duminică, 17 martie 2019

Meg Benedicte : PORTALUL ASCENSIUNII la Momentul ECHINOCŢIULUI de Primăvară (din 20 martie 2019, ora 23.58, a României).



Meg Benedicte

PORTALUL
ASCENSIUNII
la
Momentul
ECHINOCŢIULUI
de Primăvară

11 martie 2019 –





Nota MarYan :

Iată, acum, un relativ scurt mesaj venit de la un personaj mai puţin cunoscut nouă – Meg Benedicte – care oferă o imagine cu adevărat “puternică” a Momentului Echinocţiului de Primăvară de miercuri, 20 martie 2019, de la ora de maximă manifestare a acestuia…

…Care, pentru România va fi ora 23.58 – deci, practic, va fi exact la Miezul Nopţii dintre 20 şi 21 martie 2019.

Deja, colaboratorii cu “vechime” ai blogului, cunosc destul de bine semnificaţia Solstiţiilor şi Echinocţiilor (dincolo de aspectele strict astronomice, cele mai relevante fiind cele ezoterice, intens expuse în informări venite prin mesageri din Reţeaua Pământului Interior a Agarthei, printre care şi cei din oraşul subteran Telos), pentru a nu mai insista acum, cu aceleaşi detalii, însă recomandăm studierea sau re-citirea, după caz, a informaţiilor prezentate pe blog în articole dedicate, în cursul anilor trecuţi.

Pentru acest Moment, după cum ne PoVesteşte şi acest Mesaj al lui Meg, foarte important este această confirmare a continuării amplificării energiilor venite din Centrul Galactic, sub forma unor alte valuri de Energii Cosmice, care vor “lovi” Pământul şi pe locuitorii săi, în acele Momente extrem de intense.

Probabil că, până la acel moment, vom mai reveni asupra subiectului, dar până atunci sesizez un aspect foarte interesant, care se corelează cu acest Moment : într-o anume cercetare tematică, a apărut imaginea că, peste 3-4 luni s-ar putea manifesta anumite evenimente, cu o mai mare rezonanţă socială (altfel spus, cu anumite potenţiale schimbări în societate, de data aceasta mai vizibile) – aspect care s-a “arătat” a fi, cercetând perioada acestei “promisiuni”, cam în preajma SOLSTIŢIULUI de VARĂ, din 21 iunie 2019 !...

…Ceea ce ne evidenţiază, încă odată, cât de puternice sunt aceste Evenimente, care punctează Momente de reper pe Trasa Evoluţiei societăţii umane – fie că suntem de acord sau nu (mental), cu această Realitate.

Astfel că, din nou şi din nou, suntem încântaţi să ne re-amintim de necesitatea de a ne Centra cât mai atent şi mai intens în Fiinţa care Suntem, pentru a ne re-găsi cât mai mult din Ceea ce Suntem cu Adevărat – mai ales într-un astfel de Moment de Trecere de la un An Astronomic la altul ! :






Anul 2019 se dovedește a fi un an 3 (Trinitatea) de Accelerare a PROCESULUI ASCENSIUNII, pregătindu-ne pentru energia progresului „22” din Anul 2020.

2 este numărul pentru „îngrijire”.

În această perioadă, a anilor 2000,  noi am învăţat cum să ne îngrijim pe noi înșine și pe alții, precum și pe iubita noastră Gaia și Regatul Naturii.

Codul de Înălțare 11:11 este, de asemenea, încorporat în numărul 22 de Maestru.


Lumea este pe cale să experimenteze o schimbare dimensională mare într-un Sistem de Conștiință mai înaltă.

Pe măsură ce lumea evoluează dincolo de mentalitatea de „servire a sinelui-ego”, accentul și cooperarea în Comunitate devin din ce în ce mai accentuate.

În mijlocul întregului haos și distragere a atenției, oamenii caută în mod activ un echilibru mai bun și o conexiune în viața lor.

Pe măsură ce ne mutăm din ce în ce mai mult în Conștiința Unității, vechiul sistem de control se prăbușește. Nu mai este viabil.

Cei aflați la putere în vechiul sistem se luptă să se mențină pentru a controla, pe măsură ce terenul se mișcă sub picioarele lor.

La un anumit nivel, ei recunosc că pierd lupta, oamenii se trezesc și își afirmă voința lor liberă.

Carantina Pământului și capcana holografică se descompun.
Deschidem în mod activ un PORTAL direct către SURSĂ.

Pe măsură ce urcăm prin Portalul ASCENSIUNII, vom lumina Calea Omenirii către un mare PORTAL al LIBERTĂŢII.




S-ar putea să simțiți Noile Energii la un nivel visceral.

URANUS tocmai s-a mutat în primul grad al Taurului, în această săptămână (N.MY. : Pe 6 martie 2019, odată cu Luna Nouă din Peşti).

Uranus este Marele Deşteptător !

Oriunde Uranus traversează, urmează o schimbare.
Uranus este Planeta Libertății, Iluminării și Eliberării.
Eliberați-vă de cătușele din trecut.


MERCUR este retrograd în Peşti, în cea mai mare parte a lunii Martie 2019, formând o conjuncție cu Neptun.

Combinaţia dintre MERCUR retrograd şi NEPTUN în Peşti ajută la deconspirarea realităţii actuale, ridicând vălul pentru a dezvălui o perspectivă diferită.

Pregătește-te pentru momente spectaculoase de „aha”-uri, pentru o Nouă Înțelegere.

Undele Galactice de Plasmă ale transmisiilor intense de Lumină continuă să bombardeze Gaia și câmpul energetic uman.

Flash-urile Solare activează în mod sistematic Grila Christalină mai avansată, pentru a susține un Portal intermediar de Ascensiune către Centrul Galactic.


Miercuri, 20 martie 2019, Echinocțiul are loc la 0 grade Berbec, declanşând începutul unui Nou Sezon și Noul Ciclu Astronomic de 12 luni.

În acest an, Echinocțiul este în conjuncție cu Chiron în primul grad al Berbecului.

Anul 2019 va fi un An de Vindecare transformativă.
Chiron va ajuta orice este ne-echilibrat și care are nevoie de vindecare.


Portalul Ascensiunii Echinocţiului (de Primăvară) iese din Punctul Zero în momentul în care ziua și noaptea devin egale.

Este Punctul de Echilibru între forțele opuse, ale Luminii și Întunericului.

Mulți prezic venirea unui Val Solar neobișnuit de puternic, în timp ce Poarta (Echinocţiului) va fi deschisă.

Acesta este un moment rar de Echilibru GalacticPOARTA se deschide spre posibilități infinite !


Să ne bucurăm de Aceasta !



prin

Un comentariu: