luni, 18 martie 2019

MIRA prin Valerie DONNER : Mesaj despre Actualitatea Planetară (7 martie 2019).



MIRA
prin
Valerie DONNER

Mesaj
despre
Actualitatea Planetară

(Traducere : Ctin Mihăilescu)

– 7 martie 2019 –





Nota MarYan :

Acum, în preajma Echinocţiului de Primăvară (pe care l-am expus, ceva mai în detaliu, în articolul anterior : „Portalul Ascensiunii la Momentul ECHINOCŢIULUI de PRIMĂVARĂ”), ne-am surprins cu dorinţa de a re-intra în contact cu anumite „Mesaje” canalizate care, în această perioadă, au venit din diferite zone ale „colţului nostru galactic”...

...În acest caz, al acestui articol, fiind vorba despre un mesaj transmis prin MIRA din „Înaltul Consiliu Pleiadian”, deci din zona PLEIADELOR – acolo unde se regăseşte „Primăria Locală” a acestui Sector Galactic (fiind Staţia superioară de transmitere a energiilor către Centrul Galactic, după trecerea lor prin Portalul Soarelui nostru RA... datorită calităţii sale de Soare Central – numit Alcyone – faţă de Soarele nostru, în jurul căruia Ra se roteşte, în tandem cu Soarele Sirius – aspecte care vor fi detaliate în articole dedicate).

Deşi informaţiile oferite de către Mira nu sunt atât de „senzaţionale” (pe cât ar dori mintea cea „mintoasă” şi ahtiată de senzaţional), putem spune, totuşi, că acestea sunt de „stringentă Actualitate”, fiind expuse informaţii din perspectivă galactică a ceea ce se pe-trece, în prezent, pe Pământ, în cadrul acestei Tranziţii, inclusiv la nivel de prezenţă pe Planetă, cu acest tot mai intens „du-te – vino” între cei care vin şi, mai ales, acum, cei care pleacă de la Suprafaţa Planetei şi chiar de pe Planetă.

În această privinţă şi noi putem „depune mărturie”, din perspectivă medicală, prin sesizarea creşterii accelerate a numărului celor despre care se află, azi, în mod subit că sunt bolnavi, iar peste câteva săptămâni, sau chiar doar zile, „pleacă” rapid spre (celăl)alt Tărâm (şi nu ne referim la urgenţe şi accidente, ci doar la aşa-numitele Boli Cronice, ale căror efecte duceau, înainte vreme, la „exitus – moarte”, după luni, ani sau chiar zeci de ani de suferinţă...).

De aceea, în prezent, PoVestea noastră de acum mai bine de zece ani, expusă de Fondatori şi „strigată” de către noi – „plecarea a tot mai mulor umani prin CĂDEREA SISTEMULUI IMUNITAR” – nu mai este demult o poveste, ci a devenit, în prezent, o realitate care pare să depăşească chiar şi părerile şi opiniile noastre referitoare la acest subiect.

În rest : spor la lucrul (interior) de „Creştere a IM-UNITĂŢII” (Fiinţei proprii), prin creşterea gradului de integrare a părţilor din propriile noastre Fiinţe (Divine) care Suntem, prin aceleaşi Simple, dar extrem de eficiente Metode : Meditaţia de re-integrare a „fragmentelor de Suflet” (pierdute aiurea, printr-o multitudine de locuri şi relaţii dis-funcţionale), folosind inclusiv puterea Conştiinţei FLĂCĂRII VIOLET...

...Până la TRĂIREA în Iubire, din Iubire, pentru Iubire (Ne-condiţionată), practicată în aspectele „banale”, ale vieţii de zi cu zi, începând cu re-amintirea acestui aspect, cât mai des cu putinţă, pe parcursul unei „zile de lucru” – ştiind că „acolo unde este Atenţia noastră, acolo este şi energia noastră, acolo este chiar Întreaga noastră Fiinţă”.

(Pentru a fi şi mai clari în acest esenţial aspect, haideţi să ne re-amintim de unul dintre mesajele FONDATORILOR, Sfere de Lumină din cea de-a 12-a Dimensiune a Universului şi Nivel de Conştiinţă : doferenţa fundamentală între o fiinţă de densitatea a 3-a, precum umanii, şi una de densitatea a 12-a, precum Fondatorii, stă, în esenţă, în direcţia în care este îndreptată ATENŢIA, cu pre-dominanţă : către subiecte ce ţin de densitatea şi dimensiunea a 3-a sau către energii-frecvenţe-idei ce au legătură cu nivelele cele mai înalte ale Universului...)

Vedeţi cât de SIMPLU (şi Firesc) poate fi TOTUL ?...

Spor(nicie) în Iubire ! :






Salutări, eu sunt MIRA de la ÎNALTUL CONSILIU PLEIADIAN.

Vin la voi astăzi pentru a vă informa despre ceea ce se întâmplă cu Planeta voastră, în acest moment.


Multe perturbări (dezechilibre) se întâmplă acum pe Pământ și în jurul lui.

În primul rând se manifestă un fel de SCHIMB de GARDĂ, când suflete aflate în corp uman pleacă pentru a lăsa locul altora care vin la încarnare, în locul lor.

Este, dacă vreți, o acțiune de eliberare a unor posturi și de ocupare a locurilor libere, de către alte suflete.

Acțiunea se desfășoară destul de rapid, astfel că devine obişnuit ca ființa pe care o întâlnești, sau cu care vorbești astăzi, mâine să nu mai fie în viața pământeană.

Mijloacele prin care se întâmplă această schimbare sunt diverse : accidente, boli, plecări auto-provocate (suicid), agresiuni etc.

Unii dintre cei care pleacă nu mai au răbdare și se hotărăsc să experimenteze ascensiunea mai repede, astfel că decid să plece mai repede din acest plan, din această viață.
Ei simt că alte locuri, alte ființe îi cheamă.

Alții consideră că au obosit să tot lupte cu vicisitudinile vieții pământene.
De fapt, toate acestea se petrec dintotdeauna pe planeta voastră, numai că, de data aceasta, procesul este mai accelerat, am spune masiv.

Fiecare dintre cei care pleacă nu o face la întâmplare : el știe precis de ce o face și care-i este destinația.

Mulți și-au pierdut speranța în mai bine, iar alții sunt nerăbdători să o ia de la început, pe o altă Planetă.




Da, iubiților, putem spune că aceasta este o perioadă a marilor și masivelor „plecări” !

Observăm cum zona de așteptare pentru „plecare” se aglomerează, fiecare așteptându-și „cursa” care să-l ducă la Noua Destinație.

Asta se întâmplă și datorită accelerării Procesului de „Trezire”.
Ființa se „trezește” și constată cu stupoare că trebuie să se grăbească, altfel pierde această „cursă”.

Mulți s-au hotărât să plece în grupuri, căci au prevederi contractuale comune.

În sfărșit, sunt destui care nu mai pot suporta creșterea vibrațiilor care are loc în multe zone ale planetei și vor, pur și simplu, să evadeze în alte planuri, unde vibrația este mai mică.

Deși poate părea că întunericul câștigă, nu este așa.
Întunecații lucrează cu sârguință pentru a-și menține vechea fortăreață pentru a mai beneficia puțin.

Despre aceasta n-o să auziți în mass-media.
Cei mai mulți ar trebui „să citiţi printre rânduri”, separând minciunile și manipulările de adevăr.

Semnele sunt transparente și disperate.

Chiar unele dintre veștile postare pe Internet pot fi, pe drept, suspecate, de intervenția întunecaților.

De obicei, întunecații dau câteva adevăruri pe care apoi, le împănează cu minciuni.
Din păcate, chiar unii oameni de recunoscută notorietate, pot cădea în plasa întunecaților.


Uitați-vă la toți COPIII care se nasc chiar acum.
Cât de precoci sunt ! Ce talentați sunt și cât de matur gândesc !

Aceste suflete se grăbesc, nu mai pot aștepta să-și consume în mod lent experiențele, mai ales acum când perioada este atât de favorabilă evoluției.

Ei sunt Ființe de Lumină, puternic Trezite.
Ei au venit cu un Scop Divin : să fie conducătorii Noului Pământ.

Binecuvântați-i, ajutați-i și urmăriți-i cum își cresc strălucirea.
Ei vor fi, sunt, învățătorii voștri iubiți, exemple de cum să trăiești în Conștiința Superioară.




Deschideți-vă ochii și fiți conștienți de ceea ce se schimbă în jurul vostru !
Luați notă și acționați pentru a renunța la tot ce nu vă mai servește, la tot ce vă stă în Calea evoluției voastre !

Dacă nu vă simțiți confortabil în anumite situații, locuri de muncă, chiar familii, nu rămâneți indiferenți și nu acceptați să suferiți în tăcere, acționați, renunțați, căutați și găsiți-vă locul cel mai potrivit dorințelor și care corespunde aștepărilor voastre.

Eficiența și Claritatea voastră cresc dacă veți merge în Natură să-i admirați frumusețile.

Nu faceți compromisuri care vă împiedică să evoluați, să vă simțiți în largul vostru, să fiți în acord cu dorința sufletului și inimii voastre.

Aceasta este și dorința Creatorului : să fiți fericiți, să evoluați în Iubire.


Este perioada în care vă puteți ridica mai repede CONŞTIINŢA.

Conștiința este singurul „bun” pe care-l luați cu voi când veți părăsi acest plan fizic.
Corpul vostru fizic rămâne și revine în corpul planetar, dar sufletul este cel care călătorește în alte lumi, unde alege să-și continue existența veșnică, într-o formă sau alta.

Esența acestui mesaj este de a vă arăta mai clar ce ar trebui să faceți în acest moment important al vieții voastre pământene, pentru a înainta mai repede spre Planurile de Lumină.

Nu o putem face noi în locul vostru, dar suntem cu voi și vă ajutăm, în măsura în care acceptați.

respectăm alegerile, căci noi nu vom încălca liberul arbitru al niciunei ființe.

Ne-am angajat total să vă sprijinim pentru a vă accelera evoluția și pentru ca voi să reveniți cât mai curând în Marea Familie Galactică și Universală a Luminii.

Amintiți-vă să priviți cerul, să ne cereți ajutor, când credeți că este potrivit și să nu renunțați niciodată.

Voi sunteți stăpânii Ființei voastre Întregi și tot vouă vă revine sarcina de a vă ajuta Planeta să Ascensioneze.

Dacă sunteți hotărâți, succesul vostru este asigurat.
În demersul vostru curajos, contați pe noi !
Vă vom sprijini cu iubire frățească.


Eu sunt Mira și vă ofer binecuvântări iubitoare.


prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu