luni, 21 ianuarie 2019

MarYan : PoVestea ZILEI (111) pentru 21 ianuarie 2019 – REVELIONUL MEDITAŢIEI ECLIPSEI Totale de LUNĂ Plină Sângerie din 21 Ianuarie 2019.




PoVestea ZILEI (111)
(pentru)
21 ianuarie 2019

REVELIONUL
MEDITAŢIEI
ECLIPSEI Totale
de LUNĂ Plină Sângerie
din 21 Ianuarie 2019





Acest titlu aparent mai altfel, al PoVestirii noastre – un Revelion al (Mediatţiei) Eclipsei – a apărut, fără ca să îl „caut” în vreun fel, în timp ce scriam la Nota personală din articolul anterior, cel al Interviului lui Cobra cu „Războinicul Necunoscut al Luminii”...

...Pentru a explica, într-un fel, Momentul de aşteptare a Meditaţiei Eclipsei din această diminează, din jurul orei 07.15 a.m., pentru România.

Într-adevăr, rememorând un articol mai vechi ce expunea Sensurile originare ale Revelionului (şi ale Mesei de Revelion), mi-am reamintit că Revelion-ul chiar asta semnifică : „a fi treaz”, adică „a nu dormi”, în aşteptarea „Noului AN” (şi, de aici, concluzionam cum, la acest „parastas” al vechiului An, oamenilor le-a venit ideea ca să pregătească şi o „Masă de priveghi” pentru „defunctul” an...).

Iată că, şi de data aceasta, „am nimerit-o”, căci acest Moment al acestei Eclipse este văzut de către Cobra şi Forţele Luminii ca un posibil Nou Început de Ciclu Cosmic (exact ca şi Noul AN) care, iată că şi acesta, „cere” un Revelion, cu „masa” corespunzătoare...

Şi, ca să nu o mai lungim, iată că la această „Masă de Revelion”, venim cu „bucate” pe măsura acestui Moment şi Spaţiu – cum altfel decât cu „hrană informaţională”.

Şi, exact cum cei dragi aşteaptă Noul An privind la Televizor (iar, mai nou, la smart-phone, adică la „telefonul mobil inteligent”), credem că cel mai interesant pentru acest Mment şi articol este expunerea, cât mai simplă, a celor mai reprezentative Video-uri care pot pregăti informaţional şi emoţional pentru acest Moment, avându-le aici, la îndemână, pentru a nu le mai căuta prin numeroasele linkuri din articolele anterioare ale lui Cobra...

...Şi, după care, în funcţie de timp şi dispoziţie, vom vedea dacă mai avem timp şi pentru „ceva PoVeşti” pe marginea subiectului...




Deci, în primul şi în primul rând, iată Video-ul „oficial”, cu Mesajul lui Cobra, în privinţa Meditaţiei de peste câteva ore, tradus în limba română (şi care, foarte interesant, parcă în conexiune cu propunerea noastră din Nota ultimului articol, cu Interviul, de a realiza Meditaţia în trei reprize de câte 7 minute ; ei bine, acest video durează aproape exact 7 minute !) :


 
Pentru a vedea cât mai clar ce înseamnă acele Rotiri ale fiecărei persoane, cu mâinle ridicate, în timpul Meidtaţiei (împreună cu mantrele propuse şi cu vizualizările acelor imagini şi culori), iată mai jos următorul Video, focusat exact pe acest subiect, expus cât mai didactic posibil :


 
De fapt, dacă doriţi să vedeţi întregul mesaj video care conţine inclusiv această prezentare de mai sus (dar şi alte aspecte, pe fundalul unor imagini deosebite), Video-ul de mai jos este exact ceea ce căutaţi :   


    
De asemenea, dacă mai aveţi ceva timp şi disponibilitate (înaintea Momentului meditaţiei, însă poate fi şi după acest Moment, oricând), puteţi viziona două Video-uri interesante care expun Mesajul (în limba engleză, ca şi celelalte), însă cu imagini deosebite, mixate din filme de mare impact emoţional (de genul Războiul Stelelor – animat, Avatar, Matrix etc.), pe fundal de muzică epică de mare intensitate-dramatism... efectul nu poate fi decât unul cât se poate de mobilizator – adică exact de ceea ce avem novoie Acum, în aceste Momente, pentru a ieşi din orice apatie, depresie sau alte stări emoţionale mai puţin dinamice, zise negative, re-amintindu-ne de Rostul Prezenţei şi a Lucrului nostru pe această frumoasă Stea Albastră (terestră) :




...Mai departe, dacă va mai fi timp şi energie disponibilă, vom reveni şi cu alte informaţii utile pentru acest Moment, iar dacă nu, probabil că în cursul zilei, după Meditaţie, vom veni şi noi cu „primele rezultate preliminare” de la „Biroul Electoral Central (Cosmic)”, pentru primele (d)Eliberări !...

Până atunci, nu uitaţi de cele trei calupuri de câte 7 minute, ca Timp alocat acestei Meditaţii – grupate cam în intervalele 07.04 – 07.11 – 07.18 – 07.25 (este doar o Propunere, nimic mai mult – detaliile le va stabili fiecare, după propria Ghidare interioară), prin care, astfel, putem fi parte la acest Moment de posibilă Trans-formare, la anumite Niveluri foarte interesante... şi chiar dacă mintea, încă nu înţelege mare lucru din toată această desfăşurare de Forţe...




...Şi haideţi să ne re-amintim (ca să nu uităm), în concluzie, de INTENŢIA fundamentală din timpul acestei Meditaţii, care să fie precum Piatra de Temelie la Fundaţia acestei Construcţii la care luăm parte, prin această participare : SĂ ANCORÂM CÂT MAI MULTĂ LUMINĂ LA SUPRAFAŢA PLANETEI !

Şi, pentru cei care sunt mai de curând Treziţi şi „puşi pe treabă”, reamintim că acest aspect este elementul fundamental care este util şi chiar vital să stea la baza cât mai multor acţiuni ale noastre în Planul fizic, în Viaţa de zi cu zi : A ANCORA LUMINA, prin Corpul nostru fizic şi (implicit) energetic.

Cu cât vom face mai des şi mai con-ştient acest lucru, în cursul unor activităţi considerate „curente”, „normale” – cu atât Rostul nostru se va împlini tot mai mult, iar această Meditaţie îşi va fi atins Scopul, dincolo de toate celelalte „măreţe” Obiective Cosmice !


Cu Bucurie Înainte !, Oşteni ai Luminii ! ! !



MarYan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu