luni, 1 aprilie 2019

TANAAZ : Astrologie intuitivă – LUNA APRILIE 2019.



TANAAZ

Astrologie intuitivă :

LUNA APRILIE
2019




Nota MarYan :

Iată-ne ajunşi şi în luna Aprilie 2019, din această Primăvară extrem de capricioasă (ale cărei extreme termice ne evidenţiază exact ceea ce se petrece la nivel energetic subtil, prin Valurile vibraţionale succesive ce determină vârfuri termice, urmate imediat de depresiuni)...

...Acum venim cu un nou mesaj astrologic al lui Tanaaz, care ne expune, cât mai sintetic, ceea ce ne oferă această Lună Aprilie, aflată, în 2/3 din perioadă, sub semnul Berbecului (adică cu Soarele aflat în dreptul Constelaţiei Berbecului), ca din 20 Aprilie să se re-poziţioneze în dreptul Constelaţiei Taurului.

Deşi pentru această perioadă mai avem şi alte articole şi interpretări (precum cea a lui Jamye Price : „Energiile de Ascensiune din Aprilie 2019 – Previziune pentru Viitor”), considerăm că informaţiile expuse în acest articol, a lui Tanaaz, exprimă destul de elocvent şi „la obiect” esenţa astrologică şi vibraţională a acestei perioade, care, după spusele acesteia, face parte din contextul pregătitor al „MARII SCHIMBĂRI (TRANSFORMĂRI) din cursul Anului 2020”.

Deşi Transformarea Societăţii umane este un Proces Continuu, aflat deja în curs de desfăşurare (cu acutizare în această perioadă), se pare că anul viitor este văzut de către tot mai mulţi ca fiind „un Moment de cotitură” în evoluţia umanităţii – ţinând cont de elemente astrologice, dar şi numerologice, ceea ce înseamnă, în esenţă, o puternică HRĂNIRE a Egregorului Transformării Planetare, care, în acest fel, are şanse din ce în ce mai mari de a deveni şi Linia Temporală Dominantă (manifestă) a Societăţii umane !

De aceea este, poate, foarte util să ţinem cont de observaţiile referitoare la TEMELE pe care le solicită această perioadă, pentru a elibera cât mai multe dintre „greutăţile vibraţionale” ce încă reţin Nacela Balonului (cel Biologic, care Suntem fiecare dntre noi) în atmosfera mai joasă, pentru a putea Ascensiona către cele mai rarefiate straturi ale Atmosferei (către StratoSferă) – adică, mai concret spus, către DENSITATEA (Nivel de Conştiinţă) a cincea.

Acum este Momentul ! :






Pe măsură ce intrăm în luna Aprilie 2019, vom simți că ceva s-a schimbat.
Ne vom simți deschiși și energizați, vom simți că viața a luat o nouă întorsătură.

Prima săptămână a lunii aprilie este o perioadă minunată, perioadă pozitivă a noilor începuturi și a oportunităților.

De fapt, există o abundență atât de mare în ofertă, pe parcursul lunii Aprilie 2019, iar cea mai bună perioadă pentru a profita de ea este în perioada Lunii Noi din Berbec.

LUNA NOUĂ în BERBEC cade pe data de 5 Aprilie si este una dintre cele mai puternice pentru stabilirea de intentii, manifestarea și atingerea abundentei !

Este un moment minunat să vă gândiți la energia pe care doriți să o aduceți în viața voastră și la ceea ce doriți să se manifeste, pe tot parcursul anului.

Oferiți-vă cu adevărat timpul pentru a vă clarifica ceea ce doriți, oferiți-vă cu adevărat timpul să vă ridicați vibrațiile și să vă extindeți mentalitatea, astfel încât să puteți realiza și crea tot ceea ce doriți.


Acesta este, de asemenea, un moment minunat pentru a vă organiza atunci când vine vorba de finanțele voastre.

Dacă doriți să salvați pentru călătorie, să vă cumpărați casa de vis sau să  aveți bani în plus pentru a cheltui, este un moment minunat să lucrați la atingerea Abundenței Universului.

Atragerea banilor este într-adevăr o mentalitate.
Deși întotdeauna vă ajută să luați măsuri practice pentru a vă salva și gestiona finanțele, la un nivel emoțional ieșirea dintr-o mentalitate de sărăcie și încrederea că veți avea întotdeauna suficient, poate fi un ajutor imens.

În această lună, urmăriți-vă gândurile legate de bani.

Trăiți în mod constant din teama de a nu avea suficient ?
Dacă da, încercați să schimbați acest mod de gândire.
Încercați să exersați recunoștința și încrederea și să credeți că, indiferent de context, veți avea întotdeauna suficient.

De asemenea, puteți încerca să vă reprogramați mintea, recitând câteva afirmaţii despre Abundență, pe care le veți găsi în cartea mea “Mantrele de buzunar“.




În luna Aprilie 2019 avem și câteva planete exterioare care devin retrograde.

Nu observăm aceste planete retrograde la fel de mult, pentru că ele tind să se miște încet.

De asemenea, lucrează doar la un nivel subconștient, deci, doar dacă nu suntem cu adevărat acordați, avem tendința de a nu observa efectele.

Prima dintre aceste mișcări retrograde are loc pe 10 aprilie, cu JUPITER care se întoarce retrograd, iar câteva săptămâni mai târziu, pe 24 aprilie, urmează  PLUTO, iar SATURN urmează și el pe 29 aprilie.

Aceste planete vor fi retrograde pentru următoarele câteva luni și, deși este posibil să nu simțim efectele în mod direct, ele vor lucra în spatele scenei pentru un Mare Spectacol Cosmic care se va întâmpla în 2020.

Am mai multe informații despre această energie în Videoclipul meu anual despre Prognoză Cosmică, dar, în esență, aceste planete ne pregătesc pentru un uriaş Moment de Trezire, pe care îl vom simți atât la nivel personal, cât și global.

Imensa Schimbare va fi în desfăşurare în cursul anului 2020, iar aceste planete retrograde vor fi ocupate cu pregătirea și intrarea în Aliniere, astfel încât totul să poată fi pregătit.

Sub această energie, am putea simți că ne pregătim pentru ceva.
S-ar putea să ne simțim chemați să îndepărtăm straturi și să ne întrebăm cu adevărat cum am ales să trăim.

Aceste planete retrograde vor determina încetinirea energiei cosmosului și vom simți nevoia de a revizui anumite lucruri sau de a descoperi că problemele nerezolvate revin la suprafață, pentru a fi eliminate pentru totdeauna.




În 19 aprilie 2019 avem o altă LUNĂ PLINĂ în Semnul Balanței.
Această Lună Plină va funcționa în tandem cu Luna Plină din Balanță din luna Martie 2019, așa că gândiți-vă în acest moment să vedeți la ce sunteți chemați să renunțați sau să rezolvați.

S-ar putea să existe o tensiune intensă în jurul acestei Luni Pline, așa că nu uitați să gândiți înainte de a vorbi și de a privi înainte de a sări, mai ales când vine vorba despre relațiile voastre

Dacă observați că o anumită relație a fost tensionată în ultima vreme, va trebui să decideți dacă este timpul să îi tăiați corzile sau să urmați împreună Călătoria de Vindecare.

De asemenea, puteți simți nevoia de a vă schimba atitudinea față de relațiile voastre și de a vă reevalua modul în care alegeți să îi tratați pe alții sau cum permiteți altora să vă trateze pe voi.

Stabilirea limitelor în relațiile noastre este atât de importantă, dar este adesea o linie fină, greu de navigat.

Cum să ne respectăm pe noi înșine și să ne afirmăm adevărul fără a-i face pe alții să sufere ?
Cum putem stabili limite cu ceilalți, fără să ne simțim vinovați ?

Toate acestea pot fi provocatoare pentru a naviga, deci urmăriți și vedeți ce îndrumare sau sprijin vă aduce Luna Plină.

Luna Plină are tendinta de a ilumina lucrurile, așa că dacă este ceva ce trebuie abordat într-una sau mai multe dintre relațiile voastre, este posibil ca această Lună Plină în Balanță să o aducă in atenția voastră.


La doar o zi după Luna Plină, pe 20 Aprilie, intrăm în Semnul Taurului.
Acest lucru va aduce cu siguranță o trecere de la energia de foc din Semnul Berbecului și ne va ajuta să ne împământăm.

Spre sfârșitul lunii, utilizați această energie mai lentă, energia Taurului, pentru a vă odihni și a vă reîncărca.

Poate că faceți o călătorie scurtă undeva sau aveți o idee pentru a dezvolta o nouă rutină care alocă timp pentru a face mai multe dintre lucrurile pe care le iubiți.

Ultima dată semnificativă pentru luna Aprilie cade pe data de 22 Aprilie, cu intâlnirea dintre Soare si Uranus.

Uranus tocmai s-a mutat în semnul Taurului și, în această zi, vom începe să înțelegem și să despachetăm mai mult din ceea ce va aduce această Nouă Schimbare Planetară.

Pe măsură ce Uranus şi Soarele se aliniază pentru acea zi, Soarele va putea descărca înțelepciunea și intuiția si ne va îmbăia cu tot ceea ce a învățat.

Fiți atenți la ceea ce se întâmplă în jurul acestei date, deoarece este posibil să vă dea indicii cu privire la ce teme poate aduce Uranus în Taur.


În ansamblu, luna Aprilie 2019 este o Lună Plină de foc cu oportunități de manifestare, de îndreptare și de a deveni mai conștienți de locul spre care ne îndreptăm și cu cine alegem să ne înconjurăm.

Dacă doriți să vă aliniați și să navigați cu ușurință prin energii, încercați Meditația mea Ghidată Cosmic pentru luna Aprilie 2019.


TANAAZ


prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu