duminică, 26 mai 2019

COBRA : RAPORT la Conferinţa ASCENSIUNII din BRAZILIA şi Actualizare a Situaţiei Planetare (7 decembrie 2018).




RAPORT
la
Conferinţa
ASCENSIUNII
din BRAZILIA
şi

Actualizare a
Situaţiei Planetare

– 7 decembrie 2018





Nota MarYan :

Acum continuăm prezentarea mesajelor din urmă ale lui Cobra, pe care le vedem a fi la fel de relevante ca şi cele de până acum...

...Prin traducerea Actualizării Planetare din 7 decembrie 2018, precum şi a Raportului Conferinţei Ascensiunii ţinute de către Cobra în weekend-ul 9-11 noiembrie 2018, în Brazilia, la SAO PAULO.

Acest aspect poate părea irelevant mutora dintre voi, însă pentru noi deja „a aprins un beculeţ”, care a început să lumineze cât se poate de intens în momentul în care Cobra a expus o anumită situaţie produsă imediat după Conferinţă, luni, 12 decembrie 2018, într-un parc din Sao Paulo : îndepărtarea unei anumite Statui metalice, reprezentând un păianjen de dimensiuni impresionante, numit „Maman” („Mama”, în limba franceză).

Însă, pentru a înţelege mai bine con-textul în care a aut loc acest eveniment şi, mai ales, UNDE anume s-a produs (la Sao Paulo, un loc cât se poate de interesant, de care cu siguranţă că puţini ştiţi ce anume reprezintă, cu adevărat...), vă invit ca să studiaţi Nota noastră din text, din dreptul paragrafului corespunzător...

Aşadar, haideţi să vedem şi acest interesant mesaj al Mişcării de Rezistenţă, transmis prin acelaşi mesager, Cobra :






Week-end-ul Conferinţei noastre, a Ascensiunii din SAO PAULO, a fost plin de transformări monumentale pentru Planetă.

Nu este o coincidenţă faptul că, doar cu câteva ore înainte de începerea Conferinţei, liderul „celor patru ne-fericiţi”, George Bush Senior, a fost ucis...

O Meditaţie în masă a fost imediat emisă, pentru a securiza capturarea acestuia, împiedicând, astfel, re-încarnarea sa într-un nou corp clonat.

Meditaţia şi Operaţiunea Forţelor Luminii au reprezentat un succes, acesta fiind capturat de către Forţele Luminii şi escortat în Soarele Central Galactic, unde trece printr-un intens Proces de Dezintegrare, chiar acum.


Energia Conferinţei în sine a fost uimitoare, în jur de 400 de oameni creând un uriaş Câmp de Rezonanţă a Luminii.

În cea de-a doua zi a Conferinţei, o imensă penetrare a avut loc, reuşind să ancorăm Energia ZEIŢEI în această Zonă, cum niciodată nu s-a făcut până acum...

Mai mult de 100 de persoane din cadrul Conferinţei şi-au exprimat angajamentul de a crea o Grupare fizică a FRĂŢIEI TRANDAFIRULUI în zona în care trăiesc.

Aceştia pot găsi aici instrucţiuni pentru a crea un Grup fizic al Frăţiei Trandafirului.

Fiecare Grup trebuie să se întâlnească în mod fizic cel puţin odată pe săptămână, pentru a ancora Energiile Zeiţei în Planul fizic.

După crearea Grupului, aceştia pot trimite un email la adresa sotrplanetarynetwork@gmail.com , pentru ca Grupul lor să poată fi listat pe site-ul Frăţiei Trandafirului ca, astfel, persoanele care trăiesc în zona lor să le poată găsi pentru a se putea alătura.




Multe persoane au luat Notiţe, care pot fi văzute aici, aici şi aici.

Conferinţa noastră a creat un imens impact energetic...

...Şi a iniţiat un anumit Ciclu de Manifestare, despre care vom vorbi ulterior.


În timpul weekend-ului Conferinţei, în spatele Scenei s-au petrecut importante schimbări pozitive, mai mulţi membri ai echipei mele primind oferte de bani şi colaborare din partea Reţelei Illuminati.

Este inutil să adaug că toate aceste oferte au fost refuzate, însă aceste evenimente reprezintă o indicaţie a faptului că, după plecarea lui George Bush Senior, Forţele întunecate se simt slăbite, aceste oferte fiind primele semne ale predării lor viitoare.

De asemenea, în următoarea zi a Conferinţei, o imensă sculptură metalică, a păianjenului Maman, a fost scoasă dintr-un parc din Sao Paulo, tocmai în timpul în care membri ai Frăţiei Trandafirului făceau o Meditaţie în acel loc !

Acea Statuie a păianjenului fusese instalată în acel loc în 1996 şi, în cele din urmă, a fost îndepărtată în ziua de luni, 12 noiembrie 2018.
   




(Nota 1 MarYan :

Este cu adevărat extra-ordinar : SAO PAULO, capitala Emisferei Sudice Planetare, aflată sub controlul IEZUIŢILOR, de multe sute de ani, începe să fie eliberată, în fine !...

Această afirmaţie poate părea ciudată, pentru europeni (români) trăitori în Emisfera Nordică Planetară... acesta fiind un aspect prea puţin cunoscut, chiar şi pentru noi – informaţii cu care am venit în contact acum vreo 2 ani, cercetând zona Americii de Sud pe Google Maps şi Google Earth şi ajungând aparent „întâmplător” în dreptul Sao Paulo, am descoperit informaţii de care habar nu aveam...

Aşadar, iată PoVestea, cât mai pe scurt : Sao Paulo este considerat Capitala Emisferei Sudice a iubitei noastre Planete, fiind cel mai dezvoltat oraş din această jumătate planetară, inclusiv cel mai mare oraş din Brazilia (care, astfel, depăşeşte şi Rio de Janeiro, de care probabil că oricine a auzit), având o Zonă Metropolitană de peste 20 milioane de locuitori (a 6-a con-urbaţie de pe Planetă – unde, pe locul 1 este, deja bine-cunoscut, New-York-ul).

Citind aceste prime informaţii, am fost uimit să le descopăr (deşi istoria şi geografia face parte din pasiunile personale, alături de alte materii de studiu), astfel cum, corelând cu acel serial din anii 1980 numit „Bulevardul Paulista” (ce expunea viaţa agitată din Centrul Financiar al Sao Paulo), acum am realizat că acea zonă este „Wall Street”-ul Emisferei Sudice planetare.

Bun, mi-am zis, am înţeles ideea, dar cum de s-a ajuns aici, la această fulminantă dezvoltare ?, pentru un oraş situat într-o zonă mai greu accesibilă (pe un întins platou înalt, la aprox. 100 de kilometri de la Ocean, cu o diferenţă de nivel de aproape 1.000 de metri !), într-o ţară considerată ca fiind deloc „dezvoltată” (colonie portugheză, pentru mult timp)...

Totul a prins contur şi sens în momentul în care am studiat despre fondarea oraşului, în forma actuală : în 1544, ca o Cetate, fondată de cei care şi-au instalat Misiunea în centrul acestei locaţii: IEZUIŢII...

Este extrem de interesant de văzut cum aceştia s-au înfiinţat oficial (prin directive archonice, evident) în 1534, iar peste exact 10 ani fondau acest oraş (unde îşi stabileau Misiunea Oficială pentru această zonă) ca, în prezent, acest loc-oraş („Sfântul Paul” sau Pavel, în traducere), având de la înfiinţare deviza latină „Non ducor, duco” („Nu sunt condus, ci conduc”), chiar să conducă „afacerile” financiar-economico-politice ale acestei jumătăţi de glob (subordonată, în acest fel, direct la Vatican, dar şi la Washington D.C şi City of London).

Pentru că despre Iezuiţi şi istoria lor s-a scris destul de mult, inclusiv în informările lui Cobra, traduse şi de noi (ca exemple : „Sunteţi gata pentru Eveniment?” şi „Agenda Iezuită”), acum nu mai insistăm, considerând că fiecare dintre cei care studiază asemenea gen de bloguri îşi pot forma, deja, o părere despre ce înseamnă acest lucru : conducătorii iezuiţi sunt printre puţinii archoni încarnaţi, prezenţi pe Planetă în corp fizic şi al căror Şef Planetar este acel faimos, dar atât de puţin cunoscut în realitate, „Papă Negru”)...

Din toate aceste aspecte, este uşor de înţeles Miza prezenţei Forţelor Luminii, prin Conferinţa şi Meditaţiile din acel week-end din 9-11 noiembrie 2018 în acel loc, urmat imediat după aceea de îndepărtarea unui teribil simbol archonic, prezent şi în alte puncte strategice de pe Planetă : păianjenii „Maman” – creaţii (s)cul(p)turale din metal, ale unei franţuzoaice, Louise Bourgeois, care a produs aceste creaturi, ca o formă de „artă modernă” şi „non-conformistă” şi poziţionate, după cum spuneam, în diferite zone (Portaluri) de pe Planetă, pentru o polarizare corespunzătoare (conform cu intenţiile Cabalei, evident).

În concluzie, putem striga : „Ce simbolic moment !” – Păianjenul aşezat, în cursul anului 1999, în acel parc din Sao Paulo, după momentul Invaziei Archonice din 1996, iată cum este îndepărtat (iar Parcul-Portalul, eliberat) la final de an 2018 : un alt exemplu al faptului cum evenimentele încep să se mişte tot mai concret la nivel social, în viaţa de zi cu zi !...

Nota 2 MarYan :

Şi, ca o ultimă punctare, acum, la momentul publicării, pe blogul nostru, a acestui articol tradus al lui Cobra : aceşti „monştri” creaţi de acea franţuzoaică „Maman”, Louise Burgeois, în formă de păianjeni (arahnide), care au fost poziţionaţi şi în alte puncte strategice de pe Terra, seamănă întocmai cu formele arahnoide expuse de Cobra în ultimul său articol... pe care sperăm să îl traducem, de data aceasta, chiar în scurt timp, ajungând cu articolele sale „la zi” ! )




Această săptămână vine cu multe schimbări... de la activităţile din cadrul „Vortexului Zeiţei”, ce au avut loc în spatele scenei la PARIS, în perioada 9-11 noiembrie 2018, prin Mişcarea de Eliberare iniţiată de către VESTELE GALBENE, aflată în plină evoluţie.

Pentru a împiedica infiltraţii de a deturna Mişcarea şi a asigura o Tranziţie paşnică, am solicitat o Meditaţie pentru Pace în ziua de Sâmbătă, 8 decembrie 2018.


Victoria LUMINII !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu