sâmbătă, 15 iunie 2019

Bill ATTRIDE – Reflecţii Astrologice : UNDE ne situăm ACUM ? CALEA LUMINII (2 iunie 2019).



Bill ATTRIDE

Reflecţii Astrologice :

UNDE ne situăm ACUM ?

CALEA LUMINII

– 2 iunie 2019 –





Nota MarYan :

Iată un alt mesaj pe care îl oferim acum, venit de data aceasta de la o persoană umană încarnată (şi nu de la un Logos Solar, ca în mesajul precedent)...

...Un Astrolog cu o emisiune radiofonică, al cărui mesaj de la 1 Iunie 2019 l-a transcris sub forma acestui articol, redat, mai pe scurt, în continuare.

Ceea ce este important pentru noi de subliniat este faptul că, în cadrul mesajului său, Bill precizează foarte important faptul că Astrologia, în esenţă, este un Instrument sau o Cale de înţelegere şi accesare a Sinelui nostru real.

De aceea acest mesaj îl găsim a fi foarte important, redând, astfel, esenţa Astrologiei, pe care şi noi am încercat îndelung să o extragem şi să o prezentăm cât mai concis, dar şi cât mai relevant şi elocvent, în mai multe articole, în frunte cu acea PoVestire din August 2015 despre „ASTROLOGIA şi NUMEROLOGIA”.

Este foarte important de înţeles acest aspect, pentru a transcede acea senzaţie-percepţie (realizată de mulţi din zona ezoterică) de „manipulare” pe care ar face-o astrologia...

De fapt, atunci când noi credem că „Astrele astea au ceva cu noi” (prin poziţiile lor „condiţionându-ne şi controlându-ne / manipulându-ne după pofta şi cheful lor”), în fapt, aceşti Fraţi mai mari (Fondatori), prin poziţionarea lor plină de înţelepciune, ne arată exact aşa cum suntem, atât fiecare dintre noi (dacă ne încarnăm în acel moment, pe Planetă) sau Umanitatea, în ansamblul ei, cu temele de abordat şi de lucrat.

De aceea, revenim cu imaginea pe care am tot expus-o şi în articolul „de PoVeste” amintit mai sus :

Dumnezeu Propune,
Astrul pre-dispune,
Dar doar OM-ul Dispune (Alege / Decide)”.

Restul sunt doar interpretări ale minţii în faţa (aparentului) necunoscut...
Aşadar, iată mesajul lui Bill Attride :






Consider că este util să postez o versiune scrisă a emisiunii mele de radio BlogTalk de sâmbătă, 1 iunie 2019.

Iată, mai mult sau mai puțin, o transcriere a discuției mele :


Am crezut că ar fi util să ne oprim în acest moment, pe măsură ce ne apropiem de mijlocul anului 2019, să ne reamintim și să ne reasigurăm unul pe altul că suntem într-adevăr într-o perioadă extraordinară (sau extra-ordinară, cu înțelesul de uimitoare sau șocantă).

Așa cum am remarcat încă din 2008, trecem printr-o perioadă foarte specială (care continuă până în 2024), care duce rezonanța a ceea ce s-a întâmplat în anii 1760 și 1770 și înainte de începutul anilor 1500.

În fiecare perioadă, Planeta Pluto a fost (și este) în mișcare prin Semnul Capricornului, semnul care, în “Mundane” sau Astrologia Lumii se consideră că guvernează instituțiile.

Pluto, care guvernează Voința și procesele de Alchimie sau Chimie Spirituală reprezintă, de asemenea, procesele de Naștere, Moarte și Renaștere.




De aceea, de data aceasta, timpul nostru are sentimentul de a fi “Sfârșitul unei Ere”, pentru că aşa este.

Instituțiile și ierarhiile acestei lumi, acele creații pe care le-am făcut pentru a ne satisface nevoile pentru noi înșine și unul pentru celălalt, se prăbușesc.

De la instituțiile cele mai intime ale familiilor și vecinătăților locale, la grupuri și asociații voluntare mai mari, de la structuri economice locale la cele mondiale, în domeniile politice, în sistemele educaționale și în ordinele spirituale, oriunde priviți există o descompunere a funcționalității și o pierdere a înțelesului care ne definește timpul.

Așa cum am scris în previziunile mele pentru anul 2019 :
O lume nouă vine, dar asta cere ca vechea ordine să dispară”.

Bineînțeles, natura fundamentală a ceea ce înseamnă a fi uman, nevoile noastre de hrană, adăpost, companie, dragoste și securitate sunt mereu prezente, dar ele evoluează / se transformă, aparent (sau de fapt) la o rată exponențială, care este în mare parte datorată a ceea ce se numește “revoluția științifică”, care a început cu mai multe secole în urmă.

Copernic, Bacon, Galileo, Newton printre mulți alții “mai puțin cunoscuți”, au pus la îndoială ipotezele transmise din timpuri imemoriale.

Această întărire a capacității umane de a cunoaște și de a schimba lumea noastră a înzestrat omenirea cu puteri care au depășit aparent înțelepciunea noastră de a le folosi, fie în Fizică (Arme nucleare), fie în Biologie (Bio-inginerie).

Multe dintre ele vor continua într-o anumită formă, desigur, însă multe dintre structurile noastre sociale, economice și politice vor fi reformate / transformate în noi moduri de exprimare și vor fi cu siguranță informate de idei noi (sau idei vechi reînnoite) și înțelesuri.

Întrebarea rămâne : Vom dezvolta suficientă înțelepciune și umilință pentru a ne purta “inelul puterii” (Inteligență) cu iubire necondiționată și compasiune ?

Ce poate face cineva, ce poți tu să faci, să îți găsești calea într-o lume atât de tulbure, într-un timp atât de confuz ?

Întotdeauna spun că ni s-a arătat “calea” de multe ori înainte.
Învăţătorii și Cei Înțelepți au împărtășit înțelepciunea lor de când ne-am “trezit”, fie că este vorba de 70.000-100.000 de ani în urmă, fie cu mult mai mult.

De aceea, Înțelepciunea Antică se găsește oriunde priviți, în orice timp sau cultură din întreaga lume, veți găsi sub diverse forme și înfățișări răspunsurile la întrebările voastre. Da, răspunsurile sunt acolo, deoarece ele sunt, de asemenea, cu adevărat în inima inimilor voastre, în Sinele vostru Superior și se găsesc în Templele gândirii numite Filosofie, Știință și Religie.




Oamenii sunt oameni pentru că suntem Conștienți – de Sine și conducem dezvoltarea de sine pentru că suntem în mod fundamental Povestitori.

Desigur, pentru fiecare dintre noi, trebuie să ajungem să știm cine și ce suntem în această viață.

Pentru mine, Astrologia a fost o chemare și o practică, și este cu siguranță o componentă-cheie a Înțelepciunii Antice, deoarece oferă o înțelegere inepuizabilă și îndrumare.

După cum am înțeles, astrologia este un instrument sau o Cale de a înțelege “sinele” nostru.

În timp ce mulți vor dezbate despre “Scopul” Vieții și cum se poate măsura binele în orice viață…

…Pentru mine, așa cum am ajuns să înțeleg sau să-mi amintesc, observând viața și studiind filozofia și Înțelepciunea Antică, pentru că suntem un spirit conștient de sine, cred că ar trebui să înțelegem că scopul nostru este Auto-Împlinirea.




Cele douăsprezece semne și plasamentele planetare din harta cuiva oferă o hartă a propriei voastre “constelații de posibilități”.

Fiecare semn vă arată, vă cere să continuați să vă străduiți să stăpâniți o calitate a ființei care vă va îndrepta spre Sinele vostru mai Înalt :

BERBEC = Conștientizarea Sinelui (fiind conștient, prezent în Eternul Acum).

TAUR = Adevaratul Merit sau valoare (pentru a experimenta Iubirea adevarată, necondiționată).

GEMENI = Inteligență (capacitatea de a pune întrebări și de a vă conștientiza mereu noi puncte de vedere).

RAC = Rădăcini și Centrare, pentru a găsi Sinele din Centrul Fiinţei, (și de aici să știm că toate centrele noastre se întâlnesc în cele din urmă împreună ca unul).

LEU = Exprimarea Sinelui, pentru a vă întinde în roluri și etape mai mari de Auto-Realizare … pentru a Realiza eliberând sinele autentic.


De asemenea, putem fi ghidați de planete, plasamentele și aranjamentele lor una cu cealaltă precum combinațiile lor integrale una cu cealaltă îmbină chintesența, formând individualitatea esențială a fiecăruia dintre noi.

În plus, în fiecare zi, când întâlnim o lume care se transformă sub ochii noștri, putem să ne uităm la mesajele codificate în “Dansul planetelor” care se desfășoară mereu, pentru a ne ajuta să ne inspire și să ne călăuzească aici pe Pământ

…Aspect care ne re-aduce la preocuparea noastră principală pentru sfârșitul epocii noastre, Pluto.

Pluto guvernează al treilea principiu în Triada Spiritului.
Uranus este principiul dezvoltării unei minți din ce în ce mai libere ; Neptun este principiul exprimării unei Iubiri Necondiționate tot mai mult, iar Pluto este principiul de a rămâne într-o Voință cu adevărat Centrată.

Fiecare dintre noi este o scânteie unică a Divinului ; fiecare dintre noi este aici să învețe să folosească puterea voinței, puterea de control, pentru un auto-control tot mai mare.

Suntem o Scânteie a Divinului și, în centrul nostrum, este sacrul sacrului, acolo în centrul nostru sacru.

Prin efortul vostru de a fi ghidați de acest centru sacru, alții vor învăța să se mențină adevărați în Adevărul Spiritual, adică fiecare ființă este Sacră.


Deci, ce puteți să faceți, cum puteți face față, când lumea pare să se prăbușească chiar în fața ochilor voștri ?

Trebuie să rămâneți centrați și puternici în cunoașterea faptului că am fost aici înainte și că noua lume care vine, vine cu suflete puternice.

Acest sfârșit este un nou început și cere și solicită Conservatori, Protectori, Transformatori și Vindecători.

Datoria voastră, ca întotdeauna, este să vă Stăpâniți pe voi și apoi să-i ajutați și pe ceilalți să se auto-stăpânească.

Apoi, deplasându-vă în afara uniunilor voastre sacre, vă puteți alătura celorlalţi și, astfel, combinați voințele voastre și deveniți schimbarea care va da naștere Noii Ere care începe !


BILL ATTRIDE


prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu