Metodă a Archonilor este de a crea per-turbări (blocaje) în Relaţiile existente sau să le influenţeze în sensul dorit de aceştia.

A doua Metodă Archonică este de a-l face să iasă pe unul dintre cei doi din Relaţie, generând, astfel, o mare durere emoţională în cazul celuilalt.

A treia Metodă este aceea de a induce posesivitatea şi de a crea Drame de gelozie...

A patra Metodă este de a folosi Câmpuri Scalare izolate pentru a-i de-conecta pe oameni, unii de ceilalţi.

A cincea Metodă este de a crea femei pasive din punct de vedere fizic, astfel încât o asemenea femeie să nu se poată apropia fizic de niciun bărbat.

A şasea Metodă este de a crea bărbaţi pasivi din punct de vedere emoţional.

A şaptea Metodă este de a induce „Fantezia” Sufletelor Gemene (atunci când cineva proiectează o imagine idealizată asupra pertenerei/patenerului).

Şi, dacă nimic altceva nu va funcţiona, archonii vor încerca să ucidă cuplurile fericite prin Arme (Scalare) cu Energie Direcţionată.


Dincolo de toate aceste încercări de programare, Lumina se revarsă tot mai mult prin Crăpăturile Voalului, în timp ce Flota Pleiadiană sprijină aceste Uniuni Sacre cu Forţa Iubirii lor Spirituale !


Victoria LUMINII !

 


Un comentariu:

  1. ne spui si despre meditatia din 21 ianuarie https://www.youtube.com/watch?v=HPodoBI8fB4

    RăspundețiȘtergere